Trevligt avslut och gott nytt 2012!

kör på sänghäng fortfarande, men Anna har varít hit en sväng och hjälpt mig med sminket!
Många tankar just nu i min hjärna kan jag säga.. Sista dagen på detta år men vad säger då 2011 egentligen?
kanske dags att sammanfatta året en smula!

Januari:
Jag blev stadsbo och för första gången sambo tillsammans med en underbar människa vid namn Johannes.
Jobbade på pizzeria ängeln och träffade genom de arbetet många nya fina människor som nu idag kom till att betyda väldigt mycket för mig.

FEBRUARI:
 Var en mycket kall månad.. Ja, man kan nog säga att vi fick en bitande vinter år 2011..
Men de blev trots det mycket skpterkörande och annat skojj. Vi hade mycket snö och vi for runt lite överallt.
Vi hade även våran första syskonfest hemma hos oss i Februari.

MARS:
 Det började bli lite svalare i luften och jag började därmed att gå på många långa promenader och ägnade mycket tid åt träning.
Det blev även festande med vännerna och mycket myskvällar med Johannes så i sammanfattning kan nog allt detta säga det mesta om Marsmånad.


APRIL:
Jag började jobba på pressbyrån som säljare där, första gången som jag jobbat inom handels men det visade sig att jag trivdes väldigt bra där . Det var ett väldigt bra och trivsamt jobb med mycket trevliga kunder, personal och chef.
Johannes fyllde hela 26 år gammal också och det firades hemma hos oss tillsammans med nära och kära!
Denna månad så föddes även lilla Melker, världens finaste lilla pojke och jag blev för andra gånget i mitt liv faster!:) ♥MAJ:
Jag fyllde hela 21 år gammal och fick världens finaste uppvaknande på morgonen av Johannes. Då han serverade både det ena och det andra på sängen.
Det brukar ju inte vara något speciellt numer att fylla år men denna födelsedag var i världsklass den bästa födelsedag jag haft sedan jag var ett litet barn.


JUNI:
Sommaren anlände och vi fick oss en jätte varm start, hela sommaren var varm men jag jobbade oerhört mycket denna månad så det blev trots det inte mycket sol och bad men däremot någon tur ute på vattnet med Johannes. Vi fiskade även rätt så mycket och bara mös på.
Linda tog studenden på i stort sett den varmaste dagen på hela sommaren så hon uppvaktades hemma efter att ha skrikit på sitt flak ett tag med sina klasskompisar.
Denna månad så firade jag och johannes även att vi varit tillsammans i hela 6 Månader- ett halvår.
Sen så får man ju heller inte glömma att min fina katt Lea fick sig hela tre kattungar som dessvärre nu idag det bara är två stycken kvar av eftersom att den tredje dog bara nån dag efter födseln.
Therese och Jugge tog vara på de två överlevande och döpte dom till Kerstin och Börje.JULI:
 Värmen höll i sig och det har nästan inte kommit en droppe regn sedan sommaren anlände . Denna månad var fin och bra. Jag jobbade väldigt mycket denna månad också men jag han ändå med både det ena och det andra .
Jag solade och badade på havsbadet, vi åkte ut med båten ännu mer, PDOL började i slutet av denna månad och då festades det mycket och trevligt var det!
Det kom mycket turister till staden och jag fick prata lika mycket engelska som svenska på jobbet. Det lärde mig endel!
Åkte även tillsammans med syskonen till trästocks för att kolla "säkert" som uppträdde där. Det var massor med folk och hon gjorde sitt uppträdande mycket bra. Har sedan dess lyssnat på hennes låtar och hade innan jag hörde henne på trästocks aldrig hört hennes låtar förut. En mycket bra artist denna kvinna!AUGUSTI:
 Var i början av denna månad helt överlycklig över att PDOL var över och jag var spyless på att festa så det blev därför inte lika mycket festande i början av denna månad men det ordnade upp sig ganska snabbt och jag började umgås rätt mycket med Anna under denna månad som jag nu idag fortfarande umgås med oerhört mycket.
 

SEPTEMBER:
Jag köpte nya träningskläder plus skor och började träna på step in och började även då att tänka mer på vad jag åt som tillexempel godis och liknande. Jag drog ner på de ordentligt och började äta mer nyttigt.
Denna månad så hade vi kräftskiva hemma hos Anna och Andreas , typ världens bästa kväll och jag har inte haft så roligt när jag har festat på hur länge som helst. Krävs mycket för att toppa den kvällen!
Fattade tycke för Nodo och började hänga där väldigt mycket med nära och kära, ett fint ställe för kvällsmys och fika om man vill det!
Tog ut min P-stav denna månad också och det är det visade sig vara ett VÄLDIGT bra val med tanke på dom humörsvängningar och blödningar som staven orsakade. Rakt inte värt de!
Under denna månad så fanns det också mycket sorg i släkten med tanke på att en väldigt nära i all hast lämnade oss med sorg och saknad. ♥ Dig glömmer vi aldrig.
Therese och jugge blev överaskade med en svensexa hemma hos jesper och Sandra och kidnappades hem till sig själv där ett helt gäng väntade på dom.OKTOBER:
Linda fyllde 19 år och det började bli lite kyligare och mer regnigt ute.
Vi firade dubbla halloweenfester, en i Piteå och en i Arvidsjaur. Två mycket trevliga kvällar och eftersom att jag inte tidigare spenderat särskilt mycke tid i Arvidsjaur så var det något nytt vilket gjorde de hela lite roligare!
Jag var sen med min halloweenutklädsel men fick då, som tur är köpa en av Felice sådär i sista sekund.
Sara och Emma kom hem från Usa och det firades med fest på Liden i Svensbyn. :)


NOVEMBER:
Under denna månad så julhandlade jag massor för att jag inte skulle kunna göra det i December så jag shoppade både i Luleå och Piteå.
Jag hälsade på Lena med barn i Sunderbyn och vi hade två trevliga myskvällar där.
I slutet av November så var det första advent och dax att julpynta så jag julpyntade det mesta för att slippa göra det sen.
I slutet av November så började även min sjukskrivning och jag gruvade mig hemskt mycket för fotoperationen som jag skulle göra några dagar senare, i början av December.
Jag köpte hem min första one piece som sedan dess har använts flitigt!
Den första snön kom.DECEMBER:
Snön som lyckades komma i November smälte bort och det har svajjat mycket mellan plus och minusgrader. December har varit en varm månad motför vad den brukar och vi har inte ens nu i slutet av månaden fått mycket snö.
Jag Opererade min fot och har sedan den 5e December gått på kryckor och varit allmänt handikappad. Den första tiden kunde jag inte göra mycket alls eftersom att jag var öm och hade mycket värk så det blev mest att vara hemma då.
Denna månad har rakt inte varit party men min Julafton var mysig då vi först var med min slläkt och sen med Johannes familj.
Idag är det nyårsafton och sista dagen på detta året så nu med denna sammanfattning av mitt 2011 vill jag tacka er alla som varit en del av det och önska er ett trevligt avslut och en gott nytt 2012.

Nu, idag.
Nu ska jag byta kläder och sedan är jag redo för nyårsfirande!

Happyface!

Wooho!

Hej allihopa!
Jag har inte hunnit göra nånting alls ännu förutom att jag har släppt ut mitt hår ur en fläta och bäddat sängen så att den är fin inför dagen.
Anna kommer hit inom kort och ska sminka mig också så att jag är fin när jag ska på stan och dessutom var det till och med hon som erbjöd sig och då kan man ju rakt inte tacka nej.
Hittade en ett år gammal tubtop som är lite kortare och som jag endast använt en gång för att jag inte riktigt har vetat hur man ska ha den och jag var så dum så att jag inte orkade prova den innan jag köpte den men nu har jag iallafall kommit på det. Den blir för kort för att ha över rumpan så då får man ha den som en övre tuptop över brösten istället också pösar jag upp den litegrann så den inte blir allt för tight och sätter en längre hel svart tubtop nertill. Det blev faktiskt snyggt och får därmed bli dagens dresscode.


Ni får ursäkta mitt ofixade hår, men som sagt, de ska fixas! :)

STÄDAT!

Vi börjar verkligen att få ordning här i lägenheten nu för innan så såg det ut som ett bombnedslag och det kan jag lova!
Köket är städat, dammtorkat, och disken är diskad och underplockad. Tvrummet är städat, filtarna vikta och allt är snyggt. Toan är rengjord, och städad från golv till tak, avloppet rensat, och tvättstället är även de rengjort. Skorna är ihopplockade och står nu allihopa på skostället och inte på golvet.
Sovrummet är städat och kläderna undanplockade så att tvätten har blivit samlat i tvättkorgen och den rena tvätten i garderoberna & sängen har blivit renbäddad.
Kommer sova gott inatt i våran fina nystädade lägenhet, bara att dammsuga och skura kvar till imorgon då!
Nu sitter jag här och dricker en öl och slappnar av tillsammans med Johannes och härlig musik, det förtjänar vi båda efter att ha städat här inne för det var långt ifrån en barnlek.
Ha en bra kväll allihopa!

