The worlds greatets!

Just nu sitter jag här och gör absolut ingenting, jag ska alldeles snart gå in till stan och köpa en av jackorna jag lagt av men jag har inte riktigt bestämt mig vilken utav dom det blir riktigt än tyvärr, men det får vi se.
Det var en väldigt bra kväll igår, Nu har aante träffat både min mamma och min pappa och sedan så åt vi även middag tillsamans med dom. Ante satt och pratade hockey med pappa hela måltiden och sedan gick pappa och han upp och kollade hockey på bioduken via datorn.
Medans dom såg hockey så låg jag och vilade men han väckte mig efter varje paus så jag fick inte vila särskilt mkt iallafall men det gör ingenting.
Efter att dom sett hockey färdigt så valde jag och Ante en film och gick ner i mitt rum och la oss och såg på den.
Filmen vi såg har jag aldrig sett förut men det visade sig vara en väldigt bra film.
Vi låg och pratade ett ganska långt tag innan vi somnade efter filmen, det känns så himla bra att känna att man kan ha någon att öpnna sig för och lita på så pass mycket, ha någon som bryr sig om en så pass mkt och visar medkänsla till mitt förflutna.
Nu har jag lagt det bakom mig och kan inte vara lyckligare eller ha det bättre än så som jag har det nu, jag har världens bästa Ante, Världens bästa familj och världens otroligt bästa vänner.
Jag och Ante satt även och kollade på gamla bilder innan vi gick och la oss, mkt skratt blev det.
Imorse när mamma väckte mig och jag skulle sätta mig upp ur sängen så la han en arm om mig och sa att han ville att jag skulle stanna, jag pussade på han och sedan gick jag in till köket och åt frukost sedan boprstade jag tänderna och när jag gjort det så gick jag tillbaka till sängen och la mig med han ett tag till.
Han sa att han kommer sakna mig idag när jag jobbar men jag sa bara "det kan vara bra, Då har du ju nånting att längta till. Jag kommer ju inte hem allt för sent, dessutom slutar jag tidigare idag så om du sover längre så går det fort."
Vi låg och kramades ett tag och sedan stängde jag dörren till mitt rum och for.
Idag ska jag vara hemma med Ante, jag ska ringa och höra om han kan komma och hämta mig när han slutar eftersom att han ändå ska köpa snus och sedan far vi väl och hittar på nånting.
Nu är klockan dax för stan så jag ska börja gå.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Jag har världens bästa pojkvän!

Just nu sitter jag i datasalen med Linda på skolan.
Väntar på att Johanna ska ringa sedan ska vi gå in till stan och jag ska lägga av världens, enligt mig finaste jacka sedan ska jag ringa och väcka Ante hade jag tänkt, eller snarare försöka väcka han, han är nog omöjlig att väcka när han sovit hela dagen. Den här gången så antar jag att det är rätt så omöjligt eftersom han höll mig vaken till
halv 4 imorse, hämskt.
Som ni förstår så var jag en levande zombie när klockan ringde halv 7 men trots det så orkade jag gå upp, äta frukost och åka iväg med bussen.
Igår for jag och Ante iväg tillsamans med hans pappa och hans mosters man på hockey och såg Lule- linköping i coop arena och självklart så avr det utan tvekan världens bästa lule som tog hem segern med hela 3-0.
Alltid ska ni göra mig lika stolt, älskar det!
Jag skrev i mitt förra inlägg att jag inte visste om Ante skulle stanna hos mig hela veckan, så blir det iallafall och det var det absolut bästa som kunde hända, nu är hela min vecka räddad, tack sweetie!
Har ingen som helst aning om vad som händer mer i veckan förutom att jag ska vara med Ante & se Andra Avenyn som kommer ut ikväll
Hoppsan, den andra zombien har precis vaknat till liv, han skickade precis ett sms och skrev att det var tomt utan mig. jag förstår dig gubben, i really do! vi ses om några timmar :)
nu måste jag springa Johanna ringde och sa att hon avr hätr på 10 minuter.
Ha det bra allihopa!
PUSS

better together

Lugn dag idag, ikväll blir det hockey tillsmans med Ante i Lule sedan ska jag och han hem till mig och han sover här till imorgon iaf sedan får vi se om han stannar längre.
Annars händer det inte mkt annat idag men jag vet att det kommer bli en jättebra dag:)

& visst älskar vi bra helger!

Bilderna ni ser i mitt förra inlägg är bilder jag hunnit fota från i helgen när Ante varit hos mig och vi har festat tillsmans med jätte mycket trevligt och härligt folk.

FREDAG: jag är ledig från skolan och hade tänkt sova ut över iprencip hela dagen men så vaknar jag av att någon okänd, som jag fortfarande inte vet vem de är förövrigt ringer till mig 10 minuter över 7 så för min del var det omöjligt att försöka somna om.
Jag orkade inte svara i telefonen men stiger trots det upp, äter frukost, duschar och sedan ringer jag Bea, pratar med henne ett tag sedan när vi lägger på så ringer Johanna och jag pratar med henne.
Efter en timmes prat med henne ungefär så går jag och duschar sedan går jag och lägger mig igen, sover i 1.5 h sedan ringer Johanna och vill komma till mig så det gör hon, jag ringer och pratar med Ante och efter mååååååånga om och men så bestämmer han sig för att stanna med mig i pite hela helgen och jag blev förstås överlycklig.
Jag och Johanna gör oss klara, väljer kläder och sedan Kommer Angelica hit sedan trappar det in mer och mer folk som Anna, Bärra, Jimmy, Petter, senare kring 8-9 så kommer även Simon och vi sitter allihopa i mitt kök, dricker, pratar och har det jätte trevligt. 
Halv 10 far jag och Angelica in till stan och hämtar Ante och när vi anländer till mig igen så börjar drickandet för våran del. 
12 far jag och Ante till Jimmy och hälsar på han samt fortsätter med vårat drickande, Petter & Simon far hem och restrerande gick ut på pentryt. 
Kring halv 4 far jag och Ante med taxi hem till mig, Myser, ser film och sedan somnar vi.
VÄLDIGT BRA KVÄLL!:)

