Lat i massor!

Just nu sitter jag hos anton och funderar på att ta en promenad hem till svensbyn. Känner att jag inte riktigt har orken för det eftersom att det nästan är en mil hem och jag har ganska nyss stigit upp så det kändes väldigt jobbigt faktiskt.
somnade klockan 8 igår kväll vilket var väldigt skönt, enda nackdelen var bara att jag vakade igen kring typ halv 3? av att det levde om- en heeeeeel del. Så det var lika bra att slå på en film eftersom att jag visste att jag inte skulle kunna somna om förens sådär 1 timma senare och så sant så. Jag han nstan se en hel film innan jag blev sömnig igen och imorse kring 11 vaknade jag av en dunkade huvudvärk och det blev inte bättre av att jag var tvungen att tjata på min pojkvän att gå in till köket och hämta en alvedon och ett glas vatten åt mig. Det tog sådär 20 minuters tjat innan han gjorde det så nu börjar jag piggna till.
Idag funderade jag och anton på att fara och se skotercrossen på valsberget men jag orkade helt enkelt inte så det blev ingenting med det- vi stannade hemma istället. Men han är på så äckligt dåligt humör idag igen så nu vill jag helst bara komma hem.  Avslutade mitt samtal med mamma för sådär 1 minut sen och hon berättade att dom hade haft en bra kväll igår och ännu bättre frukost. Just nu bor dom på Hotell i ume och får värsta buffén med frukost, mumsigt lät det iallafall. Hon berättade också att hon har blivit less på sin mobil och köte en ny igår, vars får hon alla pengar ifrån? hon kunde inte ha köpt telefonen till nån som behöver den bättre, till exempelvis mig? (a)
Ikväll blir det fest tillsamans med Johanna och Fredrik och den här gången kanske planerna blir lite bättre. Förhoppningvis!
Jag tror att det blir jätte roligt bara vi inte ändrar på allt som vi gjorde i torsdas. :)
nu ska jag absolut ta mig i kragen och promenera hemmåt.
he det bra!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0