Onsdag

Jag skrev minsann några inlägg igår märkte jag. Men jag hade bara så många bilder att lägga upp så då blev det helt enkelt så.
Visst var de fränt ljusshowen som jag visade er? Allting visades mot ett hus och sen så böt huset färg och ibland sprang det förbi en häst, körde förbi ett tåg också vidare. Allting hände i 3d effekt typ. Svin coolt!
Just nu sitter jag och äter kebabpasta med stark gräddsås. Riktigt god faktiskt. Jag hade nämligen kvar rester från när vi var och åt på tre kronor eftersom att jag äter så lite. Det är ju grymt slöseri att bara slänga så jag tog helt enkelt med de hem och det uppskattas en dag som denna.
Jag har haft många funderingar föresten på vad jag ska hitta på på Lördag, Söndag och Måndag då jag är ledig. Hade varit roligt att göra någonting utanför Piteå men vi får väl se. Lär väl bli så att jag stannar här iallafall bland alla utklädnader!
Förra året under halloween så firade jag med Anna, Andreas, Erika, Johannes och några fler hemma hos Anna och Andreas. Det var riktigt roligt faktiskt!! Synd bara att det var så dåligt på statt. Det förstörde ju endel!
Helgen efter så åkte jag, Anna och Erika till Arvidsjaur och fortsatte halloweenfirandet där och det var också jäkligt roligt och bättre utgång var det där!
konstigt hur allting förändras för nu har jag ju verkligen ingen aning. Visst jag har blivit bjuden till en massa fester runt om i Piteå men de är vä de enda. Om man sen inte känner för att festa vad har man då att göra? Sitta inne och kolla film i sin ensamhet för Johannes jobbar ju.
Nej, att fara bort från Piteå hade verkligen varit något så jag får kolla upp de lite kanske!:)
Nu börjar jag inte jobba förens en timma. Men jag måste göra mig iordning litegrann!
Ha det fint.

Ljusfestivalen

30/10

Helloo!
Nu är jag hemma från jobbet igen och är sååå trött. Har knappt sovit något inatt och vaknat tusen gånger under de få timmars sömn jag fått mig. Inte okej!
Världens tråkigaste regn och snö-väder har vi då haft idag och farligt halkigt är det ute på våra vägar men jag tycker att det går bra bara man kör försiktigt. Det här är ju inte min första vinter med körkort direkt. Det borde väl bli min femte nu ungefär så man lär sig helt enkelt att hantera den mer och mer. Som tur är!
Nu ska jag kolla en film och sen ska jag sova!
Hoppas på bättre väder imorgon för då börjar jag inte förens klockan 4 så då ska jag ta mig en promenad. :)
Jag har föresten bestämt mig för att vara nykter ett BRA TAG nu och satsa på träning och bara ta vara på tiden med mina vänner, familj och sambo och hitta på roliga saker . Man glömmer som bort hur mycket roligt det finns att göra, för man behöver ju inte direkt stanna här i Piteå bara under sina lediga dagar/helger.
Skulle kännas underbart med ett nyktert nyår också för jag har inte varit nykter under nyår på 5 år ungefär så de är väl på tiden det med. :)

29/10

URSÄKTA UTTRYCKET, Men fanfanfan.. Jag vaknade föresten upp inatt av att jag verkligen hade hur ont i magen som helst. Jag gick därför direkt in på toa för att se om jag ville spy, vilket det kändes som och sen tog det jätte länge för mig att somna om efter de. Riktig magkramp hade jag och det var verkligen hemskt!
Jag tog mig iallafall en ipren så tillslut kunde jag somna.
Jag vaknade sen upp och kände inte av magen något förens nu för drygt en timma sedan när jag var och handlade på coop så nu sitter jag här med magont IGEN och en stor kopp te samtidigt med världens förkylning som också envisades att blossa upp under gårdagen. Inte kul!
Jag har iallafall varit ute i största dels hela dagen idag jag har nämligen varit på möte, gått på stan och sedan varit och handlat på både rusta och coop då som sagt och sen kommit hem igen och sett två avsnitt av solsidan. Jag har även betalat både telefonräkningen och min räkning till handels. Börjar bli dax att byta fack nu, får väl ringa dit någon dag i veckan.
Känner verkligen inte för att bli sjuk IGEN men jag kanske skulle ha stannat hemma nån dag extra förra veckan och vilat upp mig, men det är ju bara så himla långtråkigt!!
Nåja, det går väl över med tiden iallafall och imorgon har jag fulla kylen, frysen och skafferiet med mat och dessutom matlådor efter soppan som jag lagade idag. Jag bestämde mig nämligen för att äta Cesarsallad istället för soppan när jag kom hem men de funkade ju lika bra de!
Idag under min promenad in till stan. Kyligt men rätt så härligt var det ju ändå!

