Lördag

Heej! Jag har inte varit särskilt aktiv här känner jag allt, men jag har inte gjort något vettigt under de senaste dagarna egentligen. Jo, jag har jobbat och det ska jag även göra idag- jag börjar om en halvtimme och sen så jobbar jag ett väldigt långt pass idag, kanske till och med så att jag får ihop ett 12 timmars pass? Jag ska nämligen kolla legitiomation och arbeta i puben ikväll, det blir spännande och verkligen ingenting jag provat på förut! Nåja, hoppas det går bra bara för min egen del! Efter idag så är jag ledig en hel vecka lång och sen börjar jag jobba 75procent veckan efter påsk, dvs 30 timmar i veckan minst! Så jäkla braaaaaaaa. Hoppas att ni har en bra Lördagskväll, har inte så mycket mer att skriva. ELLER JÅ FÖRESTEN.. Jag har bytt gym till gymmet som ska öppna här i stan. Det kostar endast 998 för ett år och på de förra step in gymmet där jag tränade så betalade jag 350 kr/månad. LÄTT värt det om ni frågar mig och dessutom så öppnar det nya gymmet nu i April och är mitt i stan, ja rättare sagt i de nya Åhlenshuset. Det blir ju perfekt!

Fin låt!

http://www.youtube.com/watch?v=Gu9-5SS8V8M&feature=related

Torsdag

Vaknade av att det knackade på dörren vid 13 och steg då upp för idag. Jag gick och la mig väldigt sent igår och sen så somnade jag inte förens vid 6 imorse. Tärt nå jävulskt rent ut sagt!
Idag har jag absolut inte gjort någonting. Jag har rätt så ont i foten från när jag har sprungit runt på jobbet så den behöver minst sagt vila litegrann inför imorgon och på Lördag när jag ska jobba igen.
I helgen blir det nyktert för min del eftersom att jag jobbar två dagars och jag känner verkligen att det hade varit skönt att vara nykter nu också såklart. När man jobbar Fredag-Lördag så hinner man ändå inte riktigt käna att det är helg förutom att tusentals folk skriver citatet "fest eller skål" i sin logg på facebook. Men eftersom att jag ska jobba mellan 17-02 både Fredag och Lördag så hinner jag ju inte direkt märka av de heller!
Jag känner mig rätt så trött nu faktiskt, jag funderar på att köpa hem ben & jerrys och bara ligga i sängen och kolla 90210 och slappa fram till att Johannes kommer hem kl 22 och vi ska se big brother.
Det lät både gott och väldigt skönt och eftersom att ingen vill bjuda mig på fika idag som jag frågat efter på facebook så får jag väl helt enkelt ta saken i egna händer. Så får de bli!

Onsdag natt!

Hej å hå!
Nu var jag tillbaka igen efter 9 timmars arbete och en halvtimmes sänghäng för att vila upp fossingarna.
Det blev ett 3 timmars längre arbetspass idag än vad jag trodde att de skulle vara men inte tackar jag nej till de inte.
Jag slutade alltså klockan 1 idag och är nu rätt så trött och ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt så de är bara att hoppas på att Johannes känner samma så jag får sällskap här i sängen.
Imorgon är jag ledig däremot och hoppas då på fint väder så jag kan ta mig en långpromenad och njuta av vädret. Jag ser ju helst att de är lika fint väder som idag men de är inget krav dock!
Nu ska jag avrunda och slå på ett film!
godnatt och sovgott.♥

Onsdag

Vaknade till liv vid 11 efter många timmars sömn, men jag kan trots alla dessa timmar inte undgå att känna mig aningen trött.
Jag har inte hunnit ut någonting ännu men det ser ut att vara helt ok väder ändå? Jag ska iallafall snart ställa mig och laga lite mat till mig och Johannes som förövrigt fortfarande ligger och sover! Sömnig liten en dedär.
Igår så var jag iväg och handlade litegrann på coop och fick då äntligen köpa hem mitt gliss hair repair daily oil elixir som jag varit så nyfiken på men inte har kunnat köpa förens nu och jag tror att det faktiskt funkar rätt så bra. Håret blir så jätte mjukt och smidigt av de, precis som de står på den att de ska bli. Sen om de hjälper till att återuppbygga skadat hår de har jag ingen aning om, ännu. Då måste man väl använda det ett tag först!
Mitt hår är ju inte alls skadat egentligen, de är jätte mjukt och allt sådant. Men i förebyggande syfte tänker man ju. :)
Nu börjar jag bli aningen hungrig här så jag ska nog börja med lunchen tror jag bestämt!
Ha en bra dag!

If I die young..

If I die young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song

Uh oh, uh oh

Lord make me a rainbow, I'll shine down on my mother
She'll know I'm safe with you when she stands under my colors, oh and
Life ain't always what you think it ought to be, no
Ain't even grey, but she buries her baby

The sharp knife of a short life, well
I've had, just enough time

If I die young, bury me in satin
Lay me down on a, bed of roses
Sink me in the river, at dawn
Send me away with the words of a love song

The sharp knife of a short life, oh well
I've had just enough time

And I'll be wearing white.... when I come into Your Kingdom
I'm as green as the ring on my little cold finger,
I've never known the loving of a man
But it sure felt nice when he was holdin' my hand
there's a boy here in town says that he'll love me forever
Who would have thought forever could be severed by,

The sharp knife of a short life oh Well,
I've had just enough time

So put on your best boys and I'll wear my pearls
what I never did is done

A penny for my thoughts,
Oh no,
I'll sell 'em for a dollar
They're worth so much more after I'm a goner
and maybe then you'll hear the words I've been singing
funny when you're dead how people start listenin'

If I die young, bury me in satin
Lay me down on a, bed of roses
Sink me in the river, at dawn
Send me away with the words of a love song


Uh oh (uh, oh)
The ballad of a dove (uh, oh)
Go with peace and love
Gather up your tears, keep 'em in your pocket
Save them for a time when you're really gonna need 'em, oh

The sharp knife of a short life, oh well
I've had just enough time

So put on your best boys and I'll wear my pearls.

Bella, Matilda och Emma!

Tummen upp för mig!

Idag fick jag precis den nyheten som jag behövde för att få en ljusare framtid.
Jag ska snart få mitt sommarschema som utgår från 75procent veckan efter påsk och framåt och det var exakt det jag ville och det känns så otroligt, otroligt bra och jag är så lycklig.
Förutom den fina nyheten så har jag ju som ni vet varit på arbetsintervju idag på coop munksund. Den gick väl bra, kändes det som men chefen där var aningen svår att läsa av så jag vet inte vars jag står riktigt. Om senast två veckor så skulle jag få veta iallafall så kanske man kan pussla ihop till en heltid till sommaren och hur underbart hade inte det varit?:) Rena drömmen!
Idag iallafall så har det varit ett mycket fint väder kan jag tycka och har varit och gått litegrann på stan, varit på arbetsintervju i Munksund, hälsat på Matilda och tagit en kaffe där tillsammans med henne och for sedan till mamma och pappa och hälsade på i Svensbyn.
Nu har jag precis kommit hem igen och ska snart gå ner till coop och lämna nikotintabletter till Johannes som är där.
Han började förövrigt om och jobba idag, det känns bra så kanske man får nån ordning på inkomsten någon gång!
Han slutar klockan 22 och då blir det nog bara att ha filmkväll och se big brother här hemma. Jag har dessutom ett avsnitt av desperate housewives att se så det blir trevligt.
Imorgon så ska jag besöka försäkringskassan för att kolla säkert så att allting står rätt till kring min sjukpenning och att jag snart får in den på mitt konto och isåfall hur länge det är kvar innan dess.
Efter att jag varit där så ska jag till arbetsförmedlingen och redovisa mina anställningsbevis för dom så dom får se hur och vad jag jobbar med nu och vad jag har jobbat med förut. Dom har ju inte fått se mitt arbetsgivarintyg från pressbyrån ännu så de ska dom få göra!
I övrigt så börjar jag jobba klockan 5 imorgon och jobbar fram till stängning. Samma sak gäller Fredag och Lördag! Woooho!!:)

Justja solbrillorna!

