Tvätta, städa, kolla gossip girl! :)

Skit också, det blev inte så lugnt som jag hade tänkt för jag hamnade istället i städartagen. Lägenheten är ju inte sådär värst stökig så jag samlade bara ihop all disk och diskade det för ett tag sedan, samlade ihop alla kläder och gjorde fint i soffan sedan torkade jag bara litegrann på bänkar och bord.
Jag kom sedan på att vi ju inte han tvätta i Söndags då vi hade våran tvättid så jag gick ner nu till tvättstugan för att se om de fanns någon tid i veckan och det fanns det, Idag! SÅ jag håller just nu på att tvätta undan lite kläder. Det blir bara 4 maskiner denna gång medräknat sängkläder så det går ju jätte fort. Allting ska väl vara klart där kring 21- tiden någon gång! :)
Känns ju såklart oerhört skönt att ta tag i tvätten redan nu så det inte blir som sist med hela 12 maskiner kläder och 11 timmars tvättid.. Det funkar ju inte så idag blir en ren barnlek motför sist!
Nu ska jag torka disken och sen ska jag lägga mig och kolla gossip girl till 18.45 när tvätten är klar och ska hängas på tork!:)
Ha det fint.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0