Måndag

Håller just nu på att laga potatis och purjolökssoppa till lunch. Det ska bli gott och det var ett perfekt soppväder idag. Lite sådär bitande kallt och skinande sol.
Jag märkte dock att jag inte hade någon grädde, den hade tydligen gått ut så det blir att ta en prommis in till stan när soppan är så gott som klar och ska kylas ner för det gör ju faktiskt ingenting om man häller i grädden 10 minuter efter. Som tur är!
Förutom de så ska jag faktiskt göra andra behövliga grejer idag som man annars inte orkar eller gör i vanlig ordning under sina lediga dagar, iallafall inte jag.
Sedan ikväll ska jag ladda hem både de två senaste avsnitten av solsidan och Fredagens avsnitt av vampire diaries och sätta mig och se.
Kan ju inte bli så mycket bättre egentligen!:)
Några bilde från igår när vi var och hälsade på Jennie och Erik och då vi även kollade på ljusshowen som hölls där över hela stan!:)

Skoterns dag.

Hade en riktigt bra kväll igår faktiskt och vaknade upp pigg och glá idag! Skönt är väl de.
Vi har iallafall tagit vara på våran lediga dag så mycket som möjligt och varit iväg för att kolla på skotrar, det är ju skoterns dag idag om någon har missat det och sen åkte vi och käkade på tre kronor.
Jag provade faktiskt en pasta med kebab, svamp, lök och stark gräddsås idag och den visades vara riktigt god faktiskt. Trots att jag inte direkt är förtjust i kebab..
Vi har ganska nyss kommit hem nu och ska väl bara ta det lugnt här ett tag för sen där vid 18-tiden ska vi börja åka till Luleå för att hälsa på Jennie och Erik. Så otroligt kul, har inte träffat dom sedan i sommras..
Nu ska jag göra en kopp te och se ett avsnitt vampire diaries som jag missade i Fredags.
Ha det fint!:)
 

Fredag

God morgon!
Sitter här och äter kyckling och potatis till frukost/lunch nu såhär en halvtimma innan jag ska börja bege mig till jobbet.
Vaknade där vid halv 10 av att hela huset skakade och det levde om som bara den där ute. Bokstavligt talat så skämtar jag inte när jag säger att hela huset skakade. Alla fönster bara skallrade! Lägtar till dom är klar med denna jäkla väg här utanför. Dom har liksom hållt på med den sedan vi flyttade in och det är ju där vid midsommar så ett halv år sedan snart..
Jag är ju dessutom en sådan människa att om jag blir väckt av något så kan inte jag somna om förens efetr flera timmar och det går ju inte denna gång så jag steg helt enkelt upp, tog mig en dusch, satte mig vid datorn, sminkade mig , slog på en diskmaskin och nu äter jag ju som sagt frukost/lunch här vid datorn åter igen. Skönt att slippa stressa iallafall!:)
Nu är det ju iallafall äntligen Fredag, endel utav oss tar helg, andra, precis som jag- inte!
Jag får ta helg på Lördagnatt och sen vara ledig ändå till på Tisdag! hehe.
 

Torsdag

Då var man hemma från jobbet för första gången denna vecka för att jag har varit sjuk sedan i Söndags.
Jag tog mig en promenad idag till jobbet, vilket går fort- endast en kvart. Den promenaden kändes så otroligt uppfriskande och det var riktigt skönt.
Det har heller inte varit jätte stressigt på jobbet idag. Alldeles lagomt och skönt att komma tillbaka till så man inte direkt hoppar in i världens stress.
Jag jobbar som vanligt imorgon och på Lördag också men det känns VERKLIGEN INTE som att det är Fredag imorgon.. Men det berättade jag ju varför för er tidigare.
Nu har jag ont i fötterna och är hungrig så jag ska käka litegrann och lägga mig i soffan och se ett avsnitt drop dead diva och tagga för jobb klockan 12 imorgon. Himla skönt ändå!
Ha det gött!
Jag rymdes allt i lådan. Yepp.