Kom ju på mig själv med att jag helt klart behöver nya solbrillor så de sprang jag ju faktiskt också in och köpte på Indiska. Tycker om dom, dom är sköna och ändå rätt snygga! - Helt klart godkända!

<3 <3

Hej allihopa!
Denna dag har precis som gårdagen varit jätte bra.
Jag steg upp vid 11 och gick direkt upp och borstade tänderna, sminkade mig och fixade håret sen vid halv 1 ungefär så mötte jag upp Matilda och Bella och vi tog en fika på röda lyktan och sen har vi gått runt på stan fram till nu.
Det enda jag faktiskt har köpt idag är en sallad och en present till pappa som fyller år den 6e april mend et känns bra ändå!
Ikväll blir det att bada pool hos Bella igen med tjejerna och imorgon -arbetsintervju!
Kolla föresten vad världens finaste och bästa Bella♥ överaskade mig med idag.
Det är verkligen otroligt hur underbart fina vänner jag har omkring mig. Jag blir rörd bara när jag tänker på de!
Ni är det bästa som finns!♥♥

25/3

Jag och Bella tog oss en impulsresa till Lule för shopping och mat tidigare idag. Det var väldigt trevligt måste jag säga och hon är verkligen världens finaste som bjöd på mat och allting!♥
Hon shoppade rätt så mycket kläder där borta medans jag endast kom hem med två olika hårfärger så snart blir det till att färga hår här. Kan nog bli fint tror jag!
Älskar att hitta på impulsgrejer lite då och då, då blir allting så otroligt mycket roligare än om de hade varit planerat sedan typ dagen innan.
Imorgon är det däremot bestämt att jag ska gå på stan med Matilda och Isabell så då hoppas vi på att mina pengar kommer in på kontot då bara för då tror jag bestämt att jag ska handla in några sommarfräscha linnen och dylikt!
Hade inte suttit fel, men vi ser ju.
Förutom att jag ska på stan med tjejerna imorgon så har jag nästan inga som helst planer på hela veckan. Jag ska på arbetsintervju på Tisdag halv 5, det vet jag iallafall. Sen så ska jag jobba nån dag på Järnspisen också men jag vet inte vilken dag det blir ännu så dom skulle höra av sig om de.
Nu ikväll så blir det bara att ta det lilla lugna här hemma, kolla big brother och även nån bra film hade jag tänkt. :)

Söndag

Hejhej!
Igår gjorde jag inte mycket alls egentligen. Jag var hemma i lägenheten, utan att röra en fena fram till 16.40 ungefär och sen gick jag vidare till jobbet.
Jag vaknade vid 11 igår ungefär men det var mest bara skönt, så kunde man återhämta sig lite innan jag skulle börja jobba.
Det blev ett ganska så mycket längre pass igår än vad jag hade räknat med men tiden gick fort och sedan var klockan 2 och jag fick böra röra mig hemåt.
Det var en bra dag på jobbet igår med väldigt mycket folk och massor att göra hela tiden. Men det är bra för då går tiden fortare och fort var precis vad tiden gick igår kan jag säga!
Min huvudvärk som plågade mig under hela gårdagen var dock inte nådlig någonstans och det var lite jobbigt men nu har det blivit bättre och jag känner inte av huvudvärken så mycket. Det är skönt!
Idag är det Söndag och solen skiner för fullt här utanför mitt fönster och det var av den jag vaknade idag men det är aldrig fel att vakna av solens strålar kan jag faktiskt känna. Älskar sol!
Nu har vi ju dessutom slagit fram tiden en timme, med andra ord till SOMMARTID! Nu är det verkligen inte länge kvar för nu är det ju snart April för tusan. Gu vad tiden har gått fort sedan December och någon riktig vinter har vi ju inte heller haft. Inte för att jag klagar direkt, jag vill gärna att nästa vinter ska bli lika varm och härlig som denna.
Jag hade nu tänkt fixa mitt hår, på tal om ingenting. Men jag och Bella hade tänkt gå på stan idag om hon nu känner för det fortfarande, annars blir det att ta en långpromenad för min del istället!
Ha det gött!

Lördag

Hej allihopa!
igår var en fullspäckad dag som sagt och kvällen spenderades tillsammans med Nastja och några öl först hemma hos mig och sen gick vi ut på Kalles vilket vi egentligen inte skulle så de var ju lite onödigt.
Nu sitter jag här med min loka framför datorn. Har precis ätit soppa till lunch och snart ska jag iväg och jobba på järnspisen.
Imorgon är det Söndag och då är äntligen denna helg över, det känns faktiskt skönt.
Jag hade väl inte så mycket att komma med egentligen så jag ska inte uppehålla er mera.
Ha en fin Lördagskväll!

Snart färdig!

Då varjag inne på dom två sista maskinerna nu, så sjukt skönt!
Känns så bra att ha rena sängkläder, rena kläder och ren och fräsch lägenhet till i helgen när jag ändå kommer att vara helt själv i den!
Sminkat mig och valt kläder inför ikväll har jag också hunnit göra och dom som skulle köpa vårat bord har precis varit och hämtat det och åkt iväg med det så nu är allt som de ska igen här inne.
Jag sitter bara och väntar på att tvätten ska bli klar och resten torka så är jag redo att åka iväg till Svensbyn för att äta middag.
Fantastiskt!!

LYCKLIG!

Hej allihopa!
Nu har Johannes åkt iväg, det gjorde han redan vid halv 12 imorse faktiskt och jag har ändå sedan dess städat här i lägenheten.
Jag har nu hunnit dammtorka på de mesta ställena, dammsugit, skurat, diskat en diskmaskin, plockat ihop och nu så är snart dom två första tvättmaskinerna klara också.
Det luktar så gott och är så fint här inne nu så snart ska jag gå ner till tvättstugan och även gå ut till sophuset och slänga en påse sopor som jag samlat ihop.
Denna dag är fullt planerad redan för nu kommer jag ju att fortsätta tvätta fram till 17.30 ungefär och sen åker jag iväg till Svensbyn och äter middag, tar med mig Linda tillbaka till stan efter det och sen kommer även Nastja hit och umgås med oss, vi hade tänkt dricka nån öl och sådär. Klockan 20 ungefär så kommer det ett par hit som ska hämta vårat matbord så vi äntligen blir av med det för det tar ju sån plats och är bara ivägen här i lägenheten när vi har ett nytt bord.
Alltså kommer jag att vara igång från halv 12 imorse fram till 20 ikväll innan jag kan ta det lugnt och slappna av.
Denna dag känns iallafall jätte bra och jag är bara nöjd att få saker gjort.
DESSUTOM, denna dags höjdpunkt måste nog vara att dom ringde för en timme sedan ungefär från Konsum Munksund och vill att jag ska komma på arbetsintervju på Tisdag till veckan. Känns så jääääkla bra!!
Jag är så lycklig just nu när allting verkligen går sååå bra!:)

Två goda nyheter idag och Fredag imorgon! woho!

