DET ÅSKAR , döden är nära!!

Jobbat från 13.40 fram till 19.30 idag och nu är jag lagomt trött kan jag tala om..
Saken är bara den att det spöregnar ute, åskar och blixtrar.. Fyfan för det, fyfan för regn, blöta kläder och blött hår. Allt som jag verkligen hatar samlat i en och samma klump, det suger- helt klart!
Det finns inge äckligare än att vara dyngsur från topp till tå, det är rent ut sagt vidrigt och jag hatar det. Sen så finns der ju typ inge obehagligare än åska heller för den delen. Hemskt, hemskt, HEMSKT!
Nååväl, Johannes är inte hemma och skyddar mig så jag får helt enkelt bara sitta här och vänta på att en blixt kommer träffa mig i skallen eller någe..
Johannes skämtar om att blixten ALDRIG skulle träffa i mig om de träffar i något eftersom att jag är så kort och den tar den högsta punkten på stället, det skiter väl jag i. Jag är ändå rädd!
Det som gjorde min dag var ändå att han lämnat kvar en subland macka i lägenheten med kyckling och orient, jag älskar det och sedan en coca cola till det också. Så det fick bli min middag och min räddning för dagen ♥ Tack hjärtat, du är bäst men jag önskar att du hade varit hemma och skyddat mig nu vid det här laget..

Nu ska jag göra något, jag känner mig trött och rastlös..
Ha det gött!
PUSS

Jobbat färdigt och är helt slut!

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat färdigt och trött som bara den var jag imorse.. Höll typ på att dö när jag skulle stiga upp klockan 8 och speciellt eftersom att jag bara sovit 6 timmar inatt och Johannes ligger i sängen bredvid mig och sover.
Nu har jag iallafall slutat och jag har haft fullt upp hela dagen när alla varorna kom på en och samma gång.
Jag har inte hunnit fylla på allt ens i butiken pga av att det varit så mycket kunder också. Men så är det ju när det nyss har varit löning och helg!
Jag och Johannes ska iväg och handla nu snart också och sen ska vi äta mat och efter de ska jag VILA. Jag är typ tröttast i världen fortfarande så det ska bli skönt.
Jobbar sedan stängning imorgon så då får jag mig en ordentlig sovmorgon hur länge jag vill nästan eftersom att jag inte börjar förens 13.30.
Jag och Johannes ska springa iväg och handla nu, vi tvättar också så vi måste hinna handla innan första tvätten är klar så sparar man in lite tid.
Ha det gött!
PUSS

ett tidigare inlägg..

Hej allihopa!
Jobbat mellan 11-17.30 och sedan farit direkt vidare till Svensbyn för att fira mamma på morsdag.
Efter att vi varit där ett tag så for vi vidare för att fira Johannes mamma och där var vi ett längre tag, fram till nu rättare sagt och har blivit bjuden på oxfilé och pommes dära och gott var ju det kan jag lova, verkligen hur gott som helst!! Man kan ju inte önska sig en bätte måltid på en Söndag efter jobb och allmän lathet!
Nu sitter vi här och väntar på att klockan ska bli 9 och sedan ska vi gå vidare till bio3an mitt emot och se the hangover 2. De kan ju inte bli annat än succe med tanke på ettans hangover, helt underbart rolig film.

Jag jobbar imorgon också så det blir nog troligtvis en tidig kväll ikväll för jag börjar klockan 9 imorgon och jobbar fram till 14. Kort dag ör det ju iallafall så man hinner ju vila upp sig efter det om man så vill!
Jag är dessutom lite lur om att jag är påväg att få magkatarr igen och det är ju inte alls värst roligt kan jag säga så jag får inte i mig så mycket mat. Har medicin för det men har tänkt vänta nån dag innan jag börjar äta det för att se om det blir bättre! Hoppas verkligen på det för man blir så allmänt trött av att ha ont i både mage och rygg hela dagarna..
Under bíon ska jag iallafall dricka cola, äta vindruvor och jordgubbar. Har ju faktiskt fortfarande hållt mig ifrån godis. Duktig tjej jag är!
Nu ska jag gå, ha det bra alla barn.
PUSS

Myser i soffan framför tvn. :)

das helgas.

