yeah!

Tjäääna!
Nu var jag hemma igen för första gången sedan där vid 14-tiden idag.
Jag har haft en väldigt händelserik dag med mycket träning och håll igång.
Min dag började med att jag satte mig ute och solade på gården. Vi har haft fint väder och strålande sol fram tills att klockan närmade sig 19.
Jag gick efter en timmes sittande ute med mamma på en promenad på en mil. Det visade sig att jag förbrände måånga kalorier efter den promenaden och det gjorde mig glad med tanke på att jag gick i rask takt och gärna ville bli av med påskbordet, hotellfrukosten och allt godis som vi proppat i oss under helgen. Promenaden tog strax över en timma.
Efter det så tog jag bilen och åkte å hälsade på farfar som fyllde år i Lördags. Eftersom att jag var i Arjeplog då så hälsade jag på han idag istället. Det gick ju lika bra och jag blev bjuden på supergod smörgåstårta så jag var nöjd när jag gick därifrån.
Solariumet fick sig ett besök efter de, då det känns så grymt tråkigt att vara blek. Så jag solade i 20 minuter och sen gick jag till team sportia och inhandlade ett hopprep och ett par träningshandskar. Hatar att man får så ont i händerna och förhårdnader efter ett tag så det ska bli skönt att slippa det nu. 
 Sen gick jag till Djupviken och joggade därifrån in till stan för att värma upp inför gymmet där jag sedan tränade ett rätt så hårt pass på en timma.
Jag har som sagt varit igång hela dagen lång, men nu har jag tagit mig en dusch och installerat mig framför tvn så nu ska jag kolla film och avsluta kvällen.
Imorgon ska jag ta mig en promenad och sedan gymma, så det blir att stiga upp senast 10 eftersom att jag börjar jobba 14 och inte slutar förens 22-23 någon gång.
God natt och sov gott!:)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0