Rastlös!

Just nu har jag inte roligt alls, jag är rädd för alla små monster som går runt mitt hus och dessutom är jag ensam hemma medans mamma och pappa är på middag i stan och Linda är i gbg hos Jenne. Dom kommer ta död på mig tror jag, läskigt..
Jag sitter här i mitt rum och kollar tv, hål i väggen. Kul program det där .
Sen så pratar jag även med lite folk på msn samt Linda Eriksson på facebook. har även pratat med min älskling i telefon men han skulle se film så vi skulle höras senare ist.
Jag hoppas att Therese hör av sig snart så jag kan skjutsa henne. Känns så otroligt tråkigt att bara sitta hemma, känner mig rastlös.
Nu ska jag fortsätta att kolla tv och hoppas på att Therese ringer snart :]
Ha det bra allihopa!
PUSS

Fest 30/10!

Kvällen igår var jätte bra och jätte lyckad.
Vi var hemma hos mig till klockan 12 ungefär innan alla fick skjuts och tog seig in till stan för utgång.
Egentligen skulle vi bara vara 10 pers hemma hos mig och ha förfest på våran övervåning men folket trappade in en efter en så det slutade med att vi blev närmare 20-25 stycken´uppe på min övervåning.
jag var jätte nöjd med kvällen och jag fick se en massa nya ansikten som jag aldrig någonsin sett förut.
När alla lämnat huset och det bara var jag, Johanna, Fredde och Josef kvar så började vi också att intensivt söka efter skjuts och det slutade med att Johannas mamma skjutsade in oss och sedan gick vi åt skilda håll när vi kom in.
Jag följde med Josef in på pentryt där jag träffade Mattias, Tobbe, André, Anton och många fler sedan kom även Dennis in också så trots att det inte var många där inne så blev det ändå roligt när man kände iprencip alla där inne.
Kring 2 så ringde vi efter hämtning och efter många om och men så tog jag mig till sist hem och kunde lägga mig och sova, jag somnade ganska direkt.
och nu sitter jag här, ska snart gå och duscha men först tänkte jag lägga in några bilder från igår.
jag lägger in 9 stycken och resten hittar ni på min facebook!











Så det var mina utvalda 9 kort.
Nu ska jag gå och duscha och sedan lägga mig i sängen och kolla tv igen.
Ha det bra allihopa!
PUSS

PARTY

Nyss kommit hem från stan då som sagt, direkt jag kom in genom dörren i mitt rum så snubblade jag nästan över alla kläder som var utspridda över hela golvet.
Det är förjävligt hur det såg ut innan jag tog tag i det alltså..
En massa plastpåsar låg nedanför sängen, dagis sakerna låg på sängen, skolböcker utmed sängkanten, papper, glas och övriga saker låg på sängbordet, golvet, databordet och sminkhyllan.
Jag insåg att det verkligen var dax att städa upp här så jag började med kläderna sedan fortsatte jag med de övriga och efter 10-15 minuter var det färdigt.
Nu är det nästan bländande fint så nu saknas det bara dammsugning och skurning här inne också så är jag helt nöjd med min omgivning.
Har fotat kläderna jag köpte och ska ha till ikv och nu orkar jag inte ta av dom, duschade ändå i morse så då behöver jag inte ta en till dusch innan festandet ska börja.
Tyvärr så har jag insett att jag inte kommer orka färga mitt hår till ikväll, det är jobbigt.
Så farlig ser jag väl ändå inte ut i håret? Lite utväxt får man allt ha tkr jag, kan erkänna att det inte är fint med utväxt men det har ju ändå var och varannan person och det tänker jag med ha, eller iaf ikv ..
Nyss ringde Johanna till mig och frågade om utterligare några personer kunde få komma hit på förfest så jag vet inte riktigt hur många vi blir än, hoppas bara att det går bra för mina föräldrar som självklart också ska vara hemma ikv.
Nu skrev Johanna ett sms och ska tala om för mig hur många vi blir, verkar rätt så oklart men jag ska ringa och prata med henne iallafall sedan tror jag att jag lägger mig och vilar ett tag innan jag ska börja göra mig klar.
ha en bra kväll/ dag allihopa!
PUSS


Kvällens outfit

Idag har jag varit på stan och det första jag gjorde var att jag tog en 20 minutare i solariumet sedan gick jag vidare och köpte en tunika från ginatricot, smink, guldiga örhängen och en bh från h&m sedan gick jag vidare till coop och köpre svart hårfärg.
Såhär kommer jag alltså att se ut ikväll...




:)

Nu stan för att ta en 20 minutare i solariumet, köpa öl och en klänning till ikväll!

<3

Förmodligen Jävligt trött men kan jag somna för det? Nae.
Jag saknar dig älskling!

Back home!

Nu mina kära vänner är jag tillbaka i Pite igen.
Sitter just nu och pratar med Andreas i telefon och sen när vi lagt på ska jag gå och lägga mig i sängen och se tv för att sedan kunna sova. Kommer sakna dig otroligt mkt inatt älskling.
Det blev inget jobb för mig imorrn iaf, Birgitta ringde just och sa att hon skulle jobba och då kan ju självklart inte Jag också göra det. Crap! jag som behövde pengar..
Så imorgon blir det att försöka sova så länge som möjligt sedan fara in till stan, fixa alko och sedan börja tagga för fest, gosh vad roligt det kommer bli.  Taggad till tusen!!
Det går inte så bra att skriva medans jag pratar i telefonen, fattar typ ingenting utav det han säger så jag tror jag måste avrunda hära sedan ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla tv.
godnatt!
PUSS

Kiruna bilder!






