Hello redhead, längesen sist!

Igår så hade jag ganska fullt upp hela dagen eftersom att jag satt på hår å sånt mellan 12.45-17.30.. Heeelt sjukt vad lång tid det tog att ta bort hårförlängningen, klippa sig och färga håret rött. Men nu är det gjort i alla fall och jag är nöjd och glad!
Idag ska jag såsom alla andra fira valborg, men först ska jag jobba i några timmar i vanlig ordning och sen far jag vidare med Lina och några fler.
Imorgon är jag ledig eftersom att det är röd dag, men eftersom att jag ska dricka ikväll så händer det säkert inte så jätte mycket imorgon. Blir nog mest att ta det lugnt bara, men det är ju skönt det med.
Här kommer en bild på mitt "nya" hår.
 

Söndag

Söndag idag då och jag sitter här med en fet godispåse och en cola från godishuset i Öjebyn.
En trisslott har jag också köpt eftersom att det var längesen sist, och eftersom att jag aldrig har tur så känns de som att det borde vara min tur nu.
Gårdagen var förövrigt helt jäkla awesome och jag hade fantastiskt roligt med mina vänner hela kvällen lång.
Först bjöd mamma och pappa upp på grillat här hemma och sen åkte jag in till stan med mormor som släppte av mig hos Patrik och Sandra där vi började festandet.
Idag mår man sisådär kan jag väl säga. Men jag har ändå till min förvåning orkat umgås med Isabell, Andreas och Fredrik ett litet tag idag. Vi har varit hemma hos Bella och även käkat lunch på Arbaillo. Längesen sist!
Idag mår man väl inte som en stjärna direkt. Men de brukar ju gå över efter några godisar, Coca cola och en bra rulle. Så nu vet ni vad jag ska göra resten av denna Söndag.
Puss och hej!
 

Lördag

Heej!
Igår jobbade jag ihop ett 12-timmarspass igen precis som förra helgen men det konstiga är ju att tiden går så fort så man hinner inte känna av att det är så pass länge man jobbar som man faktiskt gör. Det var inte förens där vid 23 som jag började känna mig lite trött men då hade jag ju ändå hunnit jobba 11 timmar.
Efter jobbet så skjutsade jag hem mina föräldrar, som faktiskt var och åt buffé på mitt jobb och sen kollade jag film och somnade.
Idag så ställde jag min väckarklocka på 10 eftersom att jag var tvungen att hinna förbi hår å sånt och sen skulle egentligen jag och Isabell luncha nu. Men hon svarar inte i sin telefon så jag vet inte riktigt vart hon håller hus.
Jag har hur som helst bokat klipp och färgning på Måndag så då blir det förändring igen. Det är så sjukt kul att göra saker med håret.
Sen förutom de så har jag nyss tagit mig en dusch och betalat av alla räkningar och lagt undan 5000 kronor på sparkontot. Inte illa!
Ikväll ska jag umgås med mina underbara vänner. Har blivit bjuden på tjejfest så jag tror att det blir superkul, verkligen! Det var så längesen vi alla träffades och umgås så det ser jag framemot.
Hoppade med andra ord att åka till Luleå idag. Det kändes som att jag ville stanna kvar här för ovanlighetensskull. Jag brukar ofta vara sugen på att åka iväg men inte idag.
Nu ska jag försöka få tag på Isabell igen, annars får det vara.
Ha det fint!
Puss

Torsdag

Hello!
Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha varit och hälsat på Matilda.
Idag kan man inte riktigt avgöra om det är fint väder eller inte ute för det regnar lite försiktigt men samtidigt skiner solen och levererar värme.
Idag ska jag i alla fall jobba för första gången sedan i Lördags. Det ska bli skönt känner jag, men jag jobbar bara idag och imorgon och sen har jag helg igen.
Jag har precis fått in min lön på kontot så på Lördag ska jag nog troligtvis in och prata med min frisör om byte av hårfärg igen. Denna gång blir det något helt annorlunda IGEN, men tror det blir super snyggt!
Förutom de så ska jag nog åka till Lule på Lördag också för att bowla på o´learys och annat roligt. Det ser jag fram emot!
Nu ska jag hoppa i duschen och börja göra mig klar.
Ha det fint!
PUSS

De senaste dagarna har varit tunga och väldigt jobbiga, och nu efter ett dygn på intensiven så fick min älskade farfar somna in med nästan hela släkten samlade runt sig. Så lugnt och så fridfullt.
Jag vet inte riktigt, jag är inte så bra på att ta farväl. Helt enkelt för att jag inte vill eller kan göra de.
Hur tar man egentligen farväl av en människa som haft en sån stor plats under hela sitt liv och som man älskat så högt och så innerligt? Det är ju helt omöjligt.
Jag kommer fortsätta gråta, jag kommer förevigt sakna.
Tack för allt älskade, fina, underbara världens bästa farfar.
En vacker dag ses vi igen. Ta väl hand om varandra, du och farmor.♥
 

Jag tror på dig.

