Både positivt och negativt..

Hej allihopa!
Hur har eran dag varit hittils? Min har iallafall varit bra men väldiigt tröttsam. Jag känner mig lat och hade gärna farit hem och sovit just precis nu om jag hade fått men tyvärr så är det ju inte riktigt så enkelt.
Andreas stannade en natt till hos mig och det är jag väldigt glad för, kan väl säga att jag är glad varenda sekund jag får vara med han eftersom att det brukar gå nån vecka innan vi ses mellan gångerna.
Inatt blir det troligtvis övernattning hos Erika, jag ska ta ledigt från skolan och sedan drar vi till Ume imorgon för studiebesök på en waldorfskola. Det är ju förstås angående vårat projektarbete som vi hållt på med ett bra tag nu, andra halvan har hoppat av nu när vi är klar men vi klarar oss bra ändå, såklart!
Innan jag åker till Erika ikväll så ska jag skjutsa Andreas till Lule och sen ska vi väl fara förbi nånstans och köpa godis till imorgon när vi ska åka buss i några timmar. Dryyyyygt men vi överlever förhoppningsvis.
Nåååååväl, det var allt som ska hända idag förutom att jag kommer vara i skolan från 8- 15.15 men det är ju en annan femma och jag tycker att vi lägger det tråkiga infot åt sidan ett tag och går över till de roliga istället.
Jag hade ju tänkt att stanna över helgen i Ume men då fick jag reda på att Jessica hade sitt projektarbete hon också i helgen och tänkte nog mest för min skull att det kanske inte är så roligt för min om hon hela tiden jobbar med det medans jag sitter hemma hos henne och gör ingenting, dessutom har hon skola under dagarna..
Jag fick sedan veta efter min tråkiga besked att några andra vänner ska ner till Ume i helgen så de kanske löser sig ändå men det återstår att se, annars har jag självklart vänner att vara med i helgen också.
Nu ska jag allt göra någon nytta och jag kan dessutom lägga till att jag precis insåg att jag är väldigt irriterad och arg. Jag har nämligen lyckats fiffla bort mitt Svenska arbete! Crap..
Hejdå mina vänner!
PUSS




Kommentarer
Jessica

Vi får se till att ses ändå!! Är lördagen jag är upptagen på, men kom gärna på mitt arr då också om ni är kvar ;)

2010-01-26 @ 15:34:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0