Grattis määämi!

Idag fyller min mamma hela 43 år, det var så roligt när vi satt i bilen och hon sa: snart fyller jag år har ni köpt någon present? Jag sa att jag inte hunnit göra det än men att jag vet vad hon ska köpa sedan sa jag: Hur känns det egentligen, nu börjar du bli gammal, hela 43 år..
Mamma utbrast: Men nej, vad säger du? jag fyller faktiskt bara 42.
Sedan blev hon ledsen när hon förstog att jag hade rätt. Slutsast; hon anser att man är gammal när man passerat åldern 42.
Hennes present bestog av det hon älskar : hårspray och lipsyl sedan så älskar hon en sak till också tuggumin men det glömde jag tyvärr av att köpa men huvudsaken att hon är nöjd.
Idag har vi varit på havsbadet sedan klockan halv 11 ungefär och jag har definitift plågat mig själv i solen för jag kan lova att solen stekte men samtidigt så blåste det så inni jaa.. Så det blev ändå väldigt kallt. Jag frös men bestämde mig redan igår att jag skulle bli brun idag så jag tvingade kvar mig i solen liggandes på rygg.
Jag har även badat tillsamans med alexandra och Linda och för dom som inte tror mig så har jag BILDBEVIS. Dom bilderna sätter jag in antingen imorrn eller sen idag för jag orkar inte just nu ska gå ut i solen igen för här blåser det inte lika mycket.
Nu ska jag gå ut.
PUSS,S.


Kommentarer
Johanna :)

Hälsa grattis till din mamma:)

2009-06-25 @ 16:42:30
Sandra

Jaadå, hon tackar så mycket!:))

2009-06-25 @ 19:15:02
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0