Moonlight shadow.

YES..

Tro det eller ej men jag tog faktiskt tag i det hela och jag fick till och med upp älsklingen så han kunde laga lunch samtidigt som jag städade så nu har jag städat och dammtorkat och efter lunchen ska Johannes få dammsuga och rengöra i toan sen ska jag skura.
Känns bra att lägenheten kommer att vara skinande ren i helgen så man slipper ha dåligt samvete över att det ser ut som skit och att man inte har lust att städa då.
Johannes jobbar både ikväll och imorgon så jag funderar starkt på vad jag ska hitta på! Antingen så hör jag efter om någon har lust att ha filmkväll med mig eller så hittar jag på något, altenativt åker till Svensbyn.
Jag längtar så mycket till imorgon fortfarande!! Längtar,längtar,längtar.

åh . . . suck!

Jag har verkligen sovit ut idag och vaknade kring 12, jag har väldigt ont i skallen idag däremot så jag har ingen som helst lust att städa i lägenheten..
Det som är de värsta är att Johannes fortfarande ligger kvar i sänegn och vägrar att stiga upp så han kommer säkert ligga där hela dagen. Kul,kul!
Jag ska iallafall lägga mig i soffan nu och kolla desperate housewives, eller något annat kul!
Hejdå.

TRÖTT TJEJ

Precis gått på stan och varit och firat farfar så nu är jag helt slut må jag säga.
Jag kan ju verkligen lova att det blir en tidig kväll ikväll för jag dö trött. Skulle faktiskt kunna somna nu om jag hade velat men det vill jag ju inte för då vaknar jag väl mitt i natten idag också hinner jag inte träffa Johannes något heller eftersom att han slutar klockan 22.
Jag känner mig besviken på mig själv för jag vill verkligen gå ut och gå men frågan är om jag orkar? Jag somnar väl någonstans efter vägen då? Jag tror jag tar mig en kortare promenad iallafall, på typ 45 min- 1 h. Det borde jag ju iallafall orka med!
Jag tror jag börjar byta om nu och går iväg innan jag ångrar mig..
Ha det bra allihopa!
PUSS



Fotade naturen när jag var ute och gick!:)

ONSDAG

Som ni märkte så har jag haft en dålig morgon idag.
Har varit irriterad och även sovit väldigt dåligt! Nååväl, känns då bättre nu iallafall.
Jag sitter här i lägenheten redo för att gå på stan. Men jag väntar in Johanna och Angelica som ska komma in och dom ska jag gå med ett tag och då ska jag handla in en present till min älskade farfar som fyller hela 80 år idag.
Honom blir det att besöka senare och fram till dess så blir det som sagt att gå på stan!

Snart är det Fredag och jag längtar, längtar, längtar!! Orsaken till de är lite hemlighets stämplat än så länge men kanske ni får veta på Fredag eller någon dag senare. Vi får se hur jag känner inför det!
Nu ska jag börja gå ut för jag misstänker att Johanna börjar närma sig nu.
Ha det bra allihopa!
PUSS



Bilder tagna idag. :]

ohno!

Väldigt irriterad morgon.
Tror minsann någon har vaknat på fel sida idag!

MEN KOM IGEN!!

Det är väldigt pinsamt och jag är besviken.
Fortsätter ni såhär Lule så kommer skellefte ta hem segern, ni kan bättre!

Svensbyn

Nu är jag hemma i Svensbyn, åkte hit hem med mamma och pappa då jag fick reda på att dom var i stan på coop och handlade.
Jag tog tillfället i akt och följde med så nu slipper jag vara själv och kolla hockey.
Awesome!







TISDAG

Tog mig en ordentlig sovmorgon idag och sedan steg jag direkt upp och laga lunch till Johannes och väntade till han skulle komma hem.
I samband med det så kom även mormor och hälsade på och av henne så fick vi hemlagad sylt. Mycket gott!
Idag ahr jag inga planer alls. Frågade Linda om hon ville följa med och träna på step in men hon kunde inte de idag så det blir helt enkelt bara en lång promenad för min del.
Jag såg föresten ett lag spela fotboll igårkväll och gud vad jag fick flashbacks. Funderar starkt på att börja om att spela igen men det känns på ett sätt lite för sent nu och sen så känns det som att det aldirg kommer bli av heller.
Jag ska iallafall köpa mig ett gymkort på korpen och börja träna där men först ska jag träna nån gång på step in sen blir det nog ett årskort eller ett kort på 6 månader. Får se!
Skulle vara mycket bra eftersom att jag bor så nära korpen men de är ju inet sådär jätte roligt att träna själv.
Får se om man får med sig någon som vill börja träna med mig som Johannes tillexempel? ;) återstår ju att se för han jobbar ju så mycket nätter!
Jag har tid på mig att fundera över det där.
Nu ska jag gå ut och gå en låång promenad i det fina vädret sen ska fortsätta där jag slutade med städningen!
Ha det bra allihopa.
PUSS

NICE!

Solen har skinit hela dagen lång och det har varit helt okej värme ute.
Förövrigt så har jag precis varit ute på min andra promenad för idag, jag kunde helt enkelt inte låta bli och nu blir det middag!
PUSS.

Hårt som sten.

Kvällsprommis!

