Måndag

Nu var det minsann ett bra tag sedan jag skrev hära ser jag nu och självklart har mycket roligt hänt sedan dess också men kan förstås inte skriva om allt så jag skriver om en del av det hela så kortfattat jag kan helt enkelt.
 
I April så var det ju Påsk som alla vet och jag tog ut en hel semestervecka så vi kunde åka till Örnvik tillsammans med Katta, Peter och Sebbe samt hans moster, kusiner och en massa annat folk som också skulle dit samtidigt.
Där hade vi tur med vädret och det blev långa skoterturer och mycket sol och fiske och självklart några sena kvällar, alkoholhaltiga drycker, skratt och tidiga mornar.
Vi var där i 6 dagar medans Abbott var hemma med Andreas och Sofia. 
Det var en helt underbar vecka och jag fick träffa en massa trevliga kända/ och okända ansikten. 
 
Bara några dagar efter Påsk så åkte jag tillsammans med några arbetskamrater till Stockholm för att besöka gastronord/ och vinordic. 
Där stannade vi i några dagar och åt på fina restauranger med god mat, var ut trevliga krogar på kvällarna och besökte mässan i Älvsjö på dagarna. Otroligt kul och händelserikt!
 
Jag och Fredde har nu varit tillsammans i ett år den 10e maj, den dagen spenderade vi faktiskt tillsammans med en massa vänner hemma hos Peter och sen hade vi film och mys dagen efter istället. 
Jag har ju även hunnit fylla hela 24 jordsnurr den 17e maj då vi även hade fruhippa för Sandra samma dag då vi kidnappade henne utklädda till zombies i skogen och åkte vidare till höghöjdsbana, därefter havsbadet för bad, dricka och solterass. Kvällen avrundades med en härlig fest och middag där alla hade tagit med sig lite av varje så det fanns en massa gott att välja mellan.
 
Vi är ju nu äntligen framme I Månad Juni och sommaren har börjat, och med sommaren kommer ett nytt schema för mig och mina arbetskamrater som bara innebär en ledig helg/månad. 
Så ganska precis 3 veckor efter min födelsedag så var det dax för tjejfest tillsammans med mina vänner hemma hos Sofia. 
Där grillade vi, åt, drack och mös på tillsammans och i slutet av kvällen kom pojkarna och höll oss sällskap innan vi gick ut på 1906. 
 
Nu har jag jobbat väldigt mycket på sistone, men har även fått nån ledig dag nu när vi haft några röda dagar som har passerat och vi har haft restaurangen stängd. 
Förra veckan åkte jag också på magsjuka för första gången sedan jag var liten.. Kan nu ha varit det värsta jag varit med om på ett bra tag alltså. Var två väldigt jobbiga dygn då jag inte orkade göra annat än ligga i sängen, spy och sova..
 
Midsommar kunde tack och lov ändå firas, då min magsjuka han gå över innan dess så vi åkte ut på Johans stuga på en Ö i Norrfjärden. Det var trevligt men blev rätt så sent innan vi kom oss hem tyvärr men som tur var så fick jag ändå nog med sömn för att känna mig pigg på Lördan när jag jobbade bröllop mellan 15-04.30 i Öjebyn.
Igår och idag har jag varit ledig, men eftersom att sömnen har blivit rubbad nu två dygn i rad så har jag inte orkat göra så mycket under dom här två dagarna.
Igår stannade jag inne i stortsett hela dagen medans Fredde var ute och fiskade / körde krossare och anlände hem vid 22.30 på kvällen.
Under den tiden han var borta så han jag dammtorka, skura, dammsuga, städa toaletten, plocka undan, laga matlådor till i veckan, gå ut på några promenader med Abbott och slutligen handla.
En bra ledigdag med andra ord som faktiskt blev rätt så lyckad ändå för våran egen skull ,för städa måste ju ändå göras och jag, som faktiskt inte alls tycker att det är speciellt tråkigt eller ens jobbigt tar alltid tag i det när jag är ledig. Älskar att ha det rent och fint runtomkring mig!:)
Känner att detta inlägg blev nog så långt så ska börja avrunda nu.
Till veckan så jobbar jag Tisdag, Torsdag, Fredag och Lördag så då hoppas jag på dåligt väder under dessa dagar. ;) 
Ha det fint! 
Örnvik, Fjällen. ♥
Selfiies.
Stockholm.◊
Sandras fruhippa.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0