Hello!
Halv 4 imorse så vaknade jag av att telefonen ringde och det visade sig att min farfar blivit sämre och är nu inlagd på intensiven.
Efter det otroligt hemska samtalet så kunde jag inte somna om på länge och när jag väl gjorde de så dyker ju såklart drömmarna upp i huvudet, och jag vet inte vad som var värst, drömmarna eller själva verkligheten..
Direkt jag vaknade upp igen så for jag till sjukhuset där halva släkten redan var samlade runt honom.
Det känns så otroligt, obeskrivligt tungt för man verkligen ser och märker att han kämpar för sitt liv just nu. Älskade, älskade farfar. Jag önskar att du bara kunde få vara frisk och må bra igen!♥
 
Jag älskar dig, världens bästa finaste och starkaste.
En bild tagen av Therese för lite drygt en månad sedan. ♥
 

Söndag

Haft mig en lugn och skön helg med enbart jobb, träning, familj och vänner och det känns grymt skönt.
Idag så har jag varit och tränat på gymmet, lunchat med Isabell på stan, solat, och hälsat på farfar.
Nu ska jag snart in till stan igen för filmkväll och mys och sen imorgon ska jag hitta på något roligt, men vad har jag ingen som helst aning om. Det får helt enkelt vädret och mitt humör avgöra!
Hoppas alla haft en super bra helg.
Puss
Jag och Elbello.
 

Blod, svett och tårar.

20/4

Nu är denna arbetshelg över och matfabriken blev låst och larmad precis efter att klockan slog 3 och jag arbetat mig igenom 12 timmar.
Fötterna värker, benen värker och huvudet är trött precis som övriga delen av kroppen.
Jag har därför lagt mig i sängen direkt jag kom hem men har inte kunnat somna än, trots att jag varit hemma i en timma drygt.
Man måste verkligen få varva ner ordentligt innan man kan sova efter en hård arbetsdag, fast det är i och för sig väldigt olika från person till person. Vissa somnar ju direkt dom lägger ner huvudet på kudden och andra, precis som i mitt fall gör de inte.
Imorgon hoppas jag på fint väder och sol. Jag ska då försöka vara ute så mycket som möjligt, gå ut på en lååång promenad, träna, hälsa på farfar.
Jag försöker verkligen hitta på så mycket som möjligt, träffa så många som möjligt och ha så roligt som möjligt under mina lediga dagar och ändå känns det som att man inte hunnit med så mycket som man velat när det helt plötsligt är Tisdag och dags att jobba igen. Knepigt det där!
Imorgon har jag ju inte så mycket planer egentligen så det bör ju hinnas med om man jämför med i Onsdags då jag hade fullt upp från klockan 10 på morgonen fram till på kvällen någon gång. Den dagen var jag då grymt nöjd med och trodde inte alls att jag skulle hinna med allt som jag faktiskt till min förvåning ändå han med.
Nu ska jag då faktiskt kolla en film och försöka sova- för ska stiga upp någorlunda tidigt imorgon i alla fall har jag tänkt.
Hoppas alla haft en fin Lördag!
God natt.♥
Min mysiga arbetsplats och ett busigt födelsedagsbarn!
 
 

Lördag

Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha varit och grattat älskade Melker som fyller hela 2 år idag. Tänk vad tiden går fort. Det känns som att det var alldeles nyss som du kom till världen!♥ Grattis lillhjärtat mitt.
Förutom de så har jag inte hunnit med så mycket annat idag. Men det räcker gott och väl, jag är nöjd så länge jag får någonting gjort under de dagar jag jobbar, helst idag när jag ska jobba ett 12-timmarspass.
Jag fick föresten mitt sommarschema igår och det ser ljust ut. Jag känner mig väldigt nöjd över de faktiskt.
Det är dessutom så perfekt att jag har min semester nästan hela Juni då jag får flytta in i min lägenhet. Då hinner jag inreda och fixa i lugn och ro, fara på Ikea än en gång om de så behövs och samtidigt slappna av och njuta av sommarvärmen ute på min altan.
 