-10 grader och SNÖ!

Vaken och redo för en ny dag som ska spenderas här i Kiruna.
Vaknade imorse av att Ante låg och strök på mig, nog är jag lättväckt alltid.
Sedan låg vi kvar i sängen ett tag innan vi steg upp, gick ner till dom andra och åt frukost plus spelade plump.
Ikväll kring 9 är jag i Lule igen, sen kommer pappa och hämtar mig och skjutsar tillbaka mig hem igen.
Nyss pratat med Johanna i telefonen och vi planerade litegrann inför morgondagen som i första hand ska spenderas hemma hos mig sedan far vi väl vidare någon annanstans när vi känner oss redo och har skjuts.
Jag tror att det blir en kanonkväll imorgon eller iallafall så hoppas jag på det men jag som inte ens skaffat alkohol än känner mig en aning stressad men det ordnar sig säkert som vanligt.
Här i Kiruna är det enligt mig väldigt kyldigt idag, två siffrigt, -10 grader och det värsta av allt SNÖ.
För tillfället är jag ärligt talat glad att jag bor i Pite där man iaf får behålla asfalten nån månad efter att sommarn gått mot sitt slut. Här verkar det gå mot vinter direkt... Tragiskt.
näni, nu ska jag prata i telefon ett tag hade jag tänkt och sedan vara social med Andreas.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Ansiktsmask, ett glas rött och ny färg i håret!

Dagen idag har varit jätte bra och har även gått fort.
Sista kvällen här i Kiruna, känns väl inte sådär jätte roligt men får väl förhoppningsvis komma tillbaka hit med Andreas någon helg framöver.
Idag har jag och Andreas hunnit göra plättar med hans syster och dom blev väldigt goda.
Sedan följde vi med hans mamma till stan där vi mötte upp Andreas moster Linda plus hans kusin Simon och satte oss och fikade, jag en räkmacka och dom andra åt en laxmacka, mkt goda!
När vi fikat så går vi in på några affärer och sedan far vi vidare till Coop och handlar mat, ansiktsmaskar, hårfärg, glass, tia och triss låtter och mycket mera sedan far vi tillbaka till Jukkas igen, sätter oss och kollar tv ett tag och sedan var det dax för en otroligt god middag.
Nu när jag precis har ätit så har jag satt mig här vid datorn för att få en chans att blogga litegrann innan Andreas säger att han vill ha datorn igen..  Men för tillfället ligger han och kollar tv med sin mamma, syster och Fredrik.
Men nu Ansiktsmask, ett glas rött och ny färg i håret för min del.
Ha det bra allihopa!
PUSS

28/10

Vaknade för ett tag sedan så jag försökte väcka Andreas men när jag  insåg att det var näst intill omöjligt så gick jag och duschade men när jag sedan kom tillbaka så hade han hunnit vakna och gått ner.
Jag gör mig klar, kammar håret och sen byter jag om till rena kläder som Andreas söta syster har tvättat, tack så otroligt mycket.
När jag klätt mig går jag ner, säger godmorgon till Andreas familj och sen kommer Jenny fram till mig och frågar om det går bra med plättar till lunch.
Kunde inte bli bättre, JAG ÄLSKAR PLÄTTAR.
Självklart går det bra säger jag sedan går jag in till tvrummet där Andreas sitter, väntar på att han suttit klart vid datorn och nu sitter jag här.
Mycket annat har inte hänt idag, vet inte riktigt vad vi kommer hitta på senare men det återstår att se.
Ni får ha det så bra allihopa!
PUSS

Uppdatering

Jag ber opm ursäkt för dålig uppdatering men jag har inte haft tillgång till dator förens nu.-
Sitter hos Andreas moster i kriuna just nu. Vi har precis spelat buzz och haft jätte trevligt.
Dom senaste dagarna har spenderats med Andreas släkt och dom är otroligt underbara måste jag säga.
Både Lördag och söndag var vi hemma hos Andreas med hans syster plus hennes kille, drack öl, spelade kort och sällskaps spel, åt väldigt god mat och till spelet åt vi kex och ost.
Igår satt vi också och spelade spel men den här gången var både Andreas mamma och pappa hemma, dom satt inne och såg tv medans vi spelade spel i köket.
Det är väl det mesta vi gjort egentligen men vi har helt klart haft det jätte treligt hur som helst.
Kommer hem till Pite igen på Torsdag och sen Fredag är det jobb i första han för mig, från 9-3.
Sedan efter jag jobbat färdigt, lämnat av alla saker i Svensbyn och duschat så ska jag vara med Johanna, vi ska göra oss redo och sedan fara på fest tillsamans med några tilll. Jätte trevligt, det ser jag verkligen fram emot.
Nu hade jag tänkt avrunda och vara lite social med övriga.
ha det bra allihopa!
PUSS

