Söndag

Hejhej!
Denna vecka har gått undan som bara den och ja, det har egentligen de två senaste veckorna gjort. Man har ju nästan inte hunnit med!
Nu är det ju helt plötsligt Söndag igen och jag är ledig ändå fram till Torsdag då jag jobbar Torsdag till Lördag och sen får vara ledig igen. De är rätt så skönt att ha varit ledig en vecka först V.38 och sedan denna vecka endast jobbat tre dagar men har trots det ändå fått ihop mina 30 timmar. Det är inte illa!
Denna vecka som kommer så gäller ju samma sak.
Imorgon så ska jag träna på step in igen. Både Isabell och Matilda ha köpt gymkort där så det blir att träna med iallafall Isabell då.
Ikväll ska vi ha filmkväll jag och Johannes tillsammans med Brieost, kex, och coca cola. Men först ska vi äta en sen middag som jag har tillagat. Man har legat lite på latsidag idag men vi hade en mycket bra kväll igår då vi var på inflyttningsfest hos Carin och knotan iallafall. Snart är det vår tur att ha inflyttningsfest och de blir inte bara en vi ska ha utan TVÅ. En för jobbet och en för alla övriga. Jag längtar!
Nu har Johannes slagit igång en film här som vi ska kolla på och maten är klar så jag ska avrunda. Ville bara kika in och säga hej och skriva av mig lite.
Ha en fin Söndag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0