Nu ska jag byta om och äta lite lunch innan jag ska börja åka till jobbet.
Ha en fin Lördag!
Puss
 

Fredag

Hello!
Sitter nu i Svensbyn och har precis tagit mig en dusch efter att ha jobbat mellan 15-23.
Ikväll blir det bara helt lugnt, vilket kanske inte är så konstigt när jag slutade så sent och dessutom är jag oeeeerhört slut i skallen och trött.
Imorgon ska jag jobba igen och då väntar mig ett 12-timmarspass mellan 15-03 så då hinner jag ju inte med så mycket annat förutom nån timma innan jobbet.
Jag ska hinna fara förbi och hälsa på farfar i alla fall innan jag börjar. Önskar att han kunde bli frisk och få tillbaka all sin ork igen. Världens bästa farfar.♥
 
Vad tycker ni föresten om min nya header som Therese har fixat till mig?
Jag tycker i alla fall att den blev helt ok.
Nu ska jag lägga mig och kolla film innan jag ska soooova.
 
 

Blivit med bil!

Hello!
Igår så hade jag fullt upp, men vi fick som sagt ställa in våran fotosession pågrund av dåligt väder och sen ska självklart solen börja skina där vid 14-tiden för en stund, vi sket ändå i det och jag åkte in till stan för att hälsa på Matilda som fyllt år, farfar som ligger på sjukhus och därefter köpte jag en Volvo s40 av Johannes.
Jag känner mig väldans nöjd över gårdagen och bilen går som en stjärna. Kan älska de!
På kvällen så umgicks jag med Andreas, Andreas 2, Isabell, Matilda och Fredde.
Vi hade spelkväll med både kortlek och tv-spel. Grymt roligt!
Idag ska jag inte göra så mycket annat än att jobba tror jag. Blir nog bara att ta det lugnt här hemma fram tills dess, då det ändå bara är 2 timmar kvar tills jag börjar och jag sitter här och äter lunch.
Börjar dock bli otroligt mätt så jag funderar på att lägga mig i sängen och kolla lite big bang theory nu ett tag.
Ha en fin dag, trots det tråkiga vädret!
Babe.

Onsdag

Idag har jag fullt upp hela dagen lång, därav anledningen till att jag stigit upp så tidigt trots att jag somnade sent igår.
Jag skulle egentligen fotas idag på morgonen från klockan 10, men det började regna och då blir det ju inga roliga bilder direkt så vi uteslutade det och ska ta det någon annan dag.
I övrigt så ska jag hälsa på farfar♥ som ligger på sjukhus och där lär jag ju bli kvar ett tag sen ska jag hinna byta däck på bilen, fara på möte på banken och hälsa på Matilda som fyllt år igår.
sen är de annat som också ska göras, garanterat. Vad vet jag då inte, men så brukar det ju alltid vara när man är ledig.
Nu ska jag börja åka in till stan så jag hinner med allting.
Ha en fin Onsdag allihopa!
Puss

Torsdag

Hello!
Har haft en superbra vecka, verkligen och imorgon är det Fredag igen och sista dagen jag jobbar innan tre dagars ledighet. 
Jag har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra på Lördag då jag är ledig men nånting har jag då verkligen tänkt att hitta på, lär väl bli fest med någon av mina vänner kan jag tänka mig. Bella, min partyqueen kompis jobbar ju dessvärre så då måste ju någon annan ställa upp. Så är det ju bara!
Denna vecka tycker jag har gått fort och den har som sagt varit bra, bara synd att jag har skadat mig i mitt ben. Mendet känns ändå som att det börjar bli bättre nu så då är jag fit for fight i gymmet igen. Har mest tränat hemma nu eftersom att det går lika bra och nu har dessutom mitt gymkort gått ut så jag ska försöka fara in imorgon och förlänga det för utan gymkort tänker jag verkligen inte vara.
 
