Moving on

Dagis lockade inte särskilt mkt när mamma kom in och väckte mig klockan 7 imorse.
Somnade inte förens efter 12 igår så som ni märker att fastän jag anstränger mig, försöker och bestämmer att det ska bli en tidig kväll så blir det aldrig så, jag börjar fundera om jag är hopplös.
Det har iallafall varit en väldigt kylig och blåsig dag idag, vi har varit ute för det mesta och där ett tag så trodde jag att mina fötter skulle förvandlas till istappar , det gjorde dom lyckligtvis inte.
Förutom att jag frysit hela dagen så har tankar och stress snurrat runt i min skalle, magont har jag haft och på dåligt humör har jag varit.
Nu är jag hemma igen men kan fortfarande inte slappna av utan jag oroas så otroligt mkt över min Erika och Beas sthlm resa som egentligen vi ska ha i början av November, det är inom skolan och jag har inga pengar till det.
Jag förstår inte hur jag ska hinna få ihop flera hundra kronor till den resan samtidigt som jag ska betala min telefonräkning för flera hundra och mina behov som jag självklart har under helgerna så som många andra.
Dessutom så har jag en sak i tankarna från i fredas som jag inte vet om de var dröm eller verklighet så det kan jag inte riktigt släppa heller.
Och sist men absolut inte minst så har jag för mig att vi har ett prov i veckan som jag inte har börjat med och jag vet heller inte om jag har allt material i skolan, Då kommer det gå illa för mig gott folk, då kommer det gå riktigt illa.
Jag vet inte riktigt vad mer jag har att komma med eftersom att det inte hänt mkt mer idag och jag tror inte att det kommer hända särskilt mkt mer heller.
Är väldigt trött och istapp som jag är så hade jag tänkt unna mig själv ett varmt bad med ljus sedan avsluta med en bra film och godis.
Ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer
Erika

vad är det för prov?

2009-10-05 @ 16:43:27
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Sandra

Det är bara jag som har det isf, i människor i behov av stöd!

2009-10-05 @ 18:03:59
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0