Handens 5 fingrar.

Jag känner dig, känner dig så väl dina fasor, dina våndor finns också i min själ du är mitt kött och blod du bär i vårt namn och min kärlek utan villkor jag gör vad jag kan. Så stor och stark på dagen men så liten mitt i natten, när ingen ser när ingen vet kommer gråten mitt i skratten.
FEM fingrar ska skydda dig ett är månen ett solen, ett är polstjärnan bakom målnen, ett är hopp och ett är tro. Handens fem fingrar vaggar dig till ro.
Stort är mörkret nu månen är ett hus men det är natten som gör dagen ljus och mitt ljus är du. På denna jorden rund finns här ingen annan som kan ge sån förtvivlan och som är lika sann. Du är rädd för dina skuggor, alla hot som aldrig når dig jag ska sjunga dig ett löfte och jag vet att du förstår mig.
FEM fingrar ska skydda dig ett månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom målnen, ett är hopp och ett är tro. handens fem fingrar vaggar dig till ro.
Om du tänker dig den skogsväg vi vandrar ibland, gick vi stigen ner till vattnet. din hand är i min hand. Se så långt där ner i djupet, på botten av den sjön, där finns en silver skatt som glimmar den är din i natt så slummra in och dröm.
FEM fingrar ska skydda dig ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom målnen, ett är hopp och ett är tro. Handens fem fingrar vaggar dig till ro.
Handens fem fingrar vaaggar dig till rooo.

woop!

Hej allihopa!
Kände att det var hög tid att blogga nu igen, speciellt eftersom att jag har tråkigt och inte har någonting bättre för mig heller.
Johannes sitter och spelar framför datorn och jag sitter här i sovrummet framför den bärbara datorn. Här inne kan man lyssna på hög musk ifred också, med stängd dörr också dessutom. Den bärbara datorn är kopplad till min tv så därmed kan man också lätt ladda ner filmer och kolla från datorn till tvn. Min tv är bäst, det bästa köpet någonsin om man även räknar med min iphone 4.
Idag har jag inte gjort nånting alls men det kan vara skönt ibland det också, speciellt eftersom att jag gjort rätt så mycket i stort sett hela dagarna den senaste veckan.
Typ som igår då jag började dagen med att gå på stan tillsammans med Anna och Matilda och sedan for hem och åt, sedan for jag vidare till Johanna, därefter sofia, vi svängde förbi challenge och sen for jag hem, sov och nu sitter jag här.
Hade iallafall en enormt trevlig kväll och dag igår, mycket händelserik och rätt så fartfylld. Precis som jag vill ha det!
Idag är det Torsdag och de flesta som ska vara någonstans över nyår som tillexempel, kittelfjäll kåbdalis, kronogård osv har nu åkt iväg och lämnat kvar oss andra här. Jag hade gärna åkt iväg igen sådär för det var längesen nu och man har ju verkligen så otroligt roligt!
Tror att jag får göra något sådant nästa år, innan man är för gammal och allting blir för jobbigt. För jag är ju faktiskt 21 år gammal nu och efter de kommer 22 och med det menas att jag är 22 år nästa nyår. gud vad tiden går.. Jag som nyss fyllde 18?
Nej, för när man är 18 är man liten, typ som ett barn och jag är verkligen inget barn längre!


En 18 årig sandra med en väldigt liten Lovis!

Jag och Melker, nutid!

stadsrunda!

Hej allihopa!
Somnade i okej tid igår och vaknade just före klockan 11 imorse. Då steg jag upp och sminkade mig, fixade håret och bara gjorde mig allmänt förberedd för en stadsrunda tillsammans med Anna och Matilda.
Jag kom hem tomhänt, är så otroligt jobbigt att hoppa runt i alla butiker så jag orkar inte riktigt anstränga mig på att söka efter specialla plagg som jag vill ha. Men det kändes inte riktigt som att det gjorde någonting.. Mellandagsrean håller ju på ett ganska långt tag till så jag får vänta med det. Dessutom var det så halkigt ute så det gick nästan inte att ta sig fram och sen så spelade moa lignell och Amanda Fondell i småstaden så där var det ju också rätt omöjligt att ta sig fram bland all folkmassa som samlats där för att se dom sjunga.
Känns skönt att vara hemma nu igen, har lite ont i magen och känner mig trött. Det kanske har med räckmackan att göra? Åt inte ens hela eftersom att jag fick ont i magen och blev illamående.. Skit opckså, jag som älskar räkmacka men nu blir det minsann inte att äta det på ett tag!
Idag är det Onsdag och det blir nog att ta sig nån Onsdagsöl då skulle jag tro, bara här hemma tillsammans med nån kompis och kanske Johannes. Men det kan alltid vara trevligt! På Lördag firar vi in det nya året hemma hos Sara och Micke så Johannes har sprungit iväg på systemet nu för att kika efter nån skumpa och nå gott att dricka då. Kommer bli fantastiskt roligt!
Ha det gött allihopa!

Go´middag!

Hej allihopa!
Nu har vi hunnit med precis allt som ska hinnas med idag och jag har fått mig en välbehövlig powernap på 1.5 timmar också och jag tror att trots den powernapen så kommer jag att kunna somna tidigt ikväll för jag är nämligen fortfarande trött.
Jag har precis tjatat till mig en kycklingpasta på ängeln, han hade tänkt laga mat men jag var inte sugen på mer julmat och det avr iprencip det enda vi hade i kylen så det fick bli något helt annat.
Foten var fortfarande inte så vacker, väldigt uppsvälld, röd och ärrig. Men det ger väl med sig med tiden- man får inte alls ha för brottom för läkningsprocessen är lång!
Ikväll händer inte så mycket alls, imorgon däremot blir det att umgås med Anna som kommer hem från Arvidsjaur idag!:)

såhär trevlig ser foten ut utan stygn just nu!¨

vaknade före tuppen!

Hej allihopa och god morgon!
Idag blåser det för fullt där ute och mörkt och dystert är de också.
somnade vid 1 igår och bara tre timmar senare, vid 4 imorse så vaknade jag igen och kunde inte somna om. Jag har nu varit uppe sedan dess och känner mig sliten och har ont både i magen och i huvudet. Detta kändes inte direkt som någon bra start på dagen men förhoppningsvis så börjar jag må bättre om ett tag!
Klockan är nu just efter 9 och jag skulle egentligen ha stigit upp klockan 10 och inte en minut tidigare men om jag somnar tidigare än planerat så vaknar jag ALLTID före tuppen på morgone´n och det är jobbigt kan jag tala om.
Idag är det iallafall Tisdag och jag började morgonen men några filmer och morgonmys i soffan. Nu ska jag snart hoppa i duschen så att jag förhoppningsvis blir aningen piggare och kan orka med både att ta en lunch på stan med Johannes, därefter fara till hans föräldrar och lägga om bandaget och gipsskenan och självklart tvätta av foten, skjutsa dom till kallax flygplats och ta en liten runda på stan i Luleå.
Därefter, när allt detta är gjort så är de fritt fram att vara hur trött och lat jag vill.
Kanske- om man har tur så orkar man med Bio ikväll? Annars får det bli någon annan dag!:)

Saknar sommaren och värmen men mest av allt så saknar jag just DEN sommaren. Frihet!

Fick finbesök!

Nu har jag suttit framför tv lite till och har då hunnit se shrek den tredje, victoria secret och next.
Bea har varit här och hållt mig sällskap men har nyss farit hem och jag börjar känna mig otroligt trött så kanske borde förflytta mig till sovrummet och kolla ytterligare en film där och försöka göra en tidig kväll. Det behövs verkligen. Dessutom, imorgon så ska vi först luncha i stan kring 12 tiden, fara till Johannes föräldrar och lägga om bandaget och gipsskenan på foten och sedan skjutsa dom till flygplatsen i Luleå för då ska dom åka mot varmare breddgrader. Så himla härligt!
Själv har jag suttit och kollat på sistaminuten resor här framför datorn och har sån otrolig lust att åka iväg när min fot funkar som den ska igen. Det hade inte suttit fel minsann!
Johannes har precis slutat jobba och kommit hem så vi ska plocka ihop disken så snart han har hoppat ur duschen och sen blir det som sagt film och göra en tidig kväll!
Ha det gött!