LÖRDAG: Jag städar upp från i fredas, dammsugar, skurar medans Ante ligger och sover, när han vaknar så går vi och äter frukost sen sätter vi oss och ser björnbröder som nog förmodligen är en av världens bästa disneyfilmer.
Efter vi sett den så ligger vi kvar i sängen ett tag sedan klockan 4 så sätter vi oss och ser hockey, Lule - Södertälje och under första pausen så går vi och börjar med maten sedan äter vi samtidigt som vi ser hockey och förmodligen så hade Södertälje INTE EN CHANS. De gillar vi och visst älskar vi Luleå!
kring 6 far jag och hämtar min kvarglömda väska hos Jimmy och medans så kommer Angelica och Johanna till mig så när jag kommer hem så sitter dom tillsamans med Ante i mitt rum. 
Vi tar oss en återställare med några öl samt några groggar och sedan far vi alla fyra till John som förövrigt också bor i Svensbyn. Vi är där ett ganska bra tag innan vi bestämmer oss för att göra ett besök på pentryt där jag inte varit på år och dar men det var faktiskt riktigt roligt med tre våningar och väldigt mkt folk.
Där stannar vi till just efter 1 och sedan kommer Angelica och hämtar oss, släpper av oss hos jimmy där vi har efterfest och sedan somnar.
VÄLDIGT BRA KVÄLL den med!

SÖNDAG: vi vaknar alla fyra hemma hos Jimmy kring 9 och sedan får vi inte tag i någon hämtning eftersom att alla sover så vi får oss en rejäl promenad ändå hem till mig, det är nog den roligaste promenaden jag har gjort tror jag, gud vad vi skrattade.
När vi kommer hem till mig en timme senare ungefär så plockar han in det han ska ha inför matchen och sedan far vi vidare till Lule. När vi kommer fram på coop arena så står redan bussen och väntar på Ante så vi pussas, kramas och säger hejdå sedan far han och jag far vidare hemåt igen. 
Jag saknar han redan men som tur är så behöver jag inte längta särskilt länge efter han, han kommer tillbaka imorrn så det ska nog gå bra.

Så har min helg sett ut och sen har varit så otroligt bra!
nu ska jag gå och duscha samt plocka ihop litegrann i mitt rum.
Ha det bra!
PUSS


 

You make my day!




FACEBOOK för att se fler!

Partykväll med tjejerna!

Nu börjar ångesten släppa, hade egentligen ingen som helst adledning till att ha ångest igår men trots det så hade jag de. Jag var också på världigt dåligt humör igår eftersom att ingenting gick som jag ville men jag hoppas att det går bättre för mig idag.
Sitter just nu och dricker Loka, samt försöker att få upp tagget till ikväll men jag vet inte ritkigt varför det inte kommer, möjligtvis för att jag inte hört några andra folk som ska festa ikväll men jag hoppas på att det blir roligt ändå.
Johanna är just nu påväg till Lule tillsmans med fredde sedan ska dom in till stan och hämta våra öl sen kommer Johanna hit och vi ska börja tagga till tusen bara jag får upp mitt tagg så ska det nog bli en superbra kväll!
Angelica och Anna kommer också hit, olyckligtvis så ska dom inte följa med oss ut men då kan vi ha roligt så länge vi är kvar hos mig allihopa.
Pratar just nu med Ante och han tjorvar på som aldrig förr, jag önskar att han bara kunde komma hit och skita i att fara till Skåne men hans syster fyller ju år så ibland måste man ju faktiskt.
Det värsta är väl att jag skanar han så mkt, och dte kommer ju verkligen inte släppa än på ett tag eftersom att han far tillbaka och jobbar när han kommer hem från sin syster.
Det är väl ugefär en månad bort innan vi ses igen ungefär, Jävligt illa.
Det är jävligt varmt i mitt rum och jag hade faktiskt tänkt gå på en promenad innan Johanna kommer hit.
ha det bra allihopa!
PUSS

Torsdag med stort G.

fyfan vilken ångest, träningsvärk har jag också.
nu sticker jag på träning!
CIIAO!


SKOLFOTO

Just nu sitter jag hemma eftersom att jag har två jätte lång hål och idag var det ena längre än vanligt eftersom att vi har tagit skolfoto så jag tänkte att jag far hem när jag har chansen.
På tal om skolfoto så visste jag inte ett skit om att det var idag, har inte hört nånting alls och jag som hade tänkt ha mjukiskläder idag, tur att jag inte hade det så jag såg någolunda ut iaf :)
jag tog iaf tillfället i akt och gick på en lånpromenad så nu är jag precis tillbaka och hade tänkt ta mig en matbit innan ajg återvänder till skolan igen!:)
ha det bra allihopa.
PUSS


Duktig tjej!

