Onsdag

idag är det inte alls så härligt väder som det har varit under den senaste tiden, utan mulet, fuktigt, grått och trist skulle jag kalla det.
Jag är inte särskilt pigg heller. Vaknade upp igår med känslan av att ha feber, dessutom förkylning som både känns av i näsa och hals.Bara sådär från en dag till en annan. Sjukt trist, men framförallt jobbigt.
Förra veckan var jag enbart ledig i Lördags och då var vi på middag hos mamma och pappa tillsammans med dom, syskon och respektive. Det var trevligt och maten samt desserten var god. Vi kollade även hockey som avslutades med vinst till Luleå.
Denna vecka jobbar jag 4 av 7 dagar så är nästan ledig varannan dag förutom i helgen då jag jobbar både Lördag och Söndag. (Y)
I Måndags när jag var ledig så hade vi städ och tvättdag här hemma så allt det är redan gjort inför i veckan. jag lagade även matlådor och handlade hem den mat som behövs i veckan.
Så idag ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt. Vilket är rätt så ovanligt från min sida. Hoppas på att himlen spricker upp sen så vi får finare väder och kan gå ut och gå. :)
Förutom det så lagade jag finmiddag till oss som bestod av marinerad fläskfilé, Klyftpotatis med olja och kryddor, sallad med fetaost, isbergs, plommontomater, och gurka samt beasås. Gott blev enligt mig och Fredde verkade då nöjd  och tyckte att det var gott han med så de är ju nästan huvudsaken.
Vad har hänt annars förra veckan då?
JO, Jag drog på en impulsfest i Fredags efter 5 vita veckor och jag insåg efter den kvällen att jag har blivit för gammal för att vistas på fest och dricka alkohol.. Haha, nej skämt å sido. 
Men när man som jag. börjar spy och må skit dagen efter bara för att jag druckit 4 öl i det här fallet så känns det ju verkligen inte värt det då en hel dag försvinner för att man mår så dåligt så man knappt orkar ta sig upp ur sängen kring 16 dagen efter.. Helt sjukt. Börjar tro att jag är allergisk eller något.
Nu dröjer det länge till nästa gång. Men skönt är väl de!
I Måndags, förra veckan så  färgade jag mitt hår mörkare sen gick jag och Alicia på stan medans Therese klippte sig.
Kring 3 var det sedan dags för mig att förlänga mina ögonfransar och jag blv lika nöjd som vanligt.
Jag har även gått i dom tankebanorna att jag ska tattuera mina ögonbryn också, Det vore bra för mig som trivs bäst i mörkt hår men har blonda ögonbryn som jag alltid måste måla. Jag har sugit på den karamellen länge, men nu är frågan bara den NÄR jag ska göra det. Tror faktiskt att det får bli ett lite senare projekt iallafall. :)
Nu ska jag försöka ta en till timmes sömn, Jag har vaknat så otroligt tidigt dom senaste dagarna, fast jag haft sovmorgon och ibland varit ledig. Idag är jag ju som sagt inte särskilt pigg heller så det blir skönt för huvudet att vila lite.
Ha en fin dag!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0