Lördags natt!

Precis kommit hem igen efter att ha jobbat i 12.5 timmar. Trodde ju att detta arbetspass skulle bli kortare än gårdagens men tji fick jag!
Nu värker mina fötter iallafall som dom brukar göra efter ett rejält arbetspass med mycket spring men jag slapp iallafall benvärk idag så det är jag glad över. Gör så äckligt ont också kan man rakt inte sova då heller!
Jag har förutom jobbat ill 03.30 skjutsat hemma Linda från Klubbgärdet till Svensbyn och det verkligen spöregnar ute så det har ju inte direkt gjort någonting att man har jobbat idag. Värre var det ju igår om man säger så..
Igår var ju vädret helt underbart. Varmt, strålande sol och nästintill vindstilla? Kändes det som iallafall den lilla stunden som jag fick vara ute när jag gick till jobbet och serverade gästerna på uteserveringen.
Hoppas på fint väder Idag då istället men det tvivlar jag ju på en aning eftersom att det spöregnar nu och himmlen är grå så långt ögat kan nå. hoho det rimmade ju!
Får hoppas på fint väder på Måndag då istället kanske men då måste jag faktiskt ta tag i lite ärenden för sen på Tisdag ska jag jobba igen! Det blir kul.
Nu ska jag försöka varva ner framför en film och sedan när jag vaknar så ska jag ta mig en promenad om det inte regnar, kanske ta mig ett pass på step in och bara allmänt njuta av min lediga Söndag och Måndag.
Godnatt.♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0