:)

Hej allihopa!
Jag hade verkligen en kanonkväll igår hemma hos Elin och Björn med allt folk som var där och festade med oss. Tack alla inblandade!
Lyckades riva ner en tallrik från diskbänken igår så att den föll ner med kanten på min högra fot så nu är jag inte bara skadad i vänster utan i båda.
Den svällde upp ganska rejält och blev helt blå där tallriken träffade. Idag är det mindre blått men uppsvällt och inte så enkelt att hoppa runt på den men det funkar.
Har bara legat i sängen och kollat tv hela dagen lång och inte fått något alls gjort. Jag är sugen på en räkmacka egentligen men det är ju lite för sent att tänka på det nu så det får väl bli imorgon då istället då jag inte kommer att vara lika lat. Då kanske man även orkar sig på en liten stadsrunda också!
Nu ska jag iallafall få mig nån mat i lillmagen, hungrig som ett djur för tillfället så jag tycker att det är på tiden efetrsom att jag inte har ätit någonting idag heller.
Ha det fint!

Min juldag. :)

Bildbomb!:]


julklapps-spelet hos Johannes föräldrar!

Lite bilder!:)


Min julafton!:]

Hej allihopa!
Jag har haft en fantastisk jul och helg med nära och kära och idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen lång framför tvn.
Johannes har varit iväg hos sina föräldrar och hämtat hem lite julmat som vi ska äta till middag idag. Jag ska snart hoppa i duschen och snygga till mig lite för efter middagen så firar vi in juldagen med nån öl hemma hos Björn och Elin.
Hoppas alla har haft en fin och trevlig Julafton. ♥

God jul!:)

Hej och god raringar!
Igår hade vi en jätte bra kväll tillsammans med familjen. Jag vann dessvärre ingenting på bingo lotto men inte gör det någonting, det är ju trevligt ändå!
Idag är som ni vet julafton och vi ska alldeles snart bege oss till Svensbyn (till mina föräldrar) För att äta jul-lunch och vara där tillsammans med min fina släkt och sedan beger vi oss vidare , senare under dagen till Johannes föräldrar och äter jul-middag och har en fortsatt trevlig dag/kväll.
Har faktiskt längtat till denna dagen, & till imorgon men konstigt nog inte till nyår ännu- men det gjorde jag inte för en vecka sedan till julafton heller så det kanske kommer.
Hur som helst så vill jag önska er en mycket bra jul, hoppas att ni alla har varit snälla så att tomten ger er mycket julklappar i år! ;>

Uppesittarkväll!:)

Hej allihopa!
Var vaken till imorse igen efeter att ha varit hos mamma och pappa och hälsat på igår och sedan flängt runt lite överallt.
Nu har jag precis duschat och hade minsann tänkt göra mig klar nu. Dessvärre så ser det nästintill ut som ett bombnedslag här inne så det skulle egentligen behövas en gemensam städning av mig och Johannes men frågan är ju om jag hinner med det. Åh, jag vill verkligen att det ska vara fint innan Jul.
Jag och Johannes får försöka göra upp en plan över detta!
Imorgon är det Julafton och det ska bli så otroligt mys. Hela släkten samlad förutom Therese och Jugge som är i Thailand . Presentöppning, mys , god mat också blir det att vara på två olika ställen. - Först hos mamma och pappa och sedan hos Johannes mamma och pappa!:)
Ikväll blir det som sagt uppesittarkväll och det blir jag, Linda, Anton, mamma, pappa, mormor och Jennie som ska vara där för Jennie har ju faktiskt kommit hem från Göteborg. Åh, ad jag har saknat henne!♥
Nu ska jag sortera upp kläder i sovrummet som är nytvättat och sätta på sin plats och sen ska Anna få komma hit och jag ska fixa hennes hår!
Ha det gött!

Räkmacka med Johanna på café piteå!

Slappat!

Hej allihopa!
Idag har jag absolut inte gjort nånting, mest legat i sängen och degat hela dagen lång men det har varit rätt så skönt ändå!
Idag är det Torsdag och jag ska slå in mina julklappar som jag faktiskt inte gjort ännu, har inte orkat eller haft lust så jag bestämde mig för att spara dom till sista dagen typ . Så ikväll blir det att lyssna på julmusik, ha tända ljus och slå in julklappar!:)
Johannes jobbar tyvärr natt inatt också så jag får sova ensam igen, inte alls speciellt roligt.. Men imorgon är det Fredag och uppesittarkväll så vi ska vara hos mamma och pappa tillsammans med dom, mormor och kanske Linda och Anton, vem vet. Det blir trevligt!
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla film.
Ha det gött!
PUSS

Godnatt!

Gått på stan tillsammans med Johanna under dagen, dessvärre så var det ju lite jobbigt att hoppa runt överallt med foten men det funkade för jag fick trotsallt en räkmacka i belöning. I övrigt så har jag haft en jätte bra kväll tillsammans med mina vänner hemma hos Angelica, Det gör vi om tycker jag!
NU-film och sen sova. Godnatt!

Redo för stan!:)

Hej allihopa och godmorgon!
Jag somnade tidigt igår, eller vid klockan 1 iallafall så jag vaknade före 11 imorse och nu är jag pigg som en lärka!
Jag har duschat för ett tag sedan och just nu så gör jag mig iordning för en stadsrunda med Johanna. Det ska bli trevligt, och längesen var det också för den delen.
Väntar på att hon ska höra av sig för jag är nästintill färdig nu!:)

Wiihoo!

OOH! Dom ringde för ett tag sedan från Coop forum och sa att jag än en gång vunnit ett pris på en nitlott så Johannes tog hem det därifrån när han slutade och kan säga att jag blev nöjdare denna gång än sist.

En gott och blandat påse, en chokladask, en daim, japp, nougat, och plopp, en marabou schweizernöt 200 g och en marabou mjölkchoklad 200 g, två påsar med julskum, en pollypåse och självklart denna jätte fina korg.
Tack coop! Denna gång blev jag minst sagt nöjd!:)

Snart klar!

Tvättar för fullt just nu, inne på min fjärde maskin och det ska bli så skönt att ÄNTLIGEN få en massa rena kläder som man inte kunnat använda på ett tag eftersom att vi typ aldrig orkar tvätta tills nästan alla kläder är slut.
Det blir på ett ungefär 6 maskiner och sen ska bara allt torkas och till de jobbiga.. Vikas och sättas på plats i garderober och lådor. Oerhört jobbigt!
Det ska däremot bli himla skönt att ha allting rent, nytvättat och färdigt till jul. Känns underbart för då behöver man inte tänka på det sen!:)

Tvättdags!

Hejhej!
Vaknade väldigt sent idag men då har jag ju även varit uppe väldigt länge inatt så det jämnar ut sig, synd bara att jag inte kommer kunna somna inatt, typ.
Klockan är nu 17.30 iallafall och jag, och min skadade fot ska gå ner för att tvätta. Kommer bli jobbigt att samtidigt hoppa på ett ben och få ner tvätten till tvättstugan i källaren men tur att tvättkorgen går att skuta och har hjul, det gör ju det hela myyycket enklare.
Det tar ju ett tag för mig att gå ner så jag ska väl börja gå ner nu tror jag. Hade ju tänkt gå på stan idag också men det var ingen som kunde gå med mig så jag sket i det och ska nog ta det imorgon istället då jag kanske vaknar tidigare vid typ 11-12 . Då är det inte mörkt ute heller!

Just nu.

Ett mongo.

Somliga går..


Somliga går med trasiga skor, säg vad beror det på.
Gudfadern som i himmelen bor, kanske vill ha det så.
Gudfadern som i himmelen bor, blundar å sover sött.
Vem bryr sig om ett par trasiga skor, när man är gammal å trött.
Vem bryr sig om hur dagarna går, dom vandrar som dom vill.
Medborgare om etthundra år, finns du ej längre till.
Då har nån annan tagit din stol, det vet du inte av.
Du känner varken regn eller sol, nere i din mörka grav.
Vem bryr sig om hur nätterna far, Jag bryr mig inte ett spån.
Bara jag får ha mitt ansikte kvar, Dolt i min älsklings vrå.
Jag är en tvivelaktig figur, duger ej mycket till.
Bakom ett hörn står döden på lut, han tar mig när han vill.
Somliga går med trasiga skor, tills dom har slutat gå.
Djävulen som i helvetet bor, får sig ett gott skratt då.

Housekeeper?

