23/2

Då var det Måndag igen och min arbetshelg har passerat,
I helgen har jag sammanlagt jobbat ihop 22 timmar under två dagar, var ju som sagt ledig Fredag och det visade sig vara en perfekt uppladdning inför helgens arbete.
Har inte hunnit så mycket annat än jobba, mysa, kolla film och sova i helgen eftersom att jag slutat så sent båda passen.
Idag har jag sovit ut till halv 10, men somnade ganska sent igår efter nervarvning och kvällsmat så han se en film innan jag tillsist valde att försöka sova och då var klockan kring 2 ungefär.
Jag sitter nu här med en kaffekopp i tvrummet, på soffan där en liten fläck lyckats hamna i solen.
Abbott har legat och solat i schaslongen i 30 minuter nu ungefär och han verkar vara lika glad som jag över att solen väljer att skina hos oss även idag.
En kaffekopp håller mig sällskap så att jag ska bli lite piggare och sen ska vi gå ut på en promenad.
Jag börjar inte jobba förens 16.45 så innan det ska vi hinna med en långprommis och jag ska diska bort den lilla disken som vi har i diskhon.
Jag tycker att tiden går så fort nu, den bara försvinner kan jag tycka. Men de kanske kan bero på att jag är lycklig, har ett jobb som jag trivs med, världens finaste vänner och dessutom har vi världens finaste familjer också.SÅ vi är lyckligt lottade kan man väl säga. Vi är rika. 
Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och det har jag ju verkligen. Jag har roligt nästan jämt.
Jag försöker iallafall att ta vara på dagarna så mycket som möjligt för jag är fullt medveten om att tiden går så fort.
Det känns som att det nyss var julafton och nu är det snart... MARS, VÅR, SOMMAR, VÄRME. 
Jag älskar sommaren, våren och värmen mycket mer än vintern, kylan och slasken. Det har säkert inte många utav er missat. Men tiden kunde gärna få gå iallafall liiite saktare om ni frågar mig.
I sommar har jag inte tagit ut någon semester, det var flera år sedan sist jag inte hade det så det kanske är dags för mig att jobba mig igenom sommaren också. Man får ju iallafall semesterersättning för det så det kan det nog vara värt.
Dessutom har ju inte Fredde någon semester heller, så kan mest kännas onödigt att ta ut någon då.
Jag har dagit ut 5 dagar i maj eftersom att vi ska åka iväg på en tjejresa/familjeresa till London då mellan 13e-17e. Så jag får fira en del av min födelsedag i London. Inte dåligt! 
Nu har jag skrivit av mig klart om allt mellan himmel och jord, en prommis väntar och Abbott verkar vara rastlös.
Ha en fin dag allihopa!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0