Det är dax för Fredagsmys!

Hej allihopa!
Igår hade jag mycket att göra, var igång hela dagen lång som ni hörde men det var härligt eftersom att jag var smått sliten och trött. Jag valde att lägga mig tidigt igår istället men dessvärre så blev det ju inte det. Ville ju umgås litegrann med älskade när han kom hem från jobbet halv 23.30 så det blev inte sängen förens halv 2 för mig, han ar dessutom uppe ännu längre än jag. Fattar inte riktigt hur han orkade när han jobbat och allt!
Iallafall så vaknade jag med en leénde på läpparna idag. Haft mycket hemska drömmar på sistone som fått mig att fundera mycket och varit ledsen när jag vaknat men inatt har det varit helt mörkt i skallen. Jag har inte drömt någonting tror jag. Iallafall inte något som jag kommer ih¨åg men det känns faktiskt jätte skönt. Men det som känns ännu skönare är ju att det faktiskt är Fredag idag? ÄNNU EN VECKA som gått förbi med stormfart. Förstår inte riktigt hur det kan ha gått såhär pass fort men fort har den gått  och det känns väl som att det är Onsdag idag ungefär.
Hur som helst så har jag ingen som helst aning om vad som händer idag, känner mig smått död och sliten. Träningsvärk, mensvärk, benvärk.. Ja det är inte sådär jätte skönt kan jag ju säga! Blir nog att knapra alvedon och vara hemma med Johannes framför någon grym film, chips och godis ikväll.
Snart kommer pappa hit och fixar det sista med diskmaskinen förövrigt, skönt! Då kan vi använda den igen. Vi har ju bara använt den en gång sen började det droppa från slangarna som Johannes har dragit.
Nu blir det förhoppningsvis fixat så vi slipper diska för hands, jag vägrar då iallafall!
Nu ska jag allt fixa håret  litegrann, det är lockigt och de gillar jag inte.. Hatar att sova med blött hår!
Heeirå!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0