Hej allihopa!
Idag har jag tvättat precis hela dagen men jag har trots det hunnit andra saker också som tillexempel gå ut och gå och handla på coop samt umgås med mitt hjärta.
Han har förövrigt precis kommit hem från jobbet och vi har tagit upp den allra sista tvätten för denna gång så nu blir det inge tvätta förens om 1.5 veckor, väldigt skönt!
Imorgon är det Måndag och både jag och Johannes är lediga så då blir det väl att hitta på något kul.
Men först kör vi på en filmkväll med mys och en massa gott ikväll!
Ha det nice.
PUSS

Igår var jag fyllechaffis som sagt.


gotti gott.



Gick förbi LF..

FÖRBANNAT!

Skellefte är och kommer alltid att vara kiss .

Förövrigt så dränker jag min sorg i coca-cola.
Farväl!

Äkta kärlek. ♥












åh, härliga Söndag!

Hej allihopa!
Som sagt så avr jag på fest igår ett tag, dock inte så länge för jag blev så himla trött och for därför hem och kollade tv ett tag och jag hade tur. Det var ju faktiskt bra program på tv igår så jag blev då underhålld iallafall.
Däremot var kvällen rätt så långtråkig på något sätt, jag hde menvärk vilket alla tjejer har då och då och det är inte sådär jätte kul att ha under en ensam Lördagkväll samtidigt som man har pms och kollar tv.
Nej bättre kvällar har jag väl haft kan jag säga!
När jag tillsist somnat och sovit i 40 minuter så ringer Johannes och vill ha hämtning i Öjebyn så jag åker iväg och hämtar han och sen far vi hem.
Precis när vi kommit hem till lägenheten så ringer Jugge och vill hem så han kom upp hit till lägenheten sedan mötte vi upp Jesper utanför och for vidare för att köra hem dem.
Jesper ville att Jugge och Johannes skulle följa hem till han men det ville inte Jugge så han skjutsade jag hem men Johannes stannade hos Jesper ett tag så vi var väl hemma i lägenheten igen kring 5-halv 6 imorse och då gick vi direkt och la oss.
Johannes som inte var den nyktraste igår och som efterfestade till 5 imorse mår faktiskt förvånansvärt bra idag och steg upp kring 1 men står nu och lagar mat i köket.
jag är självklart pigg som en lärka eftersom att jag var nykter igår och har därmed hunnit tvätta två maskiner och är nu inne på mina 4e som fortfarande tvättas.
Ute är det fint väder och Johannes jobbar i 2 timmar senare så då ska jag ta mig en powerwalk medans den sista maskinen ändå tvättas!
men först middag med världens finaste pojkvän. ♥
Ikväll blir det film och mys.
Ha det bra allihopa!
PUSS






Who says?

Who says I can’t get stoned?
Turn off the lights and the telephone
Me and my house alone
Who says I can’t get stoned?

Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can’t be free?

It’s been a long night in New York City
It’s been a long night in Baton Rouge
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you

Who says I can’t get stoned?
Call up a girl that I used to know
Fake love for an hour or so
Who says I can’t get stoned?

Who says I can’t take time?
Meet all the girls on the county line
Then wait on fate to send a sign
Who says I can’t take time?

It’s been a long night in New York City
It’s been a long night in Austin too
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you

Who says I can’t get stoned?
Plan a trip to Japan alone
Doesn’t matter if I even go
Who says I can’t get stoned?

It’s been a long night in New York City
It’s been a long time since 20 too
I don’t remember you looking any better
But then again I don’t remember you.

Lule var det, ja.










Förmodligen bäst.

KÄRLEK.

Lördag.

Hej allihopa!
Igår så böt jag mitt lösenord verkligen överallt eftersom att jag kom på att det är allt för många som har det men som kanske inte borde ha det nu längre .
Det är verkligen svin irriterande när man har bytt för jag har alltid haft det där lösenordet och sedan har ett helt annat så jag skriver ju fel hela tiden. Nååja, man vänjer väl sig alltid hoppas jag!
Just nu är jag hemma hos mamma och pappa i Svensbyn och byter kläder. Jag och Bea ska in till stan snart och gå en runda och sedan ska jag fara hem och förbereda mig för fest, nyktert!
Ja, vi köpote faktiskt ett 10 pack med cola burkar som jag ska ta med mig ikväll och jag tror att det kommer bli kanon kul!! Jag längtar. :)
Men först såa ska jag som sagt gå på stan med Bea och de kommer också vara jätte trevligt. Vi hade en jätte bra kväll igår med god mat, mys, film, godis och en massa annat gott framför två filmer som var jätte bra.
Så i helhet var våran kväll igår kanon!
Jag ska börja gå tillbaka till Bea nu eftersom att jag varit här ett tag och skulle bara byta kläder egentligen så hon undrar väl vart jag är vid det här laget.
Ha en bra dag allihopa!
PUSS

Fredagsmys!

Hej allihopa!
Här är en duktig tjej i sina bästa dagar som skriver.

Jag har nämligen varit igång precis hela dagen och med jätte lite sömn inatt dessutom.
Det här är allt jag har gjort idag..
- Dagen började med att jag värmde upp en liten "frunch" till mig själv medans Johannes sov så att jag skulle vara mätt en längre tid och slippa äta någon lunch.

- Sedan fortsatte min dag med att jag for vidare på möte kring 12 och var där ett litet tag men när det var slut så gick jag inte hem för det..