Hej allihopa!
de blev en liten festis igår trotsallt. Jag hade en mycket bra kväll med fin, fina vänner och pojkvän och uteliv blev det också dessutom och där jag hamnade var de mycket folk kan jag lova! Klockren kväll.
Dagen som är idag har dock varit lite sliten och tröttsam men ja, vad säger man. Man mår väl som förtjänas antar jag!
Har endast ätit en macka från subland idag så jag har en cola och en salllad kvar att äta innan kvällen når sitt slut.
Funderar starkt på att vandra ner till coop nu faktiskt och sedan vidare till Södra för att hälsa på mamma och pappa som just nu bor på campingen där bredvid.
I övrigt så blir det bara film och mys idag med mitt hjärta och imorgon väntas jobb 11-16.30!
Hade gött.
PUSS

Nu har jag handlat hem nyttigt till i helgen bland annat!

Hej allihopa!
Vad gör ni? Jag har nu jobbat klart och skickat tillbaka lite kläder till nelly.com som inte passade på mig.
NU är jag TRÖTTAST i världen jag har hunnit handla och gissa vad jag handlade..
- Körsbärs tomater,
- Pop corn- less fat,
- Vindruvor,
-Mango
- & salta Jordnötter.

Jag är duktig jag alltså!! Jag håller på att hungra ihjäl för tillfället så jag sitter här och trycker i mig körsbärstomater så jag håller mig mätt fram till Johannes kommer hem.
Jag har nu PÅ RIKTIGT tänkt att vara nyttig, jag bara MÅSTE för jag har världens sämsta kondition och måste börja träna och därmed äta mera nyttigt och bra till de för annars funkar det ju bara inte.
Som det ser ut nu så vill jag gå ner tre kilo iallafall och det borde ju inte vara så svårt  om man säger så. Har faktiskt lätt för att gå ner i vikt och behöve rinte göra mycket alls egentligen så de känns ju bra iallafall.. Önska mig lycka till!

Jag skulle ju egentligen inte jobba idag men Peter ringde mig imorse så jag hoppade in i hans ställe och samma gäller på Söndag så det blir många dagar nu. Det blir hela veckan förutom nu på Lördag när jag är ledig och då ska jag vila upp mig kan jag lova.
Nu ska jag iallafall ta mig en powernap i väntan på Johannes och sen får vi se vad som händer ikväll!
Ha det bra.
PUSS



Dör en smula..

HAHAHA! Hittade precis världens roligaste kedjebrev på facebook, typ bäst och jag skrattar ihjäl mig.

Har du världens bästa barn, kvinna, make, älskarinna, älskare, mor, far, syskon, kusin, morbror, faster, mormor, morfar, farmor, farfar, granne, lärare, katt, hund, får, häst, fåtölj, snuttefilt, könssjukdom, hemorrojder, navelludd, toalettsits eller vad FAN som helst? Visa din kärlek nu så får vi slut på all skittext på en gång så att vi är klara för i år! ♥♥ Hjärtan också ♥♥♥ glöm inte hjärtan ♥♥ FÖR HELVETE !
Okej, jag är trött men erkänn den var liiite rolig? helst i slutet! x)

OKEJ, SÄMST!

Men gud ändåå.. Typiskt mig! Här sitter jag och skriver att jag är nyttig, stolt över mig själv och de ena med det andra och sen vill Lena mötas på max för att äta och självklart faller jag för det. Jag är verkligen sämst på detta!
Hoppas nu för mitt eget bästa att jag håller mig nyttig i helgen iaf.. Men skulle ju inte förvåna mig om planerna för det med ändras med tanke på att jag TYDLIGEN faller så lätt för grupptryck.. Eller snarare om någon erbjuder mig något som inte är planerat. Då händer det oftast ändå. haha, gud så hemskt!
Nu iallafall så har jag tagit ut alla sopor, diskat all disk och plockat ihop all smutstvätt till imorgon när jag ska tvätta.
Lite duktig har jag ju iallafall varit idag förutom den där max- insidenten.

-Jobbat från 15-19.
- Städat lägenheten.
-tagit ut alla sopor.
- bokat tvätttid.
- Diskat.

Jag kan bara jag vill!
Nu ska jag minsann städa lite till innan Johannes kommer hem från jobbet och SEN blir det soffhäng och ledig dag imorgon. Hoppas på fint väder för då ska jag bara sola och må bra!
Hade.
PUSS

yaoyao..

