oh sunny day!

Hej allihopa!
Nu är jag vaken, smått bakis, sliten och trött. Det är fint väder ute så jag är glad att jag inte sovit bort hela dagen. Jag har ju faktiskt hunnit vara ner på Pit-stop och käkat en kyckling tallrik också. Orkade inte hela men gott som satan var det iallafall.
Vi vaknade iallafall kring 10 idag, jimmy har hunnit vara iväg på ett möte och snart ska vi pallra oss ut i solen.
Så sjukt skönt!

Avgång.

Hej allihopa!
Sitter just nu öjebyn, har precis kommit hit kan man väl säga.-
Sitter här tillsamans med Tyra, Jimmy och Anette. Jag och Jimmy väntar bara på att Daniel ska komma hit och vi ska få hämtning sen ska vi festa natten lång!
Har inte riktigt tid att sitta här, Har lite mer som ska hinnas innan vi till sist ska ge oss av.
Ha en underbar kväll allihopa för det ska absolut jag ha!
PUSS

snart klart!

Hej allihopa!
Nu sitter jag hemma i Svensbyn och fixar mitt hår och hoppas på ett snyggt resultat när färgen är urtagen.
Det är spännande och det kommer bli en del förändring iallafall men det är ju mest bara roligt. Sånt kan man väl aldrig bli less på? Det jag även ska göra är att jag ska sätta på mig långa naglar och snygga till dom.
Ikväll ska vi ha roligt mina vänner!

Blommor av de olika slag.





Hon tar död på oss.

Okej jag kanske misstog mig lite när det gällde vädret idag. Det var ritkigt skönt att jobba och det verkade vara många som tyckte att det var skönt att gå på stan också för det var riktigt mycke folk.
Jag jobbade iallafall från halv 12 till 17 och sedan for jag vidare till Svensbyn och käkade samt packade i ordning resten av sakerna till imorgon då jag ska jobba igen. Man får bara hoppas på att vädret tillåter!
Ikväll blir det att ta det lugnt, vi ska fortfarande sköta Tyra eller som jag och Jimmy kallar henne (damphunden.) Finns nog ingen mer hund som kan springa fram och tillbaka i ett hus eller ute på en gård utan anledning som henne. Det hon även gör är att hon hoppar på en när hon får chansen och nafsar en över hela kroppen.- Det kallar vi damp! Iallafall så kommer detta att gå bra för hon börjar iallafall att lyda litegrann vilket är bra för annars hade nog både jag och jimmy flytt fältet skulle jag tro.. ;>
nååja, iallafall så har molnen börjat lätta på sig litegrann och det blir nog att ta en bastu och kanske en kall ikv.
Får allt se vad vi hittar på för mys!
Ha en bra kväll allihopa.
PUSS

Tråkigt väder!

Godmorgon mina kära vänner. Sovit gott?
Jag har iallafall sovit gott och nu för första gången i Öjebyn dessutom. Det gick bra men tyvärr så sov vi lite för länge (tyckte Tyra) så hon pissade på golvet precis uti ingången. Aningen usch!
Nåja, så länge det var jag som slapp torka upp det så är det ju helt lugnt.
Sitter iallafall här och kollar ut genom fönstret och funderar över vädret idag, smått knepigt måste jag säga. Det är väldigt mulet, lite blåsigt också små regnade det litegrann när vi vaknade men nu verkar det dock ha slutat? Jag ska iallafall vänta ett tag innan jag far iväg, orkar verkligen inte stå ute flera timmar- utan att få något sålt och i REGN och KYLA dessutom.

Äh vi får allt se om regnet och allt har upphört under hela dagen så kanske jag kan fara iväg och jobba iallafall. Det lär ju vara en fråga OCH SEN är ju nästa fråga: Undrar om mitt paket från posten kommer idag? Då har jag iallafall något att göra idag och dessutom fixa med. Hoppas det kommer!  JAG LÄNGTAR.

Älskar dig!

Kan ju säga att jag minst sagt har världens finaste, snyggaste och bästa pojkvän.
Han måste ju vara den bästa och mest underbaraste människan på denna jord, du har gjort mig hel. Tack!










Lite blandade nya, lite äldre och gamla bilder!
men visst är han väl underbar?:)

Man är back in business helt enkelt!

