Nu kommer vi ut!!

Jig saw, ironman, och jag ska föreställa någon båt 'värdinna av något slag... medflera!

såhär kommer jag att se ut imorgon!




Freeeedag!!

Hej allihopa!
Vaknade för närmare bestämt en timme sedan, med andra ord rätt så tidigt idag ändå- tycker ni inte?
Jag brukar i vanliga fall sova mycket längre, men under den senaste tiden så har både jag och Johannes klarat av den svåra uppgiften att vända på dygnet.
Jag ska snart hoppa i duschen, prova mitt nya shampoo och balsam (kanske hårinpackningen) och sedan fixa till mig och gå ner på stan. Måste inhandla litegrann till imorgon och halloweenfesten, det fattas litegrann för att jag ska vara den perfekta ... Ja vad? det får ni se imorgon!
Nu ska jag tydligen äta upp en macka från subland med kyckling och orient som Johannes kommit hem med sedan ska jag minsann hoppa i duschen!
Ha det gött.
Puss

fin,fint!

Hej allihopa!
Jag kan säga en sak till er alla.. Att jobba och samtidigt ha skallebank är ta mig tusan ingen höjdare men nu har jag slutat och har typ sutttit framför datorn i en timme.
Funderar starkt på att äta något nu? Men vad? Jag vet inte alls vad jag är sugen på men vad jag vet är att jag har flera matlådor som väntar på att att ätas upp i kylen men vad gör man när man är sugen på strips och smältost och typ bor granne med Sunes och Max? Jag tror bestämt att det lutar mer åt det hållet .
Johannes har suttit och nördat framför datorn halva natten och nu hela dagen idag. Jag han inte gömma det denna gång, dessvärre. Önskar att jag hade kunnat göra det men nu är det för sent för har han en gång börjat spela det där nördspelet så slutar han inte i första taget. Det är nog snarare han som gömmer det för mig nu, så att jag inte ska kunna gömma det för han. Jag är less på pang,pang ljudet redan och det har bara gått en dag.. Ohmy, hur ska jag stå ut?
Imorgon åker jag iallafall till Luleå på kvällskvisten. Då blir det att spendera tid med Lena, gå ut på långa promenader med hennes huskey-hundar, kolla paranormal activity på bio och äta en MASSA GOTTA och bara mysa på!
Jag ska stanna där till på Lördag och sedan är det ju som ni vet halloween firande som gäller. Tror seriöst inte att denna helg, min lediga helg skulle kunna bli så mycket bättre än såhär. Ser fram emot den något så enormt och jag står här med öppna armar redan nu för att välkomna den.
Saken är ju den att alla mina vänner är så otroligt älskade och betyder så otroligt mycket för mig. Jag vet inte hur jag ska säga det på något annat sätt för ni gör verkligen det och jag är så otroligt tacksam för er.
Ni är jävlat awesome och bäst i hela världen. Love you all!
PUSS♥

<3

Hade en mycket trevlig kväll igår med mina kära vänner Bella och Nathalie och aningen sent blev det också.
Det är så roligt att umgås med folk som man inte sett på ett tag men har precis lika roligt tillsammans med ändå!
Inatt har jag sovit rätt så många timmar och vaknade 13.30 av mig själv. Nu sitter jag här vid datorn och äter en risifrutti och dricker lättdryck i smak av svartvinbär/hallon och ska om ett tag bege mig vidare mot jobbet.
Ikväll blir det bara att vara hemma tillsammans med Johannes, tror även att det blir så imorgon också för på Lördag är det party tillsammans med Anna och Erika som gäller och då ska vi göra om oss litegrann och därefter gå ut på halloweenparty på statt!
nu ska jag göra mig i ordning det sista och sedan vandra iväg den korta biten ändå fram till pressbyrån i gallerian.
Ha det gött!
PUSS

