mörbultad och blå!

Hej allihopa!
Idag har jag haft ont i skallen, värk i foten och bara varit allmänt sliten.
Jag är fortfarande jätte sliten och känner mig hela tiden jätte trött, hela dagarna, dygnet runt och jag förstår inte riktigt varför!
Imorse när jag vaknade på morgonen så hade mitt bandage på foten råkat fara upp en bit och jag fick då se på foten litegrann, vilket inte var en så särskilt fin syn.
Den var helt knallblå och uppsvälld. Ändå så for bandaget upp på yttersidan av vänsterfoten och det är på innersidan som jag har opererat. Då vill jag verkligen inte se hur den ser ut på innersidan när jag ska ta stygnen på Måndag. Huvva!

Sitter just nu och kollar på äntligen  hemma i väntan på twilight som börjar klockan 21. Ja, jag har verkligen inte mycket annat att göra än att sitta framför datorn nu. Imorgon så funderar jag på att försöka gå ut och gå med kryckorna en bit, bara för att få lite frisk luft och inte bara sitta inne hela tiden . Det hade nog varit skönt!
Jag har även ätit kanel bullar och druckit mjölk idag, det var riktigt, riktigt gott kan jag tala om och det var längesen jag åt bullar. Undrar varför? Mumms!
Nu ska jag hoppa i duschen innan twilight börjar, sedan ska jag ha hårinpackning i håret ett tag. Det behövs nu!

Kolla bara så gott!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0