Dagen idag har varit superbra.
Känner mig ganska trött så det blir nog sängen väldigt snart för mig men först ska jag ringa till Ante och prata med han ett tag.
Idag har jag inte gjort särskilt mkt, det gamla vanliga och sedan idag på kvällen så har jag varit och tränat tillsmans med Johanna och fredde på RAK, inte världens bästa träningställe men alltid nånting.
Det började med att jag joggade till sjulnäs från mig, motsvarar ungefär 5 kilometer.
Sedan när jag kom dit så satt jag coh johanna utanför ett tag och inväntade Fredrik.
När han väl kom så gick vi in och jag tränade armar, bröst och mage, mest mage. någon gång måste jag ju få tillbaka mina
rutor hade jag tänkt. Eller nae, kanske inte rutorna men så den blir en aning tränad iaf.
Det är aldrig fel!
Där tränade vi i omkring 1 timme sedan så joggade jag tillbaka till Svensbyn och fortsatte med min motion runt liden så jag har sammanlagt tränat 2.5 h idag och det är inte illa från en latmask som jag.
Imorgon är det skola igen och jag trodde ärligt talata ldirg att jag skulle säga det här men ajg är glad och lättad över att vara tillbaka, praktik på dagis är rätt så jobbigt i längden och det tär på krafterna, det kan jag lova!
Så imorgon är det alltså skola till 3-4 ungefär och sedan får vi bege oss hemåt igen.
Får se vad som händer för kul då, fortarande oklart!
nu blir de sängen & prata med ante.
ha det bra!
PUSS

Just be the way you are, the way you are..

Idag har dte inte hänt mkt, andra dagen på praktiken och det gick kanon.
Efter
praktiken så for jag fröstås hem och var som vanligt jätte trött, smsade med Ante, vi bestämde oss för att ta en förfest hemma hos mig och sedan fara vidare till stan. skrev sedan med Johanna på msn för att fråga om hon ville komma hit men olyckligtvis så skulle hon vara hemma med fredde så då får jag helt enkelt fråga några andra istället, är säker på att det blir super bra så länge inte Ante far till Skåne ist.
Sitter just nu och lyssnar på gamla låtar som jag lyssnade på i början på förra året när jag umgicks mycket med mia, det väcker så otroligt många minnen alltså. Åh obeskrivligt!:)
imorgon är det onsdag och en dag närmare helgen, jag håller på att längt ihjäl mig här. bara planerna blir som planerade annars har jag ju ingenting att längta till längre.
Idag fyller min broder 28 år och som jag säger, ett år närmare 30.
idag kommer också ett nytt avsnitt av Andra avenyn ut som jag ska kolla på och sedan ska jag väl ringa och prata med Ante innan jag ska sova. Hade tänkt hinna gå ut på min vanliga promenad runt bodsjön men det är så otroligt dåligt väder så jag har ingen vidare lust längre, sitter hällre inne och tar det lugnt.
Nu mina kära vänner hade jag tänkt städa upp i mitt rum och svara i min telefon som förövrigt RINGER.
ha det bra !
PUSS

PHOTO



To good to be true!

första dagen på dagis idag och det gick helt suveränt, Ante frågade mig om jag varit trött och det är klart jag varit det men så är det ju alltid första dagen när man inte är van vid att leka med 15 ungar som är från 1-5 år gamla men är man omtyckt av barn så är det väl så antar jag?
nu ska jag inte vara någon jobbig dramaqueen eller så men satan vad jag har varit på dåligt humör idag, det kan ju iofs vara anledningen till att jag är trött, inte ätit särskilt mkt och sådär men det som verkligen inte gör saken bättre är när mitt dryga... äcklar sig på msn. jag har inte tid med sån skit, har så mkt annat för mig men du har iaf lyckats förstöra min dag och det hoppas jag verkligen att du är nöjd med!
turen i det hela var väl att både Mia och Bea ringde och räddade mig från mitt utbrått som om bara några sekunder bort skulle drabba hela mitt hus.
Nu är jag glad som för det mesta igen och har även passat på att fota mitt nya hår som blev klart igår. jag hade ju lite problem med att välja vilken färg jag skulle ha men jag tror faktiskt att jag valt rätt, jag lägger upp dom senare efter detta inlägg så ni får kolla. Sedan så finns som även på min facebook för er som vill se där med.
Just nu sitter jag och dricker LOKA- skogsbär och lyssnar musik, hade snart tänkt hoppa i duschen och ta på mig myskläder och lägga mig under täcket och se tv men inte riktigt än, jag är fortfarande allt för upptagen med msn och facebook.
Hela denna helg som vi har framför oss har jag och förhoppningsvis huset för oss själva så Fredag blir det troligtvis bara mys sedan ut och festa på Lördag.
nu ska jag städa upp i mitt äckliga men söta rum.
ha det bra allihopa!
PUSSS

älskad helg :)

Jag vill tacka för alla era förslag, nu har jag iallafall bestämt mig hur jag ska ha mitt hår och har köpt hårfärg och tillbehör idag. Känner mig lite smått nervös men jag man får alltid hoppas på det bästa och att det blir jätte bra :)
Min helg har varit helt suverän, har festat tillsamans med Syster, Jugge, Bagge, jacke, Patrik, mfl hela helgen men däremot så blev det ingen utgång igår bara två väldigt långa förfester.
Det började med att jag skjutsade in Therese till stan sedan for jag och Jugge vidare till Bagges stuga, bastade, lyssnade musik, drack oboý , pratade, åt pizza och hade det jätte trevligt.
Vi stannade där från 6 till 9 ungefär och sedan förflyttade vi oss till en annan förfest i stan där det var väldigt mycket folk.
Där stannade vi till klockan var halv 12 innan vi gick vidare för att ta ut pengar och gå ut på Kalles.
När vi skulle ta ut pengar så träffade vi Tobbe och Linus som vi pratade lite med och sedan gick vi fram och skulle ställa oss i kö. det var väldigt och då menar jag väldigt lång kö så när vi stått där ute och väntat i en halv timme utan att ha fått kommit in så säger Jim att han inte orkar stå nå mer och går ut från kön.
Efter det gått ytterligare 15-10 minuter så säger Therese, "Nej vi orkar inte heller stå, vi far hem."
så vi gick ut ur kön och sket i att gå ut utan gick vidare till Bilen.
När vi sitter i bilen så blir jag, jim och Jugge hungriga och bestämmer oss för att äta, Therese ville inte ha mat så hon stannar kvar i bilen medans vi går in och beställer, jim bjuder mig på mat dessutom. Mkt Snällt måste jag säga =)
När vi beställt klart och fått våran mat så går vi tillbaka till bilen och kör tillbaka hemåt igen.
Jag äter upp min mat medans jag pratar med Ante i telefon och sedan går jag och lägger mig.
Resultat: Väldigt bra kväll!



