Helgen

kvällen igår var super bra.
Dagen började med att vi alla ( jag, Johanna och Frida) slutade extra tidigt för dagen dvs redan kring 10 så vi gick på stan först ett tag för att jag skulle vänta på att pappa skulle höra av sig och säga att han har lunch och kan skjutsa hem mig.
Vi gick väl i omkring 1.5 timmar och sedan kom pappa och hämtade mig och jag for hem, duschade, och satte upp håret i en ful toffs sedan kom Frida och hämtade mig, i bilen satt redan Johanna så vi for hem till Frida och började göra oss klara och söka annat folk för fest.
Vi hade egentligen tänkt fara på havsbadet och bada men det blev inte av pga att vi inte fick ihop nog med folk och sedan blev det för sent.
Vi alla for hem till Nicklas ist tsm med Fredde och Dennis och fortsatte festen där sedan blev det utgång på Valdino för min och Nicklas del, dom andra for hem och sov eller liknande.
Inne på Valdino var det trevligt, roligt och mysigt och jag träffade även Marcus och Cissi där inne som jag satt och pratade samt dansade tsm med.
Kring 2 gick jag hem till Svensbyn, var sedan hemma kring 4 och kunde då, nöjd över min insats gå och lägga mig för kvällen.
Vaknade sedan tidigt imorse ( halv 9) av att min klocka ringde och det var dax att stiga upp för jobb, jag trodde personligen att jag skulle dö men lyckligtvis gjorde jag inte det utan jag orkade stiga upp ur sängen för att sedan göra mitt arbete, jag slutade sedan för dagen klockan 3, följde pappa på coop och sedan for jag vidare hem.
När jag kom hem så duschade jag och sedan fixade jag till mig lite lätt och for sedan vidare till Lule och hämtade Andreas som ska stanna här hos mig till imorgon sedan ska han tillbaka till Lule för match.
Vad som händer ikv är fortfarande oklart, blir väl en lugn kväll framför tvn.
Ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0