Hej allihopa!
Kan börja med att säga att jag haft en JOBBIG tågresa hem, tycker verkligen inte om att åka tåg och detta- 10 timmars tågresa var verkligen det DRYGASTE jag gjort!
Vi gjorde tabben att ta sittplats ist för sovplats och fick därför sitta upp och sova hela vägen. Stackars Jimmy som fick stå ut med mitt huvud i knät fick sig nästan inte en blund.
Och sen till råga på allt, när vi kom någolunda nära våra hemtrakter- nämligen burträsk så fick vi vänta där i två timmar innan bussen anlände klockan 9 på mogon utanför stationen och sen åkte vi raka vägen till skellefteå och hämtade våran bil som stått parkerad på ett företag 2 km utanför Skeå.
Nu är jag iallafall hemma i Svensbyn och det första vi gjrode när vi kom hem var att vi gick och la oss och sov några timmar.
Känns tråkigt att vara hemma i samma, dystra, tråkiga och regniga stad igen men det kommer ju fler gånger man kan fara iväg på sånna här liknande impulsgrejer för i har verkligen haft en jätte rolig resa.
men nu är man tillbaka till arbetet, jobb imorgon. Man är back in business helt enkelt!
Ha det bra allihopa, nu ska här städas!

1 jeans jacka rikare!

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen. Sitter nu igen på centralsstationen på ett IT cafe och väntar på att tåget ska anlända här i närheten. Känner mig trött och slut och jag kan faktiskt erkänna att det kommer bli skönt att få komma hem och sova i sin egen säng igen, nog för att jag inte får sova i den inatt, men imorgon!
Kommer att vara hemma imorgon under dagen och då kommer jag förmodligen vara rätt slut också men ute forsar regnet ner och det är ju inge vidare kul så det blir helt enkelt bäst att fara hem redan ikväll även om det inte var riktigt enligt planerna.
Igår gich dagen i snigelfart och då menar jag verkligen SAKTA! Alla saker som vi han göra igår har jag annars inte hunnit göra inom beloppet på två dygn på väldigt länge.
Vi han förflytta oss ÖVERALLT, köpa öl och dricka upp dom, slappna av och mysa, kolla film och skratta.
Och sen så tänker jag självklart ladda upp en massa bilder också för en Sandra utan kamera hör inte riktigt ihop och därför tas det ALLTID en massa bilder från min sida.
Jag kommer heller inte hem tomhänt utan jag har ju faktiskt shoppat mig någonting när jag ändå är här och i det här fallet så sprang jag in på Gina och köpte mig en jeans jacka, riktigt snygg och värd priset!
Nu ska jag Kramas med min pojkvän och bara mysa, sedan kommer bilderna upp senare!
PUSS

AWESOME!

hej allihopa!
Sitter nu här på centralstationen i sthlm och väntar på att Jimmy ska komma hit.
Han är och tar ut pengar inför våran hemresa och sedan bär det nog av med nattåg hem redan ikväll.
Jag kan säga att vi haft två fantastiska dagar här i stockholm. Något jag gärna gör om när jag har bättre med pengar så man kan hitta på mer saker.
Det enda som var synd här var väl att vädret inte riktigt godkände att vi skulle sitta ute och sola på Södermalm utan det kände för att vara blåsigt, målnigt och smått regnigt och kyligt.
men vad spelar det för roll när vi har varandra och har det jätte skojj ihop?
Denna resa var AWESOME!

Anlänt!

hej allihopa!
Nu kan jag allt säga er att vi har kommit på något impulsivt, Jag och Jimmy.
Jobbade igår fram till att klockan var två och då var Jimmy hemma i Svensbyn och satt framför datorn. Sen ringde han till mig och talade om att han hittat en gratisresa till Sthlm och han var väldigt sugen på att åka men frågade mig vad jag kände över det hela. Vi funderade inte länge utan jag packade ihop alla mina saker och sedan bar det av. Vi hämtade en bil i Skellefte och nu efter nästan 8 timmars bilresa, nästan helt utan sömn så har vi anlänt på Stockholm arlanda.

