Bra helg.

Det blev inte riktigt som planerat eftersom att min hjärna funkar som en guldfisks ungefär..
Jag kom ju faktiskt på att jag hade lovat Johan att festa med han igår och då kan jag ju inte riktigt bara skita i det så kvällen började med att jag for till Sandra och Jesper, satt där inne och pratade med Sandra medans Jesper och Janne satt och höll på med nå ljud i tv-rummet så de dånade i hela huset. Vi hade ett trevligt samtal om både det ena och de andra jag och Sandra, ända fram tills Jimmy ringde och sa " vi far på 5 minuter" så då var det bara att ta på sig kläderna och pallra sig dit.
Kvällen igår var jätte bra, började hemma hos Simon, fortsatte sedan hem till Frida och det slutade med att vi hamnade ute på krogen där jag träffade Petter och mååånga fler.
Kvällen slutade när krogen stängde och då for vi vidare hem till Simon på efterfest där vi sedan stannade fram till halv 4 när fridas mamma kom och var snäll och skjutsade hem oss.
Nu är jag vid liv igen, sov fram till halv två sedan for jag iväg och köpte en ben and jerry's och sedan satte jag mig här vid datorn.
Ikväll blir det en lugn kväll, sugen på att fara och hälsa på mormor eller liknande senare men jag får se hur det blir med den saken, annars sätter jag mig nog bara framför tvn och ser Johan Falk samt nått program som visas på tv.
Imorgon är det skola igen, CRAP! jag är verkligen inte taggad alltså.
Nu ska jag gå!
ha det bra allihopa.
PUSS

Fan vad det är kallt ute, SAKNA SOMMAR!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0