ÅÅh fy satan! NU tar jag mig en paus också för ni ska bara veta hur jobbigt det är att hoppa runt och städa en hel lägenhet och dessutom så tar det ett LIV!
Har iallafall samlat ihop alla sopor, all disk och slagit på diskmaskinen. Jag har även samlat ihop all tvätt och plockat undan det värsta men mycket är det kvar och jag har typ hållt på i en timme. Dumma lägenhet, jag är less på att städa. Den blir ju bara stökig direkt ändååå!
Önskar att jag hade en betjänt eller någonting just nu, eller det önskar jag mig ofta som kan tvätta, laga mat och städa åt en. Tänk så mycket tid man hade sparat på det! Kan vara någonting att tänka på kanske?

dinnertime!

Hej allihopa!
Känner att jag vaknade lite på fel sida idag men jag menar verkligen allting och jag var riktigt irriterad för jag verkligen hatar dålig service.
Nu iallafall så har jag först hittat detta recept som jag la in tiidgare i bloggen genom en vän på facebook och de kan jag säga er var början på min dag idag. Den lös upp tillvaron lite extra för jag höll verkligen på att skratta ihjäl mig, verkligen älskar sånt där kul.
Har verkligen inte gjort nånting alls idag, jag är en tråkig och ohändelserik människa nu. Dessutom så hade jag tänkt gå en sväng på stan idag men jag orkade inte riktigt så det får lov att bli imorgon istället.´(kanske) På Fredag´ska jag fixa Annas hår.. Ska sätta hårförlängning på henne. Tror att det blir skitsnyggt!
Jag tror att jag ska ta ut mitt hår snart, inte ännu men när jag har haft de i två månader vilket jag snart har så tror jag att jag ska ta ut det. Det är ju aldrig fint när håret blir för slitet.
Nu kurrar min mage, vilket betyder att jag är hungrig så nu ska jag ta mig in till köket och laga middag!
Ha det gött.

En vanlig jävla kaka!

FUCK U!

Hej allihopa!
Jag somnade inte förens tidigt imorse nu igen och nu känner jag att jag har huvudvärk och är trött på grund av att jag inte sovit så många timmar inatt.. Men de får helt enkelt duga. Ska FÖRSÖKA att inte somna någonting idag, men det finns juliksom ingenting att göra när man är sjukskriven. Jag har ju INGE liv!
iallafall så har jag precis ringt till försäkringskassan, arbetsförmedlingen och F*N och hans moster bara för attb få svar på en fråga men seriöst och ursäkta men är dom som sitter i telefonen där helt j*vla inkompetenta eller? Det ska ju inte vara såhär pass svårt att få svar på EN fråga för att kunna skicka in sjukskrivningspapprena. Härregu!
Nu är jag på dåligt humör på riktigt.

Ett steg närmare, en fungerande vänsterfot.

ÅÅH! Alltså jag blir galen, fattar inte vad det är som är feeeel!
Har försökt blogga genom mobilen i flera dagar nu men verkar inte alls fungera för INGET av inläggen har kommit ut här på bloggen. SÅ otroligt tråkigt! Måste kolla upp vad felet är så jag kan blogga genom mobilen och inte bara genom datorn, blir så mycket enklare om man är borta och vill blogga då.
Iallafall så är stygnen borta nu, det gjorde rätt så ont för mig att ta bort dom eftersom att dom hade sjunkit in så långt i skinnet så man var tvungen att slita rätt så mycket i trådarna, men det gick bra iallafall och nu är det bortgjort och foten är i gips och bandage igen.
Det var otroligt skönt att få tvätta av foten och klia på den idag kan jag säga. Har kliat så sjukt mycket de senaste dagarna på stygnen så jag höll på att bli galen. Det är rätt så ömt i foten nu men de är inte så konstigt, de började blöda litegrann och är rätt så uppsvällt fortfarande men de såg jätte bra ut. Bättre än förväntningarna så jag känner mig mycket nöjd över operationen och de var värt att ha ont.
Tog en bild på när stygnen fortfarande var kvar så det ser väl inte sådär JÄTTE trevligt ut men nästa gång jag får ta bort gipset så är stygnen borta och förhoppningsvis litegrann av svullnaden och förhoppningsvis ett finare ärr. Men de är ju också hela fyra veckor bort så de lär ju se bättre ut då.
Men innan stygnen togs så såg foten ut såhär..
image description
Nästa gång jag visar en bild på foten så blir det en före och efterbild.
Alltså på hur de såg ut före operationen, efter operationen med stygnen kvar och sen resultatet på foten när jag får börja gå på den igen.
Dom säger ju att hela läkningsprocessen kan ta upp mot 6 månader så kanske inte all svullnad har gått ner då och resultatet är riktigt rättvist men som sagt. Det kan ju bara bli bättre och bättre!

Då var det dax att åka hem!

Hej allihopa!
Nu har jag legat och kollat tv hela dagen lång så jag har hunnit se några filmer men det var mest bara skönt. Om man vill ta det lugnt så är Svensbyn verkligen ett ställe som man kan uppfylla det på och bli nöjd. Här händer det absolut ingenting och det är alltid tyst utanför.
Har även precis ätit min middag som bestod av tacokyckling, sallad, mais och en massa andra grönsaker och pitabröd. Så nu är jag mätt och belåten!
Johannes kommer snart hit och hämtar oss, han skulle komma halv så han är nog här när som helst och då ska vi fara direkt till hans föräldrar och ta bort stygnen, sedan ska jag få duscha av foten som jag inte kunnat göra på två heeela veckor och därefter lägga på gipset och bandaget igen och där ska de sedan sitta i 4 veckor till.
Sköönt!
Nu ska jag packa ihop de få saker som jag har här och sedan bär det av mot staden igen.
Ha det gött!

Mina katter, Molle och Lea!

awake!

Vaknade upp ganska precis kvart över 20 imorse av att pappa kom in till datarummet där jag låg och sov.
Anledningen till att jag sov där är för att dom numera har mitt rum som något sorts förvarningsrum där dom för tillfället målar möbler.
Vi har just ätit frukost jag, mamma, Pappa och såklart Molle med på en stol bredvid. Linda ligger fortfarande och sover och det skulle säkert jag också ha gjort egentligen om inte pappa väckt mig.
Somnade inte förens efter kl 3 inatt så jag har ändå inte fått sådär jätte många timmars sömn och jag brukar behöva 8 timmars sömn iallafall. Just like a teenage girl! Haha. Konstigt men sant!
Nu sitter jag bara här framför datorn och väntar på att Johannes ska sluta jobba och inte mycket mer än så egentligen.
Nu när jag inte kan gå ut och gå längre så finns det inte mycket att göra här, långt utanför staden- i bochen minst sagt!
Iddag är det föresten 4e advent och snön bara vräker ner. Vackert och mysigt måste jag säga!
När jag kommer hem så ska jag tänka ljus och bara mysa framför tvn skulle jag tro. Johannes kommer säkert vara med på de med tanke på vilken tid han började jobba imorse, Klockan 6 på en Söndag, fyfaan!


September 2009. - 2 år sedan och det känns som nyss. Börjar bli längesen nu!

Övernattning hos mor och far!

Hej allihopa!
De blev ett väldigt sent inlägg här på bloggen men jag tänkte iallafall berätta hur min Lördag har sett ut.
Det började med att jag inte kunde sova igårkväll så jag somnade inte förens nu imorse och sedan så har jag inte gjort någonting alls där fram till klockan 18.
Då for vi vdare till Johannes föräldrar på middag där vi åt både förrätt och varmrätt- mycket gott. Vi stannade där ett ganska långt tag ändå eftersom att vi även såg "så mycket bättre" tillsammans med dom.
Nu är jag hemma hos mamma och pappa och ska sova här inatt. Vi har spelat en massa spel och bara tagit det lugnt. Nu har dom gått för att sova så det tänkte minsann jag också göra men först ska jag se en film!
Ha en fortsatt trevlig kväll!
image descriptionimage description
slänger upp två bilder från igårkväll när jag och Johannes hade myskväll!:)

Arbaillo.

Johannes hade helt GLÖMT bort attd et är Fredag idag?! Hur kan man glömma bort en av de bästa och mest efterlängtade dagarna i veckan, förutom Lördag?
Han hade tänkt laga köttbullare och makkisar till middag men då började jag skratta och sa " åh aldrig, denna gång är det då min tur att bojkotta din mat och gå ner på arbaillo som du gjorde till mig när jag så snällt lagade korv och makkisar på en FREDAG.."
Först då kom han på att det är Fredag och gick då med på att vi skulle hämta upp mat från arbaillo eftersom att det kändes för jobbigt att laga mat själva.
Så nu sitter jag här, efter att ha tagit ännu en powernap/taktikvila på 1.5 timmar och väntar på gotta till ikväll, mat från arbaillo men framförallt COCA-COLA!♥

Fredag!