Vi har boende några kilometer från Södermalm och därför kommer vi spendera den mesta tiden där. Idag blir det nog troligtvis en sväng på Systemet och sedan ska vi bara sitta och ta det lugnt med varsin öl på någon park i närheten. Är sedan hemma antingen imorgon eller på Söndag!
Gud vad jag känner på mig att detta kommer bli minnesvärt.
Ha det bra allihopa!
PUSS


myz

Hej allihopa!
Dagen idag har flytit på bra och jag har jobbat mina timmar.
Nu har jag även hunnit vara förbi med Jimmy på max, vi har smällt i oss var sitt frisco mål och jag är just nu döds mätt. Känns som att jag ska sprängas typ.. Tragiskt men sant, Lillmagen tål inte mycke mer!
Nååja, jag väntar iallafall på att duschen ska bli ledig så jag får duscha, snygga till mig och sedan ska vi dra oss vidare mot Simon Lundgren där även jim, Johanna, David och mattias kommer att vara!
kanske vi tar oss en titt inne på sjöbodan också om vi ids .
Ha det bra!
PUSS

upp och hoppa!

Nu har min huvudvärk blivit bättre men det kan ju också bero på att jag ätit och sovit ett bra tag.
Det var skönt att sova och nu när jag vaknade så insåg jag att jag hade en hel del missade samtal. Hoppas att ni inte blivit allt för irriterade på mig för jag har verkligen sovit. Sorry guys!
Nu hade vi tänkt fara ut och hitta på något och det blir väl förhoppningsvis något kul? Men först av allt så måste jag TYVÄRR fara och förbereda inför jobb imorgon eftersom att jag långt ifrån orkar på morgonen. Antar att det kallas att vara sjukt lat eller så enormt morgon trött? Jag tror att jag tippar på att det är lathet de handlar om..

Nä ni, folk tjatar så mycket nu. Börjar bli smått less och värst är han i sängen snett bakom mig.
Söt-Jimmy, stackarn. Surt för dig att jag alltid ska vara så seg!

Bilder från en vecka tillbaka.

skalle ont.

Hej allihopa!
Nu är jag hemma från jobbet och jag kan lova att det varit drygt att jobba hela dagen idag. Jag fick till och med jobba över för att hinna få allt sålt. Iallafall så har jag haft en så kallad "spännings huvudvärk" hela dagen och därför har jag också varit på smått dåligt humör. Huvudvärken sitter fortfarande kvar och jag plågas kan jag lova.
Jimmy ligger och vilar i min säng så jag tror ärligt talat att jag ska gå och duscha av mig litegrann och sedan gå och lägga miig bredvid honom i sängen.
Vad som händer senare är än så länge oklart, vi får helt enkelt se vad som händer med andra ord!
Ha det bra tills vidare.
PUSS

(v)

Hej allihopa!
Nu blev jag sugen på att uppdatera igen och jag har haft flera otroliga dagar kan jag berätta!
Nu ska jag slänga på nå musik så jag kan slappna av för jag har verkligen varit igång hela dagen, jag har jobbat från 11 imorse fram till nu och nu sitter jag och Jimmy inne på mitt rum.
Jag ska snart duscha och undertiden jag jobbat idag så stötte jag på en massa kända ansikten och jag har minsann bestämt mig för att jag ska ringa upp till en utav dom idag och höra vad hon ska hitta på ikv.
Jag är sugen på att ta ett besök på trapper och havsbadet, Sitta med trubaduren och sjunga med mina vänner och bara ta det lugnt. Precis som förra sommaren.. - Det väcker verkligen minnen hos mig!
Synd att det är smått tråkigt väder ute- blåsigt och så. Men på havsbadet är det alltid härligt och nu eftersom att mamma och pappa är där så blir det väl ännu bättre.
Jag ska slänga i mig nå mat, duscha och snygga till mig. Sen får vi se vars jag och Jimmy hamnar ikväll.
PUSS

Myser med min Jimmy hos Johanna.
Saknar dom "gamlare" tiderna.

På fötter, åter igen!

