20/2

Att få vara ledig idag var en perfekt uppladdning inför kommande arbetshelg för sen är jag ju inte ledig förens på Tisdag igen. :)
Jag är ju aldrig så ledig som jag egentligen borde vara under mina lediga dagar utan jag blir alltid lika rastlös och kommer på att det behövs tvättas och städas eller vad som helst. Jag har väl aldrig direkt varit en såkallad slö "soffpotatis".
Idag har jag iallafall sovit ut så jag steg inte upp förens halv 10, käkade frukost och drack kaffe, sen gick jag och Abbott ut på en 6 kilometers prommis även idag. Solen sken, det har varit väldigt varmt i luften och iprencip vindstilla. Så lite svårt att låta bli!
Efter våran promenad så var det dags för mig att tvätta vilket jag nu har gjort i några timmar men hälften av tvätten är inhämtad och insorterad på sina platser så nu är det bara andra halvan som i det här fallet är sängkläder som ska torkas och hämtas in. Skönt att ha det bortgjort inför helgen och den kommande veckan tycker jag!:)
Mamma och mormor har också varit förbi en sväng så Abbott har busat med mormors toypudel Cilla som han är helt tokig i.
Snart ska jag städa toaletten och plocka undan, sen får man väl helt enkelt se om jag överhuvudtaget orkar dammsuga och skura idag. Det kändes rätt så jobbigt om jag ska vara ärlig.. Men nu när det börjar vara vår snart och det är grus och sand framme överallt ute på gatorna så blir det snabbt en sandlåda i hallen som man får sopa upp varje dag så det hade egentligen behövts.
När Fredde kommer hem blir det Fredagsmys, middag och tv-tittande! ♥
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0