Glömt att uppdatera ett tidigare inlägg från idag..

Idag är det Tisdag och det känns som att allting går så sjukt fort nu för tiden.. Känns som att det snart är helg igen fast vi gjort bort helgen alldeles precis?
Iallafall så längtar jag som en galning efter löningen.. Har ju jobbat på rätt så bra denna månad så det blir nog en helt ok inkomst.  Det enda som känns surt är ju att telefonräkningen, lägenhtesräkningen och annat måste betalas nu så det lär väl inte bli mycket kvar av min inkomst men skitsamma. Det kommer ju en ny inkomst nästa månad!
Det är fint väder även idag och jag sitter här med hårinpackning i håret som så många gånger förut. Älskade mormor har kommit med en matlåda från middagen som vi egentligen skulle delta i tillsammans med henne, Therese, Linda, Jugge och Anton men då jobbade jag ju så då får vi maten serverad hemma i lägenheten några dagar senare ist. Det funkar ju lika bra det och kan ju säga att Johannes blev glad eftersom att han kunde komma hem under lunchen och äta färdig mat som bara behövde värmas i micron. Mycket bra!
Nu ska jag faktiskt börja dra mig vidare till Svensbyn och ikväll har jag tänkt hitta på något roligt. Hade egentligen gjort vad som helst för att få jobba nu idag, onsdag och Torsdag i några timmar iallafall. Johannes jobbar och jag kommer därför att vara ensamen hemma i lägenheten heöa veckan . Det är oerhört tråkigt och jag älskar att jobba, tycker att det är roligt och sen att man tjänar pengar på det också gör ju bara saken bättre.
Som jag sa så ska jag börja dra mig vidare nu men först ska jag sminka mig!
Ha det bra.
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0