Hockey

Jag trodde aldirg att jag skulle hinna uppdatera något mer idag men det hann jag lyckligtvis iaf.
Dagen började med att gå på stan med Johanna fram till att klockan var halv 12 ungefär sen for jag hem, duschade och gjorde mig klar sedan for jag tillbaka till stan för att hämta Ante som kom till busstationen kring 1.
Vi var hemma hos mig fram till fem sedan for jag och skjutsade mamma till stan sedan när jag gjort det så återvände jag hem till min pojkvän igen som fortfarande satt kvar framför datorn precis som där jag lämnade honom.
Vi var kvar hemma hos mig i ungefär 10- 15 minuter och sedan skulle han in till kvarnvallen för samling.
Vi stog där utanför att väntade en halvtimme ungefär innan hans lag anlände så då lämnade jag han, for hem och åt och nu sitter jag här och ska tillbaka till han igen.
Måste ju passa på att kolla när dom spelar mot Pite ju, det kommer bli roligt.
Nu ska jag börja fara iväg sen far jag med Han och hans föräldrar till Kiruna så jag kan inte lova någon mer uppdatering förens på måndag, men vi får se hur det blir :)
ha det bra allihopa!
PUSS

Kiruna

Vaknade imorse, väldigt trött och hade ont i halsen men trots detta steg jag upp, noppade ögonbrynen, och fixade håret sedan ringde Johanna och efter de kom pappa och hämtade mig så jag kunde hämta bilen.
När jag var på pappas jobb så var rutorna väldigt smutsiga och spolarvätskan slut så vi fyllde på och sedan for jag vidare till Johanna där jag är nu.
Snart ska vi fara in till stan, jag ska lämna tillbaka en jacka och sedan ska vi gå ett tag sen sak iaf jag ta en 20 minutare i solariumet sedan kommer Ante och vi ska hem till mig och mysa :)
Jag är fortfarande jätte förkyld, vet ej om ajg är feberfri idag, känns nästan inte som det just nu men det kan ju vara för att det är tidigt på morgon och jag är trött, får kolla sen när jag är hemma igen.
Ikväll blir det iaf kiruna med Ante, kommer fram rätt så sent så vi hinner väl inte hitta på nånting innan vi ska sova men det ska bli kul att få träffa dom övriga i hans familj också, har redan som jag sagt tidigare träffat hans pappa så nu ska det bli roligt att träffa dom andra också, jag längtar!
Stannar i Kiruna till på måndag sen kommer jag hem till Pite igen och då ska vi fira våran vän Jimmy som fyller 20.
Alla andra ska fira han på Lördag med bad på havsbadet men då är jag ju som sagt i Kiruna och kan inte vara med så då ska jag och Johanna fira han nästa vecka ist.
Nu ska vi börja fara in till stan, ha en bra helg allihopa!
PUSS


Bildjakt!

Är man sjuk så får man vara ofixad och bortskämd.
jag är ute på bildjakt och hittade dessa bilder på mig från några år tillbaka! :]


05

07

06

08

ungdomsmottagningen

Nyss duschat, ska snart ta lite brun utan sol, inte snyggt att vara vit som ett lakan..
Tror ärligt talat att min feber har gått över för jag känner mig rätt så pigg, kan kanske bero på att jag sovit hela dagen men jag vågar inte ta febern för har jag feber så bir jag riktigt besviken, därför låter jag bli!
nu har jag precis smörjt in mig med brun utan sol som jag sa att jag skulle göra, plus duschat, nu ska jag bara käka nånting innan pappa kommer och hämtar mig men först hade jag tänkt kamma håret och fixa mig litegrann .
ha det bra!
PUSS

Full med feber

Hej Darlings!
Det blev inget pluggande för mig igår, satt mest och pratade i telefon och sedan somnade jag kring 10.
Igår hade jag 39 grader feber och som jag sa tidigare väldigt, väldigt förkyld.
Jag orkade knappt hålla öppet mina ögon, det var väldigt längesen jag hade sådär mkt feber och det var verkligen inte roligt kan jag säga, jag kallsvettades och hade ont i hela kroppen.
Nu har min feber sänkts men jag har dock fortfarande 38.5 grader men motför hur jag mådde igår så mår jag bra idag, känner mig mycket piggare men väldigt yr, trött och seg.
Jag for med andra ord på dagis med 38.5 graders feber igår, inte konstigt att febern hade ökat när jag kom hem. Jag är verkligen inte förvånad över att jag tyckte att det var det jobbigaste jag gjort.
Jag vill verkligen fara till Kiruna imorrn så jag ska stanna inne hela dagen idag bortsett från 1.5 timmar ungefär när jag ska på ungdomsmottagningen.
Nu ska jag hämta en av drickorna som mamma köpte åt mig igår sedan ska ajg lägga mig och se tv.
Ha det bra allihopa!
PUSS

ta död på min förkylning, någon?