- Jag tog mig en sån kallad "powerwalk" runt om här lite överallt och sedan 1.5 timmar senare när jag tycker att jag fått mig den motion jag behöver för dagen så gick jag tillsist hem igen.

- Väl hemma så börjar jag med disken och dammtorkade liite lätt samt slog på en diskmaskin och sätter in den rena disken i skåpen och lådorna där de ska vara för att få bort allting i köket eftersom att jag ska städa.

- Jag börjar sedan med städningen och den tar ju som ett litet tag och Johannes har nu vaknat och hjälper till så att allting ska gå fortare.

- När vi städat bort alla grejer iallafall, dvs kläder och liknande som legat utspritt överallt på golvet, i soffan och andra ställen i lägenheten så far vi och handlar. Vilket tar den tid det tar. Vi storhandlade så det tog väl omkring timmen innan vi var hemma igen och då var Johannes tvungen att fara och Jobba direkt.

- Så jag skötte helt enkelt resten själv. Efter att stolt ha handlat mat och hygienprodukter och liknande för nästan 1000 spänn så fortsätter jag min städning men nu när alla kläder och saker är ihopplockade så var det dammsugning, städning av toaletten och dammtorkning som var kvar och det fixade jag på 1 timme ingefär så nu är jag färdig och helt nöjd. Det är skinande rent i lägenheten och jag sitter här och dricker cola.
Verkligen hur gott som helst!

Nu ska jag fara vidare med Bea och umgås med henne.
Vi ska först äta middag och sedan filmkväll och jag ska övernatta där till imorgon.
Denna käll kommer bli helt PERFEKT!
Ha en bra Fredagkväll allihopa för det ska jag ha. :)
PUSS

Morgon prommis!

Åh, härliga moorgon!
Jag har precis stigit upp men är pigg som en lärka.
Snart ska jag äta nå frukost och sedan ska jag gå ut på en lång och uppfriskande powerwalk innan jag ska på möte klockan 12.
Jag ska försöka städa idag också eftersom att det fortfarande är stökigt som jag vet inte vad och jag orkade inte igår vilket jag sa att jag säkert inte skulle göra..
Jag ska försöka göra det idag då om nu Johannes är lite hjälpsam, de återstår ju att se om han verkligen är det!
Nåja, jag ska iallafall äta frukost nu, jag håller på att svälta här.
Hörs sen!:)

;-*



Jätte bra Torsdag!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen efter att ha tränat i två timmar. Känner mig helt slut och träningsvärk har jag också kan jag lova men inte gör det något. Jag njuter ärligt litegrann av de för att jag vet att min träning har gett någonting så sen hoppas vi bara på att de syns också!
jag sitter här och avnjuter ett glas cola framför datorn och slappnar av. Eftersom att jag varit och handlat på coop så blir det fläskfilé och pommes till middag ikväll. De förtjänar jag verkligen efter mitt slit!
Johannes har farit och jobbat nu så jag är ensamen hemma igen. Jag ska ta tillfället i akt och städa litegrann hade jag tänkt, samt boka tvättid.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Träning.

Hej allihopa!
Vaknade för ett tag sedan och ska snart vidare till step in och träna litegrann men först ska jag äta frukost hade jag tänkt.
Jag vet inte riktigt hur länge vi ska träna men det blir väl 1.5-2 timmar ungefär och sedan ska vi hem igen.
Vad som händer idag ahr jag absolut ingen aning om men det är ju bara Torsdag så det blir väl ingenting speciellt skulle jag tro.
Imorgon däremot när det är Fredag så ska jag umgås med Bea. Vi ska äta middag tillsammans och ha filmkväll hemma hos henne i Svensbyn. Kommer ju bli hur trevligt som helst!

Nu ska jag käka nå frukost sen som sagt fara och träna sen får vi se vad dagen/kvällen har att erbjuda!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Hittade en gammal bild på Lea och Kung konrad från när Lea bodde hos Therese i en natt.
Det var tydligen inte bara ozzy som mobbade henne utan även Konrad plågade henne litegrann..

Hard work, work!

Hej allihopa!
Jag är nu hemma igen, känns inte som att jag varit hemma på hela dagen men det har jag ju faktiskt varit.
Jag har varit på utbildning fram till klockan 17, därefter har jag ätit en macka från Subland, duschat i onödan för att sedan fara och träna på Step in i 1.5 timmar och nu har jag tagit mig en promenad på 30 min också så jag känner mig mycket nöjd över min dag!
Det blir att träna imorgon igen just efter 12 på step in och jag har även bestämt mig för att köpa ett gymkort och att det ska bli mitt nästa inköp innan jag köper någonting annat vill säga.
Jag ska ju ändå vara nykter i 3 månader så då är det ju lika bra att träna upp sig så man är i form till i sommar när man ska ligga på stranden-.
Jag har nu varit nykter i 3 veckor (alltså närmare en månad) och än så länge så känns det oerhört bra, man känner sig piggare på någe vis så nu gäller det bara att träna mer och äta mindre onyttigt så borde detta bli kanon!
Jag kommer vara värsta muskelknutten innom en snar framtid. Det tror jag iallafall på och ni som säger emot suger.
Nu ska jag lägga mig i soffan och slappna av, något som jag inte kunnat göra på länge.
Desperate housewives here I come!