Onsdag

Hejhej!
Nu börjar jag äntligen må bättre och det känns så himla skönt!
Jag har verkligen inte gjort annat än legat i sängen och i soffan sedan i Söndags med huvudvärk och illamående men nu är jag på bättringsvägen igen som sagt och det känns ju himla bra!
Ingen har nog missat att Jysk här i Piteå brann ner igår.. Så otroligt tråkigt och man kan ju undra vad som egentligen hände! Det är verkligen inte kul när sånt händer och att folk sen har mage att skämta om de. Usch . Stackars personalen som nu inte har något jobb att gå till, jag säger då de, och vi förlorade ju ändå något bra, inte sant?  
Jag å andra sidan ska tillbaka till jobbet igen imorgon efter att ha varit sjukskriven en dag . Skönt! 
Idag har jag orkat både tvätta och diska, jag har även rengjort toan och städat där inne så nu hade det ju egentligen varit den övriga delen av husets tur. Men jag tror ärligt inte att jag orkar, men vi får väl se!
Denna vecka ska jag även plugga om öl! kaffet gick ju bra så jag hoppas att det ska gå lika bra med öl också.
Denna vecka har bara försvunnit, det är ju Torsdag imorgon? Vad hände egentligen.. Jag hänger inte riktigt med i svängarna hära. Men det är ju säkert för att jag inte har tagit del av dagarna särskilt mycket. 
Såhär ser iallafall Jysk ut nu. 
och när det brann.
 

Måndag

 
Under de två senaste dagarna har jag rent ut sagt mått piss.
Jag sov väldigt dåligt natten till igår och for och tränade med Therese klockan 10 på morgonen.
Efter att jag tränat så kände jag direkt att all kraft for ur mig och jag somnade direkt jag kom hem!
Jag vaknade sen 5 timmar senare men fortfarande inte pigg utan hade ont i både mage och skalle. Jag var vaken och åt litegrann samt såg en film i soffan innan jag somnade igen i 2 timmar och vaknade upp 21.00.
45 minuter senare så for jag och hämtade Johannes från jobbet och somnade där kring 01.00 och vaknade upp13.30 idag.
Idag mår jag inte direkt bättre utan kallsvettas, har huvudvärk och känner mig allmänt slö och ja, typ sjuk.
Hoppas på att de blir bättre till imorgon när jag ska jobba bara för annars blir de ju lite jobbigt.
Har ju haft två rätt så intensiva dagar på jobbet men det borde ju inte vara av ren utmattning när man sover såhär mycket och är trött och har huvudvärk i två dagar i rad. Dessutom är jag förkyld och de är nog jobbigt!
Gnäll,gnäll,gnäll. Det är synd om mig med andra ord!
Nu ska jag se madagaskar och skratta lite.
Igår åt jag popcorn och det var gott.
Heirå!
 

Fredag!

Idag är jag trött jan jag lova och huvudvärk har jag också.. Huvva!
Förutom detta så ska det här väl också bli en bra dag. Det är ju ändå Fredag!
Jag har iallafall varit vaken sedan klockan 10 och har sedan dess skjutsat Johannes på jobbet, varit in på systemet och köpt en macka på subland som jag äter nu. Gott!
Sen så har även en kvinna varit här och köpt en tröja av mig. Nu hoppas jag bara på att bli av med mer kläder för det är så onödigt då dom bara ligger i garderoben oanvända då många av plaggen knappt är använda!
Nåja, om inte annat så får jag ge bort dom till min kusin som redan har fått hur mycket kläder som helst av mig. Haha! Att hon inte blir less . Men gratis är iofs gott för oss alla och det är ju kul att någon tar användning för dom när inte jag gör det!:)
Ikväll hoppas vi på att få sluta enligt schemat så jag hinner träffa Jenny!
Nu ska jag äta och sen fara. :)
 