Det blev iallafall en liten taktikvila för min del, sov i en timme ungefär och gick sedan till småstaden för att fika med mamma, Lars, Ingela och Linda -Mamma bjöd på fika! Mycket gott.
Nu har jag kommit tillbaka i lägenheten igen, skönt att inte behöva gå med kryckorna särskilt långt idag, känner mig fortfarande helt slut fårn gårdagen. Men det är iallafall skillnad för händerna nu när handtagen är mjuka!
Micke är här på besök hos mig och Johannes. Dom har varit och fikat tidigare dom också och ganska nyss kommit tillbaka hit.
Jag har ringt till vårdcentralen nu, innan jag tog min taktikvila och fick då veta att gipset ska sitta kvar i 6 veckor, fram till att jag ska tillbaka på besök på sjukhuset och sedan får jag stå på foten därefter när gipset är borta. Väldigt drygt att det ska sitta kvar så länge, men bara det blir bra sen så är det ju helt klart värt de!
Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla tv och försöka vila ett litet tag till sedan ska jag förstås fundera på vad jag ska göra ikväll. Det är ju trotsallt Fredag, då måste man ju göra något speciellt iallafall!:]

God morgon!

Hej och godmorgon!
Jag somnade rätt så tidigt igår och om jag gör det så vaknar jag även väldigt tidigt.
Jag vaknade i samband med att Johannes gick och la sig imorse vid 5 och steg däefter upp och kollade tv.
Sen jag vaknade så har jag hunnit se ungefär 4 avsnitt av the big bang theory, ett avsnitt av lyxfällan, ett halvt avsnitt top model och även lite barnprogram.
På Söndag ska Johannes pappa ta bort mina stygn och jag ringde därför till vårdcentralen så att dom skulle kolla upp hur länge jag ska ha gipset och det visare sig att jag inte får stå på foten förens efter 6 veckor och ska då ta bort gipset i samband med det så det blir ett tag att bära det ändå!
Idag är det Fredag och jag ska och fika emd mamma och mormor kl 14. Hade egentligen behövt lägga mig och vila ett tag innan dess men just nu känns det inte som att det ska gå.
Men jag blir så grinig och trött senare under dagen om jag stiger upp så pass tidigt (typ som en liten unge) så det är bra om jag får mig en liten powernap iallafall.
Just nu myser jag iallafall på förfullt i min one piece framför tvn, det är skönt.
Ha en bra dag!

FIN!

Händelserikt, javisst!

Hej allihopa!
Nu har vi precis kommit hem igen, det blev en vända till Lillpite också för att hälsa på Therese och Jugge nu när vi ändå håller på.
Ozzy har fått en ny vinterjacka som han var jätte fin i. Så kul med djur som man kan köpa kläder åt, som en liten bejbis. Haha!
Imorgon far dom till Thailand Therese och Jugge och jag är verkligen inte abra lite avundsjuk på det. Jag hade minst sagt inte tackat nej till en utlandsresa till något varmt land just nu. Så grymt less allt slask, kylan och mörkret. Deprimerande rent ut sagt!
Nu har jag förövrigt träningsvärk i benen kan jag lova efetr att ha varit och ränt överallt hela dagen. Huset som vi kollade på var fint, dock mycket som måste fixas i det och tyvärr mögel i garaget så de måste rivas från gruden. Det var ett tort minus och luktade som själva F*N där inne.
Ahja, ingen stress här inte, finns ju många andra fina hus som man kan kolla på  också, så det är bara att leta vidare. :]
Nu är jag less på att ränna runt för idag ialllafall så det blir att lägga sig i sängen och kolla film. Kanske nån disneyfilm igen- dom är ju såååå mysiga!
Imorgon blir det stan för att fika med mormor och mamma så det gäller att vila upp bilen och ta en alvedon mot benvärk nu så de förhoppningsvis är bättre till imorgon.
Ha det gött allihopa!:]

Julstämning i Gallerian!:)

Kerstin, Lea och Ozzy med sin jacka!

Hej allihopa!
Idag har faktiskt varit den mest händelserika dagen på länge.
Jag och Johannes har nämligen varit på stan och gått i en massa affärer, vi har varit inne i gallerian och jag har därmed fått träffa en massa fint folk som jag inte träffat på ett bra tag så det var sjukt roligt.
Vi tog oss även en fika på cafe del mar ochd et var gott och mycket trevligt.
Det var däremot sjukligt jobbigt att hoppa rund med dessa jävla kryckor alltså, så nu är jag inte bara lite trött i både armar och ben men muskler lär an ju få iallafall. Haha.
Johannes har nu sprungit ner på coop och kommit tillbaka med skumgummi som jag ska sätta på handtagen så att det inte ska göra lika ont i händerna när jag hoppar runt för det skaver när jag gör de.. :/
Men nu blir det ju bättre när det blir mjukt och då blir dom ju därmed lättare att använda.
Vilar mina ben nu så gott jag kan för snart ska vi på husvisning och kolla på ett jätte fint hus med mycket möjligheter till förändring och därmed förbättringar. Det ska bli roligt!

Ett tidigare inlägg från igår!

Hej allihopa!
Idag har jag faktiskt fått vara ute litegrann, det har varit mycket skönt och uppfriskande.
Vi började med att vi åt palt till middag, samtidigt så ringde jag till mamma och frågade om hon och pappa skulle vara hemma eftersom att jag var rastlös och ville ut. Det skulle dom så vi åkte dit och stannade där i ungefär 1.5 timmar och for därefter även förbi Johannes föräldrar där vi stannade ett tag.
På hemvägen från Johannes föräldrar så for vi förbi Klubbgärdet och kikade på ett hus som vi fått råd om, det såg mycket mysigt ut och blir nog därför att åka dit på husvisning om nån dag!
Johannes har köpt hem gotta till mig så jag ska nog lägga mig i sängen nu och kolla tv skulle jag tro, i övrigt bara mysa med min sambo som är ledig inatt. Känns skönt!

Molle och Lea!

Oh, lord.

Hej gokväll/morgon allihopa!
Jag har fortfarande inte kunnat somna och har legat och kollat först på tredje filmen av Twilight. När jag såg den klart så såg jag ett avsnitt av arga snickaren och sedan disneyfilmen pinocchio och jag är fortfarande inte trött? Jag skulle egentligen behöva vaka och vara vaken till på kvällen för det här går verkligen inte längre. Jag blir galen av att sova på dagarna och vara vaken på nätterna när alla förutom jag och min sambo sover.
Jag var lite trött där kring ett tiden, men tydligen inte så pass trött så att jag kunde somna för här sitter jag nu än och idag är det helt plötsligt Torsdag och med andra ord Fredag och helg för alla arbetande imorgon. Åh, jag önskar att jag också kunde jobba. Börjar bli tråkigt det här och de värsta är att jag har hela 6.5 veckor kvar av sjukskrivningen.. Jag kommer bli galeeen! Hoppas jag kan få börja gå nu, när foten tillåter och det inte gör så ont så att jag kan hitta på mer saker.. Vill ju kunna stödja på foten iallafall på nyår. Men de får vi se hur de går med den saken! Går det inte så är de inte mycket att göra åt.

I helgen iallafall så har vi ingenting planerat än så länge, eller Erika kommer hem på Lördag så då blir det SJÄLVKLART att umgås med henne och Anna så gott jag kan och det ska bli så otroligt kul. Har saknat dom båda så oerhört mycket!♥
Förutom det så har jag ingenting planerat. Blir väl två lugna kvällar hemma tillsammans med J och en massa gotta och några grymma filmer, eller kanske bio nån av kvällarna - vem vet? Det återstår att se.
Nu ska jag och Johannes kolla en till film och sen får vi se hur jag gör, om jag ska sova eller vaka?
Godnatt och godmorgon till er övriga iallafall. :)

Var? Hur? Varför?

Hej allihopa!
Nu har jag precis duschat, det blev inte så att jag gjorde det igår ändå eftersom att mitt hår tar ett helt liv på sig och torka nu när jag har hårförlängning och jag hade ingen större lust att gå och lägga mig med blött hår, vilket jag aldrig har. Håret blir så tovigt och lockigt och bara så hemskt då när man vaknar på morgonen dagen efter så det känns bättre att duscha på morgonen eller dagen dagen efter istället!
Jag kollade iallafall klart både första och andra filmen av twilight igår. Åååh, dom är så bra!!
Idag däremot har jag inte gjort nånting alls. Hade ju tänkt försöka he mig ut på en promenad men fick sen höra nyss att det är jätte halkigt ute så det känns inte riktigt som jag törs. Vill inte halka och stöta foten nu, de lär nog göra hemskt ont.. Så jag sjkuter fram den promenaden tills det blir mindre halt.
Vilket konstigt väder vi har haft ute hela vintern föresten.. På nätterna kan det har skiftat mellan 17 minus och sedan på morgonen så är det 5 plus.. Hur står det riktigt till med moder natur egentligen?
Sen fick vi massor med snö och dagen efter en 5-6 plusgrader igen och regn och därmed en massa slask och isiga vägar.
Det är exakt 10 dagar kvar till julafton och jag hade gärna sett lite mer snö och minusgrader innan dess, man får inte till den här riktiga myskänslan på julafton annars. För Jul och snö hör ju ihop kan jag känna!
Nåja, hoppas minsann moder natur ställer detta till rätta snart , för det här liknar mera höst och inte vinter.

