Söndag

 
känner för att skriva av mig lite för jag har inte så mycket annat att göra.
Isabell var sugen på öl idag också, vilket vi ändå uteslutade och jag sitter nu här i mitt rum och hon hemma hos henne. Lina ville att vi skulle komma till Kåbban, vilket också uteslutades då jag inte orkade köra dit och inte var sugen på pivos. Då kändes de helt enkelt som en jäkla dum idé. 
Jag har precis duschat, men känner ändå för att träna? gå ut på en promenad? Sova? Jag vet inte riktigt vad jag känner för. Är trött och grymt tankspridd.
Äh, jag slänger in några bilder från i helgen i brist på annat. Sedan får vi se vad jag gör!
 

Påskhelgen är över.

Helloo!
Nu är jag hemma igen i lugna Svensbyn och tar det lugnt efter en fartfylld och hemskt rolig helg i Arjeplog.
Vi har hunnit sola och fått oss lite färg på kinderna, grillat, kört skoter, druckit öl, slappat, ätit god hotellfrukost och påskbuffé och självklart har vi fått umgås med världens bästa människor också som gjorde våran helg till de bättre.
I Arjeplog bjöds det på strålande sol och plusgrader hela helgen så vi spenderade därför största tiden ute. Det var så otroligt härligt.
Idag ska jag inte göra något speciellt alls, jag ska snart gå ut på en promenad medans solen fortfarande skiner och levererar värme till oss sedan ska jag ha filmkväll ikväll.
En helt vanlig Söndag med andra ord!
 

Onsdag

God morgon!
I natt så somnade jag tillsammans med datorn igen. Den kommer ju gå sönder om jag fortsätter såhär, men det var i allafall skönt för jag fick mig ju faktiskt hela 7 timmars sömn inatt. Känner mig dock inte utvilad ändå, men det är ju bättre än 3-5 timmar i allafall.
På en timma ska jag börja åka till jobbet så jag måste verkligen börja göra mig klar nu känner jag men istället så sitter jag här och käkar jordgubbar framför datorn.
Till lunch idag ska jag äta köttsoppa som mamma lagade igår. Det blir en god lunch de och sen har vi fullt upp på jobbet igen!
Idag är det många gäster inbokade och fortfarande är det mycket städning kvar, men nu har jag ju gjort bort det värsta i alla fall och sen jobbar vi bara imorgon innan vi tillsist åker.
Åh, vad roligt det kommer bliii!
 
 
 

Tisdag

Hemma återigen efter att ha jobbat in ett 10 timmars pass så nu är man lagomt mör i benen och ja, egentligen i hela kroppen.
Jag överlevde trotsallt dagen men jag måste erkänna att jag hade lite dödsångest när jag stod där högst upp på stegen och putsade fönstrena på jobbet. Började ju för tusan att kallsvettas. Fyfan, så sjukt höjdrädd!
Fick då mig i alla fall en sjukt trevlig kväll igår, men inte fick jag sova mer än 5 timmar inatt heller. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag vaknade klockan 9 och gick ut på en promenad på 7km innan jag började jobba i alla fall. Det var så grymt härligt då det var några plusgrader ute och strålande sol. Älskar det!
Antar att man har såna hära perioder. Men jag har inte sovit mer än 5 timmar under en hel vecka nu utan det har varierat mellan 3-5 och ändå är jag inte trött på kvällarna när jag ska gå och lägga mig. Kan tycka det är konstigt och jag hoppas att det går över snart för jag är less på att vara trött.
Imorgon jobbar jag 10 timmar igen och jag hade egentligen tänkt gå ut på en promenad när jag kom hem från jobbet men jag uteslutade det och ska lägga mig i sängen och kolla en film i hopp om att få en någorlunda "tidig" kväll så kan jag stiga upp tidigt imorgon istället och gå ut och gå när det förhoppningsvis är soligt, varmt och fint väder ute. Det hade ju inte varit helt fel. :)
Nej, nu ska jag hoppa i duschen och hänga upp tvätten som precis blev klar.
Sov så gott!:)
Puss
Där, högst uppe på stegen stog jag. Förstår ni varför de var psykiskt påfrestande? aldrig mera.
Prommis på Djupviken. Det är vackert!