111026

Hej allihopa!
Ni kanske kan gissa i mitt förra inlägg vad jag har hittat för något? Det tog bara sådär 1.5 månader att hitta vart man tar kort med denna cam som sitter på den nya bärbara datorn. Ja vad kan man säga, att pappa är elektriker har då inte smittat av sig ett dugg på mig kan jag lova för teknisk är jag då rakt inte och han kan verkligen allt som handlar om sånt här tjaffs!
Nååväl, tycker väl mest synd om er som får kolla på fler bilder än vanligt i min blogg men det är nog bara att vänja er för jag är en linslus och kommer nog alltid att vara det. :)
Idag har jag jobbat från 9.30- 15.00 och nu är jag trött, har sovit så otroligt dåligt de sneaste dagarna så det går inte att beskriva med ord.
Jag bara drömmer och drömmer och sedan så har jag ju en man sovandes bredvid som har fattat tycke för att snarka sådär var och varannan natt. Sugit nanting!

Igår sov jag iallafall MASSOR, hela 12 timmars sömn fick jag så då kunde jag inte direkt klaga om man säger så.. Men värre var det idag och några nätter framöver. En sak ska bli skönt iallafall, jag är ledig Fredag och hela helgen så då får jag sova ut på mornarna och även vara ute hur länge jag vill på Lördag för då är det halloween party som ni flesta kanske vet om? Om inte så kan ni inhandla era biljetter på carlings för dom säljer dom, om dom nu fortfarande gör det vill säga? för det börjar ju som dra ihop sig nu.
Ska ni klä ut er föresten? Det ska jag och mina kompisar göra, och har hört att det är väldigt många som ska det också så det kommer nog att bli hur roligt som helst!! Längtar.

Funderar starkt på vad som händer ikväll, jag är ju trött men har ingen lust att bara sitta här heller. Inge vidare kul!
Hade iallafall tänkt boka tvättid men efter det så? Äh, det återstår att se!
Nu ska jag iallafall dra mig från datorn!
Ha det gött!
PUSS

gissa vad jag har hittat?


hehehe..

beger mig mot jobbet!

:)

Hej allihopa!
sitter för tillfället i soffan och väntar på att min lunch/middag ska bli färdig.
Johannes ska laga den så frågan är nu bara vad det blir för något? jag kan chansa på köttfärssås och spaghetti men ingenting är säkert så det återstår att se.
Anledningen till att jag ska äta mat redan nu är för att jag börjar jobba klockan 15 och min mage skriker efter mat just nu och behöver därför äta något mättande och bra.
Jag ska jobba ändå fram till på Torsdag, det blev lite ändring i mitt schema för imorgon skulle jag egentligen vara ledig men det känns bara bra med lite mera jobb.
Inatt har jag sovit hela 12 timmar.. Somnade halv 12 igår och vaknade halv 12 idag på morgonen. Känns väl lite sådär men har känt mig lite sliten på sista tiden, förkyld och haft huvudvärk så det kanske behövdes lite mera sömn då!

Dagen igår bestod också av jobb och sedan blev det en runda på stan med Johanna och jag kom nästan hem toimhänt därifårn, konstigt nog eftersom att det var löning för min del igår och allt. Iallafall så fick jag med mig en vit och söt mössa hem, vilket behövdes med tanke på att vintern och därmed också kylan börjar närma sig.
Efter att jag och Johanna varot på stan så gick jag och Johannes ner på coop och storhandlade så nu har vi full kyl och frys här hemma igen och jag hoppas att det räcker ett tag framöver iallafall.

nu är maten färdig och vi ska äta.
Ha det gött!
PUSS

min helg!

Hej allihopa!
Denna helg har för mig varit extremt bra, en blandning mellan party och lugn och skön.
Nu är det Söndag och jag har sovit i stort sett hela dagen, kan inte riktigt förstå varför? men jag har bara varit så otroligt trött och sen när man dessutom drömmer drömmar så att man är irriterad, fundersam och sur när man vaknar gör ju inte saken bättre direkt.
Nej jag har väl inte haft världens bästa start på denna dag men i helhet så har helgen varit bra.
Jag ska få sova själv inatt igen, precis som jag gjorde både igår och i Fredags och det tycker jag rakt inte om men vad ska man göra åt det egentligen? Han jobbar natt, jag dag och vi ses en stund på kvällen sedan skils vi åt och det är så vi lever vårat liv, inte alltid som tur är men ibland (när han jobbar på natten, vilket inte händer varje natt.)

