Söndag och resten av helgen..

Hej allihopa!
Min helg har faktiskt varit jätte bra och nu har vi precis kommit hem från Johannes föräldrar där vi har ätit jätte god söndagsmiddag- lasagne. Vi fick även hem en matlåda som jag har bestämt att jag ska lägga beslag på ikväll, iallafall ska jag äta en liten del av den för det var så sjukt gott!
Jag vet att jag inte har skrivit någon som helst uppdatering under gårdagen om hur min helg har varit och framförallt syskonfesten som vi hade hemma hos oss.
Kan börja med att säga att maten på chellenge inte var någon hit för min del.. Tyckte nästan inte om någonting utav den så jag åt därför rätt så lite.. Det var synd och jag kände mig också lite besviken med tanke på att man tror mer på deras mat, att den ska vara bättre än såhär men tydligen var det fel, den var alltså inte så bra.. Tur det var mysigt och att jag var med bra sällskap iallafall!

Vi fortsatte sedan hemma hos mig och Johannes där vi förfestade.
- vi spelade spel och pratade,
- lyssnade på musik och drack alkohol.

Det var trevligt och kvällen slutade sedan på Kalles för mig, Johannes och Frida där jag även träffade endel andra kända ansikten som jag inte sett på ett tag.
Endel av de andra från förfesten hemma hos oss for hem till Therese och Jugge på efterfest istället för att gå ut på krogen. Vi hade också gärna förljt med men vi insåg ganska snabbt att vi nog troligtvis inte skulle ta oss hem då så vi gick ut på krogen istället vilket faktiskt var riktigt skojj!
Lördagen var dock sämre för min och Johannes del eftersom att vi båda var bakis och hängde i soffan största delen av dagen och kvällen men jag var faktiskt lite duktig och lagade mat till oss samt gick ner på coop för att handla.
Man vaknade till litegrann då iallafall eftersom att det var så sjukt kallt ute. Nu idag har det dock varit lite svalare så det gillas skarpt och sedan hoppas vi på svalt väder hela veckan.
Jag är typ bara ledig imorgon under denna vecka för sedan så jobbar jag ju Tisdag-Onsdag- Torsdag och kanske helgen. Så om jag jobabr helgen också så blir det inte alls mycke ledighet men det hoppas vi då på så kan kan kamma in lite cash iallafall vilket behövs just nu!
Nu ska jag lägga in några foton från i helgen och sedan sätta mig framför tvn. Jag har ju faktiskt färgat både ögonfransarna & ögonbrynen mörkbruna och sedan håret svart så jag känner mig som en helt ny människa. Luggen och topparna är också klippta.
Här kommer fotona!

Utväxten i håret, ögonfransarna och ögonbrynen innan jag färgade..


det nyfärgade håret och ögonbrynen + den nyklippta luggen.




Fredagsfest hos mig och Johannes med syskona Hurtig + respektive..


Min och Johannes bakisdag..


Kommentarer
Mattisvera

This is my first time visiting this site and I found it very informational as a whole. I am so delighted in finding your website!

2012-07-03 @ 07:02:50
URL: http://mattisvera.blognd.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0