Idag så har min dag varit mycket bättre än vad jag förväntat. Har inte varit ute och gått något idag pågrund av att min fot måste få vila sig lite så den inte blir överansträngd, vilket faktiskt är lätt att den blir nu när den bara för nån månad sedan opererades.
Istället så satte jag mig i soffan och åt två mackor och en kopp te samtidigt som jag kollade på några avsnitt av 90210.
Jag gjorde inte så mycket annat fram till att Johannes vaknade faktiskt men däremot så ringde jag en förhoppningsvis sista gång till handels för idag fick jag ett väl efterlängtat brev . Så jag gjorde en kopia av de och gick med den till försäkringskassan som nu ska skicka de vidare och från och med då så ska det enligt dom ta 20-30 dagar innan min sjukpenning rullar in på mitt konto. Wooho! Så härligt.
Jag har dessutom deklarerat idag och fått veta hur mycket jag får tillbaka på skatten och det var hela 4000 kronor. Det var ju inte illa det heller ju!
allt detta ska enligt beräknat komma i Maj ungefär så då kan jag äntligen börja lägga undan lite pengar igen så kanske det inte är så långt borta innan man kan planera in en utlandsresa lite längre fram.
Jag ser bara ljust på allting i nuläget om jag ska vara ärligt och det är så otroligt skönt och jag om nån förtjänar verkligen att känna sig nu efter allting som jag har fått kämpa för de senaste månaderna. Allting går i rätt riktning nu verkligen och jag hoppas bara inte att jag behöver besegra fler berg nu på ett tag! Tack på förhand.
Sen den andra goda nyheten för dagen var ju att Sipan ÄNTLIGEN är ute ur BB-huset. Det var verkligen på tiden för den ungen är ju verkligen tappat som barn alltså. Mobbare och allmänt störd! fytusan. Nej jag kan inte säga att jag är annat än överlycklig att han är ute ur huset. Nu är det bara Hanna R som måste röstas ut på Söndag och sen kan Big brother bara bli bättre..

Imorgon har jag planerat att ha en kul kväll men dessvärre så är typ INGEN i Pite i helgen känns det som eller har jag fel nu? Nog är det väl någon som är hemma men vem isåfall och är det någon av ni som vill ha en rolig kväll med mig imorgon när det trotsallt är Fredag? OCH DET BÄSTA AV ALLT, DET ÄR LÖNINGSHELG!!
Kommer däremot att sakna min fina Johannes som ska vara borta hela helgen med sina kompisar och köra skoter en bit härifrån. Han kommer alltså inte hem förens på Söndag och jag jobbar endast Lördag i helgen!
Nu ska jag avrunda och kolla lite mer 90210 och sen big brother hade jag väl tänkt mig!
Ha det fint.


 

Torsdag

Hej hej!
Jag vaknade just efter klockan 9 idag och somnade halv 1 igår. Tala om perfekt!
Däremot så kände jag att jag idag vaknade upp till världens kissväder, regnigt och jävligt. Det känns ju inte sådär jätte roligt va!
Men jag hoppas att det blir bättre in mot dagen så jag kan gå ut och gå, eller det kan jag ju egentligen iallafall men det är ju helt klart skönare att vara ute när solen skiner och det inte regnar.
Johannes ligger och sover som en stock. Han gick och la sig väldans mycket senare än jag igår kan jag säga så han lär nog sova i nån timme till tror jag bestämt.
Nu ska jag hoppa i duschen och sen äta frukost!
Ha det gött♥

Johannes muffins som han bakade förra veckan. :)

I am sailing, I am sailing,
home again 'cross the sea.
I am sailing, stormy waters,
to be near you, to be free.

I am flying, I am flying,
like a bird 'cross the sky.
I am flying, passing high clouds,
to be with you, to be free.

Can you hear me, can you hear me
thro' the dark night, far away,
I am dying, forever crying,
to be with you, who can say.

Can you hear me, can you hear me,
thro' the dark night far away.
I am dying, forever crying,
to be with you, who can say.

We are sailing, we are sailing,
home again 'cross the sea.
We are sailing stormy waters,
to be near you, to be free.

Oh Lord, to be near you, to be free.
Oh Lord, to be near you, to be free,
Oh Lord.

21/3

Idag blev det kött och pommes till middag, det var gott och vi är nöjda. Nu känner jag mig sådär allmänt trött och helt sömnigt, ni vet som man brukar bli ibland efter att man ätit en måltid mat.
Det jobbigaste är nog egentligen att tvinga hålla sig vaken i omkring 4 timmar till innan man får gå och lägga sig så man inte vaknar före tuppen imorgon.
Jag ska därför försöka underhålla mig själv så mycket som möjligt med några avsnitt 90210 samt se big brother klockan 22 när det börjar.
Har förstås haft funderingar på att ta en till promenad lite senare men jag vet inte riktigt. Jag och Bea har ju faktiskt redan varit på en långpromenad idag!
Just nu sitter jag och ritar i draw something. Det är roligt men jag ritar fult kan jag lova! Jag är ju som tur var inte ensamen om att rita fult har jag märkt så det gör ingenting, det är kul ändå!
Förutom allt detta jag har skrivit om nu så kommer det även förbi en man som ska kolla på vårat matbord som vi ska sälja. Hoppas att han köper det så vi blir av med det någon gång. Hade ju inte suttit fel!

lilla-le!

Onsdag

Hej allihopa!
Jag vaknade upp till strålande och fint väder idag kan man säga, minst sagt.
Idag har jag dock inga planer alls, Bea frågade om jag ville följa med henne på stan men jag var tvungen att passa på den faktiskt.
Har ju som sagt inga pengar ändå så då känns det, precis som jag sagt tidigare väldigt onödigt att strosa runt på stan!
Just nu så sitter jag här och ska alldeles snart göra ett kopp te hade jag tänkt och sen efter det så blir det nog att ta mig en promenad skulle jag tro. Åh, Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar att träna på step in. Men det får nog vänta ett tag till ändå och fram tills dess så gäller bara promenader och joggingturer!
om ENDAST två dagar så är det Fredag, som ni vet? Och då får jag ju äntligen mina pengar! SÅ sjukt skönt.
Dessvärre är det ju inte så mycket jag får men det får duga denna månad.
Nu ska jag dricka te och bara ta det lugnt ett tag innan jag ska he mig ut i det fina vädret!