fler bilder finns på Facebook!

you and me together trought the days and nights, I don't worry cause everythings gonna be alright.

Trots mitt nyktra tillstånd så blev det ändå en kväll på kalles för mig igår.
Kvällen började klockan 7 när jag skjutsade in Therse & Sara från lillpite till stan sedan for jag tillbaka hem igen och satt med mamma och pappa och spelade kort.
halv 11 ringde Jugge och ville ha hämtning i jävre så pappa tankade upp mondeon och sedan for jag och hämtade han, Bagge, Jakob, john och Patrik på Bagges stuga.
Det var en aning tjorv när jag skulle köra dit, hittade inte riktigt men när jag väl var framme så gick det jätte bra, Dom var busiga hela vägen in till stan och när jag skulle släppa av dom så fick jag inte fara utan dom ville att jag skulle följa med dom in på Kalles, jag sa att jag var tvungen att vara nykter och att jag inte hade råd heller för den delen men då sa Bagge : " jag betalar inträde till dig, det är lugnt" Då hade jag som ingenting att säga utan det var bara att följa med dom in, jag var själv tjej men trots dte jätte trevligt.
halv 1 kom Therese, Ida, Linnea och Sara in så då hade jag några tjejer att prata med också och kvällen blev faktiskt väldigt trevlig :)
Jens bjöd mig på en alkoholfri drink som var hur god som helst, och sedan satt vi mest och pratade.
Där inne träffade jag en massa nytt folk plus att jag träffade Patrik, Tommy  och Linus också, de var kul.
Klockan 2, vid stängningstid så går vi ut, möter upp jugge som gick ut lite innan oss utanför Sunes och sedan far vi tillbaka hemmåt.
Där slutar våran kväll och resultatet blev mkt skratt, prat & trevligt sällskap. Hur bra kväll som helst!
Imorse vaknade jag av att jag fick ett sms av Bagge och sedan insåg jag att jag hade fått två till också.
det blir utgång frö han ikväll så jag får se om det blir samma för mig.
Nu ska jag gå och duscha innan Lovis kommer hit, idag under dagen blir det att sköta henne :)
ha det bra allihopa!
PUSS


Glad överaskning!

Igår var jag hemma från skolan pga feber och förkylning som jag sa i mitt tidagere inlägg.
trots det så hjälpte jag mamma att städa, nog för att det mest bara blev mitt eget rum som blev städat men trots det så dammsög jag, skurade, böt sängkläder och städade.
Sedan så satt jag även framför datorn ett tag också och då pratade jag med några folk bla Johanna och Angelica, vi bestämde att vi skulle gå ut någon helg framöver och det tror jag blir hur roligt som helst :)
nån timme senare så kom Min finaste till mig och överaskade mig, han sa först att han inte skullle komma men sen så dök han upp ändå. Gu så glad jag blev, Världens bästa!
Iallafall så blev det så att vi for och lämnade en påse som Linda skulle ha i Öjebyn sedan for vi tillbaka hem till mig igen, såg Idol, NCIS, pratade och mös.
Imorse for han tillbaka till Lule igen för att jobba ändå fram till kl 1 inatt. Stackarn!
Känns så hämskt att jag ligger kvar i sängen medans han far och jobbar men vad gör man, jag är ju trots allt en sjukling ellerhur? och nu har jag fått hosta dessutom.. Jobbigt!
jag har garanterat smittat Ante också men jag varnade han faktiskt för att jag är sjuk och om han är rädd för att smittas så bör han inte komma och han sa ju som sagt att han inte skulle komma men så dök han upp ändå så hans eget fel om han är sjuk ikv;)
Det blir lugn helg för mig i helgen också och jag har bestämt mig för att jag ska ta det lugnt fram till jullovet så vi får se hur det går med det, förhoppningsvis så fixar jag det ochd det har gått bra än så länge. Helt utan problem!
Eftersom att det ändå blir nyktert så blir det att hämta Therese plus hennes kompisar i stan inatt, det blir bra.
Nu ska jag lägga mig i sängen igen.
PUSS


hjärtat :)

Det var ju faktiskt meningen att ni skulle hjälpa mig med mitt problem.
Jag vet fortfarande inte vilken färg jag ska ha i mitt hår!
det är några stycken som sagt rött, några som har sagt svart och några som har sagt blondt, Andreas har sagt att jag är fin i alla men att han helst tkr att jag ska färga det mörkt eftersom att han har det & tkr att vi passar bäst ihop med samma hårfärg, kul. ;)
så det är inte särskilt mkt till hjälp, jag har fortfarande lika stor beslutsångest så frågan är.
VILKEN FÄRG BLIR DET EGENTLIGEN? ;s

Fortfarande krasslig och dålig, hostan har blivit värre och imorse hade jag även feber, nej dte är jobbigt det här fast trots det så har jag varit på min första lektion idag, måste på sista imorrn också men mer än så tänker jag inte anstränga mig.
pluggade en jävla massa igår, gjorde bort det allra sista så det ska lämnas in imorgon till Carina sedan har jag ingenting mer som ska göras innom skolan på ett tag iaf :)
Eftersom att jag var så pass duktig igår så blir det att vara med Andreas ikv om han nu orkar komma hit vill säga, han ska vara inne på Lumpen området imorn halv 9 så det beror ju på hur tidigt han är villig att stiga upp för min skull.
Nu ska jag städa upp i mitt rum, äta och sedan ska jag ringa Ante.
ha det bra allihopa!
PUSS

stekarn ;)

HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP.