Torsdag

Hei kära ni!
Nu har jag kommit hem från jobbet för ett tag sedan och en bra dag har det varit, som vanligt på mitt fina jobb med mina fina arbetskamrater och cherfer.
Cissi har haft en liten kaffeskola för mig och Andreas idag. Jag har ju sagt till er att jag läst på i en kaffebok den senaste veckan. Just därför, för att jag ska lära mig!
Det gick faktiskt bra och var riktigt roligt. Längtar tills man kan göra riktigt fina latté och cappuccino nu bara och få till "löven" av den skummade mjölken men man lär sig mer och mer bara av upprepningar och övning så redan idag är jag ett steg närmare.
Jag har druckit mina tester idag och de blev ju några stycken- tre tror jag de var och jag funderar därför hur jag ska kunna somna ikväll. Haha! Det är ju så gott så man vill ju inte direkt slänga bort de bara.
Jag ska föresten jobba på Lördag nu också för att en arbetskompis blivit sjuk och då ska jag hoppa in i hennes ställe vilket inte gör något med tanke på att jag ändå kollat fel på schemat hela veckan fram till igår och trott att jag ska jobba ändå så!:)
Imorgon ska jag nog efter jobbet om jag slutar klockan 9 enligt shemat träffa éfterlängtade Jenny och umgås med henne. Det ska bli kul för henne var de längesen man såg överhuvudtaget!:)
Nu ska jag kolla film och försöka avrunda kvällen lite.
Ha det fint!♥
Lite sne.. Kanske.
 

Söta små djur

Nu är man hemma från jobbet igen och med mig hem har jag köpt en kycklingwook från shell.
Jag orkade ärligt talat inte ställa mig och laga mat nu såhär sent men det är väl iofs ganska förståeligt?
Jag har ju då lagat ugnsstekt korv och potatis tidigare idag och det är ju alltid något. Sjukt gott blev det iallafall och resterna från de ska jag äta imorgon innan jobbet tror jag för jag börjar inte förens 16.00 imorgon också.
Nu ska jag äta och se de senaste avsnittet av gossipgirl.
Jag har huvudvärk också för den delen, vilket jag har haft i några timmar nu. Men de går väl förhoppningsvis över av en panodil och lite mat!
Tack för idag.
Några väldit dåliga bilder från mobilen som jag tog på ozzy och kerstin när dom kollade film tillsammans med mig och Therese. Söta små djur!

Ugnsstekt korv och potatis!

Nu har jag äntligen tid att laga potatis och ugnsstekt korv till lunch/middag. Det är så oerhört gott och tar ju inte särskilt lång tid egentligen. Men man behöver då minst en timme ungefär så man hinner äta det också.
Jag och Johannes har bestämt oss för att fara på Ikea i slutet av den här Månaden. Vi ska kolla på ett matbord, en garderob  och en massa annat som behövs här till huset.
Idag så ska Johannes fara och kolla på tapeter, lister och en dörr till både sovrum och datarum. Spännande! Sen så ska han fara förbi Rusta idag också. Dom hade nämligen inte fått in varorna vi vill ha därifrån igår, men troligtvis idag ska dom ha fått in dom.
Sen ska han byta däck på bilen också.. Hehe! Mycket för han att göra idag.
Förra vintern hjälpte jag ju till att byta däck och där förra också. förförra vintern var Johannes skadad i ryggen så då var det typ bara jag som böt. Trot eller ej! haha.
Nu är maten snart klar så nu ska jag avrunda och äta litegrann!:)
Ha det bra.
 
 

klick!

Ja, Vem behöver kemtvätt?

Nu har jag kommit hem från jobbet igen efter ett 9-timmarspass.
Det har gått jätte bra och varit lugnt och fridfullt men några gäster har vi allt haft och dom har jag serverat själv i restaurangen idag. Kul har det varit!
Nu är jag minsann  hungrig däremot och har tänkt äta middag framför en bra film innan jag ska gå och lägga mig.
Tror att jag ska försöka sova efter den filmen jag ska se iallafall för jag känner mig redan smått trött.
Vi har föresten fått våran matta tvättad nu äntligen och dessutom GRATIS på pappas jobb. Inte illa!
Den luktar nu jätte gott och är ren och fin igen så vem behöver kemtvätt egentligen? De är ju bara dyrt!
Nu ska den bara få torka och sen kommer den att få ligga så fint på sin plats under tv-rumsbordet igen!
Tack och adjö för idag!

Den första snön.

