klockrent!

Nu har jag gjort det svåra provet som inte alls var särskilt svårt när dte kom till kritan.
Jag tror jag mest var rädd att misslyckas för det vill ju verkligen ingen göra men nog klarade jag det alltid, de vet jag och de jag också vet är att jag prestrerade bättre än ett godkänt för får jag det så blir jag då besviken, jag tippar och tror på ett vg och inget annat!
Jag kom precis hem, har hunnit gå igenom stan och handla både avfärgning, blekning och hårfärg så här ska färgas hår för fulla muggar jag bara funderar när jag ska göra det. Känner mig inte speciellt taggad för att färga håret ikväll och tror därför inte att de blir av då heller.
Jag ska nog däremot anse mig själv som försöks kanin för att för första gången klippa page. Eller ja, egentligen så har jag ju klippt page på min lillasyster också men jag antar att det är sjukt mkt svårare att klippa sig själv så.. MEN eftersom att jag inte låter någon annan än mig själv röra mitt hår så har jag som inget annat val och får som vanligt lägga full tillit på att det blir bra och inte misslyckas! Jag brukar för de mesta bli nöjd så förhoppningsvis blir jag det den här gången också.
Idag blir det att städa rummet igen, städade det ju för någon dag sedan men eftersom att jag är expert på att stöka ner det lika snabbt som jag städar de så brukar det se förjävligt ut redan 1-2 dagar efter jag städat de.
Sen ska jag plugga, se andra avenyn och sova!
Nicklas frågade om jag ville komma in till stan, kolla hockey och dricka öl med han och några till ikväll men det blir inte av dels för att det är vardag och jag inte vill dricka under vardagar om det inte sker under vissa omständigheter som att någon fyller år, de är Lucia vaka osvosv.
Nu står maten färdig på köksbordet och jag har inte ätit mat på ett bra tag så jag ska verkligen försöka få i mig en eller två matbitar idag!
Ha det bra allihopa.
PUSS




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0