Måndag

Halloj!
Nu sitter jag här i min säng och käkar nötter, jordgubbar och vindruvor. Så jäkla gott!
Vi svängde förbi coop idag och handlade lite och då kände jag bara för att köpa nötter mitt i allt. Eftersom att det klias i min hals när jag äter nötter så gör jag inte de så ofta. Är inte allergisk, snarare lite känslig så jag börjar "småhosta" när jag äter de. grymt tråkigt och jobbigt. Är samma med kiwi så de äter jag aldriiig.
Idag har jag varit ute på en långpromenad tillsammans med Bea och Isabell och sen har jag, Isabell och Diana varit och badat. Riktigt kul hade vi, så ni som var tråkiga och tackade nej missade både tre brudar i bikini och en jäkligt rolig kväll. Rätt åt er!
Nu ska jag då in till stan och umgås. Andreas är tydligen påväg hem från Arjeplog och hit så nu har vi dragit ihop några stycken som ska umgås.
Imorgon ska fönster putsas, restaurang och butik dammtorkas, golv dammsugas och i slutändan gäster serveras.
Det är med andra ord jobb som gäller mellan 12-22!
Ha det fint.
Puss på er!

Söndag

Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha varit i stan sedan igår. Jag känner mig allmänt Söndagstrött men långt ifrån bakfull.
Igår så jobbade jag mellan 15-22.30 och for därefter hem till Isabell och duschade. Jag hade bara sovit tre timmar natten mot igår och eftersom att jag jobbade hela eftermiddagen igår så var jag väldigt trött men Isabell fick mig likförbannat ut på fest. Brukar vara så!
Vi landade hemma hos Jim i alla fall och festade ännu en kväll tillsammans med några av de bästa från Arjeplog, men de bästa av allt var nog att jag höll mig till att dricka 2 öl och en cider och att vi alla skippade utgång och rockade hemmafest istället. Alltid det bästa!
Idag så har jag och Robin kollat x-antal filmer så känner mig hyffsat less på att kolla på tv nu, men ska trots det i alla fall kolla en till innan jag somnar.
Vi har även varit och käkat lunch på thai garden tillsammans med Daniel, Jens, och Mace och sen lyxade vi till de igen med en pasta från ängeln till middag. Lyxlir när de är som bäst (på en Söndag).
Imorgon är jag och Isabell ledig så vi funderar på att dra ihop lite folk och fara och bada på havsbadet. Det var så sjukt längesen så det hade absolut varit trevligt.
Kom även på att vi bara jobbar mellan Tisdag till Torsdag denna vecka och sen har vi påskledigt. Det blir gode nice, hoppas på fint väder bara!
Nu ska jag ha myskväll i min ensamhet.
några bilder från en suveränt bra helg!
 

Fredag

Hade otroligt svårt att somna igår, konstigt nog. Så jag somnade inte förens kring 4 imorse och sen väckte pappa mig av att han tog bort min bärbara dator som jag tydligen låg och kramades med inatt. Haha, tror nån behöver lite kärlek eller en kram om inte annat.
vaknade där vid 12 och istället för att äta frukost som känns rätt så onödigt sådär sent så tar jag och äter lunch istället. Jag börjar ju ändå jobba 15.00 så.
Nu ska jag göra mig klar hade jag tänkt och sen får vi se vad som händer ikväll!:)
Ha det fint!
Puss