Hejhej!
Den första snön faller nu ner på riktigt här i Piteå- precis som utlovat och jag fryser av bara tanken. Men det är ju samtidigt så otroligt mysigt och dessutom blir det ljusare och inte lika dystert ute som de brukar vara på kvällarna under hösten.
Jag kan ju heller inte undgå att få lite julkänsla heller. Jag längtar!!
Kolla bara så fint det är och de blir ju bara finare och finare ju mer snö det kommer. Synd bara att det ska måsta vara så kallt..

Okej. Ni kan väl få se då!

Nog duger det alltid! Supernöjd med sovrummet, men det är ju mycket kvar som ska göras i köket. Ja. I stort sett allt ska ju bytas ut förutom kyl och frys som vi nyss bytt när vi flyttade hit!
Allt får ju framåt i sin egen takt men just nu har vi så mysigt med våran inredning så man tänker inte alls särskilt mycket på de gamla tapeterna som tack och lov iallafall är ljusa överallt eller de gamla skåpdörrarna i köket som även dom är vita. Tack och lov för de med! Men däremot kan jag hata vårat gammelmodiga kakel över diskhon, spisen och endel av diskbänken och den hemska korkmattan. Tur tiden utvecklas och vi inte har kvar modet som då var när detta hus byggdes år 1961.
Så fort tapeter och golv är bytt överallt så kommer de bi en sån grym skillnad!
Ja, kolla bara på sovrummet.♥

15/10

Nu är vi hemma från stan igen där vi varit sedan klockan var halv 3 typ.
Vi gick först på många butiker inne i stan och jag hittade mig en grå kavaj som var på rea och även en maskara medans Johannes hittade sig två par t-shirtar, tre par kallingar, och två par skjortor.
Efter vi gått där och även ätit lunch i småstaden så åkte vi vidare till rusta där vi inhandlade ett sängbord ( de sista som fanns kvar men som tur var så finns det fler i lager imorgon så vi ska inhandla ett till) , en taklampa, två fönsterlampor till köket och en dörrmatta som nu ligger utanför ytterdörren. Det är så otroligt kul att inreda men det är ju tyvärr rätt så dyrt också! lite i taget har man ju iallafall råd med för man måste ju lägga undan endel till spar också såklart och sen kunna hitta på roligheter hela månaden också!
Jag tog ett kort på hur de ser ut i sovrummet för att skicka till mamma. Men jag var för lat för att bädda sängen så ni får se det senare när den är bäddad!
Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa.
Ha det fint!:)
 
 

Detta med matlagning.

Jag vann ingenting på bingolotto, som vanligt.. Men de är ju iallafall en trevlig söndagssyssla när man ändå inte har annat för sig sen så hade de ju absolut inte varit helt fel med nån vinst någon gång! Menmen.
Jag har efter bingolotto endast suttit framför tvn och kollade olika serier och tvprogram men är det Söndag så är det och då kan jag faktiskt känna att det är tillåtet. Jag tvättade och diskade ju ändå igår så de är ju alltid något.
Johannes har föresten bjudit på god middag idag. Kött och pommes och de smakade så underbart bra. Skönt också att jag slapp laga maten för de var jag rakt inte sugen på. Men med tanke på att jag inte tycker att matlagning är särskilt roligt så är jag väl aldrig de..
Jag har ju ändå börjat prova på mer och mer kring matlagning och sedan dess så har jag faktiskt tyckt att det är lite roligare iallafall. Jag har dock inte provat på att laga fransk löksoppa ännu men det ska jag allt göra när jag har mycket tid och är sugen på det.
Imorgon ska jag nog troligtvis göra ugnstekt korv och hemmagjort potatismos eller bara enkel potatis. Så grymt gott och dessutom går det snabbt!
Vi är lite dålig på att skriva matlistor men det måste vi verkligen ta tag i för det är så grymt bra att ha allting planerat.
Det är dock lite svårt med tanke på att jag jobbar vid middagstid och äter då på jobbet men när jag är ledig så hade det ju varit bra att ha planerat redan dagen innan vad man ska äta.
Det ska jag alltså skriva i veckan- En matlista!
Nu ska jag läsa i kaffeboken igen. Den är rätt så intressant faktiskt.
Ha de gött.