Nu är det dax för mig att färga mitt hår igen, vilken färg?
RÖTT,
BLONDT
eller
SVART i skiftning mot LILA?


Andreas!



ÄLSKA

Hittade några gamla bilder från förra året, söta!

Jag & Ida :)


jag, Mia & Johan :)

jag hade SVART hår, snyggt ;)

Jag & Patrik :)

Ida, Bea & Jag :)

jag & Linus :)

Fuck you, fuck you very,very much. Couse I hate what you do, yes I hate what you do so please don't stay in touch!

hemma från skolan idag, totalt slut och sliten.
jag är fortfarande inte frisk och vet inte hur jag ska bli av med min stora förkylning, nyser typ var tredje minut, hostar, har lock i öronen och nu har jag fått huvudvärk också.
jag har aldrig haft en förkylning som har hållt i sig såhär länge, jag hoppas verkligen att den går över nu men min
kropp verkar inte vilja samma sak som jag. håll mig vaken ändå tills 4 imorse, av hostan, det var varmt och järvligt så det avr helt omöjligt att sova.
igår var jag typ världens duktigaste flicka och plogade igenom 3x15 frågor från en bok med 600 sidor historia.
Sedan när jag avr färdig med det så gjorde jag även klart en inlämningsuppgift som egentligen skulle lämnas till min mentor iidag men hon får vänta tills imorgon helt enkelt.
trots att jag varit så duktig som jag varit igår så hann jag även sitta framför datorn 6 prata med folk där, prata i telefon med Ante två ggr och sitta och snoka på facebook.
nu har jag endast två blad kvar som ska göras, en inlämningsuppgift i Historia som jag tänkte börja på nu sedan så har jag även ett till frågeblad på 6 frågor som återstår att göras men sedan är jag fri hela veckan igen. kommer vara skönt att ha gjort bort dom. :)
idag händer som ni förstår inte mycket annat men ett nyss avsnitt på andra avenyn kommer ut som jag absolut ska kolla på så lite lugnt får jag ta det iaf.
Nu ska jag börja!
ha det bra allihopa.
PUSS

bilder på mig med hårförlängningen från igår, klips.

Klart man fastnar för en sån som du, Du är ju unik.

Dagen igår var ockås jätte bra, ovanligt rolig söndag måste jag säga.
Dagen började med att jag gick upp, åt frukost tsm med Mormor och Mamma sedan skulle dom ut på promenad och lat som jag var så orkade jag absolut inte följa med utan stannade inne och latade mig framför tvn och sov ett tag till. Kring 3 skulle Linda ha hämtning i stan så jag tog mondeon och hämtade henne och för vanlighetens skull så var ju självklart inte flickan klar heller så jag fick stå utanför Bio 3an och vänta ett tag innan hon kom.
Efter sådär 15 minuter kom hon och vi for hemmåt igen. När jag satt i Bilen så ringde Johanna och jag pratade med henne i telefon ett bra tag, 1 timme eller sådär sedan ringde Bea när jag lagt på och vi bestämde att vi skulle hitta på något så jag for hem, käkade, brände två skivor och sedan ringde jag henne, sedan ringde Jag johanna, vi pratade ett tag till sedan när Bea kom så la vi på igen.
Jag och Bea gjorde inte särskilt mkt egentligen, tog det lugnt kollade Top modell plus one three hill och sedan for vi hem till henne, såg en till film fram tills vi somnade.
det blev en väldigt tidig kväll igår faktiskt vilket var mycket skönt, före 12 somnade vi faktiskt sedan vaknade jag av att ajg fick ett sms av Ante just efter 12 som jag absolut inte orkade svara på så jag fortsatte med min skönhetssömn och vaknade sedan av min telefon som ringde halv 7- Väldigt jobbig uppväckning men vi steg trots
allt upp, gjorde oss klara och åkte vidare till skolan med mamma.
Nu ska jag gå ner till dom andra på lektion!
Ha det bra allihopa.
PUSS

20090911







Ännu en lyckad kväll i Lule stad.