<3

Nu ska jag leva åter igen, fastän båten är vält ska jag lova mig själv
- Jag ska göra det bästa av livet och låta mig näst ta mig frihet - Ingen ska få ta mig förgivet.
Jag ska flyga som svalor i viken.



Canal digital.

Hemma på lunch och äter palt just nu och det var gott kan jag tala om!
Snart ska jag tillbaka till jobbet igen och då ska vi börja med beställningar via telefon.
Jag är inte bara lite nervös kan jag tala om..
Hejdå!

Lunch rast!

Hemma på lunch för att slappna av och vila hjärnan ett tag samt självklart äta. Det är verkligen obeskrivligt skönt att bo nära när man har en timmes lunch!
Snart ska jag börja gå tillbaka igen, närmare sagt på 10 minuter.
Jag vaknade 20 minuter innan jag skulle börja imorse så det blev lite snabba ryck kan jag säga men jag han iallafall och de är väl det som är huvudsaken.
Jag råkade ställa klockan på 1 timme senare än vad jag egentligen skulle så då hade jag endast 10 minuter på mig att göra mig klar.
Tack och lov för att jag duschade dagen innan säger jag bara! De var bra att det ordnade sig till de bästa och att min lilla sovmorgon inte märktes av.
Jag fick iallafall sova hela 8 timmar inatt och med de så känner jag mig sjukt utvilad vilket alltid är uppskattat när man ska sitta och trycka in en massa information i hela 8 timmar.
Nu ska jag fixa till håret litegrann innan jag ska gå.
Ha en bra dag allihopa!
PUSS

Live - laugh- love!

Hej allihopa!
Nu har jag både hunnit vara på utbildning från 8-17, hunnit ta en promenad på en timme, hunnit vara på coop och hunnit slappna av och sitta vid datorn ett tag.
Min träningsvärk har då inte blivit bättre sen skoterturen kan jag säga men min hjärna har börjat sammarbeta med mig mer på jobbet iallafall vilket känns jätte skönt!
Jag sov hela 7 timmar inatt utan att vakna en enda sekund och kände mig därför väldigt utvilad när jag vaknade imorse och gick till Jobbet.
Känner nu däremot att jag börjar känna mig lite slut i kroppen och lite småtrött men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag först ahr suttit på utbildning i 8 timmar och sedan varit ute och gått en rätt så lång promenad. Då känns de ändå okej att vara slut i kroppen!
Jag har iallafall inte tänkt lägga mig ännu, även om jag faktiskt helst hade velat det själv.
Jag hade tänkt plugga litegrann och därför har jag köpt hem både godis, champis och cola för att orka hålla mig vaken. Sedan vill jag gärna hinna se ett avsnitt ur desperate housewives också eftersom att jag inte sett de på ett tag nu men vette fan om jag orkar det alltså, vi får väl se hur det går!
Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och plugga till att börja med sedan ska jag ta och mysa ner mig under täcket med mitt hjärta klockan 22 när han slutar!
Ha det bra alla barn. :)
PUSS

- little girl.

Get your shit together little girl, you cannot cry forever.
Have you heard lovers like me we dont fall from no tree but you will find a substitute.
We started out just fine and alright, love was made all through the night. But then came all the fussing and fight. Oh baby girl you know this aint right.
Where have you been, what have you done?
A million questions every time Ive been gone. Your not my mother, my sister nor my friend..

I wanna meet you again somehow.. But not today, not tomorrow but maybe in a while..

7 timmars sömn inatt & 20 min to go!

Sedan är det utbilding 8-17 som gäller!
Johannes ligger fortfarande och sover men han jobbar ju faktiskt också idag fast han börjar kring 11 och jobbar till 22 ikväll.
Min helg har varit bra men jag har varit lite ur form om man säger så, inte alltid så glad och positiv samt att jag mått lite illa och varit helt slut .
Har inte orkat någonting alls typ, iallafall inte på kvällen för jag har ju iallafall orkat med att köra skoter. Tack och lov för det!
I helgen har jag fått sova ut och det har varit jätte skönt.. Idag har jag ändå fått sova 7 timmar iallafall och det har faktiskt varit skönt. Känner mig inte så farligt trött nu ärligt talat!
Jag har somnat tidigt hela helgen faktiskt och med de har jag inte sovit så länge heller, vilket är perfekt när man ska ut med skotern en hel dag.
Nu är det ju Måndag igen iallafall och det är utbildning som gäller hela veckan lång!
Skönt.
Nu ska jag borsta tänderna och bara slappa fram till att jag ska gå!
Ha det bra.
PUSS

Våran skoterdag!




Johannes!







Sandra!







Vi ♥







Natur.

Igår var vi nog trötta, Några fula bilder. Vsg!




En helt okej Söndag!