Nu har jag äntligen kommit upp på fötter igen och orkat lyfta huvudet från kudden.
Dom senaste dagarna har jag pågats av huvudvärk och yrsel och sen till råga på allt så stötte jag skallen i en fönsterbräda i våran stuga igår så det hela blev så mycket värre. Sen fick jag blod och ett sår i hårbotten på köpet också. Jag är verkligen hur smidig som helst.
Men nu är jag iallafall på fötter, har tagit mig till Svensbyn och ställt mig i duschen så nu sitter jag här nytvättad och clean. Snart ska jag göra mig nå mat och sedan blir det bara att ta det lugnt dagen/kvällen lång. Det är ju trots allt ett godkänt väder för det. Dvs- dassigt och tråkigt!





Tänkte bjuda på några av saras bilder också innan jag avslutar.

Hos Jimmys mamma.

Nu är jag hemma hos Jimmys mamma i Hortlax. Sitter framför datorn emdans han äter glass och sitter och bläddrar i en tidning vid matborde.
Vi har varit och köpt godis till ikväll rätt åt det fina vädret som kom nååååååågra timmar för sent så nu går det helt enkelt inte att fara och bada och inte sola heller för den delen. Jag tror bestämt att jag ahr bränt mig på min stackars rygg som redan har ont efter två veckors arbete. Åh, nu blir det solskydd hädanefter som gäller.

Nu ska vi åka vidare!
Ha det bra allihopa.
PUSS

halloj!

Hej mina kära vänner!
Nu är jag tillbaka igen- 2 dagar senare och trött som ett AS!
jag har ju jobbat som ni vet och jag tror inte jag har varit så här trött i hela mitt liv, sov väl inte så särskilt bra inatt så de blev inte så många timmar sömn om man säger så och för att intyga det så kan jag säga att jag var nära att somna ståendes när jag packade skinka idag.. Nä fy. Så trött står jag helst över att vara!
Igår var det sjukt fint väder så vi firade det med att fara på havsbadet och badade plus solade fram till att klockan var fem efter mitt jobb. Sedan for vi vidare till Pitsund och åt där mamma och pappa står med sin husvagn.
På kvällen skulle dom basta och dricka, Jimmy bastade med pappa och några till Killar för att hålla sällskap och jag satt med mamma och eva utanför Evas husvagn som står vid vattnet på havsbadet.
På kvällen köper vi gotta och far sedan hem igen, det avr skönt att komma hem för vi la oss och kollade film innan vi somnade och jag ( duktig som jag är) lagade mat till morgondagens (dagens) Lunch och även lite på sidan om eftersom att jag var rent ut sagt utsvulten.
Idag blir det en något mycket tidigare kväll med mys tillsamans med Jimmy. Det är ju trots allt väder så man frå vara inne idag. Lite grå dassig himmel, däremot inte kyligt men regnat har det allt gjort så då är det tillåtet att ha myskväll.
Nu ska jag torka håret och fara vidare till min och Jimmys stuga, jobb imorgon som vanligt igen!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Bilder från igår..









Helgens

Hej allihopa!
Sitter just nu och väntar på att tvätten ska bli klar och så att jag sedan kan hänga den ute.
Jag har varit en duktig tjej idag, trots att jag vaknade sent så har jag hunnit städa och dammsuga mitt rum, dammtorka hela nedervåningen plus att jag har städat där också.
Nu har jag satt mig ner för att ta det lugnt en stund och sedan ska jag och Jimmy fara iväg och bada. jag saknar att sova i våran stuga, det är så sjukt härligt och man sover så skönt där. Vi har sovit hemma i Svensbyn inatt eftersom att jag var på inflyttningsfest hos Therese. Jag hade en trevlig kväll igår och fick inte hämtning förens VÄLDIGT sent. Jag var väl hemma klockan 5 eller liknande och sedan ställde jag mig även och lagade mat, åt tre tuggor och somnade sedan.

Nu har jag skrivit ett lagomt inlägg till tvätten. den är nämligen klar nu så jag ska skynda mig att hänga den och sen ska jag och Jimmy fara och bada.
Jobb imorgon 6-15.15!

NÄR SOLEN HAR SLOCKNAT.