Hej allihopa!
Nu ahr jag jobbat klart och det har gått jätte bra!
Det har varit lika mycket folk idag också, precis som igår men däremot inte liiika mycke Norrmän, har dom dragit sig tillbaka måntro?
Iallafall så fick jag hoppa in för Alexandra som är dålig i halsen idag så jag började klockan 15 och slutade 19.30!
Nu är jag hemma iallafall och tänker ta det så lugnt jag bara kan ikväll och sen är jag ledig imorgon och jobbar på Fredag igen 15-19.30 då också. Trevligt, trevligt!
I helgen förövrigt så har jag bestämt mig för att ta det lugnt med soffhäng, har ju varit utan de mesta angående chips och godis nu ett tag och har tänkt börja jogga när jag har tid över och de är okej väder.
Jag känner att jag behöver få upp formen nu till i sommar och visst kanske det är lite sent att börja tänka på beach 2011 men vad säger man.. Bättre sent än aldrig så nu ska jag försöka vara nyttig, de har faktiskt gått bra hittils. Jag har hittat något annat gott att smaska på när jag är godis sugen istället- nämligen saltade solroskärnor. Det är mycket gott och efter att man ätit lite sådant så är man inte lika sugen längre och de bästa med allt är ju att det är NYTTIGT!
Jag har faktiskt redan gått ner ett kilo bara genom att äta dom och mindre onyttig mat på bara 1 vecka. Inte illa!
COCA-COLA kan jag TYVÄRR INTE hålla mig undan.. Det är ju de bästa som helst och jag dör utan cola, typ. Så de får jag faktiskt dricka, för mig själv!
Imorgon hade jag däremot tänkt att unna mig med mat på restaurant tillsammans med Johannes, hoppas bara att han är ledig som jag är så att inte mina planer spricker sedan så blir det Bio och mys hela helgen, längesen och gud så skönt!
Ha det bra allihopa, nu ska jag boka tvättid och städa upp litegrann här inne.
PUSS

De värsta jag vet.

Mytomaner och falska personer är verkligen bland det värsta jag vet. Tur man kan lämna såna personer utanför ens liv.

Känns verkligen helt okej, helt rätt och helt bra! :)
Hade.

Jobbat färdigt för idag!:]

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen efter ett arbetspass mellan 15-19.30 .
Det har varit en unbertbart bra dag med otroligt mycket folk-. Kan säga att det verkligen märks att sommaren börjar  närma sig när det kommer hit så mycket Norrmän också, så himla trevligt.
Nu är jag iallafall hemma och ska äta samt sätta mig framför tvn och umgås med mitt hjärta. Det blir tv hela kvällen lång och sen får vi se imorgon om det blir jobb då också och isf blir det stängning igen precis som idag.

Nu ska jag som sagt äta mat och kolla tv och äta mat som sagt!
Ha det gött.
PUSS

slänger in ett till inlägg!

Ville även slänga in ett inlägg om hur min Lördag var upp i Lule tillsammans med Lena.
Vi hade en underbar dag och kväll, verkligen.
Vi började med att vi åt på max innan vi for iväg till Lule och sedan slappnade vi av litegrann hemma hos henne innan vi lagade palt och sakta började dricka vin sen tog vi bussen in till stan och ut på krogen.
För våran del så blev det Allstar och vi hade jätte trevligt där borta. Träffade en massa fina och rara människor som vi umgicks med där inne.
Det hände väl inte sådär jätte mycket egentligen och jag träffade ingen som jag kände men ändå så var kvällen fylld i skratt och roligheter.
Nästa gång jag kommer upp, om någon helg vill säga så har vi bestämt oss för att ta det lugnt och ha filmkväll eller dyligt, det är alltid trevligt det också tycker jag och allting blir ju till de bästa med en bra människa att spendera filmkvällen tillsammans med och sedan chips, godis och dricka till de också. AWESOME!
I helgen blir det nog lugnt för mig och Johannes, skulle vara otroligt härligt att bara ligga hemma och kolla tv, de var ett tag sedan de hände under en hel helg nu så de är ju på tiden.
Det blir mys!
Nu ska jag kolla tv som sagt, ha en bra kväll ni som fortfarande är vakna!
PUSS



Bilder från i Lördags!:]

De blev jobb iallafall!