Nu ahr vi precis kommit hem från våran väldigt långa skotertur och trevligt har vi haft det.
Vi har utforskat berg, skogar och dalar. Vi har nog hunnit vara runt hela Piteå sammanlagt för vi har kört omkring 6 mil idag och det är ju rätt så långt!
När vi skulle lämna skotern hos Johannes föräldrar som alltid så blev vi bjudna där på middag, tack och lov för det. Det var verkligen supergott och jag är så trött så jag håller på att dö och ska upp 7 imorgon igen så jag hade verkligen aldrig orkat med att laga mat själv ikväll.. Vi hoppade till och med över tvättiden idag! he-he..
Idag har jag iallafall äntligen tagit med mig kameran och tagit några bilder på våran dag ute. Det är alltid roligt med lite bilder när man varit ute i sånt här fint väder och speciellt när man varit uppe på bild med sån fin utsikt.
Nu ska jag hoppa i duschen och sedan är det soffhäng som gäller hela kvällen fram till sängdags.
Upp klockan 7 imorgon igen för utbildning 8-17!
Ha det bra allihopa!
PUSS






Sandra- några bilder från igår när jag inte hade något att göra!
heirå.

Pöss kalas!


LÖRTAG!

Hej allihopa!
Nu har jag precis ätit mat och det var jätte gott.
Känner just nu att jag har väldigt ont i huvudet och känner mig stressad också så jag undrar om de inte är lika bra att bara stanna hemma och göra ingenting ikväll. Kanske ta en promenad så man blir mindre rastlös bara?
Verkar som att halva Pite festar idag vilket jag tycker är synd. Känner inte för att fara på fest direkt, brukar mest bara tycka att det är jobbigt när jag själv är nykter om de inte bara är med några stycken man festar.
Klart jag klarar av att vara på fest nykter, de har jag varit flera gånger men ser inge roligt i att gå ut nykter eller fara på någon stor fest nykter. Just nu tror jag bara de skulle kännas jobbigt!
Imorgon är det Söndag och sedan Måndag. Då är det utbildning som gäller igen hela veckan så de gäller att ta vara på sina helger nu när de är de enda lediga dagarna jag har nu ett tag framöver. Det är därför de känns skönt att bara ta det lugnt och vila ut.
Såhär har min Lördag sett ut än så länge!






:]

Skoterdag.

Hej allihopa!
Nu har jag varit ute med skotern hela dagen lång med mitt hjärta men nu har vi kommit hem igen och ska laga mat.
Jag håller personligen på att hungra ihjäl men de kan väl bero på att vi inte ätit sedan 13 tiden.
Solen har skinit hela dagen och det har varit så varmt att jag kunna köra skoter utan handskar. Helt underbart att det verkligen är så varmt nu, de är nästan ofattbart. För nu är ju faktiskt våren snart här också och då fyller både jag och Johannes år, Han i april och jag i Maj.
Om endast tre månader så kan man bada ute i havet och sitta i bikini på stranden och gud vad jag längtar men nu är det ju på G iallafall. Kylan har förhoppningsvis gett sig av nu, de hoppas vi ju på iallafall för det är så skönt med plusgrader!
Ser även att många ska grilla idag/kväll det gör en verkligen sugen men för oss så blir det vanlig fläskfilé inlindad i smördeg och något annat kul därtill- tror på att de blir jätte gott!
Näni, nu ska jag ringa min vän Bea och sedan får vi se vad som händer ikväll, umgås med henne eller inte? Vi får se!
Nu ska jag iallafall dra mig .
Ha en bra Lördagskväll allihopa!
Puss!

På dåligt humör.

Verkligen en underbar Fredagskväll, eller inte.
Fuckit.

back home!

Nu är jag hemma igen och håller personligen på att dö av trötthet!
Dagen idag har verkligen gått sakta men de kanske beror på att jag varit så trött och fått ta in så mycket.
Jag har inga planer för idag så nu går jag och vilar ändå fram till att jag vaknar.
Hoppas på nå kul bus ikväll, bra?
PUSS

Fredag morgon!

Nu ska jag iväg på utbildning igen 8-17 sedan hem och vila ett tag efter jobbet.
Idag ska jag vara med min älskade Johannes och bara mysa och ta det lugnt!
Imorgon blir det skoter hela dagen och sen på kvällen så får vi se vad som händer, de uppdaterar jag om senare.
Ha det bra allihopa.
Puss!

Naked in the sun.



HJÄLP. Min hjärna vill inte samarbeta med min kropp.

Jag är nu inne på min andra dag av utbildningen till canaldigital- go excellent.
Det går tungt just nu kan jag väl erkänna och det känns svårt men jag hoppas att det släpper så man kan slappna av. Jag hatar att jag känner mig mer stressad än vad jag borde göra, så ska det ju alltid vara när det är något som jag känner att jag inte kan på direkten och jag verkligen hatar det!
Jag har iallafall skrivit på ett avtal nu om anställning så nu har jag heltid ett tag och sedan blir jag visstidsanställd så jag får ta på mig så många pass som jag känner för.
Jag ska snart ringa arbetsförmedlingen och meddela dom om att jag fått jobb och inte är i behov av deras pengar längre, sedan vidare på möte och sist men inte minst en promenad på en timme och ikväll blir det plugg inför imorgon så att någonting sätter sig i hjärnan och fastnar där..
Jag tror min hjärna har semester just nu, känner mig otroligt seg men de kanske beror på att jag måste stiga upp 7 varje morgon och sitta och lyssna i 8 timmar i ett rum med väldigt lite syre. Min dygnsrytm är väl inte den bästa heller ännu. Jag har inte behövt stiga upp såhär tidigt på fleeera månader så de känns lite ovant de med kan jag säga men så fort man vant sig vid att lägga sig tidigt och stiga upp tidigt så tror jag att min hjärna är mera hjälpsam med mig.