Torsdag

Nu har jag jobbat min första arbetsdag på snart en vecka. Sjukt skönt och kul att vara tillbaka! Jag vill aldrig mera vara sjuk. Bara fööör tråkigt!
Nu har jag då kommit hem igen och sitter här och äter en risifrutti och dricker sockerfri juice.
Det plus en macka blev min lunch också så nu har jag ätit de till både lunch och middag idag (eftersom att detta blir min middag) Orkade verkligen inte laga någon mat idag.. Jag var lat, men det är ju mest bara gött för de får man vara ibland. Sådeså!
Jag har varit nyttig i en vecka nu och inte ätit något som varit onyttigt faktiskt så känner mig grymt duktig, fram till idag..
Kockarna ställde nämligen fram en chokladfondant framför mig och sa "här, ät" och då var jag helt chanslös!
För er som inte smakat chokladfondant, kom till Järnspisen och gör de. Dom är helt magiska!
Kände mig inte så nöjd efteråt dock, även om dom inte är större än en liten kaka så svek jag mig själv där.
Äh, får väl börja om på nytt imorgon då och vara nyttig igen, det går ju ändå helt okej.
Sen börjar jag om och tränar igen på Söndag eller Måndag. Det är dock snart dax för mig att förlänga mitt gymkort eftersom att jag tränat i ett år 14 April då det går ut. Men nån vecka är det ju kvar iallafall!
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla en film, imorgon väntar jobb mellan 15-23.
Ha det fint!
Puss
Igår lyckades jag förfrysa mina fötter för sjuttioelfte gången så jag löste det snabbt och enkelt genom att jag tog mig ett varmt bad. Skönt var då de.
För att förklara den andra bilden så gick jag på stan med Bea idag innan jobbet och vi stannade upp i shoppandet med ett besök på nodo där jag drack en cappucino. Göttgött!
 

Onsdag

Känner att det verkligen är påväg åt rätt håll nu. Har varit sjuk och haft en förkylning från helvetet i en vecka nu och jag känner mig så heeeemskt less på att inte kunna göra vad jag vill och att alltid vara trött och att antingen sova 13 timmar på en natt och ändå vara trött dagen efter eller så raka motsatsen att inte kunna sova något alls på en natt och bara må dåligt.
NU börjar det hur som helst ÄNTLIGEN att vända och jag börjar känna mig liite mindre förkyld, bara sådär från en natt till nästa dag. Känns så sjukt skönt!
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen och sen ska jag fara och träna om några dagar. Har saknat det så sjukt!
Man blir verkligen rastlös av att vara sjuk. Haha.
Funderade på att gå ut på en promenad i det fina vädret idag men mamma avrådde mig från de och sa att det inte är så smart. Häpp, får väl stanna inne en dag till då. Fyfan!
Jag och pappa ska iallafall fara och hämta en supersnygg svart 5-sits divansoffa idag som jag ska köpa och ha i min lägenhet. Supernöjd med den och det kommer bli så OTROLIGT snyggt!!
Efter löning ska jag åka på ikea igen och inhandla iallafall en tredjedel av allt som jag ska köpa så inte allt måste inhandlas på en och samma lön, blir lite väl dyrt då!;) Sen är jag på span efter en ny bil också.. Är det någon som har något förslag?
Funderar litegrann på en bensindriven audi, men vilken har jag inte så stor aning om..
Kanske en a4?;) hähä
 
 

Men åh.

Det går nog inte att beskriva hur less jag är, eller jag kan åtminstone inte göra det..
Har haft feber som gått upp och ner sedan i Onsdags och en förkylning som bara blir värre och värre. Jag får iprencip snyta mig tre gånger i minuten och idag vaknade jag upp utan röst och med feber IGEN.
Inatt har jag dessutom sovit hela 13 timmar då jag somnade 21 igår och vaknade klockan 11 idag. Fortfarande trött och utslagen.
Jag sov dessutom flera timmar under dagen igår men förkylning gör en verkligen trött!
Sedan säger folk att det är skönt att nysa? Nej fyfan. Det är ju det jobbigaste som finns och nu gör det dessutom ont varje gång jag nyser.
 