Söndag

Hejhej!
Som jag sa tidigare så ja, denna vecka har gått så sjukt sakta och jag trodde aldrig att den skulle passera.
Nu är det då Söndag iallafall och sedan den 3e så har jag jobbat 8 dagar och hela 70.5 timmar! Inte så illa ändå.
Nu är jag ledig i två dagar dvs idag och imorgon och sen ska jag jobba mellan Tisdag till Fredag.
Ikväll ska jag spela bingolotto, plugga i min kaffebok och ta det allmänt lugnt!:)

11/10

Nu har jag varit på coop en sväng och även varit och hälsat på mormor där jag blev bjuden på super gott te och sockerkaka.
Nu ska snart Johannes fara iväg och jobba och då hade jag faktiskt tänkt fortsätta fara runt och hälsa på folk. Det är så grymt tråkigt att bara vara hemma ensamen!
Nog för att jag hade behövt både städa och plugga här hemma så vi får väl se vad som överväger mest. Men de kanske också hinns med förstås. Kvällen är ju ung!
Känns ju skönt att man har diskat undan all disk och tvättat två maskiner iallafall. Det är ju alltid behövligt och sen slipper röran i garderoberna för en tid framöver också nu när jag har rensat ut dom är ju hur bra som helst!
Jag gillar de.
Mormors fina hund!

Torsdag

Hejhej!
Idag har jag inte gjort särskilt mycket alls, fast ändå fått mycket nödvändigt gjort för de!
Jag har nämligen tvättat, diskat och gjort en rejäl garderobsrensning idag och fick ut väldigt mycket kläder som jag nu ska sälja också.
Jag har lagt ut alla i såkallade "klädpaket" på köp och sälj sidor på fb men tänkte även visa er dom här. Lika bra det om någon skulle visa sig vara intresserad!
strl xs-s på allting . 100 kr!
strl xs-s. Jeansen är i strl 26-32 och 29-32!
Bara skriva om ni är intresserade!
 
Nu över till något helt annat.
Igår på jobbet var det ju lite lustigt och sådär allmänt ovanligt! Jag fick nämligen äran att servera mat till självaste Lasse Åberg eller Stig-Helmer om ni så vill kalla han för det och även de övriga i elektrik banana band. Himla skoj må jag säga och de hör ju litegrann till ovanligheten att kändisar visar upp sig itt i allt. Men så kul ändå! Haha.
Idag förutom det jag nu redan har hunnit göra så ska jag fara till mormor och hälsa på och hämta hem palt därifrån som hon bjöd de andra i familjen på igår när ajg och Johannes jobbade så vi får helt enkelt rester istället men lika gott det!
Ikväll ska jag ha filmkväll med Melanie och sen försöka ta en så tidigkväll som möjligt efter de så jag är pigg imorgon då jag börjar jobba klockan 12 i afterworken.
Ha det fint!
 

Onsdag

Hejhej!
Nu sitter jag här i soffan och funderar på vad jag ska äta till lunch.. Johannes ska äta hamburgare men nae, jag tycker inte så bra om de så jag ska minsann äta något annat. Stekt palt kanske!
Hur som helst så börjar jag inte jobba förens om tre timmar så jag har ju tid på mig att fundera ut något såklart.
Idag är det ju Onsdag och jag tycker, om jag ska vara ärlig att denna vecka har vara den mest långsamma veckan på typ en månad tillbaka. Vet inte riktigt varför men den har bara gått i snigelfart!
Imorgon är jag ju ledig igen så då får vi väl se vad jag hittar på! Jag och Matilda pratade om att sitta på nodo och bara mysa på. Det lät  ju inte som en särskilt dum idé!
På fredag och Lördag jobbar jag sen igen så då blir det väl bara att ta det lilla lugna skulle jag tro. Måste ju läsa i kaffeboken så jag lär mig något till nästa vecka.. och träna på gym ska jag också försöka klämma in!
En bild från i somras på våran gård!

Tisdag

 
Då var man hemma från jobbet igen och liggandes i soffan. Jag har inte orkat ta av mig arbetskläderna ännu men vad gör väl de? Jag har ju tid på mig till de också!
Det har iallafall gått bra på jobbet idag och jag har fått med mig en kaffebok hem så jag ska börja plugga lite om olika kaffesorter osv och allt därekring. Skit kul! Jag har en vecka på mig att läsa ut boken och plugga in de och sen ska jag redovisa vad jag lärt mig.
Efter det så ska jag börja läsa om viner och massa annat! Himla skoj att kunna ändå.
Jag ska dock inte läsa något ikväll. Jag ska bara ligga i soffan och kolla på tv. Det har ju nämligen kommit ut både ett nytt avsnitt av 90210 och gossipgirl så jag har ju alltid något att se på. Jag har dock sett det nyaste avsnittet av gossipgirl redan innan jobbet. Jag kunde inte hålla mig när jag fick reda på att det kommit ut idag. Hehe!
 