Åhnej, åhnej.
Nu har jag alltså blivit sjuk IGEN för typ 5e gången under min praktik på dagis och det blir bara sämre och sämre.
Igår kände jag hur jag började nysa och hosta konstant, vi snackar om var 3e minut typ så jag förstog genast att jag börjar bli förkyld.
Jag pluggade, satt framför datorn och sen kring halv 11 såg jag tv men klockan 11 var det slut på det roliga, alla lampor samt tvn, datorn och min trådlösa telefon stängdes av, det var strömavbrott.
Det kan inte vara sant tänkte jag, gick till garaget och lyste upp med hjälp av mobilen och hämtade två stora ficklampor som jag sedan ställde vid sängkanten sedan började jag plugga och samtidigt smsade jag med Ante.
Jag somnade kring halv 1 men vaknade någon timme senare av att jag hade en extrem huvudvärk och hosta så jag gick upp för att hämta alvedon och gick sedan och la mig igen, somnade efter någon minut.
När jag vaknade imorse så hade jag Huvudvärk, Hosta, var tät i näsan och det kliade i ögonen och jag nös fortfarande konstant men trots detta hade jag bestämt mig för att afra på min praktik eftersom att jag redan varit borta några dagar från den så jag följde med mamma i bilen, trött och eländig.
jag jobbade från 8-15.40 sedan kom pappa och hämtade mig.
Att vara på dagis med sån här förkylning måste jag säga är det mest jobbiga jag gjort, tänk er själva att leka med 17 ungar på en och samma gång och samtidigt (utan krydd) vara död.
Nu sitter jag här, har precis duschat & rakat benen.
Snart ska jag klä på mig något mysigt, sätta mig för att äta min middag och sedan börja plugga som aldrig förr.
Ni får ha det så bra allihopa!
PUSS

Som jag stekte ;) Sandra 14 år!

091020

Hej allihopa!
Idag har jag som alla andra första dagar i veckan varit på dagis men idag har jag känt mig duktigare än dom övriga dagarna jag varit där, ärligt talat
Somnade rätt så sent igår, efter klockan 1 framför filmen Harry potter och halvblodsprinsen.
Vaknade sedan halv 7 imorse av väckarklockan och jag var glad att jag vaknade eftersom jag inte drömt allt för roliga drömmar inatt, ibland är det minsann skönt att veta att det inte alls är lika bra att leva i drömmen som i verkligheten eftersom att man vet att drömmen inte är sann.
jag steg iallafall upp och var sedan framme på dagis halv 8, hjälpte till att plocka fram frukosten och sedan var dagen i full gång.
På något vänster så kände jag mig mycket mera ansvarig än vad jag någonsin gjort sen jag började jobba på det här stället, det kändes bra!
dessvärre har jag tyvärr blivit VÄLDIGT förkyld igen, nyser 24/7, hostar och har magont så jag känner mig inte allt för pigg men trots detta känner jag att denna vecka kommer gå fort.
Det enda jag iprencip inte ser fram emot i veckan är mitt prov som jag har på fredag men jag antar att det går bra, förhoppningsvis gör det de. Jag ska verkligen göra mitt bästa!
När jag kommit hem från dagis efter att ha jobbat över och allting så känner jag mig som vanligt väldigt slut och trött så direkt jag kommer hem så lägger jag mig i sängen framför tvn, slår på 6an och inte förens just före 5 så somnar jag och vaknar sedan upp halv 7.
innan det har mamma varit in och pussat på mig, väckt mig och frågat om jag är frisk eller mår dåligt, allt jag ville var ju att sova men tyvärr förstår hon inte alltid det ;)
Nu ska jag äta upp min mat och sedan börja plugga.
Ha det bra mina fina vänner :)
PUSS


Nerverna igång, IGEN.

Jag oroar mig för minsta lilla sak som kommer i min väg, en bussresa på över 40 mil kan väl inte vara så farligt?
NÄ, nu är jag töntig!
På fredag drar jag till Kiruna mina kära vänner!

pluggardag!

Hej allesammans!
Idag har dagen varit lite ovanlig för min del.
Det började med att jag var hemma till 8 på morronen för att sedan ta en buss till staden och när jag anlände så började jag gå vidare till ungdomsmottagningen.
jag var där ett ganska långt tag faktiskt men utan resultat, dom bara sa att allt verkade bra men eftersom jag ändå har ont så ska jag få komma för ytterligare kollar på Torsdag klockan 3 så jag hoppas det går bättre den här gången men det tror jag ärligt talat att det går.
Det här är alltså min tredje gång jag varit och försökt få veta nånting men kommit hem utan resultat varje gång.
Jag håller tummarna för att få veta nånting på Torsdag!
I övrigt så är jag väldigt glad och utvilad idag, känner mig som en ny människa när jag fått sova ut, dessutom har jag pratat mkt med min bästa Andreas och han är lika underbar och gullig som vanligt, du lyser upp min vardag.
hans planer för kvällen var iaf att fara och träna, gu! jag hade också velat fara och träna..
Känner mig så sjukt otränad när vi inte har någon idrott i skolan under praktiken, saknar den hur mkt som helst.
Ikväll händer det inte mycket alls på mitt schema, det blir att plugga som aldrig förr för att fixa ett rättvist betyg i historia.
jag har ju som sagt slöat på tok för mkt i år, förra veckan gjorde jag bort en hög med skolarbete men det är fortfarande en del kvar som måste bort så jag får ligga i väldigt mkt innan Novembers mitt när Historian slutar.
Det fixar jag, precis som allt annat.
Nu ska jag hälla upp ett glad med trocadero och sedan sätta mig i sängen med historiaboken.
Ha det bra allihopa!
Puss

obeskrivligt!

2009-08-29
var dagen när vi träffades för första gången.