20/3

Idag har jag hunnit med rätt så mycket ändå, känns det som.. Ändå så¨har dert ju faktiskt inte hänt särskilt mycket.
Iallafall så ringde mormor där vid 3-tiden när hon var på stan och ville komma upp och hälsa på ett tag så jag sköt upp min promenad i en timme ungefär också kom mormor upp och drack te och pratade hos mig ett tag.
Det var jätte roligt att hon kom förbi måste jag säga, det var ju ett tag sen sist och nu när vi har fått lite förändring här inne så fick hon ju se hur det numera ser ut.
Efter att hon åkt hem igen så gick jag ut på en promenad på 45 minuter, hade ju tänkt gå en mil ungefär men det blev mycket kortare än så. Kände mig trött och rätt så hungrig så jag gick förbi Johannes föräldrar istället, som dessvärre var på jobbet så då fortsatte jag hemåt och började värma upp lite palt och fläsk som jag sedan åt till middag. Jag kunde nog inte komma på något så mycket godare än det en dag som denna!
Johannes har varit iväg med en kompis och varit borta fram till klockan 18 ungefär så jag har varit ensamen hemma hela dagen och passade då även på att städa litegrann när jag hade tid över.
När han sedan kommit hem och varit hemma i en halvtimma så åkte vi vidare till mamma och pappa för att hälsa på men dom enda som var hemma var Linda och papppa eftersom att mamma var och tränade.
Vi kom precis hem därifrån, jag har köpt hem en chipspåse (till om jag blir sugen, vilket jag inte är just nu.. Men för säkerhets skull!) och snart ska vi kolla på big brother och ha myskväll. Jag ska efter det minst se ett avsnitt av 90210 och sen sängdags!
Ha det bra!:)

tänkte bjuda på..

Lite bilder från idag!

Tisdag

Hej allihopa!
Hade en jätte bra kväll tillsammans med Bella igår, även om vi mest satt och kollade tv och sedan spelade tv-spel. För mig så gick det lika dåligt som vanligt.. Äsch! Det gäller att lära sig hantera ratten rätt bara.
Idag är det Tisdag och jag har bestämt mig för att vi ska äta palt och fläsk till middag. Det är ju verkligen enkelt men ack så gott!
Men innan middagen som ju inte är förens om någon timme så ska jag och Bella gå ut på en långpromenad tillsammans. Hur härligt som helst!
I övrigt så händer det väl inte så mycket annat idag tror jag.. Bigbrother ikväll och enbart slappa framför tvn skulle jag väl tro, sen så hade jag världens längtan efter dillchips igår så det kanske blir att unna sig en påse ikväll. Det som är synd är ju att promenaden inte ger så mycket då, men eftersom att jag typ aldrig äter chips och godis längre så får jag faktiskt- ibland iallafall.
Nu ska jag ta på mig nå kläder som funkar för en långpromenad ute i 3 plusgrader men skugga.
Ha det gött!

Måndag.

Hej allihopa!
Idag tycker jag att det är god tid för mig att uppdatera litegrann här i bloggen efetrsom att jag inte har skrivit sen i Fredags!:)
Iallafall så har det gått jätte bra på jobbet, inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara och både cheferna och jag själv tycker att jag klarade av det hela rätt så bra och dom tyckte även att jag var jätte duktig.
Jag fick därför jobba Lördag också och då lärde jag mig ännu lite till och fick därför jobba i baren ett tag själv. Det var faktiskt jätte roligt och jag känner verkligen att jag trivs. Det känns jätte bra att dom hittills är nöjda med mig och att jag ska få jobba på Lördag nästa helg också. Svin kul! Är så taggad!!
Nåväl, jag är iallafall ledig hela veckan lång, synd att det inte ser särskilt bra ut med pengar för annars hade man ju kunnat hitta på något riktigt roligt!
Matilda kommer ju dessutom hem idag också och hon har varit borta ett bra tag nu, tycker jag så det var allt på tiden att hon börjar pallra sig hemåt och umgås med mig och Bella.. MEN då fick jag ju veta att hon åker iväg imorgon igen och är borta till på Lördag så då får jag inte se henne förens Lördagkväll eller Söndag iallafall. Skit också!
Igår Söndag så hände det inte alls särskilt mycket egentligen. Det var världens vackraste väder men mannen var bakfull efter att ha partat med sina kompisar dagen innan så det blev inte att vi hittade på något dessvärre. Men det kommer väl förhoppningsvis fler fina dagar i veckan och då har vi ju all tid i världen att hitta på något.
Nu hade jag iallafall tänkt ta en promenad och sen börja fundera på vad vi ska äta idag.
Sugen på något gott, eller kanske soppa av något slag? får se hur glad Johannes är i de förslaget. Hehe!

Första dagen idag.

Jahapp.. SÅ idag börjar man jobba!
Nervositeten stiger bara mer och mer och det är ändå hela 4 timmar kvar innan jag börjar.
Ingen är ju bäst på sitt jobb första dagen, det är ju ingen så jag vet inte riktigt vad det är jag är så nervös över.
Detta ska nog gå bra bara jag kan slappna av litegrann! Men det finns ju ingenting som är så pass spännande som första dagen på ett nytt jobb. Wooho! Det här ska bli så kul!! :)

Här har det serverats taco till middag!

Då har vi varit och handlat hem en massa nya goda ingredienser till flera olika måltider så nu gäller det bara att laga så mycket mat som möjligt fr utemat är jag tusan less på!
Idag så gjorde vi något så lätt men ändå så otroligt gott som tacko. Det funkar ju alltid, vilken dag som helst och när som helst egentligen och snabbt går det att laga och fixa till med tanke på att det mesta är kylvaror och som man bara kan ställa fram och servera som det är, sen så har vi ju sallad och sådant som ska hackas men det går ju snabbt ju.- Så det enda som egentligen tar tid med denna måltid är köttfärsen som i detta läge behövdes tinas upp, stekas, kryddas och sen serveras.
Jag åt iallafall världens största portion idag så det känns bokstavligen som att jag ska sprängas och då skojjar jag inte. Johannes tvivlade rätt så enormt mycket på mig när jag lastade upp allting på min tallrik utan att se hur mycket det egentligen blev. Men jag, till våran förvåning åt nästan upp precis allting förutom kanske 4 tuggor som mest var tackochips och köttfärs. Hade jag ätit upp dom tuggorna också hade jag nog sprängts tror jag för det var då inte långt ifrån kändes det som!
Nåååja, jag som alltid äter så lite i vanliga fall behöver mig ju en riktig måltid mat jag också någon gång så vad förlorar man på det liksom.
Nu sitter jag i sängen och hade tänkt kolla lite big brother live och i övrigt kolla igenom facebook lite. Ikväll blir det då en tidig kväll också känner jag. Det är så otroligt skönt att jag faktiskt har lyckats vända tillbaka dygnet någolunda bra!
Har precis innan jag började skriva detta inlägg tagit mig en dusch så jag hade tänkt sätta i lite serum och andra medel som är bra för håret och sen kamma det och helt enkelt låta det självtorka.
Vi avlslutar sen denna kväll med film och mys i soffan!
Ha det fint mina vänner.♥

nomnom!

Torsdag.

