Partypingla & fyllechaffis!

Min helg har varit jätte bra, har känt en enorm saknad efter andreas men trots det haft två klockrena kvällar tillsamans med mina vänner.
I fredas så började vi som vanligt hemma hos mig, vi blev några fler än jag tänkt mig men jag tycker att det var jätte trevligt.
Hemma hos mig blev vi iallafall: Jag , Johanna, Bea, Fredrik, Jimmy, Jimmy, Johan, Philip & Tosse.
Pojkarna bastade medans jag, Bea och johanna gjorde oss klara i mitt rum, sedan när pojkarna bastat så gick dom upp på övervåningen och kollade idol.
Sedan när dom sett klart så satte vi oss alla i köket och spelade utslags poker, förlorarna fick dricka.
Kring 11 kom mamma, Therese och Jugge hem så vi utrymde placet och for vidare in till stan vilket vi kanske inte borde ha gjort eftersom att det var riktigt kallt sen så var det inte särskilt mkt folk i stan heller.
Jag och Bea for ist till Linnéa och satt där tills mamma och pappa skulle åka med Ann och Leif hem, då gick vi ner till Sunes och sedan for vi hem. 
I stan träffade jag en massa roligt folk så på så sätt var det bra att vi for hem eftersom att vi ändå tog oss hem snabbt och kostnadsfritt.
När vi kom hem igen så satte vi oss och såg tv och sedan somnade vi framför den.
Bea somnade långt före mig eftersom att jag satt och pratade med Andreas i telefon också :)

I Lördags så gjorde jag som mest ingenting egentligen, Tog det väldigt lugnt sedan kring 4 så duschade jag, gjorde mig klar och sedan käkade jag inte förens 7 och då for jag iväg och skjutsade Therese och Jugge till stan.
När jag gjort det så for jag vidare till Ruben i djupviken och det var så väldigt tjorvigt att hitta dit, ingen kunde beskriva vägen så jag snurrade runt och sökte och sedan när jag väl fick en bra vägbeskrivning så visade det sig att jag stått på rätt ställe redan från början.
Jag var inne hos Ruben där några fler folk också var sedan kring 10 skjutsade jag in Johanna och Fredde till stan sedan for jag iväg mot Svensbyn igen för att hämta upp mamma och pappa.
När jag skjutsat in dom så stannade jag upp vid gamla dollar store och hämtade upp två personer som var väldigt och då menar jag väldigt sega på att komma. Jag fick väl stå och vänta på dom i 40 min eller liknande.
När dom väl kom så for vi och tog ut pengar sedan vidare för att släppa av dom i Rosvik.
Jag gjorde inte mkt annat än att skjutsa runt folk igår faktiskt, hämtade mamma, Pappa Jugge och Therese i stan kring 3 sedan skjutsade jag hem Lars och Ingela, stannade där och åt en hamburgare och sedan for jag hem, ringde till Ante och sedan somnade jag som en stock och vaknade inte förens 13.20 dagen efter,
SLITEN KRIGARE.
Nu ska jag sätta mig och se andra avenyn och FLOTTA.
ha det bra allihopa.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0