thank you darling!

nu har jag fått en nu mobil, finally. Det blev en W302 :)
Jag är faktiskt rätt så nöjd med den, den funkar bra än så länge och sen så ick jag den ju av min älskade anton också så det var absolut inte illa. Tack älskling du är helt underbar!
Igår spenderades dagen hemma framför tvn med Anton, Fredde och Johanna, vi såg hockey kan jag berätta och Sverige var väl inte sådär jätte duktiga om man säger så.. 
När hockeyn var klar så for ajg ocha nton och hämtade mamma och pappa i lillpite hos syster sedan for vi hem igen till anton och SOV. Jag var så förbannat trött alltså, vi skulle egentligen vara med Fredde och Johanna igen efter vi skjutsat hem ma,pa men jag orkade verkligen inte. När vi kom ehm till Anton så drog vi fram datorn till sängen och la oss och såg film, jag somnade väl efter halva ungefär.
Idag så har det inte hänt sådär jätte mkt. Jag har gått på stan tillsamans med Bea i en timme annars så har jag bara tagit det lugnt och det har varit så skönt så :]  Tor faktiskt att jag ska sätta mig och plugga så jag kan provet till på Måndag sedan så ahr jag ju faktiskt matteprov på tisdag också så det gäller artt ligga i litegrann nu när det är helg och jag ändå inet ahr nått bättre för mig. Känns lite surt att plugga under helgen men det händer ganska ofta att det blir så frö mig eftersom att jag alltid ska spara allting tills sista sekunden. Typiskt!
skitsamma, det har jag mig själv att skylla, är man lat så är man.
näni, nu drar jag vidare till Antoooooon.
Ha det bra!
PUSS



Kommentarer
Jennie

nu har vi samma telefon då! :D

2009-05-10 @ 00:30:07
URL: http://jenniehurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0