Min Tisdag.

 
Helt rätt så orkade jag hålla igång hela dagen och kvällen lång.
Började med att jag gick ut på en långpromenad på en mil, även idag. Det var grymt skönt, men precis som jag trodde så blåste det rätt så mycket så jag tog på mig både min vindjacka och en huvtröja under den och sen gick jag.
Jag och mamma satte oss ute och solade sen när jag kom tillbaka och jag somnade till och med i solstolen där mellan 12.30-13.10 och sen kände jag att det hettade rejält på kinderna efter det. Solen måste ha legat på rätt så bra idag!:)
Jag åkte ändå in och solade solarium precis som jag tänkt även om jag fått 40 minuters stek ute.
Det blev dock bara 14 minuter idag, men det räckte gott och väl för då han jag byta om i lugn och ro innan jobbet sen.
Jobbade mellan 14-22.40 och sen gick jag direkt till gymmet och började med att gå i 16 graders lutning med 6.0 i hastighet i en halvtimma och sen joggade jag på 10 graders lutning i hastighet 9.1 i 12 minuter. Hade sjukt mycket värk i vaderna efter de och även lite blodsmak i munnen måste jag erkänna. Haha, inte bästa kondisen- men jag skyller på rökningen som jag ska försöka lägga av med nu.
Jag har ju börjat vara duktig nu och ska äta nyttigt och sluta med allt godis och slisk samt lägga till 2 dagar till i veckan med träning. Tidigare så tränade jag 3-5 dagar och nu ska jag träna 5-7 dagar istället.
Efter bandet så tränade jag rumpa, lår, rygg och vader intensivt i 40 min och sen gick jag och böt om.
Idag har jag träningsvärk efter min boot camp som jag hade igår och imorgon kommer det att vara ännu värre.
Men det fixar jag till lätt med att bygga på träningsvärken ytterligare med en ny joggingrunda från djupviken till stan och sen en timma på gymmet efter att jag gått på stan med Johanna. Jag är ju faktiskt ledig imorgon.
Tack för idag, nu blir det film för mig själv. Forever alone.
Puss!
 
tappat litegrann under mina tre veckor som sjukling, men snart är jag back on track igen! woopwoop


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0