blablabla!

Alltså nu måste jag nästan säga att jag är smått stolt över mig själv! 2 inlämningsuppgifter och har nu börjat plugga inför prov, jag är duktig bara jag vill!
Dagen idag har varit lång och lite jobbig, Idag har varit en sån där dag då lektionerna kommer direkt efter varandra men sen så har ju jag som inte alla andra i min klass 2 långa hål under dagen då jag får vila mig från pluggandet och skolbänken ett tag.
Dagen började redan klockan 8 och sedan fick jag sluta kring 4- slitig dag men jag avslutade där med med att gå en sväng förbi stan, köpte mig två nya tunikor till, varav en utav dom ska användas på nyår sedan får jag ha den andra som festtunika eller liknande.
Köpte tillsist även ett par nya latex leggins, glansiga och fina.
Hade ju så tidigt som i onsdags förra veckan två par men då råkade jag ju he sönder ett par pga att nathalies stol inte håller min vikt. Tjockis? ja man kan ju börja fundera..
Men jag såg ju faktiskt att de var en annan stol som också var trasig så antingen är det stolarna som är helt ohållbara eller så var det inte bara jag som var tjock den kvällen?
Den frågan kommer jag nog aldirg att få svar på men hur som helst så har jag köpt mig ett par nya leggins så det enda som finns kvar från fallet är ett litet rivsår på benet.
Nu nog pratat om det!
jag har börjat fundera över hur jag ska fortsätta kvällen förutom att jag ska plugga. Har ju hela veckan på mig och får dessutom mer studiemedel till imorrn så förhoppningsvis räcker det med att jag bara pluggar ett litet tag ikväll. är så sjukt less!
Nu ska jag fortsätta ett litet tag till med pluggandet och sedan ska jag göra mig en kopp te och kolla igenom några papper och till sist blir det tv och sova!
Ha det bra allihopa.
PUSS





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0