7 timmar senare..

Efter sju timmars pluggande med endast en rast på 20 minuter så börjar jag nu avrunda och ska lägga mig i sängen. Jimmy har varit med sina kompisar under tiden jag har pluggat, skulle annars ha tyckt väldigt synd om han eftersom att jag har förflyttat mig runt i hela huset för att få tystnad så han hade nog inte fått en syl i vädret om han inte hade velat att jag skulle bli grinig för att jag tappat bort mig när han börjat prata.
Jag känner mig iallafall stolt och jag tror ärligt talat att någonting har gått in i mitt huvud nu. Under mina 7 timmar så har jag pluggat MIBAS, pluggat PSYKOLOGI, tränat och skrivit klart mitt tal till imorgon i SVENSKA, NÄSTAN gjort klart två inlämningsuppgifter och bara suttit, suttit och suttit.
Känns som att jag slösat bort hela dagen på tråkiga saker medans min pojkvän och mina vänner har haft roligt. Men i helgen är det över, På Fredag för att vara exakt. Sedan har jag INGENTING kvar att göra, absolut ingenting! Och sen är jag fri som en fågel, fri att göra vad jag vill. Eller nästan iaf!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0