Denna dag har än så länge varit bra!
Jag steg upp vid 11-tiden och sen kom Linda hit vid halv 1. Vi åt då lunch här hemma i lägenheten och gick sedan ut på stan. Jag skulle egentligen inte ha gjort det alltså för nu har jag ju hittat en massa kläder som jag verkligen vill ha! Dessa kläder är på rea och kommer säkert inte finnas kvar när jag väl får pengar, bara för att .. Så är det ju alltid!
Jag lyckas alltid hitta en massa som jag vill ha när jag inte har pengar, vilket i vanliga fall inte händer särskilt ofta. Men nu är jag ju inne i en sån månad som jag sagt tidigare!
Det är därför inte en sak som jag prioriterar i första hand med tanke på hur mycket kläder jag ju faktiskt har. Men det känns ju surt att man aldrig hittar något när man har pengar och hittar alltid någonting när man väl innte har det. Fy, vad jobbig känsla!
Nåjaa, jag köpte då iallafall inte hem något utan vi gick bara runt och kollade lite överallt innan vi tillsist gick tillbaka till lägenheten igen.
Nu har Linda fait hem och jag sitter här framför datorn med kurrande mage.. Vi har inte särskilt mycket mat hemma så jag och Johannes ska springa ner på coop och storhandla nu! Det behövs.
Efter att vi varit på coop och handlat så ska vi laga middag och äta sen blir det en lugn kväll som väntar efter det. IMORGON-FREDAG OCH MIN FÖRSTA DAG PÅ MITT NYA JOBB!!!:)
Det är så spännande så jag sprängs.
Ha det en fortsatt trevlig Torsdag!

14/3

Har precis kollat på big brother med Johannes och gu vad vi har skrattat. Endel där inne är så otroligt roliga ibland, men endel är bara så patetiska, falska och tröga personer.
Det är ju roligt iallafall men jag kan erkänna att både jag och Johannes har velat smälla till Sipan på käften x-antal gånger.. Han är ju sååå dryg och omogen och han hade då verkligen förtjänat det. Jag fattar bara inte varför någon inte har gjort det än?:o Mobbing är inte coolt någonstans.
Nu sitter jag iallafall i sängen och ritar på min telefon i draw something. Det är jätte roligt och snart ska jag kolla på 90210 innan jag ska sova och det ska bli sååå skönt!!
Jag är aningen trött i mina ben idag också efter att ha varit ut och gått en mil, förstår inte riktigt varför egentligen? Med tanke på att jag alltid går en mil när jag är på promenad. Varken mer eller mindre!
Imorgon är jag ju ledig men sen börjar jag ju jobba på Fredag och vem vet, kanske förra helgen kommer att vara den sista helgen på länge som jag är ledig hela av.. Jag hoppas på ett sätt det och att jag får chansen att jobba så mycket som möjligt för jag är ju faktiskt en sån person som inte gillar att gå hemma så mycket. Jag saknar att jobba och jag saknar att veta att man har en säker inkomst varje månad som jag alltid har haft fram till i December när allting sket sig med sjukpenningen som jag fortfarande inte fått ut och nu börjar jag att bli förbannad. Nåjaa, i slutet av denna månad ska då allting vara klart iallafall och sen kan jag äntligen lämna allt strul bakom mig och börja leva igen! wooho!!
Imorgon blir det att ta en till långpromenad om vädret tillåter men förutom det så vet jag då inte vad jag ska göra. Det hade dock varit trevligt att fara ut med skotern och grilla någonstans. Men det får vi ju se hur det blir med den saken!
Nu- 90210!♥

Saknar min kompis Erika som man verkligen inte fått se på ett bra tag. Kom hem till Pite till sommarn va?;)

Onsdag!

Denna dag har varit stillsam och lugn och egentligen har det inte hänt någonting alls under den? Än så länge iallafall.
Jag har iallafall hunnit ta mig en promenad på en mil och även hunnit göra och sedan äta lunch i lägenheten. Nu är ju klockan just efter 17 och jag funderar på om man skulle ha hittat på något ikväll..
Jag börjar ju jobba på Fredag och har ingen som helst aning om hur mycket ledighet jag kommer att få över efter det så det gäller att passa på att ha roligt medans man ändå kan!
Kan ändå älska känslan av att jag får börja jobba igen efter att ha varit sjukskriven i över 2 månader och sen endast hunnit vara arbetslös i nån vecka innan jag är back on track igen. Underbart!
Ikväll känner jag mig dock sugen på kött och pommes typ? Johannes pallade ändå inte med LCHF så han har börjat med normal kost igen och dragit ner på sockerintaget bara, vilket jag också hade behövt göra så det är bara att laga vilken mat man vill nu. Sköööönt!

haah! jag hittade två bilder från typ 3 år? tillbaka. Nice.

gókväll!

Hej allihopa!
Då har man precis kommit hem igen efter att ha varit borta i 7 timmar ungefär.
Jag har umgåtts med Bea och vi började dagen med att vi gick på stan tillsammans och jag hittade ju faktiskt ett par skor som jag handlade hem med detsamma. Dessvärre så var det ju en dålig Månad att köpa ett par skor på eftersom att det är aningen snävt med pengar men man måste ju så man har några att ha på jobbet sen.
I April så har jag kommit på mig själv med att det nog även då kommer bli snävt med pengar trots att jag får ut en liten summa i slutet av denna Månad.
Både Johannes och pappa fyller år i April nämligen.. Nåjaa, man får göra det bästa av situationen helt enkelt!
Efter att jag och Bea gått på stan så gick vi hem till henne och kollade nått avsnitt av solsidan och även en film. Oerhört trevligt måste jag säga!
Nu har jag ju som sagt kommit hem igen så jag ska äta lite rester från Johannes middag eftersom att jag inte ätit någon middag idag och sen så börjar ju big brother på typ en halvtimme så då blir det att kolla på det.
Förövrigt så är jag väldigt trött nu, trots att jag sovit typ 9.5 timmar inatt. Jag är allt konstig! Men då kanske man får ta sig en någolunda tidig kväll ikväll då. Det brukar ju inte alltid gå så bra!
Onsdag imorgon och vi hoppas på fint väder och sol, då blir det nog att ta sig en längre promenad och stiga upp tidigt!
Ha det bra. :)

Tisdag

Hej allihopa!
Idag är det Tisdag och endast 4 dagar var innan jag börjar jobba, knappt det ens och det är så spännande så jag håller på att avlida. Men kul ska det utan tvekan bli!
Somnade vid halv 3 igår och vaknade vid halv 12 idag? Snacka om att sova ut alltså. Shit! Nåja, det är ju så skönt så det finns inte att vara utvilad. Men man får ju heller inte sova för länge!
Jag och Angelica tänkte först fara ut och fota idag igen men så blev det inte eftersom att det blåser så hemskt mycket ute, som igår ungefär. Huvva, man blåser ju bort! Vi ska därför ta det någon annan dag istället och idag ska jag då umgås med Bea. 
Nu under dagen så ska vi hitta på något kul och ikväll ska vi ha filmkväll! Härligt, härligt. :)
Nu ska jag torka mitt hår och sminka mig lite hade jag tänkt, har duschat för ett tag sedan. I KALLT VATTEN förövrigt-.- Huvva! Jag hoppade därför över balsamet idag, jag pallade inte riktigt stå längre än 7-8 minuter i det där kalla vattnet. Jag brukar verkligen aldrig hoppa över balsamet annars så vi får se hur det går att kamma ut håret nu? jag färgar ju i och för sig inte håret så himla ofta längre så det är ju inte alls nött eller så, så att.. Det kanske ska gå bra iallafall!
Här kommer några bilder från i helgen. 

