MÅNDAG

Hej allihopa!
Jag sov ut idag igen och det var jätte härligt, jag vaknade inte ens när Johannes steg upp imorse men däremot vaknade jag när han for.
Jag har ätit rester från middagen igår till frukost idag och då mådde jag bra kan jag lova för det var mycket gott. Kände mig som en kung och dessutom när Johannes var hemma också på lunch och jag hade hårinpackning i håret.
På tal om hår så har jag handlat in två helt nya hårfärger som jag ska färga sen när Maj närmar sig och det börjar bli lite varmare ute. Men fram till dess så ska mitt hår få vila.
Det ahr nu gått ytterligare två månader sen jag färgade håret sist och jag börjar minst sagt få FET utväxt igen.
Mend et gör ingenting för jag får leva med det helt enkelt till Maj som sagt för jag har inte tänkt färga mitt hår en dag tidigare.
Det kommer nog bli jätte snyggt tror jag och jag ser framemot det.
Sammanlagt så kommer jag att använda tre olika hårfärger i håret och det kommer nog ta nån timme innan de är klart men resultatet blir förhoppningsvis bra så det är nog värt det i slutändan!

Idag är det Måndag och en ny start på en helt ny vecka. Pappa fyller år på Onsdag så jag ska därför ut på en liten shoppingrunda nu när mitt hår har torkat och jag har sminkat mig.
I övrigt så jobbar Johannes fram till klockan 22 och jag kommer att vara ensamen fram till dess. Jag får helt enkelt höra om någon har lust att hitta på något sen så har jag kul ändå!
Nu ska jag dra, måste torka håret!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0