Dagen igår var riktigt och då menar jag riktigt lyckad.
Pratade med Ante i telefon och jag bestämde mig för att fara till Lule och vara med han plus hans kompisar. Det var inte mkt mer med det utan efter skolan for jag hem och duschade, sminkade mig och sedan så pratade jag med mina två vänner Johanna & Bea som egentligen också skulle följa med mig dit men Bea hade fått reda på att hon skulle jobba tidigt nästan morgon så hon kunde inte följa med och Johanna hade blivit ännu sämre under natten till igår så hon orkade inte ritkigt följa med hon heller.
Jag pratade med Ante och berättade att jag kommer själv och sedan när jag var redo så for jag och lämnade bilen på pappas jobb, gick in till busstationen och väntade på bussen men så ringde Mia.
Det visade sig att hon och Ronny hade jätte tråkigt så dom ville följa med mig till Lule, jag ringde och pratade med Ante än en gång och sedan sljutsade Ronny oss alla ner till Luleå och hem till Erik där alla skulle vara.
Alla som var där festade men jag, Mia och Ronny var nyktra men kul var det iallafall.
Det blev mkt Dans, sång, Musik och mys.
Ronny och Mia for hem senare under kvällen medans jag stannade över natten, jag blev puttad eller snarare slängd från sängen så jag har ont i min KIND som är blå och min SKALLE som jag har väldigt mkt värk i, Lindrig hjärnskakning? Nått sånt! Stackars mig, mitt liv är ett trauma.
vi vaknade kring 10 imorse då gick vi upp till Erik som satt i soffan och såg film, vi pratade, satt framför datorn och sedan gick vi och åt en ovanligt god frukost som för min del bestod av en stripsmeny på frasses.
Efter att vi käkat ringer en kille till Petter som senare kommer och hämtar oss alla, vi far till Systemet och sedan hem till Petter, ser film och tar det lugnt.
det var egentligen tänkt att vi alla skulle äta taco där nu ikväll men sista bussen hem till pite gick 19.00 så det blev ingen mat för min del.
Jag önskar jag fick fler sånna här kvällar men Dom flesta kvällarna har varit bra på den senaste tiden sedan så har ju endel varit sämre än andra men dom har utan tvekan varit oslagbara.
ikväll blir det en hemmakväll med Chips, Dipp, Film, Musik och dator.
Ha det bra allihopa!
PUSS

puss

Kvällen igår var bra det blev endel telefonpratande med Ante, Sittande framför datorn och mys framför tvn.
Jag somnade inte förens jätte sent, kring 2. Kring halv 3 så ringde min telefon igen och jag svarade i sömnen, måste ha låtit som en zombie.
A- Hej, du skulle ju hålla dig vaken? Har du somnat nu igen?
S- mmmh, nä.
A- du måste prata med mig ett tag, jag har tråkigt för mina föräldrars plan har blivit försenat så jag måste sitta och vänta på dom i 10 minuter till.
S- okej, du får väl prata med mig då.

Sedan pratade vi ett bra tag innan jag fick lägga på och sova igen och då somnade jag ganska direkt kan jag säga men det är ju inte allt för konstigt eftersom att jag hade skola dagen innan.
Nu ska jag springa ner på lektion, vad som händer senare idag får ni möjligtvis veta sen om jag orkar uppdatera.
PUSS

10/9

Idag kom jag fram till att jag har väldigt mkt arbete framför mig och då menar jag inte vanligt arbete utan skolarbete. Jag har väldigt mkt kvar i Historiia som verkligen måste göras till nästa Torsdag sedan så har jag även saker i Svenska och Turism som jag måste göra bort också. Gosch jag känner på mig att jag ahr en kämpig vecka framför mig & jag som ska till Lule imorrn, crap.
Vad ska alla andra göra i helgen? Imorrn så har jag ju som vanligt först skola och sedan far jag och möjligtvis Bea till Lule för att vara med några roliga folk, dom ska väl dricka lite smått men det blir lugnt för mig och Bea, hon jobbar dagen efter och jag ska köra bil både dit och hem sedan ska jag ju inte dricka på ett bra tag heller.
Kommer bli skönt eftersom att det blivit rätt så mkt på sistone. :)
På Lördag frågade Bea om jag ville vara med henne, vet inte om hon fortfarande håller fast vid det men isf så blir det väl hemmakväll tsm med henne.
Igår var dte en jobbig kväll med tjafs, skratt och tårar ibland älskar jag dig över allt annat och ibland kan jag nästan känna hat i det du gör men du är trots allt en person som alltid kommer finnas i mitt hjärta, utan tvekan
världens bästa människa!
Jag var väldigt trött igår och var beredd att göra en tidig kväll men dessvärre så blev det inte så iaf. Det började med att jag pratade med Anton på msn, fortsatte med att prata med Jimmy. Slutade prata med dom halv 1 och sedan la jag mig i sängen och kollade Tv, precis när jag höll på att somna så skickade Ante ett sms så jag höll mig vaken ett tag till, smsade med han ett tag och till sist kring 2 så somnade jag för kvällen.
Resultat, en jobbig morgon!
Nu ska jag sparka igång med mitt skoljobb, hålla på med det i en timme och sedan gå på lektion.
Ha det bra allihopa!
PUSS

-

 

 

kanske var det bara bra det som hände men vad som än hände så var du min ängel.
Kom till jorden för att ta mig från min deprission, det här är ingenting i mängden som jag klätt med ord.
Du kommer finnas i mitt hjärta föralltid och jag hoppas att jag bara varit tankspridd, för ingen av oss ville ju egentligen det här men jag vill alltid vara vänner fast stämningen finns där. Slut på ord nu men jag skriver lite till, 15 månader den bästa tiden i mitt liv.

http://www.youtube.com/watch?v=EDadO8xKBEQ

Det blev inte en speciellt lång dag i skolan idag, slutade redan kring två sedan satt och och spelade kort med mina vänner i fiket innan jag for hemmåt igen.
Missade bussen imorse också så jag hade inget annat val än att ringa till pappa och be han skjutsa mig till skolan, han kom ganska direkt så jag åt frukost och sedan for jag.
Annars förutom skola så har det inte hänt mkt idag, köpt en massa godis från Handlarn som än en gång gått i konkurs sedan for jag hem och somnade ganska direkt. Klockan 8 åt jag min middag och sedan ringde jag till Bea. Men det visade sig oturligt nog att hon också låg och sov, vi som hade planerat att vara med varandra ikv, se film och bara ta det lugnt men hon vaknade inte förens kring 10 och då hade jag redan duschat och bytt om så då kändes det inte som någon större idé trots att jag kommer somna väldigt sent inatt.
kvälen ser som så ut att jag kommer sitta här framför datorn som vanligt och sedan när jag börjar känna mig en aning tröttare så kommer jag gå och lägga mig och se film igen innan jag somnar.
Börjar sent imorgon så då tänker jag minsann sova ut, får se om jag hinner gå igenom stan en vända tsm med Johanna, det beror helt på när jag vaknar helt enkelt.
Nu ska jag börja avrunda.
ha det bra allihopa!
PUSS

