Söndag

Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha varit i stan sedan igår. Jag känner mig allmänt Söndagstrött men långt ifrån bakfull.
Igår så jobbade jag mellan 15-22.30 och for därefter hem till Isabell och duschade. Jag hade bara sovit tre timmar natten mot igår och eftersom att jag jobbade hela eftermiddagen igår så var jag väldigt trött men Isabell fick mig likförbannat ut på fest. Brukar vara så!
Vi landade hemma hos Jim i alla fall och festade ännu en kväll tillsammans med några av de bästa från Arjeplog, men de bästa av allt var nog att jag höll mig till att dricka 2 öl och en cider och att vi alla skippade utgång och rockade hemmafest istället. Alltid det bästa!
Idag så har jag och Robin kollat x-antal filmer så känner mig hyffsat less på att kolla på tv nu, men ska trots det i alla fall kolla en till innan jag somnar.
Vi har även varit och käkat lunch på thai garden tillsammans med Daniel, Jens, och Mace och sen lyxade vi till de igen med en pasta från ängeln till middag. Lyxlir när de är som bäst (på en Söndag).
Imorgon är jag och Isabell ledig så vi funderar på att dra ihop lite folk och fara och bada på havsbadet. Det var så sjukt längesen så det hade absolut varit trevligt.
Kom även på att vi bara jobbar mellan Tisdag till Torsdag denna vecka och sen har vi påskledigt. Det blir gode nice, hoppas på fint väder bara!
Nu ska jag ha myskväll i min ensamhet.
några bilder från en suveränt bra helg!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0