Vid kusten samlas kvinno folk för att få sin man i jord.
Röster ekar, själen tung men från munnar inga ord.
En rustning kall av stelnat blod lades fram vid hennes barm, den visar spår av hjältemod fast tomt i gärnet i arm.
Hon lät kasta sin slöja, lät vinden ta vid, krafter ger vika i ben den skriftlar ut prisan, vår riksövningsman - han ska ristas i vackraste sten. Låt fåglar få sjunga ditt namn genom skyn, låt fåglar få bära din dröm.
TILL ÄDLASTE KRIGARE, TILL ÄDLASTE DRÄKT SKA DITT NAMN ALDRIG FALLA I GLÖM.

äventyr

Trött som ett as men nu ska jag och Jimmy ut på äventyr med cyklar.. Det var inte igår.
LOVE YOU AND I LOVE IT!

Äntligen?

Hej allihopa!
Jag uppdaterade ingenting igår, jag vet! Men det har varit mycket nu, mycke jobb, långa och trötta dagar och dessutom har jag inte alls mått så bra. Personligen..
Iallafall så sitter jag i Svensbyn nu, pappa ska tanka min bil så jag och Jimmy är här för att klippa gräset också har vi följt med mamma och pappa och ätit på Pit-stop i Öjebyn. Så sjukt god pizza jag åt alltså. Och det roliga är ju att jag inte ens tycker om pizza..
Nååja, kvällen ser iallafall låvande ut. Det är fortfarande okej väder och jag har kort dag imorgon, slutar kl 2 så med det menas att jag hinner hitta på mycke kul efter jag slutat.
Jag har fixat bilder på mitt hår och en massa fler bilder också dessutom så nu hade jag tänkt att ni skulle få se hur det ser ut sen ska jag gå ut och klippa gräset och spendera natten i Hortlax som vanligt!









Håret är blondt, kort i page och slingit- coolt!

HOTT,HOTT, HOTTIE!

Hej allihopa!
Sitter just nu inne på mitt rum hemma i Svensbyn efter en dag med jobb och slit.
Det har till och med gått så långt nu att jag kallar 5.5 timmars sömn för mycket och mig själv för utvilad då kanske ni förstår hur lite jag sover annars under nätterna. Det kanske blir därekring 3.5 timmar som vanligast men ibland kan jag ha nätter med bara 2 timmar och 2.5 timmar.
Jag försöker faktiskt lägga mig kring 10 men då kan jag aldrig somna direkt heller utan då slår alltid jag och Jimmy på en film och sen blir det bara så att jag ser hela den plus lite i början av en annan film.

Inte lätt det där med att ha svårt att somna när man mest behöver jag, de säger jag verkligen!
Nååja mina vänner.. Nu ska jag fara vidare till Jimmy och sen ska vi fara och bada på något mysigt badställe här i närheten.
Bilder på mitt nya hår kommer senare!
PUSS

förändring

Sitter just nu inne i mitt rum och är sjukt trött idag IGEN!
Men den här gången är det kanske inte så konstigt med tanke på att jag jobbat från 6-15.30. Det blev bara en kvart längre den här dagen men vi har haft fullt upp hela dagen och mycket har gjorts. Nu är jag som sagt hemma och jag har både klippt håret i en ny frisyr och då menar jag HELT ny. Sen så har jag även en utav mina två färger som jag har tänkt sätta i håret i just nu. Den ska tvättas ut ganska snart och sen ska jag (om jag orkar) sätta i den andra färgen och sen till sist fara vidare till Hortlax och övernatta där som vanligt. Jimmy är där nu och på han låter det som att han känner sig ensamen så jag kanske borde sjynda mig litegrann.
Jobb hela veckan från 6-15.15 förövrigt! Ha en bra kväll.
PUSS

sliten krigare, hungrig och trött!

Hej, hallå!
Min dag idag har varit smått jobbig eftersom att jag plågats har huvudvärk hela dagen.
Det har fortfarande inte gått över men jag har ätit alvedon och har dessutom fått pengar av pappa till mat på max.
Dom åt där tidigare men jag var helt enkelt tvungen att tacka nej eftersom att jag inte alls var hungrig.
Kvällen igår var rent ut sagt AWESOME, helt fantastisk och jag hade det jätte kul hela kvällen.
Träffade en massa kända ansikten och dessutom var vi ute på challenge halva kvällen, var sedan inte hemma i Hortlax förens kring 4 tiden och då lagade jag mig mat. Korv och makaroner och satte på en film som jag sedan såg. Jimmy slocknade ganska direkt, sliten krigare.
Snart ska jag fara vidare till Hortlax och sedan ska jag fara och äta MAT. Hungrig som ett as.
Men ni får ha en bra kväll allihopa, jobb imorgon från 6 till 15.15 igen!
PUSS