12/3

Har precis kommit hem efter att ha varit ute och ränt lite överallt här i stan.
Jag började med att jag gick förbi försäkringskassan och lämnade in ett papper så jag får lite pengar i slutet av denna månad och sen gick jag vidare till Matilda där vi drack kaffe och pratade om allt möjligt som hänt på sistone.
Där stannade jag ett ganska bra tag ändå innan jag gick vidare. Det var ju egentligen tänkt att jag skulle gå hem direkt men eftersom att hon bor rätt nära min farfar så stannade jag även till där för ett besök i omkring en timme. När jag kom dit så blev jag ganska direkt bjuden på middag som bestod av hamburgare och därefter fick jag mig kaffe igen för andra gången idag. Gottgott!
Nu är jag som sagt hemma igen och ska nu kolla lite 90210 hade jag tänkt och bara ta det lugnt resten av kvällen. Det kan ju vara skönt!
Ha en fortsatt bra Måndag!

God morgon!

Hej allihopa!
Jag somnade halv 2 igår ungefär efter att ha sett några avsnitt av 90210. Det är sååå bra!
Imorse vaknade jag av ett samtal som genast gjorde min dag mycket bättre, nu ser jag äntligen ljuset i tunneln. Tack och lov!
Jag steg upp direkt efter de samtalet och har nu sminkat mig och valt kläder inför dagen.
Snart ska jag gå vidare till försökringskassan och lämna in ett pappper och sen får vi se vad jag hittar på. SOlen skiner iallafall och det är hela 6 plussgrader ute. Inte illa!
Nu ska jag käka lite frukost och sen är det nog bäst att ta tag i allt som bara måste tas tag i.
Ha en fin dag!

Bra kväll igår!

Hej allihopa!
Jag har haft två jätte bra dagar nu och jaa, hela helgen har helt enkelt varit bra.
Jag kom hem vid 20-tiden idag efter att ha varit i Ume hos Jessica och Markus och kul har vi verkligen haft!!
Igår så klämde jag även in en arbetsintervju på Järnspisen som resulterade i att jag ska få börja jobba på Fredag. Så himla roligt alltså! Nu har jag något att se fram emot hela veckan!:)
Igårkväll så festade vi ju förfullt i Umeå, det kom mer folk till Jessica och Markus än vad vi trodde att det skulle göra och det var så otroligt roligt och idag så vaknade jag upp och inte var det minsta bakis och på ett gott humör. Ja det blir helt klart en minnesvärd kväll dedär!
Nu sitter jag hemma i lägenheten igen och kollar på big brother. Jag har hämtat hem mat från Sunes som jag precis har ätit. Sååå gott en dag som denna!
Idag ska jag bara mysa framför tvn resten av kvällen och imorgon ska jag försöka stiga upp så tidigt som möjligt och ska med andra ord försöka lägga mig i rätt tid ikväll!
Nu ska jag fortsätta att kolla på big brother, det är lite svårt att skriva och kolla på tv samtidigt som ni kanske förstår.
Det finns såklart bilder från i helgen, men dom kommer in senare!
Ha det bra. :)

Väärdelöööös.

Okeej.. Jag kan väl säga såhär om filmen som vi såg idag: Den var INTE bra. Den var mer av en overklig barnfilm om ni fattar vad jag menar? och dessutom så kändes den omogen och bara allmänt tråkig.
Nog fick man sig väl ett gott skratt då och då ändå för att jag har så dålig humår men den var verkligen inte bra. Filmen var från 11 år men den kunde lika gärna ha varit från 7 år om den inte hade varit på engelska. Barnen i den ålder hinner nog inte med att läsa texten menar jag men helt klart att deras mognadsnivå skulle palla denna film.
Haha, ni skulle ha sett Johannes, snart 27 år gammal sitta och se den filmen. Han trodde typ att det var ett skämt och satt då och då och sa kommentarer om hur förjävla dålig filmen var och att det var en såkallad barnfilm.
Stackars mig, stackars han.- Jag råder iallafall er där ute som är äldre än 15? att inte se denna film. Ni blir besvikna kan jag lova!
Nåjaa, nog pratat om denna film för jag höll rent ut sagt på att somna under den. Nog för att det nog inte bara var för att den var dålig utan även för att jag är så otroligt trött och endast har sovit 5 timmar inatt.
Om en timme blir det att se big brother iallafall och sen ska jag ÄNTLIGEN få sova.
Upp klockan 9 imorgon igen för att gå iväg på arbetsintervju klockan 10 och sen styr jag kosan mot Umeå klockan 12! Wooho.
Ha en bra Fredagskväll!!♥

NEJ TACK!

Arbetsintervju!!

Wooho! Gissa vad? Jag ska på Arbetsintervju imorgon klockan 10!
Tänk om man ändå hade tagit tag i att söka jobb liiite tidigare. Haha, nu är jag nervöööös! Men spännande och roligt ska det allt bli. Jag återkommer med vart jag ska på arbetsintervju senare någon dag om det går vägen. Men det hoppas vi ju på! :)

Händelserik Fredag, oh yes!

Hej allihopa!
Idag så har jag varit igång sedan klockan 10 imorse och började då dagen med ett möte på arbetsförmedlingen som varade i lite över en timme. Där fick jag lite information om olika jobb och utbildningar och även en adress till en sida på internet där man kunde kolla upp olika utbildningar samt lediga jobb.
Efter att jag varit där så åkte jag vidare hem och ringde direkt till Handelsförbundet och pratade med en massa olika personer ett tag innan dom tillsist kom fram till något. Lite segtänkta  och tröga är dom allt!
När jag ringt till handels så började jag att skiva och skriva om lite CVN så att jag sammanlagt kunde söka hela 12 arbeten lite överallt här i Pite där jag kan tänka mig att arbeta.
Jag åkte sedan runt till alla dessa ställen och lämnade dom vidare och när jag var klar med det så åkte jag och hälsade på mormor som förövrigt inte var hemma när jag kom dit men jag gick in och väntade på henne tills hon kom hem eftersom att hon inte var långt bort. Där stannade jag ett tag, drack smoothie, åt frukt och pratade.
Jag kände inte för att fara hem därefter heller utan åkte vidare till Svensbyn och hälsade på mamma och pappa, men den enda som var hemma var mamma, Molle och Lea.
Snart blir det att återvända hem igen innan systemet stänger. Jag måste ju inhandla lite dricka till imorgon när jag ska till Ume på inflyttningsfest hos Jessica och Markus. Så himla roligt! Jag är taggad till tusen.
Ikväll blir det att ta en tidig kväll och bara ha soffmys med hjärtat men innan det så ska vi faktiskt gå på bio och se Journey To The Mysterious Island . Kan minsann vara bra tror jag!
Denna Fredag har och kommer att fortsätta vara kanon.
Ha en trevlig kväll! Jag återkommer om betyg till filmen senare.

Dessa två fina bilder har Angelica tagit på mig när hon fotade mig ute. :)

Började dåligt men slutade bra!

Jaaa! Någonting skulle ju iallafall vara bra en dag som denna.
Jag har nu haft främmande av mamma och pappa, Johannes har tvättat två maskiner själv så jag slapp, plus att jag nu har kollat upp resa till Ume på Lördag och det blir att åka dit redan vid 12 på morgonen. Så otroligt roligt!!
Funderar starkt på att åka iväg till step in idag och prata med dom litegrann för det blev ju aldrig så att jag började träna i veckan.
Tror nästan att det hade passat bäst om jag väntar till i slutet av denna månad då jag faktiskt får in lite pengar, blir nog bäst så iallafall.
Jag har även sökt ett jobb idag, så duktig har jag till och med varit- inte illa! Ska ringa facket imorgon och sen söka lite mer jobb hade jag tänkt!
Nu blev jag genast på bättre humör. Thumbs up!
Ikväll blir det nog filmkväll med Bea dessutom!:)

arglessargless.