I Fredags var det ju dock ledsamt på dagen, begravning för allas vår älskade Lasse.
Det var skönt att begravningen är bortgjord och att man har fått ta farväl på riktigt, många tårar spilldes den dagen men vi fick även skratta litegrann för dig i minnesstunden när vi satt där och mindes allt fint och all kärlek, allt skratt du givit oss under alla år du stått där och ställt upp som våran "morfar."
Nu har du i otrolig sorg och saknad lämnat oss men i våra hjärtan finns precis alla minnen kvar efter dig och på det sättet lever du kvar hos oss.
Du var ju så glad, så hjälpsam och visade att du brydde dig, vi bryr oss om dig med, det har vi alltid gjort och kommer även alltid att göra och nu har du fått somna in och jag inte bara tror utan jag vet att du har det bra där du är nu. Sov i ro, en sista gång- ett sista farväl!
vi har alltid, vi ska alltid och vi kommer alltid att älska dig, Lasse Boström.♥

lite sliten!

Hej allihopa!
Igår och idag har varit två riktigt bra dagar, bortsett från att jag är förkyld och sovit väldigt lite.
Nu är jag trött som jag vet inte vad men det känns sjukt onödigt att gå coh lägga sig för att vila när jag börjar klockan 9 imorgon också och kommer därmed vara lika trött imorgon med.
Jag gillar verkligen inte att vara så förkyld så att jag bara ligger och nyser samt hostar hela natten och kan inte sova. Har kanske sammanlagt sovit 8 timmar på två nätter och då kan man väl förstå att jag är trött?
Igår var jag och Johannes och åt mysmiddag på golden dragon tillsammans. Jag åt kycklingwook som vanligt och han någonting helt annat, vi båda var väldigt nöjd med våra maträtter och jag har dessutom fått med mig en doggybag hem så det ska jag minsann äta imorgon efter jobbet (så slipper jag laga mat ;> ).
Ute idag är det tråkigt och kallt väder, jag har därför tänkt stanna inne hela kvällen lång och bara glo tv, känns som att det är lika bra när jag heller inte är riktigt frisk och ska jobba fram till på Lördag ändå och behöver ta det aningen lugnt.
Nu ska jag kolla på film i soffan!
Ha det gött!
PUSS

Myskväll!

Hej allihopa!
Denna helg har varit full i fester och mys med mina kära vänner, och idag känns det att jag lever kan jag säga men det är väl det de ska göra efter en fartfylld helg? jag känner mig iallafall sjukligt nöjd och glad över den.
Idag blir det något mycket lugnare, jag har lagat mat till mig och Johannes och nu har han åkt iväg på jobb och kommer inte hem förens imorgon på morgonen så jag ska umgås med Bea ikväll och bara mysa!
Jag är ledig från jobbet imorgon dessutom, jag jobbar inte förens på Onsdag och jobbar sedan ändå fram till Lördag sen är jag ledig igen!:)
Här kommer några bilder från senast!

aningen blaadig..

:>

Hej allihopa!
I veckan så har jag köpt ett träningskort på step in som jag är bunden på fram till i slutet av Januari men sedan så rullar det bara på! Känns så himla roligt att veta att man äntligen kan träna hur mycket man vill.
Det enda som är synd är att jag jobbar så otroligt konstiga tider så ibland hinner jag inte träna, som idag tillexempel när jag egentligen hade tänkt fara på step in nu men fick då veta att jag inte börjar 15 utan istället 13.50.. Så då gick det ju inte riktigt som planerat men jag har ju god tid på mig att träna, jag hinner dock inte på Fredag eller Lördag heller för då ska jag först på "welcome home party!" för Sara och Emma på Fredag och sedan på Lördag ska jag på hemligt uppdrag på dagen i Luleå sedan på kvällen så ska jag träffa mina älsklingar Anna och Erika.
Så min helg är som full planerad redan och då hinner man minsann inte med mycket annat, förutom på Söndag!