Imorse var jag iallafall pigg och vaknade av mig själv, hela två minuter innan klockan skulle ringa kvart i 7.
Tala om att vakna i rätt tid.
Igår var jag så trött så att jag somnade direkt jag kom hem så de kanske börjar vända redan nu! För eftersom att jag vilade igår i 1.5 timmar så var jag inte så trött som jag borde vara när jag skulle sova så jag somnade senare än tänkt. Jag sov väl i omkring 5 timmar inatt bara men de gjorde ju ingenting eftersom att jag ändå kände mig rätt så utvilad och nu när det blivit ljusare ute så blir man ju automatiskt mycke piggare bara av de.
Näni, nu har ni fått veta litegrann om hur min dag har varit , hur jag sovt och hur min hjärna samarbetar med min kropp så nu ska jag allt försöka att inte undanhålla er mera och äta en matbit samt gå vidare på möte snart, i övrigt så vet ni ju vad jag har för planer inför ikväll.

Ps: de ska bli skönt med Fredag imorgon så man får vila upp hjärnan över helgen till på Måndag när vi börjar om igen & på Onsdag ska vi sitta i telefon för första gången. Det känns inte annat än nervöst!
Ha det bra allihopa!
PUSS

Natt uppladdning.

Nu har jag precis kollat klart alla avsnitt fram till sesong 6 i desperate housewives så nu är jag ikapp igen.
Det är verkligen hur bra som helst och jag har kollat alla avsnitt i flera veckor nu. Fattar inte hur jag kan ha missat den serien alltså. Helt fantastisk!
Snart ska jag börja kolla gossip girls också för ska jag vara helt ärlig så har jag inte kollat ett enda avsnitt av den serien heller. Jag vet, jag är lite efter! Men jag hatar att kolla via tv och måsta passa en massa tider. Bättre att ladda hem hela serier och se dom istället. Det har jag gjort nu och de är jag helnöjd med och tänker fortsätta så.
Nu ska vi kolla chihuahua i beverly hills 2. Har sett ettan och tyckte den var jätte roligt och ja JAG VET att det är en barnfilm men jag kan bara inte sluta älska barnfilmer. Dom är bäst!
Nu ska jag lägga mig i soffan igen som jag gjort resten av delen av kvällen.
Ha det bra allihopa,
godnatt!
ps: Jag fick inte som jag ville gällande skoter imorgon, johannes tog över rodret och bestämde att det blir i helgen istället. Inte kuul, inte kuuuuuuul!

Big girls dont cry.

o n t i s k a l l e n . .

Idag har vi ÄNTLIGEN fått våran kyl och frys och jag kan säga att det blev jätte fint. Passade perfekt in där, mycket bättre än det gamla som vi hade tidigare. Jag gillar det!
Förutom det så har jag varit på stan idag med Johanna och gått en vända, samt att jag har varit till Svensbyn och ätit middag och det var gott!
Jag har även pratat med min älskade vän Nathalie idag- Jag saknar henne oerhört! Vi ska nog umgås nu i veckan igen så det blir jätte roligt. Jag ser verkligen fram emot det!

Mer har inte hänt för mig idag faktiskt.
Jag har däremot varit på ett väldigt dåligt humör idag om jag ska vara ärlig och det är inte alls så speciellt roligt men det är sånt som händer ibland.
Dessutom har jag haft skalle ont hela dagen och Johannes har jobbat och jobbar fortfarande så ingen har kunnat bry sig om mig och det har därför gjort mig ännu surare. Stackars mig . Men det är väl sådant som händer antar jag & man kan ju inte vara glad och nöjd jämt! Eller? NEJ DESSVÄRRE INTE.

Imorgon är det Onsdag och det ska vara fint, varmt och soligt väder har jag hört. Det fick mig på bättre humör för ett tag sedan när jag var hemma i Svensbyn men det har liksom gått i vågor. Ena stunden har jag vartit glad och andra arg och i tredje sekunden så har jag plågats av skalle ont som sagt.
Hur som helst så kanske det blir skoter för min och Johannes del imorgon eftersom att båda är lediga (om de inte blir i helgen vill säga) men jag älskar skoter och hatar att vänta på saker så jag ser helst att det blir imorgon när dom ändå har lovat att det ska vara härligt ute. Annars är det väl äckelväder i helgen? Vet vet!
Det blir en till nykter helg för  övrigt så man kan hitta på något annat kul ist, så grymt skönt!:)
Puss på er!

Friendship. ♥

Nu har jag tvättat sedan klockan 14 och känner mig oerhört less kan jag lova.
Detta är nog det tråkigaste man kan göra och det värsta är att en maskin har gått sönder och jag måste alltså tvätta dubbelt så länge än vad jag brukar behöva göra, dvs till klockan 22=8 timmars tvättid ist för typ 4 (!!!!) fyfan.
nej detta är väl inte det roligaste om man säger så men det ska bli skönt att få en massa nya rena kläder och en nybäddad säng till ikväll när vi ska sova så det kanske väger över litegrann ändå? Det är nästan så de gör det.