Hej allihopa!
Nu sitter jag här inne i en nystädad och snygg lägenhet och väntar på att 4e maskinen ska bli klar där nere i tvättstugan. Jag kan säga att det är en underbar känsla att veta att alla kläder snart är rena, och allting är fint här inne och det dessutom är Fredag imorgon och att jag då, på Lördag kan åka iväg till Ume på inflyttningsfest med gott samvete.

Är jag på bra humör idag tror ni? Nej, det kan jag ju inte direkt påstå att jag är och det kan inte ens en ren och fin omgivning ändå på för jag måste ändå erkänna att jag är måttligt irriterad just nu, rent ut sagt förbannat less och nä.. Det finns inte ord för hur pass arg jag egentligen är men det roliga är att det inte ens syns.
Nu tänker jag inte gå ut med varför jag är så arg till er här på bloggen men jag är helt enkelt inte på bra humör. Det kan man ju heller inte alltid vara så det är väl inge fel med det egentligen men den människa som har orsakat detta är det minst sagt fel på.. Hur man ens kan leva med sig själv säger jag bara. Idioti!
Äh, nu ska jag dricka upp min smoothie och iallafall FÖRSÖKA bli på bättre humör, hör av mig sen om jag lyckas.
Ha det gött!

Mars 7, 2012

Hej allihopa!
Det blev lite ändrade planer inför kvällen eftersom att Nastja inte tog sig in till stan.
Det blev istället bara att sitta här hemma och ta det lilla lugna. Johannes har nyss bjudit på en jättegod gryta som ska vara LCHF mat men som vem som helst skulle kunna äta. Supergod!
Nu sitter jag här vid datorn igen, mätt i magen och väldigt nöjd över denna dag. Jag har ju faktiskt orkat dammsuga, skura , rengjort i toan, och dammtorka litegrann så här inne är det nu jätte fint!
Jag har ju faktiskt tagit lite bättre bilder på lägenheten nu med min kamera och inte med telefonen så nu ska ni få se vad fint det är sen jag städat och vi satt in lite nytt i lägenheten från Ikea!
Jag är såååå duktig.

Fina, underbara & älskade.

fina Onsdag!:)

Hej allihopa!
Det blev en lite roligare dag idag än vad det var tänkt för jag struntade nämligen i tvättiden eftersom att Johannes ändå hade "glömt" att vi skulle tvätta idag och bestämde sig för att fara till Lule med Samme.
Jag ville därför inte heller tvätta eftersom att jag då avr tvungen att tvätta själv också ringde ju Bea i rätta stund och frågade om jag ville följa med på stan vilket jag självklart ville.
Jag bokade därför om tvättiden till mellan 14-18 imorgon istället för idag, sminkade mig, klädde på mig och gick in till stan och mötte upp Bea.
Vi har nu gått på stan i några timmar och även suttit på kvartersbageriet och pratat ett tag eftersom att, precis som jag sa igår det var nån vecka sen vi var med varandra sist.
Vi träffade även Mia på stan som vi stannade upp och pratade med så nu har jag fått träffa två personer på en och samma gång idag samt mamma och mormor som var på stan och shoppade. Kul!
Nu är jag som sagt hemma igen och Johannes är fortfarande borta. Jag håller på att rensa bland alla mina papper från de olika ställen som jag jobbat, samt papprena från försäkringskassan, handels, arbets också osv..
Nu har jag iallafall fått någon ordning men mycket papper var det kan jag lova! hehe.
Stackars tidningsstället i hallen svämmade ju nästan över av alla papper och nu är det inte ett enda i den. Mycket finare!
Det är fint i lägenheten nu som vanligt men det hade ju faktiskt behövts både dammsugas och skuras idag, toaletten hade också behövts städas så jag tror att jag tar tag i det nu innan jag ska gå på Nodo med Nastja ikväll. Bea ville också vara med så hon ska möta upp oss där sen när hon har slutat träna!:)
Tala om en jätte bra Onsdag!♥

:)

Haft en bra kväll på Nodo tillsammans med Angelica, Linnea, Emma och Johanna och gick därefter förbi Bella också en sväng och hämtade min väska som varit där ett bra tag nu sen vi badade och hade poolparty för att vara exakt och det var ju några veckor sen nu.
Sedan jag kommit hem så har jag kollat på big brother och förutom det typ ingenting. Jag ska snart lägga mig i soffan och kolla 90210 och sen försöka sova.. Har ju tagit mig en rejäl powernap idag så frågan är ju hur lätt det egentligen kommer att vara att somna ikväll men jag hoppas på att det inte blir så farligt sent iallafall.
Imorgon så ska jag tvätta mellan 14-18 och sen ska jag umgås med Nastja vilket var ett tag sedan sist och det kommer vara så kul att få höra hur hon har det och vad hon haft för sig på sistone.
Saknar ju Matilda också, som inte var med oss i helgen också saknar jag Anna, Jessica och självklart Sofia som bor i Stockholm och som man därför inte träffat på ett bra tag. Bea hade det ju heller inte suttit fel att träffa snart för det var ju också ett tag sedan sist men trots att man inte ses på ett tag så har man lika roligt ändå!
Ja det är många av mina kompisar som jag saknar och som inte bor kvar här i Pite längre men några stycken bor allt kvar här och har flyttat hit så det känns bra att alla inte ogillar Piteå och bestämmer sig för att lämna staden.
Jag har världens bästa och finaste vänner!♥ Det ska ni allt veta.
Nu ska jag lägga mig i sängen.
Ha det gött!

Fotosession nr 1!

Hej hej!
Nu är jag hemma igen efter att ha haft fotosession med Angelica i några timmar.
Vi har verkligen haft jätte roligt men det var synd att det var så kallt och vi började frysa om hela kroppen, ja ivarjefall jag som ett tag bara var klädd i ett linne och leggins.
Vi tog även bilder när jag hade pälsmössa och tjockare tröjor så då var det inte lika kalt men jag frös fortfarande om händerna.
Nu ör jag ju som sagt hemma i värmen igen och har kurat ner mig i sängen under täcket så nu är det varmt och skönt måste jag säga.
Har inte alls sovit mycket inatt föresten, bara nån timme och vaknat rätt så mycket av att jag har haft ont i halsen har jag också så jag hade tänkt lägga mig och vila ett tag nu snart men först ska jag kolla nått avsnitt av 90210. Det är ju sååå bra!
Ikväll blir det Nodomys också och i helgen får vi se om jag åker till Umeå. Jag är nämligen bjuden på inflyttningsfest hos Jessica och Markus som köpt hus för ett tag sedan!
Det skulle vara roligt att åka dit och kolla hur dom har de. :)

Några bilder som jag tagit själv med min mobil. Dom som Angelica tagit kommer in senare så fort hon skickat dom till mig.