<3

Party pingla

Hej allihopa!
Vi for iallafall till havsbadet idag och TÄNKTE bada.. Men nej det var så kaltl så att man fick "tissefräs" direkt man stack ner tån i vattnet. Så vi slutade iallafall ut det och for hem och lagade mat istället.
Nu har jag skjutsat mamma och pappa och har precis blivit klar inför fest. Det blir så att vi ska börja på campingen bredvid sjöbodan och sedan ska vi vidare ut på challenge.
Jag måste snabba mig eftersom att Jimmys mamma snart kommer hit men ni får ha en jätte bra kväll allihopa för det ska verkligen jag ha!
Puss på er!

BADBILDER!



Det går bra nu!

Hej allihopa!
Det var verkligen en bra kväll igår, lyckad med andra ord.
Ikväll ska vi pimpla öl igen, älgar. Fast vi får allt se vars vi hamnar för jag har inte hört med någon om fest ännu så vi ska fara ut och bada först. Det är så sjukt härligt väder ute, helt perfekt och jag är på glatt humör!
För tillfället är jag i Svensbyn med Jimmy men som jag sa så blir det en kort vistelse. Vi ska ju trots allt ut och bada, jag verkligen älskar det. Trots att jag är badkruka!
Ha en bra dag allihopa!

oh dark hair. Dude, its old!

FEST

Fint väder ute idag och som jag sa tidigare, ett tillfälle att steka!
Satte inte i någon färg i håret idag men däremot så for jag in till stan och köpte öl på systemet. Ikväll ska det drickas öl och sitta ute i solen och allmänt STEKA. Jag har haft en bra dag och har även fått Jimmy till mig i Svensbyn så han sitter nu ute och grillar kött och dricker öl med mamma och pappa!
jag däremot, jag får vara inne och kolla så att våra pommes inte blir svart brända i ungnen och dessutom så sminkar jag mig för fullt. Jag ska ha vågigt hår idag för ovanlighetens skull, brukar aldrig orka göra det vågigt eller lockigt för varge gång jag ska göra det så blir det fulare på något ställe och därför måste jag göra om de typ 8 ggr. Men nu har jag iallafall det och de blev fint. Ikväll ska jag ha en bra kväll tillsamans med Jimmy och några andra.
Vi ses i dimman!





Störande

Jag mår inte alls bra idag. jag vet inte men det är liksom någoting som ligger och irriterar och plågar mig. Måste verkligen fundera hur jag vill ha det. Orkar inte gå runt och slappna av när jag egentligen är spänd i HELA kroppen.
Jag funderar på att färga mitt hår idag men jag vet inte om jag orkar. Det är fint väder ute och tid för att steka men innan jag kan göra det så måste jag faktiskt raka benen och smeta in mig i salva och godluktande parfym sen tar jag på mig mina nya skor som jag köpte igår, snygga kläder, smink och drar ut på både systemet och stan.

Nu är jag på gång!

I Svensbyn en snabbis!

Hej allihopa!
jag är nu hemma i Svensbyn en snabbis igen för att hämta ännu mer grejer som ska flyttas över till mitt och Jimmys place i Hortlax. Kommer inte ta särskilt lång tid så kanske bara är här en timma eller så.
Somnade tidigt igår, faktiskt så var den före 11. Känner mig enormt duktig eftersom att jag inte somnat förens kring 12 eller senare alla andra dagar och då har jag varit trött som en zombie.
Idag blir det också en tidig kväll. Jag och Jimmy ska vara hemma hela kvällen och bara kolla film och ta det lugnt och sedan så ska jag försöka vara i säng ungefär vid samma tid som igår. Har inte känt mig något trött alls idag, förutom när jag steg upp och skulle fara förstås men det är ju ingenting ovanligt.
Förövrigt så vet jag att dagen har och kommer bli klockren!
Puss på er!
RSS 2.0