2009-09-26
var dagen då vi två blev en, du är världens bästa Andreas!<3


nu har vi varit tsm i exakt 22 dagar, 22 obeskrivliga dagar.

<3

we miss you and love you / your family.

Vsg mina damer och härrar, bilder från i helgen!




















Sådär det var väl alla.
Hoppas ni hade en trevlig heög för det hade absolut jag! :)

Party!

Igår blev det party för mig, Johanna och måånga fler.
Vi var först hemma hos Johanna och gjorde oss klara bara hon och jag sedan for vi in till sys och köpte öl.
När vi köpt våra öl så pratade vi med Fredde och sedan kom Jimmy och hämtade upp oss och vi alla for hem till Jimmy och drack, vilket var mkt trevligt.
Kring 8 for vi till Emil i durrnäs och fortsatte festen där.
Senare under kvällen kom även Johan med sin syster och kompisar dit så då var vi full lägenhet, det var till och med så att polisen fick komma och säga till, tragiskt nog!
Som tur var och till allas lättnad så blev de inga böter och som ni förstår så dämpade vi oss efter det.
Efter några timmar hos emil med dricka, blod, rök, skratt och tårar så far vi tillbaka hem till jimmy igen på Efterfest.
Oturligt nog så följde inte Johan och Nannas kompisar med oss men det var trots det en mysig och rolig efterfest. :) Inte förens halv 6 på morgonen så tyckte vi alla att vi skulle låta Jimmy sova så vi alla pallrar oss ut, ringer skjuts och går åt skilda håll, hälften i stan och hälften i Bersika.
Nu sitter jag här i handuk och på tom mage, har inte ätit nånting igår förens 7 på morgonen när jag och Nanna gick till statoil och köpte korv.
Annars så har jag inte ätit nånting varken igår eller idag så nu är det dax för mat,
MAGEN SKRIKER.
bilder från kvällen kommer in sen nån gång!
PUSS

WOOW!



Denna söta kille har jag varit med både igår och i förrgår.
Egentligen har jag inte gjort så mycket annat, fått undan endel av mitt skoljobb och lämnat in de,
Sett djungelboken 2 och haft ont i magen, pratat i telefon och pluggat ännu mer.
Mysit, pussats och kramats.
Varit i skolan och jobbat på dagis, fått lite sömn och lite mat, sett Lule vinna över MODO, varit glad, skrattat och lyssnat på musik.
Det avr sammanfattningen på mina två senaste dagar och igårkväll for Andreas hem så nu sitter jag här helt ensam och väntar på att Johanna ska ringa upp igen.
Idag är det heller inte vilken dag som helst utan FREDAG och början på den bästa tiden på hela veckan, HELGEN.
Vad som händer ikväll är helt oplanerat, möjligtvis vara med Johanna om inte planerna ändras på nått vänster.
Imorgon? Ja då blir det nog också att vara med Johanna om det inte också ändras för som sagt så brukar jag inte lägga upp scheman för dagen förens samma dag. Vi får se vad som händer helt enkelt men jag tror att helgen kommer bli kanon i vilket fall som helst.
Nu ska jag ta Historia boken och skriva några rader!
Ha det bra allihopa, återkommer senare under dagen.
PUSS

when love takes over



Klippt min lugg precis som förut. Gu vad enformig jag är, Helt enkelt utan ideér!

<3

Jag saknar verkligen dig, på riktigt!

Just forget it.

Jag är visst omringad av idioter märker jag.
fan i helvette vad arg jag är!

onsdag

vaknade precis av att tvn så nu sitter jag här trött som en zombie.
Jag ska snart gå och lägga mig igen sedan ikväll får vi se om jag far till Lule och kolalr när Ante spelar hockey och sen ska han följa med hem till mig men jag med mitt Lokalsinne är inte att leka med, det är verkligen HUR DÅLIGT som helst ;s
Om inte pappa följer med och kollar så kan jag nog inte fara för jag har ingen lust att köra vilse i Lule men saken är den att om jag inte far dit för att hämta han så är det tre veckor kvar tills nästa gång vi ses och det är verkligen, verkligen på tok för länge för mig ;/ jag kommer sakna ihjäl mig.
Nu ska jag gå ut och ta kort på moppen och lägga ut på blocket :)
Ha det bra allihopa.
PUSS

Jag vill

Ha en nagelförlängning, hårförlängning i clips, Jag vill flytta till Göteborg och bli friösr, jag vill slippa skolan för ett tag men samtidigt gå kvar, Jag vill ha en fin bil och en gratisresa till sthlm.
Tack på förhand!

min baby :)

hello!

Somnade mkt tidigare än jag gjort under hela mitt praktik igår så jag kände mig pigg och alert hela dagen vilket har varit sjukt skönt, eftersom dte inte hänt på veckor.
Idag ska jag plugga hela dagen, passar på medans jag är utvilad.
Gjorde även en massa jobb när jag hade lunchrast på dagis så jag fick redan då lite arbete bortstökat men jag har fortfarande en hög med böcker framför mig så det blir att plugga hela kvällen lång, kommer nog inte ha tid med så mkt annat tror jag.
Jo juste, fick äntligen tag på ungdomsmottagningen så det blir ett besök där redan på måndag, så grymt skönt alltså, då kanske jag äntligen får veta nånting.
Vi ska även lägga ut våran moped/väspa på blocket och försöka få den såld men så svårt kan dte väl inte vara?
Tjejkörd, inge fel på den, inte en skråma. Så varsågoda alla 15 åringar,ett riktigt kap.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet.
Ha en bra dag/kväll!
PUSS

My girl!