Ett lite gnälligt inlägg det här, men man blir trött av att inte göra något också blir man rastlös och på dåligt humör då ingenting går åt rätt håll.
Jag vill vara frisk och kunna jobba och träna igen!!
 

Lördag

Nu är jag i Svensbyn efter att ha sovit några nätter i stan.
Jag har dessutom dragit på mig världens förkylning och feber nu under de senaste dagarna så det här är nu tredje dagen som jag är sjuk..
Har dock klarat av att jobba fram till idag när jag sjukanmälde mig efter att ha haft mellan 38-39 graders feber i tre dagar i rad. Det tar på krafterna att både vara förkyld och ha feber. Det är jobbigt!
Har hur som helst bara jobbat, tränat och tagit det lugnt i veckan. Har dock inte kunnat träna nu på tre dagar som ni förstår, eftersom att det inte är bra att träna när man är förkyld och sjuk.
Annars har jag faktiskt inte gjort någonting alls egentligen förutom att jag har umgåtts med mina vänner då såklart.
Nej, nu ska jag kurera mig. Ville egentligen bara komma in och säga hej.
Har fått hem papper från Pitebo nu också så jag ska skriva på dom och sen ringa och prata med dom angående tepetsering så kanske jag slipper göra det och betala det själv om jag har tur.
Jag är suuuuper nöjd!
Ha det fint!
Förra Lördagen så blev jag bjuden på supergod 3-rätters på järnspisen och sen festade jag tillsammans med min bästis i vanlig ordning. Det var kyyyl!

Lyckan är EXTREM!

Imorse vaknade jag av min telefon som jag för de mesta gör. Men denna gång så var det Pitebo som ringde och sa att jag fått en lägenhet som jag kollat på!!:)
Jag var helt seg i skallen och han inte direkt uppfatta särskilt mycket så jag bad att få ringa upp och smälta det så jag fick ringa till mamma och prata med henne!
Hur som helst så var jag ju bara trött, vilket man oftast är när man vaknar av att telefonen ringer på morgonen och man svarar.
Jag har nu tackat ja till lägenheten på Ankarskatavägen 82 och känner mig mer än nöjd. Så sjukt skönt att få flytta in i eget igen.
Det är en lägenhet på 63 kvadrat med altan och underbar planlösning så i sommar ska jag grilla och sooola med mina vänner. Så underbart så det går inte att beskriva!
Jag är ö v e r l y c k l i g !!
Puss!
 

Tisdag

Sitter här i köket och äter nudlar med smak av kyckling och dricker ett glas juice till lunch innan jag ska dra mig vidare på jobb mellan 14-22.
Ute är det fint väder, så det hade ju faktiskt inte suttit fel med en långpromenad nu men jag packar träningsväskan och besöker sensia efter jobbet istället och sen ska jag övernatta i stan.
Min hals är ännu värre idag så jag ska nog ta det lite lugnt på gymmet iallafall för egentligen ska man ju inte träna när man är förkyld överhuvudataget. Jag brukar inte vara så bra på att hålla det dock!
Igår så somnade jag tidigare än i förrgår iallafall.. Just före tre kände jag att ögonlocken blev tunga så jag stängde igen datorn och blundade.
Tror jag somnade ganska direkt faktiskt, också fick jag ju sova i en renbäddad säng dessutom så jag sov som en kung!

Sensia

Nu har jag kommit hem till Svensbyn igen efter att ha varit i stan sedan klockan 4.
Det känns faktiskt skönt för jag känner mig lagomt mör efter ett hårt och skönt pass på sensia.
Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag byta sängkläder i min säng och försöka städa lite smått i garderoberna för när som helst kanske jag flyttar vidare igen.
Känner för att börja packa redan nu i förväg, men det kan jag ju inte göra så jag städar till och fixar istället.
Jag hade tänkt gå ut på en promenad nu direkt jag kom hem men det slutade jag ut. Har blivit förkyld nu igen och nyser stup i kvarten också kliar det i min hals och i mina ögon hela tiden. Fattar inte varför jag är förkyld så ofta nu, jag som aldrig var varken förkyld eller sjuk förut. Immunförsvaret borde väl ändå bli liiite bättre när man blir äldre.
Hänger med en massa barn dagarna i ända gör jag ju inte heller. Konstigt det där!
Nej, en dusch och sen vänta in träningsvärken och fixa här hemma!
Ha det fint!

