Hello!
Söndag idag och en minst sagt hektisk vecka har passerat och är förbi.
Det har varit skönt att vara ledig idag så man har fått vila upp sig lite också har jag äntligen fått umgås med min underbara som varit borta i Arjeplog i en vecka. Han kom hem redan i Fredags men eftersom att jag har jobbat både i Fredags och Lördags så har vi inte hunnit ses nästan någonting förens idag då vi även har firat hans 23 års dag. :)
För två timmar sedan så åkte han dock tillbaka till Arjeplog igen för att fortsätta med körkortet så nu är det tomt här hemma och jag och Abbott Saknar honom redan.♥
På tal om något annat så har jag kommit igång rejält med träningen nu och har tränat 5 dagar i veckan sedan en månad tillbaka. Det känns så otroligt skönt, och jag mår så himla bra av det. Jag vill verkligen inte komma av mig igen för jag vet att om jag trappar ner med träningen så blir jag lat och skiter i det i stort sett helt och hållet, vilket jag gjort i sommar.
Imorgon är jag dock ledig igen så då ska jag och Jessica ta oss en långpromenad medans Abbott ska få umgås med sin mamma och sen ska jag träna och hitta på något roligt efter de.
I veckan jobbar jag Tisdag, Torsdag, Fredag och Lördag igen och så mycket mer än så vet jag inte om den kommande veckan. Får väl se vad jag hittar på under dagarna då jag är ledig. 
Fredde kommer ju hem redan på Torsdag istället för Fredag så i helgen blir det lugnt efter jobbet och bara umgås med han och ha myskväll hemma precis som denna helg har sett ut.
Det bästa av det bästa helt enkelt.
Nu ska jag gå ut med hunden en sväng och sen ska vi kolla film och sova därefter. :)
Bjuder på lite bilder från några veckor tillbaka, fram till idag.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0