Lördag

Heej!
Igår jobbade jag ihop ett 12-timmarspass igen precis som förra helgen men det konstiga är ju att tiden går så fort så man hinner inte känna av att det är så pass länge man jobbar som man faktiskt gör. Det var inte förens där vid 23 som jag började känna mig lite trött men då hade jag ju ändå hunnit jobba 11 timmar.
Efter jobbet så skjutsade jag hem mina föräldrar, som faktiskt var och åt buffé på mitt jobb och sen kollade jag film och somnade.
Idag så ställde jag min väckarklocka på 10 eftersom att jag var tvungen att hinna förbi hår å sånt och sen skulle egentligen jag och Isabell luncha nu. Men hon svarar inte i sin telefon så jag vet inte riktigt vart hon håller hus.
Jag har hur som helst bokat klipp och färgning på Måndag så då blir det förändring igen. Det är så sjukt kul att göra saker med håret.
Sen förutom de så har jag nyss tagit mig en dusch och betalat av alla räkningar och lagt undan 5000 kronor på sparkontot. Inte illa!
Ikväll ska jag umgås med mina underbara vänner. Har blivit bjuden på tjejfest så jag tror att det blir superkul, verkligen! Det var så längesen vi alla träffades och umgås så det ser jag framemot.
Hoppade med andra ord att åka till Luleå idag. Det kändes som att jag ville stanna kvar här för ovanlighetensskull. Jag brukar ofta vara sugen på att åka iväg men inte idag.
Nu ska jag försöka få tag på Isabell igen, annars får det vara.
Ha det fint!
Puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0