Måndag

 
Somnade inte om förens vid 6 imorse.. Så att, precis som jag trodde så blev de en lång natt inatt. Att man aldrig kan lägga sig i tid och sova natten ut. Dels så vaknar jag super lätt, av allt och sen så har jag sånt problem att när jag väl vaknar så har jag jätte svårt för att somna om.
Imorse och inatt så vaknade jag av min telefon. Måste kanske börja stänga av den varje natt, men då funkar ju inte alarmet då.. Det blir problem!
Imorse vaknade jag då där vid halv 11, änu en gång av telefonen som sagt men det var rätt så tacksamt faktiskt för då slapp jag sova bort hela dagen.
Nu svider det i mina ögon och jag känner mig grymt trött.
Jag ska ändå hålla mig vaken och ringa till både pitebo och hsb, sedan måste jag kontakta en person till så jag får kolla på ännu en lägenhet. :)
In till stan ska jag också en sväng också ska jag och Isabell ju fara och träna!
Idag ska jag köra lite rumpa och ben iallafall sedan blir det väl lite konditon också i vanlig ordning.
Nu ska jag då faktiskt äta lite lunch så jag tar mig från sängen!
Ha det fint :)

Ikeasug!

 
Somnade där någon gång mellan halv 9-9 och vaknade därefter upp i vanlig ordning några timmar senare och inte kunde somna om.
Nu sitter jag här i sängen med ett glas cola och lite godis. Som att det skulle hjälpa mig att somna va! haha.
Nej, sitter och kikar på ikeas hemsida nu för snart är det dax för en ny tripp dit och denna gång ska jag handla möbler av alla de olika sorter.
Jag ska köpa en ny säng med tillhörande madrass, ett överkast till den, ett soffbord, kuddar till soffan, ett matbord med stolar , nån snygg tavla och jaa, säkert mycket mer. Men det är detta jag har spanat efter hittills.
Har hittat sjukt snygga grejer som jag bestämt mig för att köpa.. Men är redan uppe i 20 papp så de blir nog att dela upp köpet litegrann så jag köper hälften nu och andra halvan nästa månad skulle jag tro.
Prio ett är iallafall en säng (såklart) och ett matbord, vilket kanske också är rätt så logiskt.
Jag är så sjukt taggad att få börja inreda snart igen. Det är ju så otroligt roligt!! Lägtar efter att få ha ett eget hem igen som jag kan kalla för mitt. Det är bara hoppas att jag får något snart.
Nu ska jag lägga mig och kolla lite mer vampire diaries. Har ju några avsnitt att ta igen eftersom att jag glömt bort det efter jul.
Imorgon ska jag träna med Isabell, men vad annars? Det vet jag inte faktiskt. Men måste då en sväng på stan iallafall
.

Söndag

Hemma igen och har precis tagit mig en dusch.
Idag har jag kollat på en till lägenhet på klubbgärdet som faktiskt var fin och fräsch. Jag måste prioritera litegrann nu dock. Men förhoppningsvis går det att tacka ja till alla och sen bara välja.
Jag börjar bara bli mer och mer stressad på att flytta och allt som händer runt omkring nu. Det känns som att det är så grymt mycket att tänka på nu.
Jag hade då en bra kväll både igår och i Fredags så det är jag nöjd över iallafall.
Jag och Cissi åt gomiddag på Järnspisen igår och sen for jag till Emma och därefter till Dennis och Linda på fest innan vi gick ut på challenge.
Verkar dock som att många var lite för fulla igår och hade minnesluckor under kvällen. Det hade då varken jag eller Bella och vi hade svinkul.
Nu jobbar jag ju heeela den här kommande veckan. Förutom Imorgon och på Söndag då vi ju alltid är lediga.
Det blir trevligt känner jag!
Imorgon ska jag ringa pitebo och hsb, sen hålla tummarna åter igen!