Jag börjar inte förens 17.00 imorgon så fram till dess vet jag inte vad jag ska göra men jag hittar nog på något. Är det dåligt väder så blir det väl bara att vara hemma fram till att jag ska fara!:)
Spännande!!

Måndag

Börjar på en ny vecka nu då och det regnar ju inte för ovanlighetens skull så det är ju bra!
Jag somnade otroligt tidigt igår men jag var trött hela dagen så jag är inte direkt förvånad. Iallafall så for jag till mamma och pappa och åt köttsoppa och sen när jag kom hem så kollade jag såklart på solsidan klockan 8.
Efter solsidan så kände jag att jag verkligen var tvungen att ta mig en dusch för att hålla mig vakne vilket jag gjorde och slog därefter på en ny film.
Jag han väl se en halvtimme av den filmen ungefär och sen vaknade jag till där vid tjugo över 9 och märkte att jag inte fattade något av filmen och att jag måste ha sumrat till.
Jag gick då och la mig och innan klockan var halv 10 så sov jag.
Imorse så vaknade jag vid 7-tiden igen.. Det känns som att det var längesedan jag vaknade och somnade så tidigt eftersom att jag inte har något jobb som kräver att jag stiger upp vid den tiden längre. Men det kändes faktiskt skönt och klockan är nu inte ens 12 och jag har hunnit kolla en film, ätit frukost och varit ute på promenad med Bea.
Nu ska jag fara in till stan och luncha med Matilda. Jag hade tänkt gå dit men eftersom att det nu börjat regna(!!) så kör jag minsann bil.
Satan också.. Jag som trodde att vi iallafall skulle få EN dag utan regn!
 
 

Söndag

 
Igår blev det en snabbvända på challenge med Isabell efter jobbet. Det bev inte många öl druckna , endast tre stycken för att vara exakt men det är väldigt skönt nu såhär i efterhand. Inte ett dugg bakis och vaknade där vid 11-tiden pigg och glad!
Somnade dock på soffan och vaknade ju då också såklart upp där.. Såg en film igår men de var nog egentligen inte en sån jätte bra idé för jag såg inte alls särskilt mycket av den innan mina ögonlock bestämde sig för att stängas igen.
Nu är jag trött och hade egentligen kunnat somna nu på direkten om jag hade velat och om de inte vore för att jag varit och ätit hos mina föräldrar så skulle jag nog redan sova vid det här laget. Helt sant!
Jag har iallafall bestämt mig för att ta en dusch nu så jag kanske piggnar till och sen äta cheesecake och kolla på "red riding hood".
Imorgon ska jag luncha med Matilda och sedan får vi se vad som händer!:)
Ha en fin kväll!
Två bilder från gårdagen!:)

Lördag

Hejhej!
Lördag idag och jag har jobbat sedan i torsdags på bästjobbet!
Vi har haft himla fullt upp måste jag få säga och igår så serverade jag själv i restaurangen och det var sååå kul och alla verkade nöjda.
Mamma och pappa var också och käkade på mitt jobb. Det var kul!
Sedan efter att dom ätit så gick dom till afterworken och satt där tillsammans med mammas arbetskompisar.
Jag slutade sedan vid 11-tiden och skjutsade då hem dom till Svensbyn igen och for sedan hem och sov.
Jag somnade däremot inte förens vid 2-tiden men det gjorde ju ingenting med tanke på att jag inte börjar förens 15.00 idag och kunde ta mig en rejäl sovmorgon.
Nu fram till att jag börjar jobba så ska jag bara ta det lugnt. Jag bestämde mig för att äta korv och makaroner som var rester från två dagar tillbaka men de var inte nog med korv kvar så jag stekte upp några till.
En film och lunch nu då fram till att jag ska fara på jobbet passar ju fin,fint!
Ha det gött!
En bild som jag tog med pappas mobil igår på mamma och pappa när dom äter på Järnspisen. :)

Att älska någon..