Johannes har gått ner på stan för ett litet tag sedan, jag ville så hemskt gärna följa med men nu blev de inte så iallafall. Himla tråkigt för jag saknar verkligen efter att få träffa en massa folk, jobba, träna, gå ut på långa promenader, shoppa.. osv.
Jag hoppas iallafall att vi hittar oss någon trevlig hemmafest som vi kan vara på under nyår för jag kan ju inte direkt fara ut och ränna då.
SOm förra året när vi var hos Björn och Elin tillexempel. Vi var några par där som åt middag och hade det allmänt trevligt. Det hade varit perfekt i åt, verkligen. Hoppas vi hittar någonting liknande som vi kan fara på men det verkar som en heel del människor ska fara ut till hemavan, kåbdalis, kronogård osvosv.
Någonting lär man väl hitta iallafall, vi får väl se. Har inte tänkt särskilt mycket på de egentligen utan just nu så längtar jag mest till Julafton!:)

Julafton-10. Jag och Lovis!♥
New moon.

Hej allihopa!
Har precis sett Twilight på tv, den första filmen och dom får verkligen en att fastna . NU har jag bestämt mig för att se den andra filmen också- new moon. Dom är ju så fina!
I övrigt så gör jag inte mycket alls egentligen men de kanske inte är så konstigt med tanke på vad klockan är och när det bara är Tisdag och allting.
Kommer förmodligen att somna sent idag också eftersom att jag sov rätt så länge idag. Jag ahr helt vänt på dygnet och det stör mig verkligen, det känns jobbigt och samtidigt väldigt tråkigt. Varför vara vaken på nätterna när alla, vanliga folk sover? Alla som har jobb börjar ju oftast när jag går och lägger mig typ..
Ahja, så länge Johannes jobbar natt så kan jag ju alltid prata med han iallafall. Då slipper jag känna mig lika ensam.

Daniella har färesten gjort lite mer på min blogg nu så nu är det bara bakgrunden kvar och sen är den färdig.
Jag känner mig supernöjd med den redan nu så med bakgrunden så kan den ju bara bli ännu bättre! De blir ju kanon.

"Bella och Edward."

mörbultad och blå!

Hej allihopa!
Idag har jag haft ont i skallen, värk i foten och bara varit allmänt sliten.
Jag är fortfarande jätte sliten och känner mig hela tiden jätte trött, hela dagarna, dygnet runt och jag förstår inte riktigt varför!
Imorse när jag vaknade på morgonen så hade mitt bandage på foten råkat fara upp en bit och jag fick då se på foten litegrann, vilket inte var en så särskilt fin syn.
Den var helt knallblå och uppsvälld. Ändå så for bandaget upp på yttersidan av vänsterfoten och det är på innersidan som jag har opererat. Då vill jag verkligen inte se hur den ser ut på innersidan när jag ska ta stygnen på Måndag. Huvva!

Sitter just nu och kollar på äntligen  hemma i väntan på twilight som börjar klockan 21. Ja, jag har verkligen inte mycket annat att göra än att sitta framför datorn nu. Imorgon så funderar jag på att försöka gå ut och gå med kryckorna en bit, bara för att få lite frisk luft och inte bara sitta inne hela tiden . Det hade nog varit skönt!
Jag har även ätit kanel bullar och druckit mjölk idag, det var riktigt, riktigt gott kan jag tala om och det var längesen jag åt bullar. Undrar varför? Mumms!
Nu ska jag hoppa i duschen innan twilight börjar, sedan ska jag ha hårinpackning i håret ett tag. Det behövs nu!

Kolla bara så gott!!

Stora, mjuka och vackra..

Nyss varit ute och åkt bil en runda, gud vad snö det har kommit. Jag kan inte riktigt fatta att jag senast i Onsdags var hos mamma och pappa och då hade det knappt kommit nånting alls och nu är det ju hur mycket som helst??
Jag gillar inte alls när man är ute också är det för det första jätte svinigt kallt och sedan piskar små isiga flingor en i ansiktet.
Men nu är det liksom bara några få minusgrader, typ 5. Sedan så är flingorna stora, mjuka, och vackra. Det gillas jätte mycket för då är det bara fint och mysigt.

Det syns väl inte sådär jätte bra, mycket finare i verkligheten! Ni som har kollat ut genom fönstret eller varit ute något inatt förstår vad jag menar. Mer sånt tack.

All this way.


We made it through storms
we made it through rain
It's been a long way and now I'm here
Trying to get back but you gave me
you don't need to save me, you've broke my fears

So baby hold on
now that we come so far
just listen to your heart

You don't have to save me
just need you to follow
Cause we made it all this way
I won't ever give up
of something that's so strong
Yeah, we made it all this way


Like the new castle's of time
Give me wings so I can fly
You'll always save me
I need you to follow
Cause we made it all this way

We made it this far gotta hold on on
It's a part of this road and then they get through
I open my eyes and I feel strong
I just need to know I'm here with you, oh

So baby hold on
now that we come so far
just listen to your heart

You don't have to save me
just need you to follow
Cause we made it all this way
I won't ever give up
of something that's so strong
Yeah, we made it all this way


Like the new castle's of time
Give me wings so I can fly
You'll always save me
Just need you to follow
Cause we made it all this way

You don't have to save me
just need you to follow
Cause we made it all this way
I won't ever give up
of something that's so strong
Yeah, we made it all this way


Like the new castle's of time
Give me wings so I can fly
You'll always save me
Just need you to follow
Cause we made it all this way.

- By Amanda Fondell.

Domino.

I'm feeling sexy and free
Like glitter's raining on me
You like a shot of pure gold
I think I'm 'bout to explode

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there
Don't you know...you spin me out of control

Ooh ooh ooh
We can do this all night
Damn this love is skin tight
Baby come on
Pull me like a bass drum
Sparkin' up a rhythm
Baby, come on!

Ooh ooh ooh ooh

Rock my world until the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

You got me losing my mind
My heart beats out of time
I'm seeing Hollywood stars
You strum me like a guitar

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there

We can do this all night
Damn this love is skin tight
Baby come on
Pull me like a bass drum
Sparkin' up a rhythm
Baby, come on!

Ooh ooh ooh ooh

Rock my world until the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino


Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight
Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight
Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight

Rock my world until the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino.

By Jessie J.

Suck!

Hej allihopa!
För lite mer än 1.5 timmar sedan så vaknade jag upp ur min lilla powernap som jag råkade ta när jag kollade tv efter att ha varit och sålt Johannes skoter. Fattar inte varför jag blir så trött av allting bara för att jag har en skadad fot.. För jag var verkligen helt slut! Undrar hur det kommer gå att somna lite senare nu då, det blir minsann spännande.
Känner mig förstås lite trött men tror ändå inte att jag skulle kunna gå och lägga mig för kvällen just nu för då tror jag bestämt att jag skulle vakna igen inatt.
Jag ska iallafall lägga mig framför tvn och kolla om det visas något bra och bara ta det lugnt.
Har även idag, igår, ja egentligen hela helgen känt mig mycket besviken.. Nu tänker jag väl inte direkt gå särskilt djupt in på det men bara för att jag är opererad i foten och inte kan göra riktigt samma saker på ett tag framöver som tidigare så kan jag faktiskt ändå umgås, prata och vara social.
Säg inte att ni ska komma hit om ni inte gör det och säg inte att ni ska höra av er när ni inte gör det. Det gör mig bara besviken för jag, precis som många andra hatar tomma ord.
Då vet ni!

Kolla så fint det blev med vitrinskåpet. Ännu en dålig mobilbild men jaja.. Den får duga för det syns väl på ett ungefär iallafall?
Tänk att iphone 4-kamerorna ska vara jätte bra ibland men ibland helt värdelösa. Åh, suck!
Det fick iallafall sin plats i köket som ni ser, och nog passade in där alltid. Eller vad tycker ni?:)

Hej mitt vinterland!

