åt helvette.

han var extremt jävla trög  måste jag bara få säga, Och  Ibland fattar jag inte ens varför vi umgås med han överhuvudtaget för, bara för att han tycker om dig så måste han någon gång tänka på någon annan än sig själv. Idag ringde johanna till mig och berättade en sak om nyår vilket ajg inte alls var beredd på att höra. jag kan inte förstå hur någon kan vara så självisk alltså seriöst. Även fast vi numera umgås lite grann så vill jag inte att nyår ska bli som en sorts minnes dag för vad som hände för exakt ett år sedan för dig och numera min pojkvän. Jag vill inte ha det så och jag vill inte att mitt nyår ska bli ett helvette så snälla låt ingenting bli förstört. Allting var så perfekt allting var planerat inni minsta detalj och sen sprack allting pga han, vilken idiot!
som sagt ingenting är riktat mot dig men du förstår mig säkert, när han frågade dig om du ville följa med så hade han inte ens tänkt tanken på att fråga oss övriga som fick reda på det i efterhand när du redan var frågad.  Jag är säker på att du får ett bättre sätt att fira nyår på om du stannar hemma tillsamans med dina andra kompisar. det är inte rätt att vi ska sova under samma tak du, jag och anton.





Kommentarer
Anna

förstår att det handlar om mig. Sa till honom redan när han frågade att jag visste att ni inte ville, och det är ju förståeligt, han sa att han ändå skulle fråga er så han tänkte inte bara på sig själv. Men det är ju lugnt nu, erat nyår kommer inte bli förstört, i alla fall inte av mig.

2008-12-10 @ 15:59:02
Linda Hurtig

Vilken emo blogg du har ;)

2008-12-10 @ 17:08:10
URL: http://lindahurtig.blogg.se/
Dodde

HAHA!

2008-12-23 @ 20:13:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0