Hej allihopa!
Idag har jag jobbat från 9.30-16.30 fast jag egentligen inte ens skulle göra det men det var då himla bra att jag fick det iallafall för jag jobbar ju ändå imorgon också och då blir det ju två dagar i rad.
Det var iallafall en bra dag på jobbet, massor att göra men de är ju bättre det så man inte behöver stå still utan någonting att göra när de är en liten butik jag arbetar i.
Vi fick beställningar på drickor och jag skulle böja mig ner för att lyfta upp en back men då känner jag hur det bränner till i ryggen sådär från ingenstans så jag har otroligt ont kan jag säga!
Antingen så har jag dragit på mig ryggskott eller så är det en streckning.. Jag tror på att jag streckt mig men man vet ju aldrig. Eftersom att det gör så otroligt ont nu, får känna hur det känns imorgon bara också så kanske man kan räna ut vad det är för något för man får oftast mycket ondare i ryggen dagen efter om de är ryggskott men är de en streckning så blir de nog bara bättre eller ingen skillnad alls!
Hoppas att de är bättre så jag kan jobba som folk, känner mig som en 60 plussare som inte kan gå eller stå som folk.
Hemska tider!
Det är iallafall Måndag nu som ni alla säkert vet och jag har jobbat i stort sett hela dagen som sagt men jag har även fått min ebställning på mina skor och tunikor från nelly.com. Två utav 4 tunikor var stora och satt inte alls som planerat och en utav dom var på tok för tajt över brösten och passade heller inte som planerat så dom har jag bestämt mig för att skicka tillbaka.
Jag har iallafall, skorna och en utav tunikorna kvar som verkligen var HUR SNYGGA SOM HELST.
Känner mig jätte nöjd, de gör jag även med min beställning av de blåa linserna, känns underbart!
Inatt jobbar Johannes natt och jag ska vara hemma själv som så många gånger förut.. Känns inte alls sådär jätte roligt men det är ju bara att vänja sig inför i sommar när han faktiskt i största del bara kommer att jobba nätter.
De går nog bra tror jag även om de är tråkigt!
Nu ska jag kolla på tv!
Ha de gött,
PUSS


Jag med linserna!:)

Desperados.

Du säger tiden kommer aldrig mer igen
Vi sliter vägarna i jakt på sanningen
Jag missar tåget, hamnar snett och tänker sen
Och löven faller över Stockholm och mitt hem

Du säger: Jag ska aldrig lämna dig
Du ska aldrig nånsin se mig gå
Och om du ger din sorg till mig så kan jag bära den åt dig
Tills du orkar se två desperados som alltid ville mer

Dom säger närhet är nånting som har ett sätt
Som inte stämmer med fem varv runt jordklotet
Men vad vet dom som aldrig vågat något nån gång
Som gömmer ångest bakom murar och betong

Jag säger: Jag ska aldrig lämna dig
Du ska aldrig nånsin se mig gå
Och om du ger din sorg till mig så kan jag bära den åt dig
Tills du orkar se två desperados som alltid ville mer

Du slåss mot väderkvarnar och jag står här bredvid
Ooo, en señor Panza som ska ta varenda strid

Och säger: Jag ska aldrig lämna dig
Du ska aldrig nånsin se mig gå
Och om du ger din sorg till mig så kan jag bära den åt dig
Tills du orkar se

Jag ska aldrig lämna dig
Du ska aldrig nånsin se mig gå
Och om du ger din sorg till mig så kan jag bära den åt dig
Tills du orkar se två desperados som alltid ville mer
Två desperados som alltid ville mer.

JAG HAR FÅTT LINSERNA NU!

Hej allihopa!
Nu har jag precis fått mina färgade linser, det tog endast två dagar för dom att komma och det känns ju jätte kul eftersom att jag var sugen på att ha dom ikväll och imorgon!
Hoppas kläderna kommer idag också.. Det hoppas jag verkligen för det känns inte som att jag har några kläder som går att ha på sig ikväll också vill jag ha skorna som jag har beställt också dessutom så SNÄLLA KOM IDAG!
Annars kommer dom väl på Måndag typ och det går ju verkligen inte.. Då är ju helgen förbi och jag ska jobba..