Johannes var precis hem och höll mig sällskap ett tag på hans lilla rast och i övrigt så har jag umgåtts med Johanna idag vilket självklart har varit jätte trevligt. ♥
Vi pratade om att jag skulle dit sen men detta verkar dessvärre ta ett tag till så frågan är ju om jag hinner? Jag hoppas det för jag älskar att umgås med henne och mina övriga kompisar, sjukt trevligt . :)
Nu har jag även precis duschat och rakat mina ben i väntan på att tvätten ska bli klar vilket den snart är så jag måste dra på mig nå kläder och sedan hänga den näst- sista tvätten och gå ner på coop!
Imorgon är det Tisdag och då händer absolut ingenting vad jag vet än så länge, hinner jag inte vara med Johanna idag så kanske det blir flyttat till imorgon istället! Får prata med henne om den saken sen isf.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Johannes. ♥

Jag förtjänar det!

Hej allihopa!
Idag är det Måndag igen och jag har haft en jätte bra, nykter helg med min älskade Johannes.
Vi har ätit gott, myst, kollat bra saker på tv, han har jobbat litegrann och jag har varit förbi en sväng i Svensbyn.
Helgen gick jätte fort men det gör ingenting för jag har längtat till i veckan också för antingen idag eller imorgon ska dom ringa mig om jobb. Gud vad spännande!
Johannes har farit iväg och jobbat nu så jag är ensamen hemma och har därför tänkt tycka synd om mig själv och tröstäta lite kladdkaka till frukost som blev över sen igår och sedan har vi ju bullar också (!!!) jag tror jag kommer äta till jag spricker för om jag inte äter upp den nu så äter ju Johannes upp den och det får bara inte ske. Då blir jag djupt och då menar jag verkligen DJUPT DEPRIMERAD!

Johanna kommer föresten hit sen och håller mig sällskap. Hon ska bara vara hos sin farmor ett tag sa hon men sen ska vi umgås, får väl se vad vi hittar på.
Dom kanske kommer med ny kyl och frys till oss idag också men det blir nog kring lunchtid då isf och då är Johannes hemma också på lunch, tack och lov så jag slipper ta hand om dedär själv med okända män. Var inte riktigt sugen på det idag ärligt talat.
Dessutom så är jag fortfarande sjuk. Har haft feber i två-tre dagar nu plus att jag är jätte förkyld och har ont i ett öra. Det är verkligen synd om mig just nu, jag plågas och håller på att dö. Ingen bryr sig så jag måste få tycka synd om mig själv extra mycket själv!
Nu ska jag kolla desperate housewives. PS: Solsidan avsnitt 10 levererade igår för er som inte såg.
Heidå!

Gottigott!

En jobbig jääävel..





Leker med toalettvattnett ...



uppmärksamhet, vilket hon alltid strävar efter!

När inte hon får nog med uppmärksamhet så måste hon ju göra något för att få det.
Här försöker hon ta nålar från anslagstavlan!

blandade pix ni INTE sett förut.















Resten hittar ni i albumet "vintervila-11* "på facebook!

Skotertur i de soliga.

Hej allihopa!
Vilket härligt väder vi haft idag må jag säga.
Vi har varit ute med skotern sen 12.30, men först ätit på max, sen grillat och legat och solat på en ö. Helt underbart!
Nu är vi iallafall hemma igen och ska duscha och självklart laga mat, Jag håller på att hungra ihjäl! 
Johannes ska jobba i 4 timmar också nu snart och sen blir det Lördagsmys för hela slanten.
Jag känner mig faktiskt rätt så trött idag eftersom att vi somnade så himla sent igår och steg upp bara några timmar senare.
Vi somnade väl inte förens kring 5-halv 6 imorse och sen steg vi upp klockan 11. Inte skönt kan jag säga så de blir nog en tidig kväll för oss båda också.
Igår hade vi Fredagsmys hemma och det var oerhört skönt det med. Vi såg det nya programmet "varning för barn!" och sen även en film och jag min älskade serie desperate housewives.. ♥
Det var väldigt konstigt att det han bli så sent som de blev men jag var ju på afterwork också på Nodo men vi stannade ju bara där fram till att klockan var 7 ungefär sen for jag hem till Johannes. Det är sjukt vad tiden rinner iväg när man har roligt.

Jag tänkte slänga in några bilder från idag när vi var ute med skotern och grillade sedan tänkte jag även göra ett extra inlägg från när jag var i Svensbyn och skötte min cpstörda katt Lea. ♥

Pusshej!




wooooho!

Nu är allting tillbaka på rätt bana och det mesta återställt efter allt som hänt.

Jag har blivit erbjuden hela två jobb idag och det lös upp min dag och sen så har jag ju min älskade Johannes också som förgyller mina dagar. Helt underbar kille!
Jag har även tagit mig ett stort beslut att vara nykter i upp till ett halvår nu pga att det blivit så mycket på sistone och de har tagit för stor plats av min fritid. Så nu blir det nyktert för mig på obestämd tid och det känns verkligen jätte bra!
Imorgon ska jag på arbetsförmedlingen, försäkringskassan, prata med chefen på ett utav jobbet jag blivit erbjuden sedan självklart umgås med min fina pojkvän.

<3

<3

Önskar jag kunde göra något,

det gör ont att vara maktlös men det som gör ännu ondare är nog att svika både sig själv OCH den mest betydelsefulla människa jag har just nu.

Det gör ont att ha ångest, men de är skönt när man vet att man förtjänar de.

Jag älskar dig över hela mitt hjärta, nu- imorgon- förevigt!

TRÖTT.

