Måndag

Hello!
Sitter just nu ute i finvädret och solar tillsammans med mamma. Det är så sjukt härligt väder idag, men det har det ju varit dom två senaste veckorna. Helt underbart och man kan ju inte annat än att vara glad över att sommaren närmar sig med stormsteg.
Idag är jag ledig i vanlig ordning och jag har tänkt gå ut och gå om ett tag och sen ska jag då träna någon gång idag, men jag tror att det inte blir förens ikväll någon gång.
Igår hade jag filmkväll tillsammans med Lina, Felix, Joel och Lubba hemma hos Lina och Felix och sen for jag till gymmet och tränade efter de. Det bästa med att träna på kvällen måste ju ändå vara att man nästan alltid är helt själv på gymmet och alla maskiner är lediga.
Vad jag ska göra mer idag får jag helt enkelt se, men de jag snackade om igår angående att fara från Pite blir då inte av för det orkar jag inte, även om det såklart hade varit kul. Det får jag ta någon annan gång.
Ska försöka hinna med att hälsa på Jesper, Sandra och mina små brorsbarn också eftersom att det var ett tag sen sist. Jag saknar dom. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0