Igår hade jag en suuuuuperbra kväll tillsammans med Isabell, Fredrik och Andreas. Haha, gu vad vi skrattade alltså, har inte haft så roligt på läänge. Impulsivt är alltid det bästa för det är verkligen då man har som roligast!
Idag var jag och Isabell och käkade lunch på nodo tillsammans med Matilda, Lina och Emil. Men dom lämnade oss efter ett tag men då kom som tur var Andreas och Fredrik tillbaka och höll oss sällskap. 
Vi satt där ändå fram till att det var dax för mig och Bella att gå till jobbet. Vi jobbade fram till kl var 23 och sen käkade vi gómat och for hem. 
Nu sitter jag då bara här i sängen och gäspar i takt med musiken så jag ska faktiskt ta och lägga mig snart tror jag bestämt. 
Jag börjar jobba klockan 12 imorgon och inatt lär jag behöva många timmars sömn så jag borde snart stänga igen ögonlocken.
Godnatt alla stjärnor och trevlig helg såhär en dag för tidigt!

 

God natt!

Det blev ju rätt så sent idag också ju, men nu är jag i alla fall hemma och ligger i sängen igen efter ett pass på 9h och 40 min.
Idag har jag inte gjort så mycket mer än jobbat egentligen. Har som bara tagit det lugnt och suttit ute ett tag i solen innan jobbet och nu efter jobbet så hinner man ju inte med så mycket mer än att kolla film och sova, och det är precis det jag har tänkt göra nu.
Imorgon börjar jag inte jobba förens 16.00 så då lär jag väl hinna med både det ena och det andra innan jobbet, men vad vet jag inte riktigt så det återstår att se.
God natt och sov gott allihopa!

Finaste

 
 
 

Åhnej..

Satans satan!
Nu har jag sjukt ont i mitt högerben efter min långa promenad på en mil. Jag hade känningar tidigare förra veckan, men det kändes som att det gick över men tydligen hade jag rätt så fel med tanke på hur det känns nu.
Förmodligen överasträngt mig rätt rejält, men jag älskar ju långa promenader, joggingturer och allt annat som har med träning och ben att göra.
Jag jobbar dessutom på ett jobb som kräver att man måste gå, stå och springa hela tiden så nu måste jag verkligen ta det lugnt med benet på fritiden i några dagar framöver och träna övriga kroppen istället så jag inte får nån benmärgsinflammation. Hade ju inte varit kul direkt!
Nej, nu har jag precis tagit mig en dusch och ska börja bege mig till stan för övernattning och film-mys. :)

Måndag

Hello!
Sitter just nu ute i finvädret och solar tillsammans med mamma. Det är så sjukt härligt väder idag, men det har det ju varit dom två senaste veckorna. Helt underbart och man kan ju inte annat än att vara glad över att sommaren närmar sig med stormsteg.
Idag är jag ledig i vanlig ordning och jag har tänkt gå ut och gå om ett tag och sen ska jag då träna någon gång idag, men jag tror att det inte blir förens ikväll någon gång.
Igår hade jag filmkväll tillsammans med Lina, Felix, Joel och Lubba hemma hos Lina och Felix och sen for jag till gymmet och tränade efter de. Det bästa med att träna på kvällen måste ju ändå vara att man nästan alltid är helt själv på gymmet och alla maskiner är lediga.
Vad jag ska göra mer idag får jag helt enkelt se, men de jag snackade om igår angående att fara från Pite blir då inte av för det orkar jag inte, även om det såklart hade varit kul. Det får jag ta någon annan gång.
Ska försöka hinna med att hälsa på Jesper, Sandra och mina små brorsbarn också eftersom att det var ett tag sen sist. Jag saknar dom. :)

Jamen dåså.

.. Då var denna arbetshelg över.
Det är så grymt skönt att vakna upp både Lördag och Söndag och faktiskt må kanonbra!
Idag känner jag mig trots det irriterad och tankspridd och allmänt bara less och ja, huvva. Arg typ!
Jag har varit dum idag och köpt hem godis dessutom, det har jag inte gjort på länge nu och inte ätit en enda på en vecka. Jag tycker att det har gått jätte bra eftersom att jag i vanlig ordning käkar rätt så mycket godis, eller ofta om inte annat. Men jag har ju ändå ätit lite fika eftersom att pappa har fyllt år igår, det måste man ju faktiskt få unna sig.
Jag har även varit dum och rökt både i Fredags och igår. Jag kan verkligen inte skylla på att jag bara feströker längre för det stämmer då inte. Tuggar tuggummi som en tok gör jag också eftersom att jag försöker hålla mig borta från dom där satans cancerpinnarna.
Kan vara en av anledningarna till att jag känner mig arg idag.. Det var längesen jag var arg faktiskt men man måste väl vara det med. Alla känslor måste ju fram någon gång.
Idag känner jag faktiskt för att hitta på något roligt så jag får vara den vanliga glada och spralliga Sandra igen. Vad jag ska hitta på vet jag faktiskt inte, men jag funderar starkt på att lämna staden över en natt eller två. Känns som att det skulle vara en bra idé så man kommer på andra tankar för min hjärna är full av negativa tankar just nu.
Nej, klä på sig nå kläder och gå ut på en promenad då först kanske.
Jag och mina otroligt snygga arbetskollegor. Bara så bäst!
 