I gotta feelin that tonight's gonna be a good night.

Ante hade tänkt fara hem redan igår kväll men under vissa omständigheter så stannade han en natt till.
Jag var självklart mkt glad över det och ja, han hade fått stanna veckan ut om han så velat för min del men ah, han kommer ju tillbaka på onsdag så på så sätt är det lugnt.
han åkte iallafall in med Pappa till busstationen halv 7 imorse och åkte sedan med en buss till Kiruna som gick 07.50 från busstationen.

har sovit väldigt dåligt inatt, somnade inte förens kring 2 och jag avr ju självklart den enda av oss två som vaknade av antes väckare imorse så sen var det gode kört för min del att somna om.
jag steg upp ur sängen kvart i 7 och for sedan vidare till dagis med mamma halv 8 och ingen frukost fick jag i mig heller. Nej, Jag hade som vanligt sjukt ont i magen..
Idag har dte inte hänt mkt, varit på dagis då som sagt, plågats av magont, städat, pratat i telefon och nu sitter jag här i handuk, ny dyschad och redo för sängen fast först ska bror komma på besök.
Kommer förmodligen bli en tidig kväll ikväll eftersom att jag som sagt inte fått särskilt mkt sömn inatt så jag komemr säkerligen sova hemskt skönt inatt.
nu hade jag tänkt ta på mig nå kläder och gå till sängen.
ha det bra allihopa!
PUSS

I just wanna be okey, be okey, be okey, I just wanna be okeeey.

Okej, nu ska jag varken ljuga eller överdriva men kvällen igår var bara sådäääääääär bra.
Rätt så konstig kväll var det faktiskt måste jag erkänna, inte underkänd men heller inte godkänd.
Kvällen började med att Ante var en aning seg, han hade anledning till att vara det men det blev ändå sent med att börja dricka för min del.
Vi begav oss kring 10 till Anna där vi förfestade, såg fotboll & spelade ölspel sedan for vi vidare till Ruben och fortsatte festen där.
Hos Ruben stannade vi inte alls särskilt länge utan for därifrån efter 2 timmar ungefär, vi gick in till stan, träffade folk som var påväg in till Kalles, vi stannade snabbt upp och pratade med dom men gick sedan vidare mot Adana där Fredde och Ante köpte en Kebab tallrik och åt.
Vi kämpade för att fixa skjuts åt oss alla så vi kunde ta oss till Bergsviken och efter många om och men så fick vi tag på Tobbe som så snällt skjutsade oss vidare till Jimmy där han och Fredde var.
Där var det trevligt fastän vi inte gjorde särskilt mkt, vi hade ingen musik så ist satt vi och pratade.
Kring 4 fick vi skjuts hem från Jimmy av Ann och Leif när vi kom hem så tog jag mig lite mat och sedan somnade vi ungefär 1 timme senare framför tvn.
Så såg min kväll ut igår och som sagt så var den inte sådär jätte godkänd eftersom att vi inte gjorde särskilt mkt men sånna kvällar måste man ju ocks ha för att veta hur dom bästa kvällarna ska vara.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv :)
Ha det bra allihopa!
PUSS


Dagens

Bilderna i mitt förra inlägg är tagna igår när jag satt och frös uppe på läktarn i Lule.
Jag har bestämt mig för att aldrig mer följa med när Ante har träning för jag satt alltså därr uppe i över två timmar och kollade när han tränade, dom är väldigt duktiga så visst var det underhållande bara synd att det är så sjukt kallt.
Efter hans träning igår så for vi iallafall hem till mig igen, jag sökte värme under täcket medans vi satt och såg på ett roligt och bra filmklipp på youtube.
han var vaken en stund längre än jag, jag var väldigt trött men somnade trots det kring 2, har ingen aning om när han somnade . Det enda jag vet var att det var ett helvette att få upp han halv 1 idag när han skulle fara tillbaka till Lule för att spela match.
Efter många om och men, slitande och dragande så fick jag upp han och han for härifrån för en timme sen ungefär.
Redan när han vaknade var här huset fullt med folk, släkten var samlad för att fira Linda 17 år, alla har farit men nu har Lindas kompisar anlänt så dte lär väl vara livat ett tag till. Jag som hade tänkt gåoch vila.
Ikväll är det fest, Ante kommer hem kring 9 och då blir dte väl att fara ganska direkt antar jag men jag vet inte riktigt vars det blir än så länge, har inte pratat med Johanna sen imorse så vi får se vars vi hamnar. Någon utgång blir det iallafall  inte!
Mer om vad som händer idag får ni veta senare, det känns som att jag sitter här och sover just nu.
Nu PN.-
Natti.
PUSS

Fredags hockey.






Min älskling har ett hjärta av snö. Det smälter lika lätt som isen i drinken i glaset som hon lämnat i baren..