5/3

Hej allihopa!
Idag har jag hunnit kolla på dagens avsnitt av gossipgirl, två avsnitt 90210, jag och Johannes har varit och handlat en massa mat på coop och lagat middag efter det.
Idag blev det fläskfilé och pommes med världens godaste- hemlagade gräddsås!
Johannes ligger i soffan för tillfället och bara tar det lugnt framför tvn. Han har laddat hem en skräckfilm som vi ska kolla på ikväll men först ska vi se big brother har jag bestämt!
Imorgon börjar föresten Johannes med dieten LCHF.. Jag hade funderingar på att börja med den jag också men eftersom att jag inte är så stor och väger därmed inte så mycket och är långt ifrån överviktig och dessutom har medfött hjärtfel så tror jag inte att det är så bra att hålla på med dieter för mig. Bättre isåfall att börja försöka äta nyttigare. Jag ska ju börja träna på steppan i veckan också så då är det ju passande att äta nyttigt. Jag går ju en mils promenad också flera gånger i veckan varje gång jag går så att hålla igång är jag allt bra på!
Jag har städat litegrann i lägenheten nyss och böt bord i köket. Kolla så snyggt det blev!:)

En lite mörk bild eftersom att den är tagen med mobilen. Ser mycket bättre ut i verkligheten!:)

Måndag.

Hej allihopa!
i Lördags så var jag och Johannes på födelsedags middag hos hans föräldrar eftersom att hans mamma fyllde år. Vi blev bjuda på så mycket som Thaimat av alla de slag och gott var det verkligen!
Vi stannade där fram till att klockan var kring 21 och sedan skjutsade Johannes mig vidare till Bella så jag fick fortsätta att fira henne tillsammans med hon och några kompisar och han åkte hem, la sig i soffan och somnade.
Vi började med att vara hos henne där vi spelade spel, drack litegrann och pratade. vid 12 tiden så gick vi vidare till challenge där det verkligen var på tok för lång kö och då vet man ju hur det är.. Mer och mer folk tränger sig som inte ens har stått i kön utan ställer sig vid någon dom känner för att så fort som möjligt komma fram också håller det på sådär. Det kan ta ett liv innan man är framme!
Så vi följde helt enkelt sussis förslag och gick vidare till Kalles där jag faktiskt träffade en hel del folk så det var trevligt iallafall.
Igår var det ju Söndag som sagt, jag var faktiskt inte det minsta bakis utan klev upp redan vid halv 11, åt frukost och sen for jag och Johannes ut med skotern tillsammans med några andra.
Vi var inte hemma igen förens vid 18-tiden och blev då igen bjudna på mat hos Johannes föräldrar men denna gång serverades kött och klyftpotatis. Mumms!
Nu idag så är det Måndag, vi ska snart äta korv och makaroner till lunch och sedan ska jag kolla dagens avsnitt av gossipgirl.
Mycket annat händer nog inte idag, det blir nog bara rätt lugnt här hemma efersom att vi inte varit särskilt mycket på hemmaplan under hela helgen. Ska bli skönt!
Imorgon- Tisdag så ska jag fotas av Angelica ute i naturen, det skulle jag ju egentligen ha blivit för några dagar sen men det blev uppskjutet vilket egentligen inte gör någonting för då får jag ha någonting att se framemot till imorgon när jag även på kvällen ska ha nodomys med Johanna!
Ha det gött alla barn!

Hemma hos bella så spelade vi spelet "rita gissa" . Detta är då ritat av sussi och ska föreställa ett isflak!;)

Bra Fredag!

Hej allihopa!
Jag hade minst sagt en mycket bra dag igår och händelserik var den också dessutom.
Jag handlade saker till lägenheten för sammanlagt 2000 kronor och de med Johannes pengar eftersom att jag inte har sådär jätte mycket pengar som det ser ut just nu.
Jag handlade lite nytt till sovrummet som dukar till sängborden, överkast plus 4 kuddar till sängen och nu ser sovrummet otroligt mycket mysigare ut. Älskar det!
Jag handlade även toalett grejer som en ny svart toasits i trä, en mugg för tandborstarna, toalettborste och hållare till den. Tänkte köpa en ny matta också men dom hade ingen som jag ville ha tyvärr så jag struntade i det.
Jag kom också hem med ett nytt databord, underlägg till glas och annat småplock och nu tycker jag faktiskt att lägenheten ser mycket bättre ut helt plötsligt. Underbart!
Ibland kan det ju faktiskt vara roligt att gå på Ikea. Om man nu inte stannar precis överallt och bara går igenom en gång och sen är man färdig, betalar för sig och går ut.
Det avr så vi gjorde igår och då var vi bara där i tre timmar ungefär och jag tyckte faktiskt att det kändes som att det gick jätte snabbt!
När jag kom hem igen så började Johannes med att bygga ihop databordet och jag bäddade sängen och fixade till allt annat. Nu är ju allting på sin plats och det är skitsnyggt här inne!
På kvällen igår så gick jag iväg till Jens och tog nån öl tillsammans med han och några till. Det var mycket trevligt måste jag säga men det har man ju alltid när man är med detd är umgänget!
Nu är det Lördag och Johannes mor fyller år så det blir att fira henne ikväll, äta gómat och ha det allmänt trevligt!
Nu ska jag bädda sängen hade jag tänkt och sen ska jag börja göra mig iordning och fixa mig, nyss duschat så håret är till och med blött fortfarande.
Ha det gött!

En bild på sängen och sängborden på första bilden och bilderna efter den är från förra helgen när jag och mamma var på promenad sen min älskade katt Lea på sista bilden!

Seriesegrare!

Skellhell kan ju slänga sig i väggen !!!

Jag kan nu med stolthet och glädje gratulera mitt älskade och bästa Luleå hockey till SERIESEGRARE för säsongen 2011/2012.

Snyggt jobbat grabbar. Jag kan inte säga annat än att jag älskar er!

En hel dag ute med skotern!

Hej allihopa!
Idag har vi varit ute med skotern i stort sett hela dagen lång och det har varit så otroligt skönt!
Det har varit hela 6 plusgrader och jag behövde endast ha långkallingar under täckbyxorna trots att jag fryser så lätt som jag gör och höll men ändå varm under hela dagen.
Vi körde runt lite överallt och besökte olika berg och kollade läget och körde även igenom en massa skog och efter en massa olika leder och elljusspår men tillsist så stannade vi och grillade korv och åt mackor och drack blåbärssoppa på mjösjön i Svensbyn och sen for vi hem till mamma och pappa så att jag fick springa in på toa och dricka vatten innan vi började våran resa mot stan igen.
När vi kom fram till Johannes föräldrar så var klockan strax efter 18 så vi blev bjudna på mat och stannade där och tog det lugn därefter ett tag.
Nu har vi kommit hem igen för en timme sedan ungefär och sedan dess så har jag skrivit en lista på vad som ska handlas imorgon när jag ska iväg på Ikea tillsammans med mamma, pappa och Linda och sedan även tagit mig en dusch förstås eftersom att man inte luktar annat än avgaser och eldrök efter en sån här dag.
Nu sitter jag iallafall i sängen och väntar på att big brother ska börja, ikväll blir det att ta en tidig kväll för mor och far är här utanför vid halv 10 och då ska jag vara pigg, taggad och allmänt redo. Tur att jag är trött redan nu säger jag bara!
Här får ni se några bilder från idag:

Har mer bilder att visa er också från tidigare i veckan. Men dom får ni se imorgon eller någon annan dag!
På Söndag ska föresten jag fotas ute i naturen av Angelica!:)♥ Det ska bli kul!
RSS 2.0