& visst älskar vi bra helger!

Bilderna ni ser i mitt förra inlägg är bilder jag hunnit fota från i helgen när Ante varit hos mig och vi har festat tillsmans med jätte mycket trevligt och härligt folk.

FREDAG: jag är ledig från skolan och hade tänkt sova ut över iprencip hela dagen men så vaknar jag av att någon okänd, som jag fortfarande inte vet vem de är förövrigt ringer till mig 10 minuter över 7 så för min del var det omöjligt att försöka somna om.
Jag orkade inte svara i telefonen men stiger trots det upp, äter frukost, duschar och sedan ringer jag Bea, pratar med henne ett tag sedan när vi lägger på så ringer Johanna och jag pratar med henne.
Efter en timmes prat med henne ungefär så går jag och duschar sedan går jag och lägger mig igen, sover i 1.5 h sedan ringer Johanna och vill komma till mig så det gör hon, jag ringer och pratar med Ante och efter mååååååånga om och men så bestämmer han sig för att stanna med mig i pite hela helgen och jag blev förstås överlycklig.
Jag och Johanna gör oss klara, väljer kläder och sedan Kommer Angelica hit sedan trappar det in mer och mer folk som Anna, Bärra, Jimmy, Petter, senare kring 8-9 så kommer även Simon och vi sitter allihopa i mitt kök, dricker, pratar och har det jätte trevligt. 
Halv 10 far jag och Angelica in till stan och hämtar Ante och när vi anländer till mig igen så börjar drickandet för våran del. 
12 far jag och Ante till Jimmy och hälsar på han samt fortsätter med vårat drickande, Petter & Simon far hem och restrerande gick ut på pentryt. 
Kring halv 4 far jag och Ante med taxi hem till mig, Myser, ser film och sedan somnar vi.
VÄLDIGT BRA KVÄLL!:)

LÖRDAG: Jag städar upp från i fredas, dammsugar, skurar medans Ante ligger och sover, när han vaknar så går vi och äter frukost sen sätter vi oss och ser björnbröder som nog förmodligen är en av världens bästa disneyfilmer.
Efter vi sett den så ligger vi kvar i sängen ett tag sedan klockan 4 så sätter vi oss och ser hockey, Lule - Södertälje och under första pausen så går vi och börjar med maten sedan äter vi samtidigt som vi ser hockey och förmodligen så hade Södertälje INTE EN CHANS. De gillar vi och visst älskar vi Luleå!
kring 6 far jag och hämtar min kvarglömda väska hos Jimmy och medans så kommer Angelica och Johanna till mig så när jag kommer hem så sitter dom tillsamans med Ante i mitt rum. 
Vi tar oss en återställare med några öl samt några groggar och sedan far vi alla fyra till John som förövrigt också bor i Svensbyn. Vi är där ett ganska bra tag innan vi bestämmer oss för att göra ett besök på pentryt där jag inte varit på år och dar men det var faktiskt riktigt roligt med tre våningar och väldigt mkt folk.
Där stannar vi till just efter 1 och sedan kommer Angelica och hämtar oss, släpper av oss hos jimmy där vi har efterfest och sedan somnar.
VÄLDIGT BRA KVÄLL den med!

SÖNDAG: vi vaknar alla fyra hemma hos Jimmy kring 9 och sedan får vi inte tag i någon hämtning eftersom att alla sover så vi får oss en rejäl promenad ändå hem till mig, det är nog den roligaste promenaden jag har gjort tror jag, gud vad vi skrattade.
När vi kommer hem till mig en timme senare ungefär så plockar han in det han ska ha inför matchen och sedan far vi vidare till Lule. När vi kommer fram på coop arena så står redan bussen och väntar på Ante så vi pussas, kramas och säger hejdå sedan far han och jag far vidare hemåt igen. 
Jag saknar han redan men som tur är så behöver jag inte längta särskilt länge efter han, han kommer tillbaka imorrn så det ska nog gå bra.

Så har min helg sett ut och sen har varit så otroligt bra!
nu ska jag gå och duscha samt plocka ihop litegrann i mitt rum.
Ha det bra!
PUSS


 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0