Hej allihopa!
Idag har jag sovit till halv 9, när jag precis stigit upp ur sängen så ringer Johanna, jag pratar med henne, äter frukost och sedan ringer jag pappa och ber om hämtning.
jag far till skolan, pratar med Bea och hämtar min nya jacka som jag endast använt en gång innan jag glömde den i skåpet i skolan där den nu har hängt i två veckor.
Efter att jag hämtat min fina jacka så går jag vidare in till staden där jag efter ett tag möter upp Johanna och vi går iväg för att sola, jag i 20 minuter hon i 16.5 minuter sedan far hon iväg med fredde till skeå och jag ringer Ante.
Han möter mig på Sunesparkeringen och sedan springer han iväg till systemet medans jag sitter i bilen och väntar.
Efter endast nån minut var han tillbaka med två påsar öl så vi far vidare hem till mig.
När vi kommer hem så träffar vi pappa som slutat tidigare så vi hälsar på han innan vi går in i mitt rum, lägger oss och ser film.
Det blev inte särskilt mkt kollande på den filmen måste jag erkänna ist så får jag agera massör, så jag masserar han innan han somnar och här sitter jag nu med en sovande Ante i min säng.
Jag har ingenting som helst att göra men jag funderar på att lägga mig bredvid han i sängen jag också snart för även jag känner mig väldigt trött fast jag har iaf fått sova 5 timmar inatt medans han inte sovit ett dugg, stackarn.
halv 7 far Ante iväg till lule på träning, hade tänkt följa med jag också men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Om jag inte far så stannar jag hemma och städar upp än en gång i mitt stökiga rum, fixar några uppgifter från skolan och möjligtvis unnar mig några godisar.

Nu ska jag försöka ringa Johanna igen, om hon har tid att prata med mig denna gång vill säga ;)
ha det bra!
PUSS

Solat med johanna :)



Det blev trots allt skillnad på min bleka hy.

;)

mätt i magen, ny telefon kan det blir bättre? thank's daddy!
Nu ska jag till lillpite och kolla hockey.
PUSS

Hoppas på en bättre match den här gången, Lule-Djurgården!

Just nu sitter jag inne i mitt rum och väntar på att få hem ett litet lyx av pappa.
I övrigt så sitter jag och pratar med Fredde på msn.
Sen så hade jag funderingar på att fara till Lule och kolla hockey, Lule- Djurgården men så blev inte fallet, jag stannar hemma och ser med Jugge ist, det går lika bra det!:)
Har inte ätit nånting på hela dagen idag, har nervöst försökt få tag på både ungdomsmottagningen och vårdcentralen i öjebyn men utan resultat så jag ringde vårdcentralen i Pite och dom tyckte att jag skulle fara in.
Jag for aldrig in så jag ska försöka få tag på vårdcentralen i Öjebyn imorgon igen sen om dom inte svarar så far jag in.
jag har alltså inte varit i skolan idag och ska inte dit imorgon heller, jag tänker inte fara förens jag fått tag på dom och då får det ta hur lång tid de vill.
jag tänker inte vara i skolan och vara yr, ha huvudvärk , ont i magen och ha hjärtklappning, det är så sjukt jobbigt och jag kan tänka mig att dte blir ännu värre om jag befinner mig inne i skolan där det är mkt folk ;s
Så det blir alltså ingen skola för mig imorgon heller med andra ord och Förutom att jag ska besöka vårdcentralen så ska jag fara tillsamans med Johanna och Sola sedan kring 1 så kommer Ante till mig och jag håller på att dö av längtan.
nu ska jag sminka mig litegrann och hoppas på att pappa kommer hem med maten snart.
ha det bra allihopa!
PUSS

Måste man vara på dagis 3 dagar i veckan när man är 19 år?

Ja det måste man, eller iallafall om man heter Sandra Hurtig och går barn och fitidsprogrammet på strömbackaskolan, det här suger!

Det är jobbigt när man inte vet..

Just nu känns det verkligen som motgångarnas blomstertid!
just nu vill jag bara gräva ner mig själv i jorden,
krypa ner under täcket för att aldrig mer komma fram.
just nu vill jag bara ta tag i skolan och börja plugga,
veta vad jag vill och känna att jag kan.
Just nu vill jag bara vara ett barn utan problem, för det är så deras liv är, 
Så som  mitt liv en gång har varit..

Moving on

Dagis lockade inte särskilt mkt när mamma kom in och väckte mig klockan 7 imorse.
Somnade inte förens efter 12 igår så som ni märker att fastän jag anstränger mig, försöker och bestämmer att det ska bli en tidig kväll så blir det aldrig så, jag börjar fundera om jag är hopplös.
Det har iallafall varit en väldigt kylig och blåsig dag idag, vi har varit ute för det mesta och där ett tag så trodde jag att mina fötter skulle förvandlas till istappar , det gjorde dom lyckligtvis inte.
Förutom att jag frysit hela dagen så har tankar och stress snurrat runt i min skalle, magont har jag haft och på dåligt humör har jag varit.
Nu är jag hemma igen men kan fortfarande inte slappna av utan jag oroas så otroligt mkt över min Erika och Beas sthlm resa som egentligen vi ska ha i början av November, det är inom skolan och jag har inga pengar till det.
Jag förstår inte hur jag ska hinna få ihop flera hundra kronor till den resan samtidigt som jag ska betala min telefonräkning för flera hundra och mina behov som jag självklart har under helgerna så som många andra.
Dessutom så har jag en sak i tankarna från i fredas som jag inte vet om de var dröm eller verklighet så det kan jag inte riktigt släppa heller.
Och sist men absolut inte minst så har jag för mig att vi har ett prov i veckan som jag inte har börjat med och jag vet heller inte om jag har allt material i skolan, Då kommer det gå illa för mig gott folk, då kommer det gå riktigt illa.
Jag vet inte riktigt vad mer jag har att komma med eftersom att det inte hänt mkt mer idag och jag tror inte att det kommer hända särskilt mkt mer heller.
Är väldigt trött och istapp som jag är så hade jag tänkt unna mig själv ett varmt bad med ljus sedan avsluta med en bra film och godis.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Kylig kväll!