Ahjaa, hoppas på det bästa iaf. Ikväll är det som sagt party och jag har inte riktigt börjat känna för det än mend et är ju bara morgon än så det kommer väl! Jag brukar alltid ha taggen på topp när jag närmar mig 15-tiden ungefär! haha.

Nu ska jag duscha sedan dammsuga och skura innan jag ska väcka Johannes och gå iväg och äta lunch/middag någonstans.
Hade gött!
PUSS

Snyggat till lite!

Hej allihopa!
Idag har varit en väldigt bra dag faktiskt. Har fått saker fixat, suttit framför tvn, lagat middag, umgåtts med den bästa, och gått en runda på stan för att fixa alkohol till i helgen.
Imorgon ska vi fira mig, vi blir nog inte så många men det blir iallafall syskona sjöstedt-dom två bästa, och möjligtvis någon mer. Har inte orkat dedär med att bjuda in folk men det kanske jag tar tag i imorgon om jag nu inte bara känner för att vara med Johannes och Frida och sedan träffa de andra stjärnorna inne på krogen.
SEDAN PÅ LÖRDAG så drar jag iväg till Luleå och spenderar en natt där, blir förhoppningsvis Allstar också där på sen självklart långa promenader och mys med världens bästa L.

Helgen kommer förmodligen bli bättre än A-W-E-S-O-M-E om allt blir enligt planerna men då hoppas vi ju på fint väder också såklart och inge mera regn och moln.
Tack på förhand!

Nuu, så ska ni få se vad fint jag har gjort det här helt själv i lägenheten i min ensamhet, imorgon får jag dammsuga och skura när ändå Johannes ska sova fram till 15-tiden och jag ändå inte kommer att ha mycket annat för mig men annars så ser det fantastiskt ut här inne jämnfört med hur det såg ut för bara några timmar sedan.

TITTA SJÄLVA! :D




FIIINT VA?!:D

Shut it down!

Min födelsedag, så som inga andra.

Hade min födelsedag igår, såsom alla andra år den 17e maj.
Den var kanonbra och jag hade främmande hela dagen och han jobba från 9-13, kort pass men nog så stressigt blev det ändå.
Dagen började ändå med att jag steg upp trotsallt, elelr snarare blev väckt av sång och detta..

Hur fint var inte detta?! Mat på sängen i form av skagen toast, sallad och chips. Samt en tallrik full av exotiska frukoter och Jordgubbar som var formade som blommor, hjärtan stjärnor osv.
Fick även en trisslott, tre paket och en cola på sidan om, fyfan så uppskattat!
Min födelsedag fortsatte sedan och var bättre än någonsin, det var nästan så att jag var ledsen när allting var över.. Har inte känt denna känsla på mina födelsedagar de senaste 10-12 åren! Men de kändes fantastiskt.
Jag har världens bästa släkt, vänner och POJKVÄN!♥ verkligen.

Idag däremot så är det Onsdag och jag har jobbat från 9-14 och därefter inte gjort NÅGONTING ALLS..
Denna dag har varit tråkig och jag har haft ont i skallen och känt mig förkyld, inte okej.
Nu ska dessutom Johannes iväg och jobba natt så jag får vara ensam heela natten lång! Därför kommer jag tröst äta fika,chips, dricka och allt annat gott som blev över från igår, kolla bigbrother och film.
Ha en bra kväll!
PUSS

-Diane Arbus.


you're only as tall as your heart will let you be.


Det närmar sig.

Hej allihopa!
Nu har jag hunnit jobba från 14-19.30 och sedan kommit hem för att hinna sitta vid datorn.
Jag lovade att städa i lägenheten igår men jag avr död i soffan och pallade inte riktigt det, sedan så var jag ju och hälsade på Sandra som fyllde år också så, ja vad ska man säga? Jag hade inte tid helt enkelt.
Idag medans jag har jobbat så lovade Johannes därför att städa upp eftersom att att jag jobbar både idag och imorgon och fyller år imorgon och vill gärna att det ska se hyffsat bra ut.
Men vad är hans ursäkt? att han fick främmande i TVÅ timmar och inte han.. Haha, han är sämst, RIKTIGT SÄMST!♥
Nu kommer jag väl måsta hjälpa till för jag slapp iallafall baka tårta ikväll med mamma, hon gjorde allt jobb istället. Annars så hade jag nog varit i Svensbyn nu vid det här laget.
Jobb imorgon som sagt, slutar klockan 13 som tur är så jag hinner med allting under dagen, ska ju få främmande hela dagen efter det så då hade jag helst inte jobbat heeeela dagen så att alla varit tvungen att komma en vid kvällstid eller kanske till och med dagen efter på Onsdag när jag OCKSÅ jobbar. Klockan 13 var ju en perfekt tid att sluta för dagen då enligt min mening!

