25/2

Igår hade jag besök hela dagen lång, och det är ju alltd lika roligt när Fredde ändå jobbar och jag och Abbott är hemma själva.
Först kom Jessica och hälsade på med mimmi (abbotts mamma) så vi satt först inne och drack en massa kaffe och sen gick vi ut på en promenad med hundarna. 
Efter promenaden så gick vi in och drack ännu mera kaffe. Ja, det är ungefär så det brukar se ut när vi ses, vilket är ganska ofta. Men det är trevligare än vad det låter!:)
Efter besöket av Jessica så kom mamma och Linda förbi och Abbott blev lika glad som vanligt.
Mamma ville gå ut och gå så då var det bara att ta på sig promenadskorna igen och klä på sig sen gick vi ut en sväng vi med.
När jag sedan kom tillbaka så ställde jag mig och lagade middag som blev något så enkelt som ugnstekt korv och mos och i samband med det så kom Fredde hem från jobbet.
Vi båda steg upp tidigt igår så båda var trötta och ville se film fram tills att vi somnade. Han somnade ganska fort men jag däremot fick ligga vaken fram tills klockan var halv 2 ungefär innan jag somnade. Trots att jag var så trött redan vid 18-tiden.. Konstigt det dära, men jag kom på att jag var hungrig mitt i allt, sen fick jag ont i magen mitt i allt och då tog de ännu längre tid. 
Idag tvingade jag iallafall mig upp halv 9 eftersom att Abbott ville ut då och efter det har jag då inte lyckats somna om än så länge iallafall. 
Jag och Jessica ska gå på stan sen idag, (nu när lönen ju faktiskt har kommit in) så det blir väl lite shopping och en lunch på det. (Y)
Jag skulle egentligen jobba idag och vara ledig i helgen, men det blev inte så. Jag är istället ledig idag och jobbar i helgen. Bra byte va? :) Jobbar mellan 06:45-15:45 på Lördag och 06:45-15:00 på Söndag så jag får ju ändå sluta tidigt båda dagarna.
På Lördag blir det direkt hem efter jobbet, ta sig en dusch, byta om och åka direkt till Luleå där vi först ska vara på oleays och sen se Luleå möta HV i Delfinen. Sen efter det måste jag gå och lägga mig direkt så jag orkar upp på Söndag. Så fullt upp med andra ord. :)
Om det inte blir några ändringar på mitt schema så jobbar jag i 9 dagar framöver från och med imorgon. Sen är jag ledig en dag och jobbar 5 dagar i rad efter det! Så går det när man tar på sig mycket jobb, Det är tur jag trivs med det och tycker att det är roligt iallafall! :) ♥
Nu ska jag gå ut med Abbott igen sen måste jag börja göra mig iordning.
Ha en fin dag!
 
 
Bjuder på två lite äldre bilder.
Snart ska jag börja håret sådär mörkt igen. Synd bara att färgen rinner ur mitt hår så snabbt. Nu är det ju rätt så ljust igen, urtvättat och tråkigt. Utväxt har jag också, så det känns som att det börjar vara dags att både färga det och klippa topparna igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0