Ikväll har jag varit med Fanny och det kan jag säga var väldrigt roligt.
Mina dagar bröjar väldigt oplanerade men mitt schema fylls eftersom.
Sen jag skrev sist så har jag hunnit:
Prata med Johanna, Fanny, Angelica, Jimmy, Fredde och Anton på msn,
Fara till sjulnäs för att prata med Angelica, samt hämta mina pengar från igår och då satt vi även och pratade en stund i min bil innan jag for vidare,
Efter jag farit från Angelica så for jag vidare till stan för att vara med Fanny. Vi for till videoteket och hyrde film, bakade kladdkaka och köpte godis. Filmen vi hyrde var en väldigt tjorvis thiriller som man iprencip inte fattade ett skit av men det kan ju hända att man måste se den om och om igen för att förstå.
Eller så är det bara jag och Fanny som är tröga? ;)
Nu ska jag ringa Ante och lägga mig under täcket. Imorrn är det dagis igen!
PUSS

Partypingla & fyllechaffis!

Min helg har varit jätte bra, har känt en enorm saknad efter andreas men trots det haft två klockrena kvällar tillsamans med mina vänner.
I fredas så började vi som vanligt hemma hos mig, vi blev några fler än jag tänkt mig men jag tycker att det var jätte trevligt.
Hemma hos mig blev vi iallafall: Jag , Johanna, Bea, Fredrik, Jimmy, Jimmy, Johan, Philip & Tosse.
Pojkarna bastade medans jag, Bea och johanna gjorde oss klara i mitt rum, sedan när pojkarna bastat så gick dom upp på övervåningen och kollade idol.
Sedan när dom sett klart så satte vi oss alla i köket och spelade utslags poker, förlorarna fick dricka.
Kring 11 kom mamma, Therese och Jugge hem så vi utrymde placet och for vidare in till stan vilket vi kanske inte borde ha gjort eftersom att det var riktigt kallt sen så var det inte särskilt mkt folk i stan heller.
Jag och Bea for ist till Linnéa och satt där tills mamma och pappa skulle åka med Ann och Leif hem, då gick vi ner till Sunes och sedan for vi hem. 
I stan träffade jag en massa roligt folk så på så sätt var det bra att vi for hem eftersom att vi ändå tog oss hem snabbt och kostnadsfritt.
När vi kom hem igen så satte vi oss och såg tv och sedan somnade vi framför den.
Bea somnade långt före mig eftersom att jag satt och pratade med Andreas i telefon också :)

I Lördags så gjorde jag som mest ingenting egentligen, Tog det väldigt lugnt sedan kring 4 så duschade jag, gjorde mig klar och sedan käkade jag inte förens 7 och då for jag iväg och skjutsade Therese och Jugge till stan.
När jag gjort det så for jag vidare till Ruben i djupviken och det var så väldigt tjorvigt att hitta dit, ingen kunde beskriva vägen så jag snurrade runt och sökte och sedan när jag väl fick en bra vägbeskrivning så visade det sig att jag stått på rätt ställe redan från början.
Jag var inne hos Ruben där några fler folk också var sedan kring 10 skjutsade jag in Johanna och Fredde till stan sedan for jag iväg mot Svensbyn igen för att hämta upp mamma och pappa.
När jag skjutsat in dom så stannade jag upp vid gamla dollar store och hämtade upp två personer som var väldigt och då menar jag väldigt sega på att komma. Jag fick väl stå och vänta på dom i 40 min eller liknande.
När dom väl kom så for vi och tog ut pengar sedan vidare för att släppa av dom i Rosvik.
Jag gjorde inte mkt annat än att skjutsa runt folk igår faktiskt, hämtade mamma, Pappa Jugge och Therese i stan kring 3 sedan skjutsade jag hem Lars och Ingela, stannade där och åt en hamburgare och sedan for jag hem, ringde till Ante och sedan somnade jag som en stock och vaknade inte förens 13.20 dagen efter,
SLITEN KRIGARE.
Nu ska jag sätta mig och se andra avenyn och FLOTTA.
ha det bra allihopa.
PUSS

Höstligt










Black and white






<3

Den första gång jag såg på dig & kände hur du såg på mig, då föll allting jag trott var sant jag vet du kände likadant.
Du var så vacker då, som nått jag aldrig kunnat nå & hjärtat slog ett slag för var förlorad dag.
Jag gömde mig i fantasin så rädd för vad du kunde bli.
Var gång som jag ljög för mig så såg jag sanningen i dig.
Nu står du här idag med allt jag nånsin velat ha & hjärtat slog ett slag för var förlorad dag.

RSS 2.0