Nu ska jag få någonting gjort här, duscha måste jag också göra såklart.. Och sen sitter jag och Johannes nog bänkade framför tvn den största delen av kvällen!
Hade gött.
PUSS


<3


Bilder från idag hos Jesper och Sandra på Sandras födelsedag!:) Lovis och Melker!♥

Grillat!!

Hej allihopa!
nU har jag jobbat mina två dagar och även hunnit festa loss igårkväll.
Min dag idag har väl inte varit världens bästa, var inte upp från sängen förens vid tre tiden och har varit allmänt trött och slut!
För att göra min bakisdag/kväll bättre så gick jag ner på coop och handlade, det blev två lättdrycker, en chipspåse- dill och gräslök, en förpackning med 15 piggelin glassar och tillsist en chokladkaka!
Min kväll kan ju inte bli annat än bra, sedan så kommer ju min älskade Johannes hem också och då blir det mys.

Nu, inte för att göra er alla avundsjuka eller så men jag sitter i Svensbyn och väntar på mat. GRILLAT rättare sagt och det kommer vara hur gott som helst,. MUMMS!
Nu ska jag mysa med mitt älskade pälsdjur Lea som jag inte har träffat på ett liv typ.
Hade gött!

PUSS

Puss!

Jobbat färdigt för idag nu och gud vilken bra dag jag har haft och varit på topp hela dagen, helt glad.
U-N-D-E-R-B-A-R-T!

Nu och ikväll händer som mest ingenting, chilla och vänta in morgondagen till största del skulle jag tro.
Då blir det jobb 9-14 igen, wiiiho!♥

watch me!



Nyckeln till ett lyckligt äktenskap.


Helt ok Onsdag!

Hej allihopa!
Idag steg jag upp i en rätt så bra tid iallafall och la mig rätt så sent igår.
Idag har jag tvättat, varit på arbetsförmedlingen, gjort andra ärenden och umgåtts med Johanna, tagit mig en powernap har jag också hunnit med i hopp om att få minska på huvudvärken och idärefter inte mycket annat!
Nu sitter jag däremot här framför datorn och gör som mest ingenting, Johannes är hemma lite snabbt innan han ska ivääg och jobba igen, kul att man hinner träffas en stund under dagen iallafall. Han jobbar ju så långa pass jämt!
Själv har jag varit ledig sen i Lördags och det känns inte alls sådär jätte bra kan jag ju säga, hade inte tackat nej till att jobba idag men jag får ju jobba imorgon och på Fredag iallafall -förhoppningsvis helgen också (Lördag-Söndag) men det återstår att se, har iallafall tänkt höra om chefen behöver mig då för isf ställer jag mer än gärna upp.
Har iallafall inga som helst planer ännu inför helgen men vi skulle egentligen ha födelsedagsfest för mig denna helg men då jobbar Johannes så vi får helt enkelt ta det någon annan helg istället som passar för oss båda.
Nu ska jag slänga ihop nå mat, betala räkningar och bara slappa framför tvn!
I övrigt har detta varit en helt ok Onsdag.
Ha det bra, puss!


Tatuering.

Idag har jag inte gjort annat än att städa i lägenheten och det har jag gjort i omkring 2 timmar ungefär och därefter bokat tvättid-. Samtidigt som jag ahr städat så har Johannes varit och tatuerat sig men har nu kommit hem igen.
Nu är det hur fint som helst i lägenheten och tatueringen hans blev också hur fin som helst.
Nu saknas bara middag så är allting helt perfekt, Jag valde att vänta med att tvätta imorgon fast det fanns tvättid idag, man måste ju få ta det lite lugnt iallafall.

