9/3

hello!
Måndag idag och solen skiner här utanför vårt fönster.
Jag sitter för tillfället i soffan med en kaffekopp och Abbott solar på sin filt här bredvid mig.
Inatt har jag sovit hela 11 timmar. Både jag och Fredde var extremt trötta igår och somnade redan halv 9 framför en film och sen vaknade jag upp halv 8 imorse. Helt sjukt att jag sov hela natten utan att vakna och vara pigg där vid 1-2 som jag annars brukar göra om jag somnar så pass tidigt. Grymt skönt och utvilad är jag iallafall!:)
Jag har varit extremt trött i både kropp och knopp efter helgens arbete, eftersom att jag jobbade hela 14.5 timmar i Lördags. Dvs från 9-23.30..  Det var tur att jag var ledig igår iallafall eftersom att jag inte somnade förens klockan var kring 1-halv 2 någon gång.
I helgen har det inte hänt så mycket annat för mig med andra ord.
Fredde for däremot till Älvsbyn och körde skoter med Pontus och några till igår tidigt på morgonen så jag och Abbott for och hälsade på jesper, sandra och barnen igår, men Sandra var och hämtade Lovis som hade övernattat hos Jennie i Luleå så Melker och Jesper var de enda som var hemma under besöket, och feber hade dom dessutom så vi satt och spelade tv-spel med Melker under hela besöket.
Jag åkte hem därifrån vid middagstid och då ställde jag mig och lagade pasta carbonara så att vi har matlådor till idag och middag igår.
Idag ska jag in till stan på en timma ungefär. Jag ska sköta Alicia under tiden som Therese klipper sig och sen ska vi luncha och jag ska fixa mina ögonfransar senare kring 3.
Jag har faktiskt köpt hem hårfärg som är riktigt mörkbrun  nu också, så då kanske färgen sitter kvar ett tag och inte bara rinner ur mitt hår direkt som de alltid gör om jag inte färgar på en salong.
Där har ni svaret på varför jag alltid lyckas färga mitt hår ljust så fort och enkelt då jag får lust till de. Mitt hår verkar inte vilja hålla sig mörkt så nu är det ljusbrunt igen, och utväxt har jag dessutom.
Jag ska färga det någon dag i veckan hade jag tänkt!
Denna vecka jobbar jag alla dagar förutom på Lördag då det är middagsbjudning hemma hos mamma och pappa tillsammans med syskon och respektive. Det blir trevligt!
Jag jobbar dag alla dagar förutom idag och imorgon då jag jobbar stängning så då hinner man hitta på annat också. :)
Ha en fin vecka! 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0