Fredag

 
Hello!
Nu är jag hemma igen och sitter och äter en supergod pasta som pappa har lagat.
Jag har varit i stan i två dygn nu bortsett från när jag var hem lite snabbt igår.
Det har egentligen inte hänt särskilt mycket nu de två senaste dagarna. Jag har jobbat och sen varit ut på långa promenader.
Var ingenting på gymmet igår eftersom att jag hade min vilodag då och det blir nog inte av idag heller, om jag inte far dit efter jobbet inatt.
Denna helg blir i alla fall vit och lugn. Jag ska fokusera på träningen nu litegrann så jag kommer tillbaka till där jag var för tre veckor sedan. Det känns som att jag har tappat alla mina muskler typ, fast så är det ju såklart inte.. Haha!
Har då hållt mig till att inte äta något onyttigt än så länge bortsett från en tugga av en chokladkaka som Therese åt igår när vi var och fikade på stan men för mig blev de mera en lunch eftersom att jag åt en macka och inte fika.
Hade tänkt hinna med en promenad idag också så jag ska börja gå ut nu när jag ändå har ätit färdigt och sen är det jobb mellan 15-23 som gäller för mig denna Fredag. Samma tider imorgon!
Ha det fint!
Puss

Onsdag

Nu är jag hemma igen och ska ta mig en dusch samt äta middag innan jag ska tillbaka in till stan igen för film och mys.
Idag har jag solat i 20 minuter, gått på stan tillsammans med Angelica och Johanna, varit ut och gått på en långpromenad, och därefter varit och tränat på gymmet i 1h och 15 min. Nu är man sådär lagomt mör i kroppen kan jag tala om.. Träääääningsvärk!
Imorgon blir det möta på banken, en promenad med Lina, gymmet, middag och sen jobb mellan 16-23.
Ha en fortsatt trevlig Onsdag!
 

Min Tisdag.

 
Helt rätt så orkade jag hålla igång hela dagen och kvällen lång.
Började med att jag gick ut på en långpromenad på en mil, även idag. Det var grymt skönt, men precis som jag trodde så blåste det rätt så mycket så jag tog på mig både min vindjacka och en huvtröja under den och sen gick jag.
Jag och mamma satte oss ute och solade sen när jag kom tillbaka och jag somnade till och med i solstolen där mellan 12.30-13.10 och sen kände jag att det hettade rejält på kinderna efter det. Solen måste ha legat på rätt så bra idag!:)
Jag åkte ändå in och solade solarium precis som jag tänkt även om jag fått 40 minuters stek ute.
Det blev dock bara 14 minuter idag, men det räckte gott och väl för då han jag byta om i lugn och ro innan jobbet sen.
Jobbade mellan 14-22.40 och sen gick jag direkt till gymmet och började med att gå i 16 graders lutning med 6.0 i hastighet i en halvtimma och sen joggade jag på 10 graders lutning i hastighet 9.1 i 12 minuter. Hade sjukt mycket värk i vaderna efter de och även lite blodsmak i munnen måste jag erkänna. Haha, inte bästa kondisen- men jag skyller på rökningen som jag ska försöka lägga av med nu.
Jag har ju börjat vara duktig nu och ska äta nyttigt och sluta med allt godis och slisk samt lägga till 2 dagar till i veckan med träning. Tidigare så tränade jag 3-5 dagar och nu ska jag träna 5-7 dagar istället.
Efter bandet så tränade jag rumpa, lår, rygg och vader intensivt i 40 min och sen gick jag och böt om.
Idag har jag träningsvärk efter min boot camp som jag hade igår och imorgon kommer det att vara ännu värre.
Men det fixar jag till lätt med att bygga på träningsvärken ytterligare med en ny joggingrunda från djupviken till stan och sen en timma på gymmet efter att jag gått på stan med Johanna. Jag är ju faktiskt ledig imorgon.
Tack för idag, nu blir det film för mig själv. Forever alone.
Puss!
 
tappat litegrann under mina tre veckor som sjukling, men snart är jag back on track igen! woopwoop

God morgon!