Hej allihopa!
Sitter just nu hemma hos Cia och Erling, Johannes föräldrar och min svärmor och svärfar - rent ut sagt.
Johannes är mitt uppe i att sälja sin skoter just nu och jag sitter därför här i tvrummet framför datorn och väntar tills dom är klara.
Jag trodde inte att jag skulle ha någon anledning till att gå ut idag men jag kom ju faktiskt på att jag var tvungen att fara på både arbetsförmedlingen och försäkringskassan så det sket ju sig rätt så rejält.
Idag har jag även kommit på att det är den 12e December och med andra ord så är det ju Lucia imorgon.. Tiden bara springer iväg ju! Vart tar den vägen egentligen?? Lycka!
Efter att jag nu kommer hem så ska jag iallafall äta mat och sen bara ta det lugnt framför tvn största delen av kvällen. Finns ju inte mycket annat att göra egentligen!

Lite dåliga bilder eftersom att dom är tagna i fönstret MEN Såhär ser det ut idag!

:)

Hej hej!
NU håller jag på att städa FÖRFULLT här inne i lägenheten. Det har tagit sin tid (ganska så himla länge) men fint blir det verkligen!
Jag har nu fått bort all disk från hela lägenheten och diskat den och satt allting på sin plats, städat i tvrummet, köket, torkat damm lite överallt och plockat ihop alla sopor och satt i påsar vid dörren.
Ljus är tända här i lägenheten, det luktar gott, och julmusik spelas på hög volym. Gud så härligt!
Nu har jag bara sovrummet kvar som ska städas lite till och sedan har vi en mycket fin lägenhet igen.
Johannes får dammsuga, skura och städa toan när han kommer hem (om vi hinner innan vi ska fara till mamma och pappa) Annars tar vi det imorgon eller nån dag till veckan när det hinns med.
JAG KÄNNER MIG SÅ NÖJD OCH GLAD IDAG!:)

Färdigt!

Hej allihopa!
Nu har Johannes byggt klart garderoben och den har nu blivit fylld med mina kläder också, det blev verkligen jätte bra och nu har jag bara kläderna i källaren kvar som också ska rymmas i garderoben men plats finns det fortfarande över så det lär inte bli några större problem.
Det blev även Jätte bra att ha byrån på andra sidan sängen också och även den är nu fylld med kläder men skillnaden denna gång är att alla lådor går att öppna och de utan problem.
Johannes har åkt iväg för att provköra sin nya skoter litegrann och jag håller då på att försöka städa upp här hemma så mycket som jag kan iallafall. Kan ju inte gå så allting blir lite jobbigare och mer komplicerat då tyvärr men jag försöker få undan det värsta iallafall och sen ska jag försöa hinna åka ner och boka tvättid också.
Anna ska komma hit och sminka mig idag, efter att jag har städat får det bli (så att det inte ser ut som rena svinstian när hon kommer..) och sedan ska vi fara och hämta vitrinskåpet, åka och hämta mormor och fara till mamma och pappa.
Efter att vi varit hos mamma och pappa där vi nog kommer att stanna ett ganka långt tag skulle jag tro så blir det nog bara att lägga sig i soffan, kolla tv och ta det lugnt för då lär jag nog vara rätt så slut skulle jag tro.
Dagarna bara springer förbi nu, det är snart en hel vecka sen jag opererades och jag har knappt hunnit med själv.. Nästa helg är det ju fjärde advent också och då är det bara 6 dagar kvar till jul?! Holy shit!
Ahja, jag älskar julen, den är så otroligt mysigt och man  väljer ju själv hur mycket julstämmning man vill ha egentligen. Nu har vi ju iallafall fått snö så det kan man ju inte direkt skylla på mera.
Jag har då iallafall julpyntat och jätte fint här i lägenheten så.. Så länge det är det så går det ju inte att undgå att hålla julstämningen uppe. Sen så lyssnar jag på julmusik nu också samtidigt som jag städar så det hjälper ju till endel! :D
Imorgon är det Måndag och då ska jag lämna in mina papper till sjukskrivningen.. Har inte hunnit göra det tidigare, Johannes har varit upptagen också och jag kan varken köra bil själv eller gå dit så han måste skjutsa mig till försäkrningskassan för att jag ska kunna fixa det. Otroligt jobbigt, men så är det!
Imorgon ska det fixas och sedan efter att jag gjort det så vet jag faktiskt inte vad som händer.
Johannes jobbar iallafall natt imorgon så då är jag ensam, den som vill hälsa på mig är mer än välkommen att vara min lilla betjänt!
NU ska jag fortsätta städa!

FINT!

sweet!

Hej allihopa!
NU har jag äntligen fått ur alla kläder ur byrån och slängt faktiskt en helt del kläder så nu ska det väl ändå bli större plats i garderoben?
Jag ska ju ta upp rätt så mycket vinterplagg där ner från källarn också så kanske man kan slänga lite till därifrån också? Jag hoppas det för jag ahr verkligen emr kläder än vad jag trodde, det erkänner jag!
Skönt iallafall att få iväg endel av det som ändå bara ligger där och tar plats.
Johannes har åkt iväg till sin skoter och ska visa upp den för en person som ringde idag och kanske vill köpa den så vi får hoppas på det bästa. Jag skulle ju egentligen köra den i vinter men det går ju inte direkt sådär jätte bra just nu när jag är skadad i två månader framöver. Då hinner man ju inte köra sådär jätte mycket efter det menar jag.. Och dessutom så tycker jag bättre om att åka!
Nu har Johannes dessutom kommit hem och fått sin skoter sålt så nu känner han sig glad och nöjd.
Han har till och med börjat med garderoben lite lätt, vilket han gjorde direkt han kom hem. Sweet!
Det kommer bli så snyggt!!

kläderna som jag sorterat och vikit ihop som ska in i den nya garderoben.

Nu är det Johannes tur att sätta upp den nya garderoben.

Redo för Lördagsmys!:)


Lite piggare, mycket mindre värk.

SÅ sant!♥

Lördag!

Hej allihopa!
Min Fredagskväll var mycket bra igår och pricken över iet.. Amanda vann idol, vilken stjärna. Älskar verkligen hennes röst, så otroligt unik.
Idag är det däremot Lördag och jag har precis tagit mig en dusch. Känns så otroligt mycket emr komplicerat att duscha nu när jag har en gipsad fot än sist när jag hade gipsad arm. Nu måste jag till och med sitta ner och duscha. Men det är ju faktiskt rätt skönt det med så inte gör det någonting. Man blir ju trotsallt ren iallafall och det är ju det som är meningen!
Har föresten dragit ner på mitt medicinintag nu något enormt. Nu äter jag bara typ 3 panodil och idag har jag faktiskt inte hunnit ta någon för lite värk får man ju leva med så det har inte riktigt känts som att det har behövts.
Känns jätte bra!
Nu har Johannes hoppat i duschen och när han kommer ut så ska jag klä på mig sedan är det dax att laga middag kan jag tycka för jag är verkligen hungrig nu.
Ikväll blir det bara att sitta hemma med hjärtat och kolla film och mysa sedan imorgon är det tydligen 3e Advent och Söndag.
Ha det gött!

IDOL 2011- Vem vinner?

Hej allihopa!
Jag sitter och kollar på Idol men just nu så har dom uppbehåll och jag tänkte därför bänka mig framför datorn för en liten stund.
Johannes är iväg på coop för tillfället och köper hem lite chips, ben & jerrys och lite annat smått och gott som de tillsammans med idol ska göra våran Fredagskväll till de bättre.
Vi har fått hem våran nya garderob nu men den är fortfarande i kartongerna efetrsom att jag måste ta ut alla mina kläder ur byrån som just nu står på fel sida av sovrummet.
Det ska möbleras om ytterligare lite till för att den nya garderoben ska få plats men det kommer verkligen bli kanon snyggt, det försäkrar jag mig om!:)
Sedan så har vi gjort de andra sakerna som också skulle göras idag förutom att vi inte har hunnit hämta vitrinskåpet hos Joanna och Robin, det ska vi göra imorgon på morgonen istället för det han vi inte riktigt med idag.
Mitt gymkort på step in är nu pausat fram till i slutet av Februari då jag förhoppningsvis kan fortsätta träna igen.

Nu börjar jag faktiskt få lite värk i foten här och Johannes kommer hem nu så jag ska betala en räkning och sedan förflytta mig till soffan igen hade jag tänkt. Det är ett otroligt härligt ställle att sitta på ändå!
Ha en bra Fredagskväll mina vänner!Det är ju föresten Fredag imorgon?