Lördag

Tjabba!
Här ligger jag lite sådär halvslö i Bellas säng och väntar på att hitta orken till att kliva upp.
Jag har dock redan varit uppe flera gånger idag, ja för jag har till och med varit iväg på lägenhetsvisning idag. 
Denna var också sjukt fin och den kommer jag minsann också att tacka ja till.
Det avr i stort sett en helt nyrenoverad tvåa på 67 kvadrat. Tyckte väldigt mycket om den men är femte på kö så risken är ju liten att man får den. Tyvärr! 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Planerna är lite oklara än så länge faktiskt, men det blir iallafall att äta middag på Järnspisen klockan 5 sen får vi väl ta resten av kvällen som den kommer. Brukar ofta bli bra ändå!
Nu ska jag dock hoppa i duschen och börja göra mig iordning. Ser mera ut om ett troll i håret nu så de behöver minsann tvättas, kammas och därefter torkas och de tar ju såklart ett liv vet ni.
Ha en fin Lördag iallafall!
Puss

Hjärter dams sista sång.

Där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt  sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där  bodde du
där bodde jag och du

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös  och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag  ville bara vara med dig

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en  vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är  tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla  som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting  var gjort
då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när  förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är  så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du  är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med  huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre  för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan  jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar  med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen  och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du
-Lars Winnerbäck.

Resultat!

Precis kommit ut ur duschen och satt mig i sängen här framför datorn.
Idag så har jag jobbat ett väldigt kort pass på ynka 5.5 timmar och gick då direkt till gymmet och gymmade i 1.5 timmar och fy tusan vad jobbigt pass jag körde. Dessutom har jag träningsvärk i både mage och biceps efter igår så det kändes rätt så tufft men det är så sjukt kul att se resultat nu.
Stolt över min utveckling på armar, axlar, rygg, rumpa, ben, bröst och kondition. De har ju förbättrats sjukt mycket. Är så grymt glad för de. 7Jag har inte längre spaghettiarmar ju, det kan man faktiskt inte kalla dom längre.

Hade gärna kallat den för min.

Nu har jag varit och kollat på en lägenhet som jag gjorde intresseanmälan på igår genom Pitebo.
Det var en jätte fin tvåa på 63 kvadrat med hyffsad hyra och i hyffat läge på Djupviken. Jag har iallafall tackat ja till den så nu är det bara att vänta en vecka innan man får veta nånting. Känner mig rätt så nervös om jag ska vara ärlig men jag hade väldigt gärna sagt att den ska bli min, men nej, det kan jag ju tyvärr inte.
Den är ju verkligen i rätt storlek för en person, också har den altan som jag tycker om för då kan man ju ligga ute och sola på sommrarna. 
På tal om sommar så har jag nu tagit ut tre semesterveckor i Juni och en i September. Nu tycker ni säkert att det är konstigt att jag tog ut en vecka i september och inte bara 4 i Juni då det är varmt och skönt ute. 
Det är helt enkelt av den enkla anledningen att vi ska fara utomlands ett tjejgäng en vecka i September. 
Längtar så otroligt mycket!
Idag ska jag jobba mellan 16-22 och det är ju om en kvart så jag är ombytt och klar å ska börja gå ner nu.
Tur jag är i närheten så det går snabbt!
Ha det gött och håll tummarna för mig gällande lägenheten är ni gulliga!:)
Puss
 

Söker lägenheter!