Nu sitter jag här och äter en banan till frukost, blir att äta en risifrutti och en smoothie också och sen ska jag ut och gå i det fina vädret. Ute skiner solen även idag, vet dock inte hur varmt det är eftersom att jag inte har gått ut ur mitt rum ännu, men det låter som att det blåser ganska mycket? Äh, bara att klä på sig och gå ut.
Somnade framför en film igår, han inte ens se halva så det var egentligen inte så stor idé att jag slog på den. Känner mig ändå någorlunda pigg idag i alla fall, trots att kockan inte är så mycket. Jag fick mig ändå rätt så många timmars sömn så jag tror att jag ska ha orken till att hålla igång hela dagen och kvällen idag också. Har ju inte så mycket till val med tanke på att jag jobbar.
Ha en fin Tisdag!
 

yeah!

Tjäääna!
Nu var jag hemma igen för första gången sedan där vid 14-tiden idag.
Jag har haft en väldigt händelserik dag med mycket träning och håll igång.
Min dag började med att jag satte mig ute och solade på gården. Vi har haft fint väder och strålande sol fram tills att klockan närmade sig 19.
Jag gick efter en timmes sittande ute med mamma på en promenad på en mil. Det visade sig att jag förbrände måånga kalorier efter den promenaden och det gjorde mig glad med tanke på att jag gick i rask takt och gärna ville bli av med påskbordet, hotellfrukosten och allt godis som vi proppat i oss under helgen. Promenaden tog strax över en timma.
Efter det så tog jag bilen och åkte å hälsade på farfar som fyllde år i Lördags. Eftersom att jag var i Arjeplog då så hälsade jag på han idag istället. Det gick ju lika bra och jag blev bjuden på supergod smörgåstårta så jag var nöjd när jag gick därifrån.
Solariumet fick sig ett besök efter de, då det känns så grymt tråkigt att vara blek. Så jag solade i 20 minuter och sen gick jag till team sportia och inhandlade ett hopprep och ett par träningshandskar. Hatar att man får så ont i händerna och förhårdnader efter ett tag så det ska bli skönt att slippa det nu. 
 Sen gick jag till Djupviken och joggade därifrån in till stan för att värma upp inför gymmet där jag sedan tränade ett rätt så hårt pass på en timma.
Jag har som sagt varit igång hela dagen lång, men nu har jag tagit mig en dusch och installerat mig framför tvn så nu ska jag kolla film och avsluta kvällen.
Imorgon ska jag ta mig en promenad och sedan gymma, så det blir att stiga upp senast 10 eftersom att jag börjar jobba 14 och inte slutar förens 22-23 någon gång.
God natt och sov gott!:)
 

Måndags träning!

Idag är man minst sagt utvilad. Har inte sovit såhär mycket på jag vet inte hur länge men så fantastiskt skönt.
Jag somnade där just före 10, sittandes och med datorn i knät så jag vaknade där igen kvart över, (var kanske inte en sån skön sovställning?) så då stängde jag av datorn och somnade om direkt igen, denna gång vaknade jag upp 12 timmar senare liggandes.
Ja, jag vaknade med andra ord där vid 10 och snart ska jag gå ut och gå och sen ska jag åka in till stan efter att jag ätit lunch och träna på sensia.
Jag har ju inte vågat mig dit ännu eftersom att förkylningen inte gett med sig helt förens nu. Det var en seg jävel denna gång. Men nu äntligen!
Det har ju ändå gått gode bra att gå ut och gå på länga promenader och göra övningar hemma. Det har helt klart funkat de med!
Jag är i alla fall hemskt glad att vi inte for någonstans igår med tanke på hur trött jag egentligen var. Haha. Kunde ju inte ha varit värt de direkt! Man får helt enkelt ta det någon annan helg när man är mindre pöms.
Nej, nu ska jag slänga av mig min one piece och gå ut och gå. Hoppas alla har haft en fin och härlig påsk!♥ 
RSS 2.0