Hej allihopa!
Har precis kollat dom två sista avsnitten av desperate housewives- 5e sesongen.
Jag är så trött så jag håller på att dö men min förkylning låter mig inte riktigt sova lugnt. Somnade inte förens halv 5-5 imorse och jag vet inte hur många gånger jag vaknade av att jag nös, hostade och var tvungen att ta nässpray innan klockan tillslut var 11 och jag gav upp .
nu har jag varit uppe i två och en halv timme och jag har verkligen en hemsk huvudvärk och förkylning nu.
Det är inte ofta jag blir förkyld eller sjuk men när jag väl blir det så blir det rätt så rejält så det är jobbigt kan jag säga. Dessvärre har förkylningen precis börjat så de lär väl hålla i sig ett tag till skulle jag tro.
Ikväll måste jag vara sjuk själv och imorgonkväll också för den delen för Johannes ska jobba natt. Jag har därför funderingar på att fara tilll Svensbyn och sova där med mina katter, de känns iallafall inte lika ensamt iaf.
- vi får helt enkelt se vad jag gör men fram tills dess så ska jag väl hitta på något också men frågan är bara vad?
Det är ju faktiskt väldigt soligt ute och 8 plusgrader så något ska man väl kunna hitta på.

Oh, sunny day! Vår- 09.

Jag vill verkligen.

Nu har vi precis varit och handlat på kvantum så nu ska jag äta kycklingfilé m. pommes som min älskade ska laga åt oss till middag sedan blir det film och mys för våran del. Älskar de verkligen!
Vi har dessutom handlat hem både chips, dipp, dricka och godis som ska göra våran kväll till de bättre sedan hoppas jag på att vi hittar någon grym film att se till de också. Men det lät vi väl göra, då blir allting perfekt!

Fick föresten ett samtal av min mor tidigare idag som berättade att dom sitter på balkongen utanför deras hotell rum i värmen i bara badkläder och njuter.
Känns ju jätte bra att höra, de dämpade ju min avundsjuka en aning . Eller? nooooooooot! Vissa har det allt bra.
Men iofs så ska väl inte jag heller klaga som blir bjuden på gó mat var och varannan dag av världens bästa pojkvän. Jag har det inte så illa ställt jag heller må jag säga. :) ♥ Vi får allt ta en utomlandsresa snart vi också tycker jag.
Love you babe.

De jag gjort sen en vecka tillbaka . .

Hej allihopa!
Johannes kom på mig nu idag att det ju faktiskt var längesen jag uppdaterade något här.
Sedan kollade jag upp när jag skrev något sist och det var ju faktiskt en hel vecka sedan så det kan jag be om ursäkt för.
Det har ärligt inte hänt någonting alls på sistone nästan så det kanske har något med det att göra, varför jag inte uppdaterat vill säga.
Sedan förra veckan så har jag hunnit umgås med Bea några ggr, även hunnit umgås med Johanna några gånger, hunnit fira Johannes mamma som fyllt år, hunnit vara där på middag också, varit på flera promenader i de fina vädret som varit och hunnit festa två gånger och varit mest bakis i hela världen.
Vi har därmed också ätit bakismat men det är inte enda gången utan jag tror faktiskt att jag ätit mat ute tre gånger sedan sist jag skrev -Jag hatar att laga mat, de är tråkigt så jag får väl skylla på de... Och självklart att jag är lat såklart!
Mamma och pappa har hunnit fara på semester till Gran-canaria också sedan sist jag skrev och jag är inte bara lite avundsjuk över det kan jag säga...!
Jag saknar sol, vämre och bad samt sena utekvällar på stränder så oerhört mycket men nu är det ju trotsallt inte länge kvar. Värmen är påväg in och vi har haft flera plusgrader hela förra veckan och det har fortsatt också för idag är det också plusgrader och jätte härligt ute. Ännu en bra dag för att vara början på en ny vecka måste jag få säga, att fint väder och ljusare ute kan få en på ett så mycket bättre humör-.
Idag ska jag fortsätta med min städning också har jag bokat tvättid. Fick något slags ryck för ett tag sedan och började med att städa hela lägenheten medans Johannes lagade mat sedan bokade jag även tvätt tid så jag kan vara duktig jag med- bara jag vill!

potatisgratäng som vi ätit förra veckan, den blev mycket god och till de så åt vi gott kött.

Vi provade även en ny ansiktsmask..

Blev en promenad i solen för min del i de soliga vädret, även de förra veckan.


Tisdag.

Hej allihopa!
Idag har jag faktiskt hunnit endel ändå och det känns bra. Jag har hunnit ringa till Sunderby sjukhus, till telia och även hunnit umgås med Johanna ett tag nu under dagen.
Nu är jag i Svensbyn och ska ut på en promenad med Bea, det känns bra att ha någon att gå ut och gå med så man kan gå långt utan att det ska kännas ensamt.
Lea ligger här framför mig nu med tassarna på den bärbara datorn. Hon älskar att vara i centrum och att vara i vägen men som ni förstår så går det inte alls så bra att skriva när hon ligger över högerarmen med huvudet och under vänsterarmen med kroppen.
Jag och Bea ska väl gå ut och gå i en timme ungefär och sedan ska jag hem igen och umgås med mitt hjärta som slutar jobba klockan 17. Ha det bra allihopa!
Puss


RSS 2.0