Sitter just nu på mitt rum i Svensbyn och söker lägenheter. Har säkert sökt 10 stycken nya lägenheter nu på Pitebo och hyran blir bara högre och högre. Tror att jag börjar bli less på att bo här och desperat för att flytta vidare! haha.
Jag ska snart börja åka in till stan och gå förbi Wallsten´s och prata med dom lite. Har ju faktiskt bott i en av deras lägenheter på Hamngatan förut.
Helst hade jag ju ärligt talat inte gått utanför huset för när man kollar ut så är det ju världens oväder där. Fy tusan. brr!
Men jag ska ju till mormor på middag och även svänga förbi gymmet och träna sedan sova i stan inatt så jag måste ju ändå ut vare sig jag vill eller inte.
Nu ska jag ialalfall upp ur sängen och byta om från one piece till vanliga kläder och äta lite lunch!
Hoppas,hoppas,hoppas att jag får nån av lägenheterna jag sökt nu!
Håll tummar och tår. ;>
Puss
 

Tisdag

Kommit hem för ett tag sedan igen och har därefter ätit några mackor och en loka till middag eftersom att jag inte han äta något efter jobbet.
Jag jobbade mellan 14-22.30 idag och for därefter direkt och tränade i 1.5 timmar. Det var så sjukt skönt!
Idag tränade jag kondition, bröst, biceps och avslutningsvis mage och jag är faktiskt nöjd över mitt pass! Kommer säkert ha träningsvärk imorgon. Men som jag säger till Isabell, det är nog den enda värken som jag faktiskt är glad att jag ibland har. Rätt så skönt också ändå, då man känner att träningen gett något!
Nu ska jag bara ligga här i sängen och kolla film tills jag somnar, vilket kanske inte är så konstigt då klockan börjar närma sig halv 2.
Imorgon är jag som sagt ledig så då får vi se vad jag hittar på. Är ledig på Lördag också,  precis som jag trodde så då blir det att hitta på något skojj med Emma, hennes kille och några till. Det ser jag faktiskt fram emot.
 
 

4/3

Nu är jag hemma hos Isabell och äter en pasta till middag.
Jag har gått på stan en stund tidigare också, men det var så sjukt kallt så jag gick hit efter att ha gått i en halvtimma bara. Jag tänkte ju ändå bara beöka teia och inte så mycket mer än det men nu vet jag också varför inte min spotify fungerar.. Jobbigt! Men snart kommer den att fungera igen måste bara vänta i nån vecka till så att mitt förra premium hinner avslutas på Johannes spotify först. För tydligen har det inte avslutats ännu, fastän vi avlutade det redan i Januari. Väldigt konstigt kan jag tycka, men inte så mycket att göra åt!
Nu ska jag äta upp min pasta, kolla på tunnelbanan och umgås med Isabell så fort hon kommit ut ur duschen!
Ha det gött!
Puss
 
 
 

Måndag

 
Finns nog inte mycket som är så pass irriterande som när man bestämt sig för något och precis ska fara iväg och sen kommer på att man glömt träningsväskan på sitt jobb. Ja, i detta fall så handlade det om att fara och träna men det är väl så om allt kan jag tänka mig. Sjukt irriterande!
Idag blir det ingen träning för mig med andra ord, men det blir väl en lågpromand i det fina vädret istället då.
Först måste jag dock åka in till stan och gå in på telia och be dom fixa spotify premium till mig. Jag håller på att bli tokig för det funkar ju inte för mig!! Åh. Förhoppningsvis kan dom fixa det till mig iallafall för jag saknar verkligen att ha premium. Reklamen är sjukt irriterande och sen så kan man inte lyssna på telefonen, vilket jag är van vid.
Men jag och Johannes hade på hans spotify så det är ju avslutat nu.
Jag ska fara in till stan nu, snart och sen blir det nog att sova där inatt då jag ändå jobbar imorgon.
Är ju ledig sen på Onsdag igen och är jag ledig till helgen så blir det en kortvecka med bara tre pass. Blir nog bra ändå, men vi ser ju!
Inga planer alls inför i veckan och idag stannar jag nog kvar i pite trotsallt. Skönt det också faktiskt!
Ha det gött!

Filmkväll!

