Händelserikt!

Just nu sitter jag på skolan och är sjukt både hungrig och trött och saken är den att jag har en tanke som svider när jag tänker på att jag egentligen somnade före 10 igår men att Andreas väckte mig typ 5 ggr och tillslut var jag ju såklart pigg och satte mig upp och kollade tv.
Nu är jag med andra ord mycket trött och hade absolut inte tackat nej till att sova någon timme till med tanke på min väldigt sena kväll igår.
Idag far min älskling hem till Kiruna igen och det känns absolut varken roligt eller bra . Det är svårt att tänka poisitvt när jag vet att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom ikväll när jag ska sova.
MEN, om man nu måste tänka positivt så får man sakna varandra ett tag och då är man ännu gladare den dagen när vi ses igen och det brukar väl vara någon vecka mellan ggrna vi ses.
HELGEN: Okej, jag har haft en bra helg och fått rätt så mkt sömn.
I fredas så for jag och Ante till Jumme för att träffa Jimmy och allt folk som var där. Andreas festade men vi stannade inte alls kvar där särskilt länge dels för att jag skulle hämta mamma och pappa i Lillpite hos Therese och Jugge och sen så skulle jag upp och jobba klockan 9 Lördag, dagen efter.
Lördag: Så började dagen väldigt tröttsamt när jag skullle upp och jobba, jag var väldigt trött och inte det minsta taggad på att sitta ute i kylan hela dagen.
Iallafall så for jag iväg och jobbade och sedan när klockan var 14 så kom Andreas och hämtade mig.
Andreas var inne på systemet en sväng medans jag jobbade och sedan gick han vidare till Marcus och var med han och Jessica fram tills jag var färdig.
På hemvägen från jobbet så svängde vi förbi Jimmy och lämnade två öl, sedan när vi skulle hem igen så fick vi stå i en korsning och vänta i 40 minuter innan vi lyckades vända och ta en annan väg. Det avr sjukt mycket bilar som blockerade vägen och vi komdes absolut inte ut. Jag blev som vanligt på dåligt humör men Ante satt bara och skrattade. Ibland är vi olika, haha.
När vi tillsist har fått komma hem, vi har gjort oss redo osv så kommer vi äntligen iväg på fest .
Kvällen var bra men den gick väldigt fort tyvärr! Jag har tagit några kort som jag ska lägga ut senare för eftersom att jag är på skolan för tillfället så får ni vänta med att se dom tills jag orkar lägga in dom.
Nu ska jag köpa en frukostmeny i fiket och sedan ska jag allt pallra mig in på lektion.
Ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer
Linda Hurtig

Komdes? vad är det för ord? HAHA

2010-01-25 @ 13:03:06
URL: http://lindahurtig.blogg.se/
Simone

usch det lät jobbigt:( Varför väckte han dig? :/

2010-01-25 @ 13:44:39
URL: http://fattybom.blogg.se/
Sandra

Linda: det är mitt ord! nå mer du ville veta?;D

2010-01-25 @ 20:09:54
URL: http://sandrahurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0