Kelly Clarkson - Addicted

vaknade tjugo minuter över sju i morse och trodde personligen att jag skulle avlida, det gjorde jag lyckligtvis inte så jag gick upp och satte ihop håret i en tjorv sedan gick jag in till antons skafferi och letade frukost. Dom hade ingen obo'y och jag var inte heller speciellt sugen på att bara dricka mjölk så jag tog helt enkelt vanligt vatten till min polarkaka, hade tänkt få i mig två men jag insåg att det var lönlöst efter halva första. väl färdig med frukosten så gick jag vidare till bussen som var sen så jag stog där ett tag. När den väl kom så slog jag på mp3n och lyssnade på musik ända tills jag var framme på skolan. Första lektionen började med nationella i engelska som gick lite sådär kan man väl säga, men förhoppningsvis bra. vi höll på med nationella ändå fram tills klockan var 12. När vi var färdiga så hade jag en sådan extrem huvudvärk så det är obeskrivligt. Tur nog så hade jag en alvedon i väskan så jag tog den sedan for jag till farfar och kollade om han var hemma vilket han inte var så jag gick vidare till kappahl där johanna jobbade, stannade med henne på stan ändå tills klockan var två eftersom att mina föräldrar inte svarar när jag ringer och vill ha hämtning, jag visste att jag skulle ta bilen trots allt. Efter ett tag gick min huvudvärk över iallafall, det var antagligen migrän eller liknande eftersom att allt som krävdes var lite frisk luft, en promenad + en alvedon med vatten.
Efter att jag kommit hem så duschade jag, böt kläder och sedan for jag vidare till Johanna och umgicks med henne ett tag. När hon for på riskettan klockan 6 så körde jag vidare till Jesper och hälsade på dom. Lovis har fått en gunga som hon provade och hon verkade verkligen tycka att det var skitkul.
Så har min dag sett ut idag, nu sitter jag här och väntar på att få tankad bil, om jag nu får det? sedan ska jag fara till anton och hitta på nånting med han inte speciellt taggad på att sitta hemma när det är såhär fint väder :)
imorrn är det fredag och helg. EFTERLÄNGTAT FÖR JAG ÄR SKOL LESS.
nu ska jag slita mig från datorn och gå och käka nånting.
Ha det bra!
PUSS


Jag & mitt hjärta på valborg!


Kommentarer
Mirry

Hej!



Anmäl din snygga blogg till Veckans Blogg, vinnaren belönas med en länkning!



www.arntyochmirry.se

2009-05-08 @ 21:53:37
URL: http://www.arntyochmirry.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0