Beas place!

just nu sitter jag hos bea och väntar på att hon ska duscha klart. Vi ska se några filmer och sen sova.
Det ordnade sig nästan aldrig kaosen imorse. Jag missade även en till körlektion den nya jag fick 10.20 pga att vi hade en massa redovisningar så jag glömde helt bort den. fyfan vad dålig jag är, jag är ju verkligen hur glömsk som helst.
jag var som ni förstår tvungen att ringa upp till therese och säga varför jag missade den och att jag inte haft nån mobil under dagen och att det är därför jag inte svarat när dom har ringt och sökt mig heller. Tror ni det var skämmigt eller? ehjå! lyckligtvis så var det emanuel och inte hon som svarade imorse men ändå, fyfan jag får verkligen skärpa mig nu!annars har dagen idag varit bra, trots att jag börjat bli mer och mer irriterad på våran snobbiga vikarie så flöt dagen på som vanligt. Under lektionen idag så satt precis ALLA och pratade på hööööööögt som bara den och vem tror ni fick skulden? ja självklart Jag, Bea och Erika som dessutom pratade tystast av alla. Bara för att vi i övrigt brukar vara en aning högljudda, glada och fnittriga så ska inte allt gå ut över oss. Dra inte alla över samma kant vännen.
jag, bea och erika blev förstås väldigt irriterade så vi sa ju självklart ifrån och då skyllde hon på oss att det var vi som började prata så då "gjorde vi" så att alla andra började prata också. bullshit my ass!
skitsamma, jag har aldrig gillat henne ändå och hon gjorde de defenitift inte bättre idag.
nu ska jag och bea gå och se film för nu hörde jag henne komma ut ur toan.
Ha det bra!
PUSS



Kommentarer
Therese

Hur dåliga lärarna må vara ska man ändå respektera dem!

2009-03-26 @ 23:12:09
URL: http://theereese.blogg.se/
Erika

det var sjukt störande då hon anklagade oss för att göra så dom andra pratade! fy vad arg jag blev! :o

2009-03-27 @ 18:34:11
URL: http://justabitoferika.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0