Trött

Jag är trött idag helt underbart eller vad säger ni?
Jag har helt klart mig själv att skylla, låg vaken till sent inatt och pratade i telefon, jag tänker inte ens säga vad klockan var när jag la på men sent var det iallafall, så det är klart man inte fått mkt till sömn.
Nu ska jag kämpa mig igenom nästa lektion och sedan är det bara två lektioner kvar innan jag slutar för dagen.
ha det bra allihopa!
PUSS


puss!

Sandra & Johanna :)


Jag saknar dig lika mkt som blomman saknar solen under vintern.

Just dom orden skrev du till mig i lördas, du gjorde mig väldigt glad sedan fortsatte du med, jag är trött men jag kan inte sova när inte du är här, jag skulle göra vad som helst för att få somna på din kudde bredvid dig.
Vissa saker går bara inte att beskriva, det är helt omöjligt men du gör mig iaf otroligt glad.

tack.

Totalt slut.

Sovit hela dagen idag och det kommer jag förmodligen fortsätta göra också.
Hade en väldigt och då menar jag väldigt dålig kväll igår som säkert många av er redan vet och när sånna saker händer så bestämmer man sig ofta för att man aldrig mer ska dricka i hela sitt liv, det är precis så jag känner just nu och jag sa det till mig själv när jag vaknade imorse, fyfan vilket helvette. JAG SKA ALDRIG MER DRICKA I HELA MITT LIV, ALDRIG MER.
jag vet att jag kommer dricka men förhoppningsvis så är det ett bra dag innan dess.
nu ska jag lägga mig ner och se tv igen, känner att ajg behöver sova mera!
ha det bra allihopa.
PUSS

tråkig

Min fredag har inte varit speciell alls, har pratat med Jocke och vi bestämde att vi skulle hitta på något ikväll, kanske svänga förbi nån fest eller liknande men så blev det inte tyvärr.
För mig blev det en sväng in till stan, handlade gotta på coop och sedan for jag hem igen och såg tv.
För ett tag sedan så pratade jag med Linus, han var också sugen på att hitta på nånting men tyvärr så känner jag inte att jag har orken för det längre så jag sa att jag inte orkade utan skulle stanna hemma och ta det lugnt ist.
Efter jag pratat med Linus så skrev Linda, hon skulle också vara hemma idag så det kändes skönt att jag inte var den enda, brukar absolut inte vara såhär tråkig men är man trött så är man, & det är Ante också delaktig i så inte bara mitt fel, men ibland blir det så iaf. vare sig man vill de eller inte. 
Ante ville att jag skulle komma till Lule ikväll och vara med han men det var lite väl sent påtänkt, han skulle tydligen vaka ikväll men jag kommer aldrig orka det heller så det blir bättre om han kommer hit om de är så ;)
jag får se vad han säger om den saken.
Nu ska jag gå och sätta mig och se tv igen :)
ha det bra allihopa!
PUSS

I just wanna keep you longer..

Bra dag/kväll igår, bättre än planerat måste jag säga eftersom att den var HELT oplanerad fram till att jag blev vald till domare och hade inget annat val än att ställa upp.
Sedan pratade jag med Ante, han skulle fara tillbaka till Lule idag på morgonen så jag frågade han hur länge han skulle stanna kvar där. Han svarade att han skulle vara där i tre månader frammåt sen var han klar med Lumpen. det var inte mkt mer med det så jag gjorde mig nå kvällsfika, satt och pratade med Jocke på msn och sedan så ringde telfonen kring halv 12.
"Hej, nu är jag i Svensbyn, kan du komma och möta mig på nått lämpligt ställe?"
Han hade kört från stan utan att säga nånting bara för att säga hejdå, så jävla söt alltså!
så jag gick och mötte han och sedan for vi hem till mig, mamma och pappa låg och sov och skulle nog inte bli allt för glad om jag tog hem folk mitt inatten så vi gick in i husvagnen och var där.
Han stannade kvar hos mig till klockan tre innan han for igen.
kring 4 vaknade jag av att jag hade enormt ont i min mage så jag sprang in på toa och sedan gick jag och la mig igen. Jag har haft mkt ont i magen på sistone, usch.
nu ska jag försöka äta nånting samt duscha, kul fredag!
det blir nog bra, får se hur rba jag mår ikväll så kanske jag kan hitta på nånting :)
PUSS

Du är bra!