Droppar in ett till inlägg här på bloggen när jag ändå är igång för jag glömde ju skriva om att det faktiskt är helg imorgon..
Imorgon är det äntligen? Fredag.. Jag känne rinte ens av att det har gått en vecka eftersom att jag bara legat i sängen och allmänt varit död hela veckan fram till idagmdå jag ändå känner mig ok pigg, för värk får man ju helt klart räkna med efter en operation och smärttröskeln nådde jag i Tisdags så nu känns det lite som av en barnlek.
Nåväl, Fredag imorgon som sagt och jag har mycket att stå i.
1. Ska fara till försäkringskassan och lämna in mina papper för sjukskrivningen och prata med dom.
2. Köpa en Garderob på Jysk.
3. Hämta upp ett snyggt vitrinskåp hos Joanna och Robin.
4. Ringa till vårdcentralen.
5. Få främmande.

Tro mig, de är faktiskt mycket för mig som bara har ett ben att gå på och som inte är allmänt pigg.
Efter allt detta så kommer jag att vara HELT SLUT. Men som tur är så kan jag då kolla på Idolfinalen som visas imorgon, tack och lov för det.
Lördag och Söndag har jag faktiskt ingen som helst aning om vad som kommer att hända, faktiskt inga planer alls så får se vad jag och J hittar på då.. Hmm, det ska jag försöka komma på!
Ha en bra helg!

De gick bra, tack!♥

Hejhej!♥
Jag har ju inte skrivit på ett tag som ni kanske har märkt? Men de är ju helt enkelt på grund av att jag har haft så otroligt ont i foten efter min operation som genomfördes i Måndags.
Nu iallafall så hade jag tänkt slösa lite tid på att sitta här med foten uppallad på en stol med kuddar framför datorn och skriva några rader här i bloggen.
Ni har kanske lyckats kika in på min nya bloggdesign lite? Det är ju som sagt Daniella som så snällt fixat den till mig och visst blev den snygg? Jag känner mig iallafall väldigt nöjd och de känns mycket roligare att skriva i en blogg som känns mera "personlig" och min på nått vis.
Jag vet inte om den är riktigt färdig ännu eller om de ska dit något mer på den men vi håller på att prata ihop om de just nu. Vad tycker ni? Tycker ni att jag ska sätta till något mer på designen eller ska den vara som den är nu? Tacksam för svar för jag är helt utan idéer! Sjukt, jag som alltid brukar ha en massa ideér och nu inga alls förutom dom som jag redan har gett och som hon hjälpt till med också.. hatar Idétorka!
Nåväl, bara komma med förslag om ni känner för det.

Nu över till något helt annat för er som undrat och inte vet..
Operationen gick mycket bra och deras "citat" till mig prscis efter operationen var färdig var :  "operationen gick jätte bra, du har varit såå duktig.."  Precis som att jag var en liten flicka i 10 års åldern.. Haha. Det värsta är att doktorn som stod där bredvid mig inte var sådär jätte mycket äldre än jag. Men det är inte första gången man blivit behandlad som en liten flicka.. Nej till och med av självaste Piteå tidningen.. Så sött!
Nog vet jag att jag är kort och liten alltid men jag är faktiskt 21 år gammal och inte en liten flicka längre, Haha.
Jag har väl inte varit piggast efter operationen iallafall, de två första dagarna så kunde jag inte äta någonting alls, spydde och mådde allmänt illa, kunde knappt flytta mig från sängen utan att börja kassvettas som ett as..- Nej jag kunde knappt dricka vatten utan att känna att jag ville spy och typ rent ut sagt dö.
De senaste dagarna har nästintill varit de värsta i mitt liv för att jag haft så fasansfullt mycke värk men det känns som att det är på förbättringsvägen nu iallfall.
SEDAN så vet jag ju att resultatet blir kanon och det kommer då att kännas så otroligt skönt att jag inte behöver tänka på de mer och att jag har fått det bortgjort och slipper ha ont när jag går i skor som mina fötter inte gillar.
Mina mediciner är nu slut och jag har väldigt mycket värk, ska ringa och höra om jag kan få lite mer smärtstillande som jag kan få äta på kvällarna bara så att jag kan sova för dom blir jag trött och somnar av eftersom att det är morfin i dom. Dessvärre håller dom inte i så länge så jag brukar vakna efter tre timmar igen och ha ont men då har jag ju fått sova lite iallafall sen ligger jag vaken till jag får ta två panodil och somnar därefter om igen. Typ så har det sett ut sedan i Måndags..
Hela 9 veckors sjukskrivning och jag hoppar på kryckor, nu kan det som sagt bara bli bättre!
Ha det gött kära ni!

Inte länge kvar nu!

Hej allihopa och godmorgon!
Känns som att klockan är vid 5-6 på morgonen nu om jag ska vara ärlig.. Men de måste nog bero på att jag är så oerhört trött och inte somnade förens för 4-5 timmar sedan.
Inatt har jag varit nervös och tänkt ganska mycket men jag försökte att tänka om för vad kan gå fel egentligen? Jag tror inte att det är de jag är nervös över egentligen heller utan smärtan efteråt. Jag har verkligen inte en hög smärttröskel vilket egentligen är konstigt med tanke på allt jag har gått igenom tidigare i mitt liv.
Nåja, jag har liksom kommit fram till att jag kommer att ha oerhört, obeskrivligt ont men det går ju trotsallt över sen ellerhur? så jag förstår ändå inte varför jag är rädd och nervös.
Nu är klockan halv 10 och min operation kommer att äga rum på våning 8, bara 1.5 timmar bort på piteå älvdals sjukhus. Efter operationen så får jag fara hem och ska då försöka sova.
ÅÅH! Nu vill jag bara få detta bortgjort!
Hungrig är jag också, men jag får inte äta förens efter operationen och då lär jag ju inte vara hungrig. Säkerligen bara illamående, ha ont och vara trött så jag lär väl somna direkt jag kommer in genom dörren här hemma igen.
Vi städade iallafall lägenheten igår, och böt sängkläder, jag duschade två gånger med "tvål svampar" och shampoo som luktade sprit och ska vara typ "steriliserande". Det ska jag även göra en gång idag, hade tänkt göra det typ nu.. Jag har även plockat bort alla mina piercingar, smycken mm. Det känns konstigt eftersom att jag aldrig är utan allihopa!
NU är jag nog redo iallfall, mer redo än någonsin.
Få det gjort nu!

4/12/10- 4/12/11.

ett år idag.♥

Freeeedag!

Hej allihopa!
Luleå vann igår mot skellefteå och det tyckte jag inte bara var bra utan JÄTTE BRA!
Vi satt hemma hos Andreas och Anna, drack nån öl och bara mös och sen gick jag förbi Fredde en sväng där även Anton var. STannade inte där särskilt länge innan jag gick hem, åt lite mat och sen gick vi och la oss.
Idag har jag inte gjort mycket, typ inte fått någonting alls gjort egentligen förutom att vi har varit och handlat, jag har städat och diskat undan litegrann i köket och före det bara legat i sängen och degat.
Ikväll blir det att gå över till Sofia och dricka några öl tillsammans med henne, Johanna och några till. Blir nog trevligt kan jag tänka mig!
Imorgon ska jag och Johannes ha myskväll, äta gott , kanske gå på bio och fira ett år tillsammans. Tänk vad tiden går fort!
Nu ska jag allt skynda mig att göra mig klar så jag är klar när maten är färdig!
Ha dte gött!
PUSS

1 December!

Hej allihopa!
Jag hade rätt.. Jag somnade inte förens vid halv 8 imorse och vaknade klockan 15.. Bra rutin man har alltså! skamligt.
Jag har iallafall ringt till sjukan nu och fått veta att min operation kommer att påbörjas klockan 11 på måndag. SKa in till stan och hämta ut allt till operationen idag och sen är det bara att vänta in operationsdagen.
Idag har jag ont i skallen, är nog för att jag sovit så konstigt och inte ätit något ännu!
Jag och Johannes måste börja fixa middag nu och sedan hade jag tänkt gå förbi step in och stoppa mitt kort så att jag inte behöver betala för de månadeer som jag ändå inte kan träna under! Sedan blir det att fortsätta ta en lite längre promenad efter de!
Imorgon är det Fredag och jag vet inte alls vad jag ska göra. Jag och Johannes firar iallafall våran ettårs dag på Lördag istället för på Söndag eftersom att han ska jobba på Söndag och jag inte får äta nån mat typ., Så om man vill äta nån finmiddag så är det nog bättre att ta det en dag före. Spelar ju inte så stor roll egentligen!

Nä ni.. Nu ska jag blåsa mitt hår torrt, klippa ner hårförlängningen ytterligare några cm sedan springa in till stan!
Ha det gött.
PUSS

Sist jag opererades så såg det ut såhär..

min andra Hjärtoperation, 2 år gammal. 
 Värre än såhär kan det nog inte bli, Så jag överlever nog trotsallt!
RSS 2.0