Sov gott!

hejhej!
Här sitter jag framför datorn helt i brist på annat. Sitter och väntar på att en film ska bli klar så att jag kan se den någon gång.. Dock så är det en skräckfilm denna gång och jag sover helt själv så jag undrar ju hur jag kommer att må efter att den är över. Jag har ju trotsallt två komedier också efter den som jag kan se om jag orkar så då kanske jag glömmer bort allt de läskiga innan jag ska somna.
Nu har jag iallafall renbäddat sängen och det ser någolunda ut här i lägenheten också. Det som sedan ska göras imorgon är att dammsuga, skuras och dammtorkas och sen är lägenheten som ny igen.
Tvätta ska vi också göra imorgon som jag sagt tidigare- mellan 14-18 och mellan den tiden så ska vi äta fisk och potatismos till middag.
Efter middagen så ska jag börja baka min cheesecake och jag måste även köpa hem en chipspåse för nu ligger jag verkligen risigt till kan jag tala om.
KÄNNER MIG SÅ SUGEN SÅ JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ!
Fullt upp imorgon med andra ord men inte gör det någonting! Hellre än händelserik dag än en dag där det inte händer någonting alls!
 Nu ska jag kolla film och sen sova helt enkelt.
Godnatt!

Mys-sängen!


Kommentarer
matilda

hallllååå bjuder du på cheesecake ikväll?? :)

2012-01-18 @ 13:45:44
URL: http://jmba.blogg.se/
matilda

kanske under dagen? jakke kommer ju imorrn =)

2012-01-18 @ 23:04:27
URL: http://jmba.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0