Johannes åkte på att skura nu också för de orkade inte jag med så när han är färdig med det så lär det lukta hur gott som helst här inne, jag har ju till och med dammtorkat för ovanlighetens skull! (Y)
(Den egentliga anledningen till att han åkte på att skura är för att han jävlades ned mig som inte klarar av överraskningar kommer hem och säger att han har köpt en jätte bra present till mig och jag får självklart inte veta någonting, fastän jag tjatar..) Orättvisa värld!
Det är nu exakt en vecka kvar innan jag fyller år, hela 21 år gammal. Shit, nu vill jag sluta fylla år.
Hoppas jag mycket bra och fina saker när jag fyller år iallafall, de är ju de enda man kan se fram emot nu för tiden för att åldras är ju inte direkt någon höjdare. hehe..
Nu ska jag dra!
PUSS

I can’t take it, take it, take no more Never felt like, felt like this before Come on get me, get me on the floor DJ what you, what you waiting for?

- Britney spears.

Ny vecka, igen!

Hej allihopa!
Jag har varit dålig på uppdatering den sista tiden men jag tror ärligt talat att det beror på att det inte hänt mycket intressant i mitt liv under den senaste tiden.
Jag har jobbat en massa bara och det är ju inte särskilt intressant för er att läsa om, ska försöka slänga in lite bilder iallafall så ni får lite uppdatering om mitt liv iallafall men det har heller inte blivit många såna.
I helgen så har jag iallafall både jobbat, festat och vilat upp mig, idag så har vi haft världens underbaraste väder med hela 22 plusgrader i skuggan så jag ahr legat ute och solat med min fina vän Johanna hemma hos henne, eftersom att jag varken har en balkong till lägenheten eller någon öppen gräsplätt att ligga och sola på.
Efter att vi solat så har vi varit på stan och jag har inhandlat sololja till i sommar för det börjar ju faktiskt att närma sig nu.
Just nu så svider mina ögon och jag känner mig trott, Johannes jobbar så jag ska nog bara ligga i soffan och kolla tv tror jag. Jag tar mig nog en liten powernap också i smband med det, i brist på annat så ni får ha en jätte trevlig kväll allihopa!
PUSS




SLEETET.


TORSDAG . :)

Hej allihopa!
Idag är jag ledig efter många dagars arbete på pressbyrån.
Jag har absolut inte gjort någonting idag, bara legat framför tvn och sett gossip girl, pratat i telefonen och planerat inför i helgen.
Johannes har varit gullig och kommit hem med ett skrovmål till mig men jag känner mig dessvärre inte hungrig efter att ha ätit några strips.. Defenitivt inte likt mig!
Han sitter iallafall framför tvn nu medans jag sitter här vid datorn, jag är så sjukt rastlös när jag inte gjort någonting idag, det känns konstigt ärligt talat men jag jobbar ju iallafall på Lördag från 9-16.30 så då blir det en aningen lång arbetsdag iallafall och sen blir det party med gott samvete tillsammans med fina vänner.

Imorgon blir det däremot en lugn dag/kväll som ni förstår med tanke på att jag jobbar på Lördag.
Vi ska på middag i Svensbyn, båda är lediga och annars i övrigt så vet jag inte vad som händer men det blir nog Fredagsmys i soffan efter det skulle jag tro!
Nu ska jag allt ta och göra någon nytta.
Ha det bra,
PUSS


I Svensbyn på besök!

Hej allihopa!
Tisdag idag och jag har jobbat från klockan 15-19.30 och det har verkligen gått hur bra som helst- mycket folk har det varit och dagen har gått fort pga av det.
Idag är det 7e dagen i rad som jag jobbar- imorgon 8e och det känns så kul, man behöver alltid mycket tider och dagar i rad från början när man börjar på ett jobb så man lär sig och det har jag nu gjort- det känns hur kul som helst!
Nu är jag iallafall i SVensbyn på besök, bland annat för att hämta en pocket-bok som jag ska få låna av Linda, ser SÅÅÅÅ framemot att få läsa den alltså för den verkar vara jätte bra och framförallt rolig!
När jag är här så får jag ju även träffa mina föräldrar och mina fina katter som jag inte träffat på ett tag och det är ju alltid trevligt.
Nu ska jag vara social hade jag tänkt, sen hem när Johannes kommer hem!
JOBB IMORGON IGEN FRÅN 14-19.30!
Ha det bra.