Hade faktiskt tänkt springa in på sys redan idag så att det är bortgjort och jag har tid med det nu också, så att jag har till på Fredag med andra ord till imorgon.
I övrigt så händer det inte mycket, jag jobbar i stort sett jämt, eller ofta. Jag jobbar även imorgon precis innan jag ska på party i Svensbyn så jag kommer att komma lite senare än de andra dessvärre. :(
Vad har hänt annars då? Ingenting i stort sett..
Jag saknar som vanligt alla mina fina vänner som inte är i Piteå och som jag därför inte kan umgås med. Men dom kommer väl förhoppningsvis hem hit snart och då ska vi minsann umgås!
men just nu så hade jag tänkt fixa till mig så att det är bortgjort och sedan äta lite mat!
Ha det gött fina, Puss!

hihi. ♥

inte alls händelserikt!



Hej allihopa!
Detta är de senaste bilderna på mig som är tagna igår, faktiskt.
I helgen har jag festat på och i Torsdags så gjorde jag en liten sleepover hos Bea och vi gick även dagen efter på stan.
På stan så handlade jag som vanligt. Men en sak som jag gjorde avr att jag handlade hem en skinjacka som tråkigt nog, vilket jag märkte senare när jag tagit på mig en tröja under var för liten öven brösten, den gick nästan inte att stänga.. Så den ska jag lämna tillbaka och försöka hitta mig någon annan skinnjacka!
Det jobbiga är ju bara att jag verkligen har letat över hela stan ochd en var den enda jag hittade och fanns bara i xs.. Smått tråkigt, men inte särskilt skönt att knappt kunna andas i den utan att vara rädd att den ska spricka över boobiesarna!
Ledig imorgon iallafall så då får jag springa tillbara på Vera och lämna tillbaka den, det blir bäst så helt enkelt.
Ikväll ska jag i övrigt göra en tidig kväll och verkligen sova ut imorgon så jag hade tänkt gå och lägga mig snart. Har egentligen inte mycket vettigt att skriva här för det har inte hänt så mycket i mitt liv på senaste förutom att jag har jobbat för det mesta!
Ni får ha det så bra, nu blir det soffhäng sen sängen!
PUSS¨

Ju mer dom spottar.

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
Men när dom slåss för att skydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor, jag ber dig!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Ställ in ditt sikte på nåt positivt
För något ryggbitande har vi ingen tid
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi
Kan inte låta dom stjäla min energi
Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa
Har inget hat i mitt bröst!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar


..

En morgon
Så många frågor, inga svar..
Så många frågor, inga svar..

Jag glömmer aldrig bort min polare han tittade på mig och sa:
Känner du vinden som blåser I stan?
Det blir en förändring, allt dåligt är bra.
Jag vet nu att jag ljög när jag svarade ja.
Jag hörde någon blåste honom en dag.
Han är bortam nu finns bara frågorna kvar.
Jag tänker nästan aldrig tillbaks på den dan
Men vinden han prata om blåser idag
Jag undrar: Går jag ensam här,
Eller visar du min väg från en parallel värld?
Hoppas du hör mig vart du än är.
För den här går ut till dig och jag saknar dig vännen.

Så många frågor utan utan svar.
Så många låtar som fanns kvar.
Men vi glömmer aldrig dig.
Nej, den här går ut till dig, vi saknar dig vännen.
Ni kommer alltid leva kvar,
I varje steg vi tar.

Vi saknar dig vännen.

Bedöva mig, det känns som jag blivit halv
O nu är falska känslor bättre än inga alls
O det är inte det att min blick har blivit kall
Jag har sibirisk vinter, fast på insidan
Hur blev mina skor blivit så tunga?
Så många stjärnor som fallit alldeles för unga.

Vila i frid.
RSS 2.0