Är det finaste som finns!
Ingen kan älska dig lika mycket som jag gör.
1 år och 10 månader idag!♥

Torsdag

Jahaja, då är man hemma från jobbet igen och jag känner mig faktiskt riktigt glad.
Nu ska jag börja jobba fler timmar och även plugga in viner på fritiden så jag blir en riktigt stjärna i serveringen på jobbet. Wiiho. Kan inte annat än älska det. Ingen har ett lika bra arbete som jag kan jag lova. Världens bästa gäng är vi med världens bästa chefer!
Imorgon ska jag jobba från 13.00 och vi får se om jag är i afterworken eller i restaurangen. Mamma och pappa ska komma och äta i restaurangen så det hade ju förstås varit trevligt att ta emot dom då.
Nu ska jag kolla film och äta godis med Johannes. Himla mys!
Ha en fin Torsdagskväll.

Blubb,blubb! fiskar var de här.

paltkok

Nu har vi precis kommit hem igen. Vi har varit ute och jobbat på gården sedan jag skrev sist och vi har fått ner några buskar och ett helt träd som vi har varit och dumpat på tippen och därefter varit förbi rusta en sväng för att se om dom har något roligt och fint.
Där hittade vi litegrann av allt möjligt som vi ska köpa hem till huset sen men idag blev de bara ett par hissgardiner som vi ska sätta upp i fönstret över diskbänken. Det kommer bli jätte snyggt!
Sedan så köpte vi med oss lite godis till ikväll när vi ska fara och se hyptonisören på bio och även lite städ och tvättmedel.
Johannes fortsätter på gården fortfarande medans jag sitter här och väntar på att vattnet ska bli varmt så jag kan börja koka palt.
Mumms!
Detta var minst sagt en bra Onsdag. Helt klart!

Onsdag

Helloo!
Hade en riktigt bra kväll och dag igår faktiskt. Det blev att ta två promenader- en själv och en tillsammans med Bea och sedan efter det hade vi filmkväll igen. Riktigt trevligt!
Somnade sedan tillsammans med Johannes för första gången på läänge. Kändes lite ovanligt att inte sova själv men det var bara till de bättre!
Idag är det Onsdag och jag känner att även denna vecka bara har sprungit iväg.
Vi ska jobba på gården idag hade vi tänkt för att få undan en massa onödiga och fula buskar och annat innan vintern sedan ikväll får vi se vad som händer. Hade typ velat fara och kolla bio!
Imorgon, Fredag och på Lördag ska jag jobba så de hade varit kul att göra något ikväll då när man inte kommer hinna så mycket nu under helgen!:)
Ha det fint!
Gulliga Melker!<3

Tisdag

Hej och godmorgon!
Jag vaknade pigg och allert redan klockan 9 och har sedan dess hunnit duscha, umgåtts med Johannes tills han åkte på jobbet och kollat film å ätit frukost.
Igårkväll mådde jag så sjukt illa så jag fick springa till toan några gånger för att jag trodde att jag ville spy men tydligen inte. Jag spydde ingenting men mådde jäkvlat skit!
Somnade iallafall klockan 2 igår men vaknade flera gånger inatt och bara vred och vände på mig. Det har inte varit någon bra natt med andra ord!
Idag så känns magen tom även fast jag ätit frukost .. också har jag halsbränna. Lite jobbigt sådär men det går nog över!
Jag hade tänkt fara och träna nu på morgonen egentligen men jag tog mig en dusch tidiigt istället och ska nog gå ut och gå typ nu istället när det ändå inte regnar.

Filmkväll

Nu har Bea precis farit hem, vi har haft filmkväll hemma hos mig och vi har sett två skräckfilmer så man får väl se hur bra det går att somna inatt.
Somnade föresten på soffan idag, har haft en otroligt huvudvärk tidigare och bestämde mig därför för att äta rester från gårdagen och bara ta en stilla dag hemma så jag la mig och kollade film och somnade efter att jag ätit.
Imorgon blir det att gå en promenad med Bea om de är fint väder och om de visar sig att de inte är de så ska vi ta en runda på stan istället. Vilket som, det kvittar. Lika trevligt båda två av altenativen!
Nu ska jag fortsätta med mitt filmtittande. Den filmen som jag ska se nu heter "what to expect when youre expecting". Började att se den tidigare idag men somnade då som sagt. Den verkar väl bra iallafall!:)
 
RSS 2.0