PUSS

slänger in en gammal bild på jag och Jennie under LK 2009!:]

Bra början på en ny vecka!:]

Hej allihopa!
Min dag idag har väl inte direkt gått som planerat men den har varit bra iallafall!
Dagen började med att jag tog det ganska lugnt, fick ännu mer tider på schemat inom jobb och även varit och ätit på stan och kollat runt litegrann med Karin.
Medans vi gick på stan så ringde min chef och ville att jag skulle jobba stängning idag så jag fick ingen ledig dag utan den får jag ta senare någon dag.
Jag började iallafall jobba klockan 16 och slutade 19.30 och lagade därefter mat till mig och Johannes så att det skulle vara färdigt när han kom hem till jobbet. Det var dock inte riktigt det men det gjorde ingenting för då fick han hjälpa till litegrann med det sista. Maten blev jätte god och vi är nu mätta och beåltna!
Jag har även bokat tvättid till på Onsdag och kollat big brother i soffan.
Nu ska vi kolla ännu mer tv och sedan sova, imorgon ska jag sova ut och sedan börjar jag jobba 15.00 och slutar 19.30 som jag för de mesta gör.
Ha en bra kväll allihopa, nu ska jag äta godis och kolla på något bra!
PUSS

Glömt att uppdatera ett tidigare inlägg från idag..

Hej allihopa!
Nu har jag hunnit sova ut så det känns som att jag sovit i typ ett liv.. Men nu är jag vaken iallafall, vaknade för ett tag sedan faktiskt men har inte gjort någonting sen dess förutom att prata med min chef som ringde nyss.
Jag ska få en massa mer tider på mitt schema, känns super- hur bra som helst alltså!

Undrar bara hur min vecka kommer att se ut nu, det blir spännande för förra veckan så jobbade jag ju nästan hela veckan så de är väl risk att det händer igen kanske? Vi får se.
Det enda jag har fått veta nu såhär långt är att jag ska börja en timma tidigare imorgon och att han ska skicka över resten av mitt schema på mailen.

N ska jag äta någonting och sedan enbart ta det lugnt i soffan framför tvn, det verkar ändå inte vara världens bästa väder idag.
Ha det bra!
PUSS

Min helg.

Hej allihopa!
Jag hade minsann en trevlig dag/kväll igår kan jag säga, men det blev lite smått bark där emot slutet men då bestämde jag mig för att åka hem innan jag fick en tråkig kväll så egentligen så var dagen/kvällen helt bra!
Jag somnade dessutom i tid också men det berodde nog mycket på att jag jobbade från klockan 9-13 igår och hade sovit dåligt under natten. Jag var iallafall hemma i lägenheten igen 21.45 och beräknade idag att jag låg och sov 23.30 så det blev alltså en mycket tidig kväll för mig för att vara valborg. Men skönt var ju det med tanke på att jag steg upp och jobbade klockan 10 imorse och jobbade fram till stängning 17.00.
Idag, förutom att jag har jobbat så har jag kommit hem då så klart, farit iväg på coop och handlat, ätit middag, legat framför soffan och kollat tv, tagit mig en powernap som var mycket välehövd och sen kollat på big brother där förövrigt Sonia åkte ut!!
Nu sitter jag bara här framför datorn, imorgon ska jag bara ta vara på min lediga dag för sen jobbar jag igen på Tisdag så jag har bestämt mig för att sova ut, kanske gå på stan och bara ta vara på dagen och göra de jag känner för.
Jag har inte varit ledig på hela veckan typ så det ska bli skönt att få vila upp sig lite..

JUSTE(!!) Jag har klickat hem en Iphone 4 -16 gig i Fredags.. Det behövs verkligen eftersom att min förra mobil blev stulen och jag har sedan dess haft världens sämsta och opålitligaste mobil så de ska bli skönt att få en som iallafall funkar! Den har väl kommit till posten på coop på Onsdag ungefär och då kommer jag vara en glad tjej kan jag lova, längtar.
Nu ska jag kolla tv med mitt hjärta, eller film rättare sagt.
Ha det bra allihopa!
PUSS




Lite bilder från i Torsdags, innan jobb på pressbyrån under "tjejkvällen".
RSS 2.0