yaoyao..

Hej allihopa!
Nu ahr jag jobbat klart och det har gått jätte bra!
Det har varit lika mycket folk idag också, precis som igår men däremot inte liiika mycke Norrmän, har dom dragit sig tillbaka måntro?
Iallafall så fick jag hoppa in för Alexandra som är dålig i halsen idag så jag började klockan 15 och slutade 19.30!
Nu är jag hemma iallafall och tänker ta det så lugnt jag bara kan ikväll och sen är jag ledig imorgon och jobbar på Fredag igen 15-19.30 då också. Trevligt, trevligt!
I helgen förövrigt så har jag bestämt mig för att ta det lugnt med soffhäng, har ju varit utan de mesta angående chips och godis nu ett tag och har tänkt börja jogga när jag har tid över och de är okej väder.
Jag känner att jag behöver få upp formen nu till i sommar och visst kanske det är lite sent att börja tänka på beach 2011 men vad säger man.. Bättre sent än aldrig så nu ska jag försöka vara nyttig, de har faktiskt gått bra hittils. Jag har hittat något annat gott att smaska på när jag är godis sugen istället- nämligen saltade solroskärnor. Det är mycket gott och efter att man ätit lite sådant så är man inte lika sugen längre och de bästa med allt är ju att det är NYTTIGT!
Jag har faktiskt redan gått ner ett kilo bara genom att äta dom och mindre onyttig mat på bara 1 vecka. Inte illa!
COCA-COLA kan jag TYVÄRR INTE hålla mig undan.. Det är ju de bästa som helst och jag dör utan cola, typ. Så de får jag faktiskt dricka, för mig själv!
Imorgon hade jag däremot tänkt att unna mig med mat på restaurant tillsammans med Johannes, hoppas bara att han är ledig som jag är så att inte mina planer spricker sedan så blir det Bio och mys hela helgen, längesen och gud så skönt!
Ha det bra allihopa, nu ska jag boka tvättid och städa upp litegrann här inne.
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0