Hej allihopa!

Fredag idag, finelly! Nog för att jag inte har något speciallt att se framemot denna helg men ändå det är ju trotsallt löningshelg.
Idag fick jag då min lön och har sedan dess gjort bort att betala precis alla räkningar denna månad plus fört över matavgifter till Johannes konto så nu känner jag mig mera avslappnad.
Telefonräkningen var högre än vad det borde vara denna månad så jag får allt lugna ner mig till nästa räkning kommer så att inte den blir lika hög. Aldrig roligt att betala en massa räkningar om man säger så!
Idag är jag iallafall ledig som jag säkert har sagt men sedan så jobbar jag ju Lördag-Söndag då också och dom dagarna är långa och sega. Dom är rätt så jobbiga att jobba på och sen så är det ju aldrig roligt att jobba under helger när man vill ha det som roligast!
Jobbar nästa helg också, under PDOL men då får jag iallafall vara ledig på Söndag så det är ju jätte skönt! Då kan man ju ändå gå ut och ha roligt och sedan vila upp sig under dagen man är ledig för vi jobbar ju trotsallt två stycken också.

Idag ska vi syskon på trästocksfestivalen i Skellefte, tror det kan bli roligt men mycket skönt att få fara hem på kvällen och gå och lägga sig också!
Nu ska jag äta någonting och sen ikväll klockan 18 så drar vi oss vidare!
Ha det gött.
PUSSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0