J- självförtroende har du iaf ;D
S- Alltid, det är ju det bästa:)
J- Du är det bästa ;D
S- nååh, tack så söt!:D
J- Ja visst är du de minsann!
S- du är för snäll :D
J- ja, jag har mina bra stunder :)
S- Ja det har du verkligen ;D
J- Men isf har du bra stunder hela tiden :)
S-
ååååh :D:D
J- hiihii :-*
J- vilken ålder var det du dömde då?:)
S- 11 åringar , helt söta ;D
J- söt precis som du :)

Gullunge du är för bra för att vara sann ibland! <3

I never thought i'd be in love like this, when I look at you my mind goes on a trip

Min kväll var totalt oplanerad fram till att telefonen ringde, jag trodde att det var Mia så jag skyndade mig fram till telefonen men när jag såg att det inte var hon så lät jag mamma svara. Hon pratade ett tag och sen Ropade hon på mig " Sandra, skulle du kunna tänka dig att dömma en sju manna match klockan 6?" Jag kollade på henne lite konstigt men sen tänkte jag, äh varför inte jag har ju inga andra planer framför mig så jag sa " ja, jag ska göra mitt bästa"
Jag dömde matchen där ett gäng 11 åringar spelade mot varandra, lagen var Svensbyn mot Arvidsjaur.
Det gick väldigt bra för både mig och Svensbyn, Dom tog hem segern med 9-0, duktiga tjejer måste jag säga och jag kammade hem 150 spänn bara sådär, inte illa!
Annars har det inte hänt mkt idag jag for till skolan men när jag insåg att jag bara hade en lektion på hela dagen och den var från 12-1 så var jag inte lika glad, jag var med andra ord på skolan från 8-3 i ONÖDAN!!!!!!!!
Det är förjävligt att ingen kan säga nånting i tid..
Funderade starkt på att fara in till stan för att hitta på nått roligt där ett tag men det blev inte så, den personen jag tänkte vara med kunde inte och jag är ändå ganska trött och behöver sömn så det var nog lika bra det.
Har sovit väldigt dåligt hela veckan, inte somnat förens 1-halv 2, Riktigt illa må jag säga men jag får ta igen det inatt då för då ska jag sova och jag börjar inte klockan 8 som alla övriga dagar heller utan kvart över 9 så det är ganska lugnt, då får jag vila ut ett tag. :)
Nu ska jag göra nå mackor + en kopp te och sätta mig framför en bra film, om det inte går nått bra på tv vill säga.



hittade dessa bilder på  thereses pixbox. Fest för några helger sen.

tatto your name across my heart so it will remain. Not even death can make us part.

Tjaffs hit ooch dit, gud vad jag blir less på den här skiten och ändå kan jag inte bara lägga det åt sidan, jag vill ha det utrett så att vi skils som vänner men tydligen är vi inte två om den saken.
Du kan inte vara arg på mig för det jag gör längre, du kan inte beté dig likadant längre, vi båda måste gå vidare och de åt var sitt håll.

Förmodligen världens bästa Sandra!

Just nu bländas jag av mitt otroligt fina och välstädade rum.
Ikväll har jag hunnit hälsa på min sjuka brorsdotter, och när jag varit där har jag pratat tillsmans med Bror, Sandra, Petter, Viola och Lorentz,  Ätit en väldigt god blåbärspaj som Viola bakat, Lekt & skrattat.
När jag kom hem kring 8 så har jag varit så pass duktig så jag direkt började städa mitt äckligt stökiga och smutsiga rum. Jag böt sängkläder, dammsugade, dammtorkade, gjorde om litegrann på databordet, och tillsist så skurade jag. Sammanlagt tog allt det här 3 timmar från att jag började städa , tills jag slutade och jag kan lova att det var värt de för fint blev de :)
Det gick till och med så långt så att jag tog kort på mitt duktiga jag plus min städning.
JAG ÄR DUKTIG, EN STJÄRNA HELT ENKELT.




'





you can be a sweet dream or a beautiful nightmare.

Jag vet egentligen inte avd jag ska säga men dagen idag har iallafall varit suverän, jag har varit på skolan tillsamans med mina vänner, suttit på tråkiga lektioner och smsat med många olika folk, pratat i telefon, kommit fram till saker, kommit över saker och gått vidare, skrattat och haft roligt.
Idag kommer
förhoppningsvis pappa hem med en ny dator till mig annars blir det väl någon annan dag i veckan om jag har otur. Det blir alltså min andra dator på två veckor, inte illa pappa fortsätt som du gör så blir du allt mer älskad & jag är svår att bli älskad av.
blir möjligtvis så att jag far in till stan ilkväll, har lust att sova där men jag kommer vara i Svensbyn hela dagen imorrn, gång avtånd från mig så det vore ju lite onödigt att sova i stan då. Tyvärr, du får en natt utan mig men ärligt talat så tror jag att du klarar dig rätt så bra ändå. Du har ju trots allt fler att sova med. :)
Tänkte lägg ut en till rolig kommentar som jag just fick via sms, alltså fan vilka söta grabbar det finns här i världen egentligen, ni gör mina dagar. :D

A
- Vill du komma till mig ikväll? ;D
S- Kanske, jag vet inte än om jag har någon bil. Men det ska säkert gå bra.
S- Vad gör du?:)
A- Snyggt ;) Sitter och äter nudelwook, själv då?;)
S- Nej ingenting alls, funderar på att börja städa mitt rum snart, det behös verkligen. Dessutom äter jag godis ;)
A- Åh, du kan få städa här också när du ändå håller på?;) gott, men det enda godiset jag har lust att smaka på är dig ;D
S- Men så otur, jag är ingen godis, kommer förmodligen aldirg bli någon heller. ;P
A- Klart du är, Du är söt som en iaf ;)

Gulle! nu ska jag gå och fortsätta min städning, får se vad som händer ikväll än så länge oklart!=)
ha det bra allihopa.
PUSS,S.


sliten & tråkig men sånna dagar har både du & jag.

:)

Jag har haft en otroligt bra dag än så länge och skrattat precis lika mkt som igår jag börjar fundera varför det är så, är jag helt enkelt världens lyckligaste?
RSS 2.0