 
Nu har jag precis kommit hem igen och lagt mig i sängen och ska se en film. Var väl egentligen tanken att jag skulle stanna kvar i stan och kolla film där, men så blev de inte och jag åkte hem.
Det var hur som helst väldigt trevligt hemma hos Cissi och Danne. Vi blev bjudna på jätte god mat och spelade spelet "ska vi slå vad?" Väldigt roligt spel som jag inte har spelat förut.
Alla drack lite alkohol där, förutom jag och Cissi som höll oss till alkoholfritt istället. Jag har varit så trött idag och jag kan liksom känna att det räcker med alkohol för min del efter att ha druckit både Fredag och Lördag. Det var jag dock inte ensam om där, men ändå.
Imorgon är jag ledig igen och sen är det jobb som gäller på Tisdag. Jag funderar därför på att hitta på något roligt imorgon! Det hade verkligen inte suttit fel, men det finnns dock inte så mycket utbud här tyvärr..
Fasr nånting ska man väl kunna hitta på ändå. Annars får man väl göra som jag och Isabell ofta gör- åka till Luleå.. Vi ser ju vad jag känner för.
Nu ska jag söka efter nån grym rulle som jag kan kolla på innan jag ska sova.
Sov gott!:)

bloody Sunday

Hello!
Idag är man helt förstörd och har inte gjort annat än legat i soffan och i sängen i Svensbyn.
Har hur som helst haft en mycket bra kväll både i Fredags och igår men idag mår man som man förtjänar. Skit!
Nu får jag då vila upp mig och vara ledig i två dagar iallafall innan det är dax för jobb igen, så det ska bli väldigt skönt faktiskt.
Till veckan så är det lite oklart hur jag jobbar egentligen. Det kan nämligen hända att jag inte behöver jobba på Lördag om Amanda kan hoppa in och jobba för mig då jag ska jobba för henne om två helger. Hade varit skönt att slippa jobba tre helger i rad igen, då det känns som att jag gör det rätt så ofta. Men de funkar ju såklart det med, svårt att planera något bara!
Ikväll ska vi ha personalmiddag hemma hos Cissi och Danne eftersom att Amanda fyller år idag och Isabell igår. Ska bli trevligt!
 
Nu ska jag hoppa i duschen och göra ett starkt försök till att fixa till mig, kan ju bli dagens svåraste uppgift.
Ha det fint!
Hade ju hemskt gärna velat vara lika brun igen!:)

Fredag

Helloo!
Nu känner jag mig nästan smått stolt över mig själv. Jag brukar ju i vanliga fall vara en person som helst ligger kvar i sängen och drar mig hur länge som helst innan jag tillsist överväger att stiga upp ur sängen och eftersom att jag har ett jobb då jag alltid börjar på eftermiddagar så tillåts det ju oftast.
På senaste tiden så har jag dock inte sovit särskilt mycket/natt. Jag har oftast vaknat där vid 9-10 eller senast 11 på morgonen. Idag vaknade jag 09.20 och kunde inte somna om så jag gick upp och tog mig en dusch.
Med tanke på att vi inte somnade förens där vid 3 imorse så borde jag logiskt sett inte vara så pigg som jag faktiskt är. Bella ligger då iallafall fortfarande kvar och sover, men jag förstår henne.
Ikväll kommer jag garanterat att vara trött iallafall, men eftersom att jag jobbar även imorgon så löser jag väl de med ett träningspass efter jobbet så jag blir sådär härligt mör i kroppen och tar en tidig kväll bara.
Har ju haft huset för mig själv nu sedan i Onsdags då mamma, pappa och Therese åkte iväg för att hälsa på Linda i sthlm. Dom kommer dock hem imorgon igen men jag kan inte undgå att tycka att det har varit rätt så skönt!
Nu vaknade Isabell till liv så jag ska göra iordning nå frukost till oss och sen är det jobb mellan 12-22 som gäller!
Ha en bra Fredag!

bildbomb!

RSS 2.0